Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Azt hiszem kölcsönbe van vhol, de nem tudom biztosan...de akkor is meglepne ha ő jönne...Ó bakker most nèzem mi lett Ter Stegennel (amúgy nem nèztem a meccset) mikor vègre megkapta a válogatottat is...😔a magyar srac johet elorebb most a padra?!
dande2
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 553
Milan győzelemről semmi? Pedig hatalmas win voltha az inter nyert volna,de az ACt a kutya sem erdekli🫣😉
davemayer
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 553
Ó bakker most nèzem mi lett Ter Stegennel (amúgy nem nèztem a meccset) mikor vègre megkapta a válogatottat is...😔a magyar srac johet elorebb most a padra?!
dande2
több mint 1 éve
Milan győzelemről semmi? Pedig hatalmas win volt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Ez a Guardiola tud valamit. RvP-t is így szórták ki ellene amikor egy gólos hátrányba volt a csapata.This is probably the frame where the whistle goes. He’s in the action of kicking, he’s back to referee so can’t see he’s stopped and wanting to clear the ball before the city player gets to it (he hasn’t stopped playing either) thinking he didn’t make a foul. https://t.co/fXp6l1OtmP pic.twitter.com/bOiADoA4wW
— Scott Willis (@scottjwillis) September 22, 2024
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ó bakker most nèzem mi lett Ter Stegennel (amúgy nem nèztem a meccset) mikor vègre megkapta a válogatottat is...😔
több mint 1 éve
Nyert az ETO

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
wrexham
200
Stegen 7-9 hónap OFF
több mint 1 éve
wrexham
200
Kíváncsian várom Bellingham kap e eltiltást amiért elmondta a véleményét a sporinak. Lewandowski ha jól emlékszem 3 meccset kapott mutogatásértmi a gecinek vannak a VAR szobaban?De hát nekünk csalnak ne mondjáá ilyeeet há mit kèpzelsz....
Egyertelmuen vadasznak Yamalra.
Kenny
dande2
több mint 1 éve
Kellemetlen Oliver barátom:Jeremy Doku kicks the ball away stopping a quick restart without receiving a yellow card 😶 pic.twitter.com/YZv4KU6LkY
— AFCnewsroom (@TheAFCnewsroom) September 22, 2024

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
mi a gecinek vannak a VAR szobaban?De hát nekünk csalnak ne mondjáá ilyeeet há mit kèpzelsz....
Egyertelmuen vadasznak Yamalra.
Kenny
több mint 1 éve
mi a gecinek vannak a VAR szobaban?Egyertelmuen vadasznak Yamalra.
több mint 1 éve
wrexham
200
Raphinha amúgy marhára underratednála az a baj nagyon inkonzisztens. amikor jó akkor nagyon, de amikor nem megy neki, akkor én is játszhatnék helyette annyira gyenge
zacknorb
több mint 1 éve
Raphinha amúgy marhára underratedjó ez a szerep, amit Flick talált neki
zacknorb
több mint 1 éve
Raphinha amúgy marhára underrated
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
wrexham
200
Továbbra sem értem Flick ezt, hogy csinálta a csapattal, de tetszik.szép és jó csak elviszi az esélyt a kupára a sérülés bogár
Kenny
több mint 1 éve
Továbbra sem értem Flick ezt, hogy csinálta a csapattal, de tetszik.
több mint 1 éve
A Barca offside trap viszont zseni
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Volt már,. hogy megint 93.ben nyert a Leverkusen?kilencvenedikben akartam kivenni a 6,5 under tippemet, csak elkalandoztam másfelé. amikor visszakapcsoltam, akkor rúgták a gólt. köcsögök.
Sixo
több mint 1 éve
wrexham
200
Jó volt pont csalasra odakapcsolni a Barca meccsre 🙂Barcanak mindig csalnak tudjuk. Bezzeg a Realt mindig báncsák a bírók
FLZOLI
több mint 1 éve
Jó volt pont csalasra odakapcsolni a Barca meccsre 🙂