Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Azt hittem eljutottunk már oda, hogy ez legyen az alap, és ne tekintsük szentírásnak a Transfermarktotszerintem senki nem mondja hogy szentírások az értékek vagy bármi
zacknorb
viszont egy viszonítási lista hogy melyik játékos kb hol van az értékrangsorban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Rámjött a szapora....faszért ettem rizses lecsót vacsira....ebben legalább van izgalom....a meccsben nincsja hogy Rád... Löflinek lehet jobban örültünk volna 😉
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Rámjött a szapora....faszért ettem rizses lecsót vacsira....ebben legalább van izgalom....a meccsben nincs
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Jöhetnének egyből a tizik, botrány a meccs 😃
több mint 1 éve
az nem biztos hogy ma, de lesz érvényes találatistenem, valaki találjon már be, nem akarok hosszabbítástha most eljinxelem a szelvényemet, akkor... de szerintem gólzáporos 0:0, hosszabbítás után természetesen, talán tizipárbajban valaki betalál
NB2
slowmotion
több mint 1 éve
istenem, valaki találjon már be, nem akarok hosszabbítástha most eljinxelem a szelvényemet, akkor... de szerintem gólzáporos 0:0, hosszabbítás után természetesen, talán tizipárbajban valaki betalál
NB2
több mint 1 éve
istenem, valaki találjon már be, nem akarok hosszabbítást
több mint 1 éve
Mielőtt megnéztem a listát, én is ezt a hármast (Mbappe-Haaland-Bellingham) tippeltem a 3 legértékesebb játékosnak, ez teljesen basic.Azt hittem eljutottunk már oda, hogy ez legyen az alap, és ne tekintsük szentírásnak a Transfermarktot
Az meg, hogy ki mennyit ér konkrétan, az adás-vételnél derül ki, nincs semmiféle egzakt értékmeghatározás, csak a piac.
Ha egy random kínai milliomos úgy döntene, hogy mindhárom fenti játékost plusz Bukta Csabit megveszi a fia mellé a kínai hatodosztályban játszó csapatába egyenként 1 milliárd euróért, akkor mind a négyen annyit érnek. Ez ilyen egyszerű.
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mielőtt megnéztem a listát, én is ezt a hármast (Mbappe-Haaland-Bellingham) tippeltem a 3 legértékesebb játékosnak, ez teljesen basic.szerintem pont Real hater amúgy, meg az angolokért sem feltétlenül van oda, szóval minden adott a véleményéhez. véleményhez meg mindenkinek joga van, még annak is, aki teljesen rosszul gondolja.Ehhez mondjuk elég komoly Real vagy Bellingham haternek kell lenni hogy ezt így gondold. 20 évesen a világ legértékesebb csapatának egyik legjobbja volt végig, és fontos meccseken villant, aranylabda top 3 várományosa. Mi mást kellene még tennie ennyi idősen?Ez már reálisabb lista, de Bellingham top3al semmilyen listán nem tudok kieggyezni.Tudtommal nem számít a kor. 26 vagy 21 éves édes mindegy. Nagyon nem szeretem a teknőcöt, de fényévekre van tőle Bellingham.értéknél miért ne számítana?
AlexIScrystal
de amúgy tessék egy kevésbé 2random"
www.transfermarkt.com/spieler-statistik/wertvollstespieler/marktwertetop
Negritis, a vajda
AlexIScrystal
kapitnono
slowmotion
Az meg, hogy ki mennyit ér konkrétan, az adás-vételnél derül ki, nincs semmiféle egzakt értékmeghatározás, csak a piac.
Ha egy random kínai milliomos úgy döntene, hogy mindhárom fenti játékost plusz Bukta Csabit megveszi a fia mellé a kínai hatodosztályban játszó csapatába egyenként 1 milliárd euróért, akkor mind a négyen annyit érnek. Ez ilyen egyszerű.
