Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Conte Napoli
több mint 1 éve
🚩 World’s Most Valuable Players (via CIES Football)🏴 1. Bellingham - €280m
🇳🇴 2. Haaland - €255m
🇧🇷 3. Vinicius - €241m
🇧🇷 4. Rodrygo - €221m
🏴 5. Foden - €204m
🏴 6. Saka - €195m
🇦🇷 7. J. Álvarez - €168m
🇪🇸 8. Lamine Yamal - €141m
🇳🇴 9. Odegaard - €136m
🇩🇪 10. Wirtz - €134m
🇧🇷 11. Martinelli - €127m
🏴 12. Palmer - €126m
🇺🇾 13. Valverde - €124m
🇩🇰 14. Hojlund - €123m
🇩🇪 15. Musiala - €120m
🇩🇪 16. Havertz - €116m
🇭🇷 17. Gvardiol - €115m
🇦🇷 18. Garnacho - €112m
🇫🇷 19. Camavinga - €112m
🇳🇱 20. Xavi Simons - €112m
🇫🇷 21. Zaire-Emery - €108m
🇭🇺 22. Szoboszlai - €108m
🇺🇾 23. D. Nunez - €107m
🇫🇷 24. Tchouameni - €107m
🇧🇷 25. B. Guimaraes - €105m
Who surprise you ???
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/05/minden-legios-valamint-tobb-magyar-jatekos-is-tavozott-mezokovesdrol-hivatalosdikk ugrai ott tolta a kovesdben...micsoda karrier nala is.
"ezzel szemben a Vasastól kölcsönvett Szilágyi Szabolcs, Szivacski Donát kettős biztosan visszatér az angyalföldi gárdához. "
Sírok bazmeg. Ez életem legszarabb hete...
warr_b
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/05/minden-legios-valamint-tobb-magyar-jatekos-is-tavozott-mezokovesdrol-hivatalos"ezzel szemben a Vasastól kölcsönvett Szilágyi Szabolcs, Szivacski Donát kettős biztosan visszatér az angyalföldi gárdához. "
Sírok bazmeg. Ez életem legszarabb hete...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Gólt rúgott, az eléggé játsziknak számít?B csoportos női Európa bajnoki selejtező meccseket rendeznek ma. Svájcba látogat a csapat. Svájc eddig mindenkét meccsét megnyerte a csoportból ,a magyarok eddig egy döntetlen egy vereség. Kéne egy x, mert ha kikapunk, és az azeriek pontot csennek a törököktől, akkor kiesés lesz a C csoportba.Jó, oké kit érdekelnek a száraz tények, arról beszélj, Alisha Lehmann játszik e?? 😜
Sixo
Tony Adams
több mint 1 éve
Viktor Goncherenko edző bá’ a fagyi célkeresztjében✌️⚽️✌️
több mint 1 éve
Nem nézek női soccert, elég traumát jelent, ha az olimpián belenézek pár percbe.Gondolom játszania kell. Bár erről a női seggek szakértőjét, Kampmant kérdezd.B csoportos női Európa bajnoki selejtező meccseket rendeznek ma. Svájcba látogat a csapat. Svájc eddig mindenkét meccsét megnyerte a csoportból ,a magyarok eddig egy döntetlen egy vereség. Kéne egy x, mert ha kikapunk, és az azeriek pontot csennek a törököktől, akkor kiesés lesz a C csoportba.Jó, oké kit érdekelnek a száraz tények, arról beszélj, Alisha Lehmann játszik e?? 😜
Sixo
Tony Adams
Sixo
több mint 1 éve
Champions League final tomorrowpic.twitter.com/wL7uuflm9M
— Troll Football (@TrollFootball) May 31, 2024
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
www.bvb.de/eng/Partners/Business-News/News/Taking-responsibility-Rheinmetall-to-become-Champion-Partner-to-BVBPara...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 1 éve
Gondolom játszania kell. Bár erről a női seggek szakértőjét, Kampmant kérdezd.B csoportos női Európa bajnoki selejtező meccseket rendeznek ma. Svájcba látogat a csapat. Svájc eddig mindenkét meccsét megnyerte a csoportból ,a magyarok eddig egy döntetlen egy vereség. Kéne egy x, mert ha kikapunk, és az azeriek pontot csennek a törököktől, akkor kiesés lesz a C csoportba.Jó, oké kit érdekelnek a száraz tények, arról beszélj, Alisha Lehmann játszik e?? 😜
Sixo
Tony Adams
több mint 1 éve
B csoportos női Európa bajnoki selejtező meccseket rendeznek ma. Svájcba látogat a csapat. Svájc eddig mindenkét meccsét megnyerte a csoportból ,a magyarok eddig egy döntetlen egy vereség. Kéne egy x, mert ha kikapunk, és az azeriek pontot csennek a törököktől, akkor kiesés lesz a C csoportba.Jó, oké kit érdekelnek a száraz tények, arról beszélj, Alisha Lehmann játszik e?? 😜
Sixo
több mint 1 éve
B csoportos női Európa bajnoki selejtező meccseket rendeznek ma. Svájcba látogat a csapat. Svájc eddig mindenkét meccsét megnyerte a csoportból ,a magyarok eddig egy döntetlen egy vereség. Kéne egy x, mert ha kikapunk, és az azeriek pontot csennek a törököktől, akkor kiesés lesz a C csoportba.
