Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Minket inkább az lepne meg ha nem tudnál 😊Nem gondoltam, h hallok ma Paks-utalástHa akarod, mondok egy Jaguars-os és egy Honvéd-os utalást is a meccsel kapcsolatban 1 mondatban! 😀
Willie Parker
iktriad
több mint 1 éve
Te vagy a patrióta jaguár mintapéldányaNem gondoltam, h hallok ma Paks-utalástHa akarod, mondok egy Jaguars-os és egy Honvéd-os utalást is a meccsel kapcsolatban 1 mondatban! 😀
Willie Parker
iktriad
több mint 1 éve
Nem gondoltam, h hallok ma Paks-utalástHa akarod, mondok egy Jaguars-os és egy Honvéd-os utalást is a meccsel kapcsolatban 1 mondatban! 😀
Willie Parker
több mint 1 éve
De utálatos ez a Reál, hogy állandóan térfelet cseréltet, hogy az ellenfél szurkolói felé támadjon a második félidőben. BVB győztes góltól majd hatezer méterre lesznek a Dortmund fanok.Első félidőben kell győztes gólt szerezni, azt meg van oldva.
Cubehor
több mint 1 éve
Maga a gázszerelő?Szerintem a Wembley már az övé, csak még nem tudjuk 😁Lőrinc is kinnt van sztem, csak még nem ismerik, mint celebet.Sanyi bá ott van, az előbb mutatták díszpáholytViktor viszont akkor nincs jelen?Lenny odatette.Éppen átért a Békemenetről
édesistenem
Székely
NEEEEEEEEEEEEE
petey
Willie Parker
Kampman
gamerkr
Szükség van még egy 4-5000 milliárdra, h mutassàk.
Willie Parker
kapitnono
Nem, én a tulaj vagyok.
több mint 1 éve
De gyatra beadás Sabitzertől, csak jobb helyre tehette volna.
több mint 1 éve
De utálatos ez a Reál, hogy állandóan térfelet cseréltet, hogy az ellenfél szurkolói felé támadjon a második félidőben. BVB győztes góltól majd hatezer méterre lesznek a Dortmund fanok.
több mint 1 éve
Nem gondoltam, h hallok ma Paks-utalást
több mint 1 éve
Na ujabb magyar szál: FradiBeszarok
😂
több mint 1 éve
Andika megkapta színpadnakSzerintem a Wembley már az övé, csak még nem tudjuk 😁Lőrinc is kinnt van sztem, csak még nem ismerik, mint celebet.Sanyi bá ott van, az előbb mutatták díszpáholytViktor viszont akkor nincs jelen?Lenny odatette.Éppen átért a Békemenetről
édesistenem
Székely
NEEEEEEEEEEEEE
petey
Willie Parker
Kampman
gamerkr
Willie Parker
kapitnono
több mint 1 éve
Komoly kezdés
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nem baj, kap még a Wembley default módon néhány döntőt a következő 15 évben.
több mint 1 éve
Nah hol vannak a tackle gyáros biztonságiak???Mind OTA-ken izzadnak.
gamerkr
több mint 1 éve
Kurva gaz ez ami tortenik
több mint 1 éve
3 berohanó, Löfli , Warrb gyanúan nem írnak. De ki lehet a 3.? Thunder?
több mint 1 éve
Szerintem a Wembley már az övé, csak még nem tudjuk 😁Lőrinc is kinnt van sztem, csak még nem ismerik, mint celebet.Sanyi bá ott van, az előbb mutatták díszpáholytViktor viszont akkor nincs jelen?Lenny odatette.Éppen átért a Békemenetről
édesistenem
Székely
NEEEEEEEEEEEEE
petey
Willie Parker
Kampman
gamerkr
Willie Parker

több mint 1 éve
Már közvetített Mennyeit nemrég. Az lényegesebb, mint a BL.Hajdú B beteg?Elvileg felépült már.
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Nah hol vannak a tackle gyáros biztonságiak???
több mint 1 éve
Angolok korlátlanul betörnek a Wembley-be, mi az újdonság ebben?
több mint 1 éve
Korán jöttek a helyi Jimmy Jumpok.
több mint 1 éve
Na ne bassz, az UEFA alelnöke ott van egy UEFA által rendezett döntőn?Sanyi bá ott van, az előbb mutatták díszpáholytViktor viszont akkor nincs jelen?Lenny odatette.Éppen átért a Békemenetről
édesistenem
Székely
NEEEEEEEEEEEEE
petey
Willie Parker
Kampman
gamerkr
több mint 1 éve
Lőrinc is kinnt van sztem, csak még nem ismerik, mint celebet.Sanyi bá ott van, az előbb mutatták díszpáholytViktor viszont akkor nincs jelen?Lenny odatette.Éppen átért a Békemenetről
édesistenem
Székely
NEEEEEEEEEEEEE
petey
Willie Parker
Kampman
gamerkr