több mint 1 éve
jaaa, igen az nyilván teljesen más témakör 😀ja, hülye vagyok, nem érték ugrott be, hanem átigazolási díjwww.transfermarkt.com/kylian-mbappe/marktwertverlauf/spieler/342229Mbappé lassna 26 évesnem 180? talán Nejmárdzsunior volt a rekord, mert neki 222 millió volt a kivásárlási ára
5 éve ő is 250 körül volt
Negritis, a vajda
slowmotion
18dec-19 dec között 200 volt
de akkor más forrásoknál bőven 250-300at olvasgattam
Negritis, a vajda
slowmotion
több mint 1 éve
ja, hülye vagyok, nem érték ugrott be, hanem átigazolási díjwww.transfermarkt.com/kylian-mbappe/marktwertverlauf/spieler/342229Mbappé lassna 26 évesnem 180? talán Nejmárdzsunior volt a rekord, mert neki 222 millió volt a kivásárlási ára
Negritis, a vajda
slowmotion
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
www.transfermarkt.com/kylian-mbappe/marktwertverlauf/spieler/342229Mbappé lassna 26 évesnem 180? talán Nejmárdzsunior volt a rekord, mert neki 222 millió volt a kivásárlási ára
Negritis, a vajda
slowmotion
több mint 1 éve
szerintem pont Real hater amúgy, meg az angolokért sem feltétlenül van oda, szóval minden adott a véleményéhez. véleményhez meg mindenkinek joga van, még annak is, aki teljesen rosszul gondolja.Ehhez mondjuk elég komoly Real vagy Bellingham haternek kell lenni hogy ezt így gondold. 20 évesen a világ legértékesebb csapatának egyik legjobbja volt végig, és fontos meccseken villant, aranylabda top 3 várományosa. Mi mást kellene még tennie ennyi idősen?Ez már reálisabb lista, de Bellingham top3al semmilyen listán nem tudok kieggyezni.Tudtommal nem számít a kor. 26 vagy 21 éves édes mindegy. Nagyon nem szeretem a teknőcöt, de fényévekre van tőle Bellingham.értéknél miért ne számítana?
AlexIScrystal
Negritis, a vajda
AlexIScrystal
kapitnono
több mint 1 éve
nem 180? talán Nejmárdzsunior volt a rekord, mert neki 222 millió volt a kivásárlási áraMbappé lassna 26 évesMbappén kívül mindenki vicc. Mezőny kritikája ha az általam felsoroltak közül kell ki a világ legjobbja és ezáltal Bellingham sem kivétel.Kinek mi, Foden 4 évvel idősebb Bellinghamnél, nekem semmi komolyat nem mutatott idáig. Yamal meg lehet tehetséges, de mint a világ jelenlegi legértékesebb játékosa, viccnek is rossz..Nálam ott kezdődik, hogy senki nem ér ennyit, a jelenlegi generációból meg pláne nem. A kérdésedre válaszolva, ha a Madridból kell választani, akkor is ezerszer inkább a fejben nem százas Vinicus mint Bellingham. Nekem inkább tűnt sokszor szerencsésnek, jókor volt jó helyen mint annyira meghatározónak mint ahogy bevan állítva. Nem is láttam minden meccset, de én így gondolom. Mbappet is előrébb rakom a rangsorban, Fodent is. Potenciálban Yamal is előrébb van. Nagyjából utánuk jön talán Jude.Szerinted ki a legértékesebb, tényleg érdekelne?Lehet a legértékesebb, amit én személy szerint erősen vitatok, de hogy ő 280 millió akkor elég nagy probléma van a mai futballal.Jelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..Magas potenciál, csak egy éve van benne egy hosszútávú, kiemelkedően fizető szerződésben, és hát még mindig piszok fiatal.
AlexIScrystal
Ehhez hozzátesszük, hogy a világ második legerősebb bajnokságát utcahosszal megnyerő csapatának huzóembere, jó eséllyel három napon belül felülnek az európai klubfutball csúcsára is, az EB egyik esélyesének az alapembere, óriási marketingértékkel.
Ehhez hozzátenném azt, hogy lényegében mozdíthatatlan, mert a Realból szakmailag nem nagyon van hova feljebb lépni, maximum az Arse-Sziti-Pool-mu négyeshez lehet oldalazni, ott viszont sokkal magasabb bruttót kell neki fizetni, hogy a spanyol bruttóval akár csak pariban legyen. Szóval neki nem pálya a klubváltás, tehát lényegében beárazhatatlan. Akkor meg simán lehet 280 millió is.
slowmotion
AlexIScrystal
kapitnono
AlexIScrystal
kapitnono
AlexIScrystal
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ehhez mondjuk elég komoly Real vagy Bellingham haternek kell lenni hogy ezt így gondold. 20 évesen a világ legértékesebb csapatának egyik legjobbja volt végig, és fontos meccseken villant, aranylabda top 3 várományosa. Mi mást kellene még tennie ennyi idősen?Ez már reálisabb lista, de Bellingham top3al semmilyen listán nem tudok kieggyezni.Tudtommal nem számít a kor. 26 vagy 21 éves édes mindegy. Nagyon nem szeretem a teknőcöt, de fényévekre van tőle Bellingham.értéknél miért ne számítana?