több mint 1 éve
Jozse menni Isztambul. Elvileg 2 éves szerződést fog aláírni a Fenerrel.törökbe' még úgysem volt
rob3r7o
több mint 1 éve
Jozse menni Isztambul. Elvileg 2 éves szerződést fog aláírni a Fenerrel.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Igen, a Real retire én is olvastam, azért nem értettem ezt a brazil dolgot. De így h az csak pletyka volt, már tiszta a kèp!Azok pletykák voltak, mindet cáfolta. A héten nyilatkozta, hogy a Reálból fog visszavonulni, más csapat edzője nem lesz. Amúgy is idén nevezték ki Dorivalt.nem úgy volt, hogy majd a brazilokhoz megy?A nagy edző kinevezés közepette eszembe jutott Ancelotti.Milyen mind2őt? Már akkor lett a Reál, hogy 2 csapatnak számít?
Ő most akkor lelép vagy viszi mind2?
steelwolf
Sixo
Löfli
Sixo
több mint 1 éve
jah, én jó edzőnek tartom (Real drukkerklént jobban örültem volna, ha marad Xavi 😀 ), itt most csak erre az insta bohóckodásra céloztam 😊szegény Flick...barca nagyon trendi szeretne lenni 🙈meglatjuk, de ha a keret vevo lesz ra akkor ez nagyon jol el is sulhet.
bogjosi
csebi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Varga Barnabás Haaland elé beférne
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Morata még így is a legtöbb gólos szezonját hozta összeMorata respektből a végét direkt elbohóckodta, nem akarta, hogy a Chelsea leigazolja ha túl sok rúg.Csak, hogy tudjátok ki volt idén a király.hol van morata meg dembele? ne idegelj baz
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Morata respektből a végét direkt elbohóckodta, nem akarta, hogy a Chelsea leigazolja ha túl sok rúg.Csak, hogy tudjátok ki volt idén a király.hol van morata meg dembele? ne idegelj baz
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Csak, hogy tudjátok ki volt idén a király.hol van morata meg dembele? ne idegelj baz
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Amikor elkezdődött, akkor érkeztünk meg a barcelonai nyaralásra 😃😃😃 hogy mi volt a hotelben..spanyol yugo 2000-bol?vagy a francia-angol, amikor zidane megfordította percek alatt. Annyira tipik Zidane volt az a meccs is hogy nincsenek rá szavak.nálam ez a meccs nyerezt is említhettem volna. vagy a 2004-es EB-n a portugál - angol.
keresztapámékkal néztük Röszkén a kocsmába 😀
www.youtube.com/watch?v=saBXTZC20Ks
Negritis, a vajda
deyell
Nekem a legjobb talán a holland-yugó, mert a hollandoknak szurkoltam akkoriban Davids és Kluivert miatt 😀
De a portugál-magyar 3-3 is nagy volt.
eaglesmcnabb
4-3?senki?
youtu.be/Epr84dFCQK8?si=eVxUPGG6FyCafwna
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Azok pletykák voltak, mindet cáfolta. A héten nyilatkozta, hogy a Reálból fog visszavonulni, más csapat edzője nem lesz. Amúgy is idén nevezték ki Dorivalt.nem úgy volt, hogy majd a brazilokhoz megy?A nagy edző kinevezés közepette eszembe jutott Ancelotti.Milyen mind2őt? Már akkor lett a Reál, hogy 2 csapatnak számít?
steelwolf
Sixo
Löfli
több mint 1 éve
nem úgy volt, hogy majd a brazilokhoz megy?A nagy edző kinevezés közepette eszembe jutott Ancelotti.Milyen mind2őt? Már akkor lett a Reál, hogy 2 csapatnak számít?
steelwolf
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
A nagy edző kinevezés közepette eszembe jutott Ancelotti.Milyen mind2őt? Már akkor lett a Reál, hogy 2 csapatnak számít?
steelwolf