AlexIScrystal
Negritis, a vajda
AlexIScrystal

több mint 1 éve
sztem nagyon kevesen vagytok akik ezzel nem értenek egyetEz már reálisabb lista, de Bellingham top3al semmilyen listán nem tudok kieggyezni.Tudtommal nem számít a kor. 26 vagy 21 éves édes mindegy. Nagyon nem szeretem a teknőcöt, de fényévekre van tőle Bellingham.értéknél miért ne számítana?
AlexIScrystal
Negritis, a vajda
AlexIScrystal
és nem mindenki más a hüyle
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Ez már reálisabb lista, de Bellingham top3al semmilyen listán nem tudok kieggyezni.Tudtommal nem számít a kor. 26 vagy 21 éves édes mindegy. Nagyon nem szeretem a teknőcöt, de fényévekre van tőle Bellingham.értéknél miért ne számítana?
AlexIScrystal
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Tudtommal nem számít a kor. 26 vagy 21 éves édes mindegy. Nagyon nem szeretem a teknőcöt, de fényévekre van tőle Bellingham.értéknél miért ne számítana?
AlexIScrystal
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Tudtommal nem számít a kor. 26 vagy 21 éves édes mindegy. Nagyon nem szeretem a teknőcöt, de fényévekre van tőle Bellingham.Mbappé lassna 26 évesMbappén kívül mindenki vicc. Mezőny kritikája ha az általam felsoroltak közül kell ki a világ legjobbja és ezáltal Bellingham sem kivétel.Kinek mi, Foden 4 évvel idősebb Bellinghamnél, nekem semmi komolyat nem mutatott idáig. Yamal meg lehet tehetséges, de mint a világ jelenlegi legértékesebb játékosa, viccnek is rossz..Nálam ott kezdődik, hogy senki nem ér ennyit, a jelenlegi generációból meg pláne nem. A kérdésedre válaszolva, ha a Madridból kell választani, akkor is ezerszer inkább a fejben nem százas Vinicus mint Bellingham. Nekem inkább tűnt sokszor szerencsésnek, jókor volt jó helyen mint annyira meghatározónak mint ahogy bevan állítva. Nem is láttam minden meccset, de én így gondolom. Mbappet is előrébb rakom a rangsorban, Fodent is. Potenciálban Yamal is előrébb van. Nagyjából utánuk jön talán Jude.Szerinted ki a legértékesebb, tényleg érdekelne?Lehet a legértékesebb, amit én személy szerint erősen vitatok, de hogy ő 280 millió akkor elég nagy probléma van a mai futballal.Jelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..Magas potenciál, csak egy éve van benne egy hosszútávú, kiemelkedően fizető szerződésben, és hát még mindig piszok fiatal.
AlexIScrystal
Ehhez hozzátesszük, hogy a világ második legerősebb bajnokságát utcahosszal megnyerő csapatának huzóembere, jó eséllyel három napon belül felülnek az európai klubfutball csúcsára is, az EB egyik esélyesének az alapembere, óriási marketingértékkel.
Ehhez hozzátenném azt, hogy lényegében mozdíthatatlan, mert a Realból szakmailag nem nagyon van hova feljebb lépni, maximum az Arse-Sziti-Pool-mu négyeshez lehet oldalazni, ott viszont sokkal magasabb bruttót kell neki fizetni, hogy a spanyol bruttóval akár csak pariban legyen. Szóval neki nem pálya a klubváltás, tehát lényegében beárazhatatlan. Akkor meg simán lehet 280 millió is.
slowmotion
AlexIScrystal
kapitnono
AlexIScrystal
kapitnono
AlexIScrystal
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Mbappé lassna 26 évesMbappén kívül mindenki vicc. Mezőny kritikája ha az általam felsoroltak közül kell ki a világ legjobbja és ezáltal Bellingham sem kivétel.Kinek mi, Foden 4 évvel idősebb Bellinghamnél, nekem semmi komolyat nem mutatott idáig. Yamal meg lehet tehetséges, de mint a világ jelenlegi legértékesebb játékosa, viccnek is rossz..Nálam ott kezdődik, hogy senki nem ér ennyit, a jelenlegi generációból meg pláne nem. A kérdésedre válaszolva, ha a Madridból kell választani, akkor is ezerszer inkább a fejben nem százas Vinicus mint Bellingham. Nekem inkább tűnt sokszor szerencsésnek, jókor volt jó helyen mint annyira meghatározónak mint ahogy bevan állítva. Nem is láttam minden meccset, de én így gondolom. Mbappet is előrébb rakom a rangsorban, Fodent is. Potenciálban Yamal is előrébb van. Nagyjából utánuk jön talán Jude.Szerinted ki a legértékesebb, tényleg érdekelne?Lehet a legértékesebb, amit én személy szerint erősen vitatok, de hogy ő 280 millió akkor elég nagy probléma van a mai futballal.Jelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..Magas potenciál, csak egy éve van benne egy hosszútávú, kiemelkedően fizető szerződésben, és hát még mindig piszok fiatal.
AlexIScrystal
slowmotion
AlexIScrystal
kapitnono
AlexIScrystal
kapitnono
AlexIScrystal
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Mbappén kívül mindenki vicc. Mezőny kritikája ha az általam felsoroltak közül kell ki a világ legjobbja és ezáltal Bellingham sem kivétel.Kinek mi, Foden 4 évvel idősebb Bellinghamnél, nekem semmi komolyat nem mutatott idáig. Yamal meg lehet tehetséges, de mint a világ jelenlegi legértékesebb játékosa, viccnek is rossz..Nálam ott kezdődik, hogy senki nem ér ennyit, a jelenlegi generációból meg pláne nem. A kérdésedre válaszolva, ha a Madridból kell választani, akkor is ezerszer inkább a fejben nem százas Vinicus mint Bellingham. Nekem inkább tűnt sokszor szerencsésnek, jókor volt jó helyen mint annyira meghatározónak mint ahogy bevan állítva. Nem is láttam minden meccset, de én így gondolom. Mbappet is előrébb rakom a rangsorban, Fodent is. Potenciálban Yamal is előrébb van. Nagyjából utánuk jön talán Jude.Szerinted ki a legértékesebb, tényleg érdekelne?Lehet a legértékesebb, amit én személy szerint erősen vitatok, de hogy ő 280 millió akkor elég nagy probléma van a mai futballal.Jelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..Magas potenciál, csak egy éve van benne egy hosszútávú, kiemelkedően fizető szerződésben, és hát még mindig piszok fiatal.
AlexIScrystal
slowmotion
AlexIScrystal
kapitnono
AlexIScrystal
kapitnono
több mint 1 éve
Közben a Fradiverők döntője zajlikNem mintha számítana de a lila majmok nem verték a fradit 😁
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Kinek mi, Foden 4 évvel idősebb Bellinghamnél, nekem semmi komolyat nem mutatott idáig. Yamal meg lehet tehetséges, de mint a világ jelenlegi legértékesebb játékosa, viccnek is rossz..Nálam ott kezdődik, hogy senki nem ér ennyit, a jelenlegi generációból meg pláne nem. A kérdésedre válaszolva, ha a Madridból kell választani, akkor is ezerszer inkább a fejben nem százas Vinicus mint Bellingham. Nekem inkább tűnt sokszor szerencsésnek, jókor volt jó helyen mint annyira meghatározónak mint ahogy bevan állítva. Nem is láttam minden meccset, de én így gondolom. Mbappet is előrébb rakom a rangsorban, Fodent is. Potenciálban Yamal is előrébb van. Nagyjából utánuk jön talán Jude.Szerinted ki a legértékesebb, tényleg érdekelne?Lehet a legértékesebb, amit én személy szerint erősen vitatok, de hogy ő 280 millió akkor elég nagy probléma van a mai futballal.Jelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..Magas potenciál, csak egy éve van benne egy hosszútávú, kiemelkedően fizető szerződésben, és hát még mindig piszok fiatal.
AlexIScrystal
slowmotion
AlexIScrystal
kapitnono
AlexIScrystal

több mint 1 éve
hát igen, mi ennek csak a selejtezőjét szoktuk nézni júliusbanKözben a Fradiverők döntője zajlikNekem most esett le 5 perce, hogy ma van valami biszembaszom döntő...
NB2
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Keretek az EB-re, mienk pl már fent vanwww.footballsquads.co.uk/national/eurocham/euro2024.htm

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta