Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Nekem pont a mozgása miatt nem Bellingham. Valahogy az nem tetszik nekem. Azért mert pár játékost előrébb raktam aki nálam biztosan jobb, nem azt jelenti ha úgy jött volna le, hogy na egy vakegérről beszélünk. Haalandot pl direkt nem is említettem mert biztos, hogy az angolt választanám. Nekem mint említettem a mozgása nagyon nem tetszik, ez a clutch szitu is olyan, hogy semmi garancia, hogy köv idényben is így jön ki a lépés. Akiket írtam korábban ott sem a kort, se semmit nem néztem csak simán a nyers tehetséget amiben a Yamal, Vini, Foden trió szerintem jobb.És ez már ki is zárja az állítás igazságát?Real és angol válogatott hater vagyok, miközben egy másik Real és angol játékost előrébb helyeztem nála. Értem.😃szerintem pont Real hater amúgy, meg az angolokért sem feltétlenül van oda, szóval minden adott a véleményéhez. véleményhez meg mindenkinek joga van, még annak is, aki teljesen rosszul gondolja.Ehhez mondjuk elég komoly Real vagy Bellingham haternek kell lenni hogy ezt így gondold. 20 évesen a világ legértékesebb csapatának egyik legjobbja volt végig, és fontos meccseken villant, aranylabda top 3 várományosa. Mi mást kellene még tennie ennyi idősen?Ez már reálisabb lista, de Bellingham top3al semmilyen listán nem tudok kieggyezni.Tudtommal nem számít a kor. 26 vagy 21 éves édes mindegy. Nagyon nem szeretem a teknőcöt, de fényévekre van tőle Bellingham.értéknél miért ne számítana?
AlexIScrystal
de amúgy tessék egy kevésbé 2random"
www.transfermarkt.com/spieler-statistik/wertvollstespieler/marktwertetop
Negritis, a vajda
AlexIScrystal
kapitnono
slowmotion
AlexIScrystal
Fejből mondok 10 jobb fradistát mint bármelyik MTK-s, közben meg ki nem állhatom a zöldeket. De ha kell mondok jobb Fradi játékost mint Zachariassen, most akkor egyből bírom őket?
Negrivel egyetértek, sok poszton bevethető, fiatal, fejben stabil, clutch, jó a fizikuma és amit a legjobban szeretek benne hogy ha szar meccse is van, akkor is hajt mint az állat. Vininél 2 polccal magasabbra helyezném, mert ebben a sportban fontos az agy.
Plusz adalék, de ha csak a mozgását nézzük (labdavezetés, cselezés, futás) akkor az ő mozgása hajaz leginkább Zizoura. Egy játékos áránál a kor elég erős mérvadó (FM elég jól letükrözi ezt a részt pl.), 25 év fölött ritkán lesz valaki a világ legértékesebb játékosa. Nyilván a legtöbb pénzt még én is Mbappeért fizetném ki, de Haalandért már tuti nem adnék többet, hiába lenne bivaly a szeretett csapatomban a norvég, Bellinghamnek volt már úgy is jó meccse, hogy a csapattársainak egytől-egyig szar meccse volt, a norvégnak még nem.
Szóval engem megvett kilóra a gyerek, pedig az igazolása előtt bőven voltak fenntartásaim vele kapcsolatban, (pl. Musialát sokkal többre tartottam nála, de aztán rájöttem hogy Jude is van olyan jó, csak éppen másban kiemelkedők. Megnézném őket egy csapatban, csak hát reálisan erre a következő 5-6 évben nem sok esély lesz).
Madridból én Camavingát hamarabb vinném a csapatomba, az egyéni szimpátiám miatt, pl. ő még Bellinghamnél is sokoldalúbb. De reálisan a top5 listám ugyanaz lett volna mint Sobri top3-ja, Musialával és Sakával kiegészülve.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
youtu.be/e-M6hiyRvd8?si=dubKmqhhUeyxCycu

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
www.facebook.com/reel/476457518214266😀
és akkor arról még nem is volt szó, hogy vajon Rodrygora honnan jön ki a 220 milliós érték 😊az eredeti listát nem láttam, csak Bellinghamra reagáltam, de Rodrygora a 100 misi is nagyobb vicc sztem mint Bellinghamre a 3x annyi.
slowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
és akkor arról még nem is volt szó, hogy vajon Rodrygora honnan jön ki a 220 milliós érték 😊És ez már ki is zárja az állítás igazságát?Real és angol válogatott hater vagyok, miközben egy másik Real és angol játékost előrébb helyeztem nála. Értem.😃szerintem pont Real hater amúgy, meg az angolokért sem feltétlenül van oda, szóval minden adott a véleményéhez. véleményhez meg mindenkinek joga van, még annak is, aki teljesen rosszul gondolja.Ehhez mondjuk elég komoly Real vagy Bellingham haternek kell lenni hogy ezt így gondold. 20 évesen a világ legértékesebb csapatának egyik legjobbja volt végig, és fontos meccseken villant, aranylabda top 3 várományosa. Mi mást kellene még tennie ennyi idősen?Ez már reálisabb lista, de Bellingham top3al semmilyen listán nem tudok kieggyezni.Tudtommal nem számít a kor. 26 vagy 21 éves édes mindegy. Nagyon nem szeretem a teknőcöt, de fényévekre van tőle Bellingham.értéknél miért ne számítana?
AlexIScrystal
Negritis, a vajda
AlexIScrystal
kapitnono
slowmotion
AlexIScrystal
Fejből mondok 10 jobb fradistát mint bármelyik MTK-s, közben meg ki nem állhatom a zöldeket. De ha kell mondok jobb Fradi játékost mint Zachariassen, most akkor egyből bírom őket?
Negrivel egyetértek, sok poszton bevethető, fiatal, fejben stabil, clutch, jó a fizikuma és amit a legjobban szeretek benne hogy ha szar meccse is van, akkor is hajt mint az állat. Vininél 2 polccal magasabbra helyezném, mert ebben a sportban fontos az agy.
Plusz adalék, de ha csak a mozgását nézzük (labdavezetés, cselezés, futás) akkor az ő mozgása hajaz leginkább Zizoura. Egy játékos áránál a kor elég erős mérvadó (FM elég jól letükrözi ezt a részt pl.), 25 év fölött ritkán lesz valaki a világ legértékesebb játékosa. Nyilván a legtöbb pénzt még én is Mbappeért fizetném ki, de Haalandért már tuti nem adnék többet, hiába lenne bivaly a szeretett csapatomban a norvég, Bellinghamnek volt már úgy is jó meccse, hogy a csapattársainak egytől-egyig szar meccse volt, a norvégnak még nem.
Szóval engem megvett kilóra a gyerek, pedig az igazolása előtt bőven voltak fenntartásaim vele kapcsolatban, (pl. Musialát sokkal többre tartottam nála, de aztán rájöttem hogy Jude is van olyan jó, csak éppen másban kiemelkedők. Megnézném őket egy csapatban, csak hát reálisan erre a következő 5-6 évben nem sok esély lesz).
Madridból én Camavingát hamarabb vinném a csapatomba, az egyéni szimpátiám miatt, pl. ő még Bellinghamnél is sokoldalúbb. De reálisan a top5 listám ugyanaz lett volna mint Sobri top3-ja, Musialával és Sakával kiegészülve.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
És ez már ki is zárja az állítás igazságát?Real és angol válogatott hater vagyok, miközben egy másik Real és angol játékost előrébb helyeztem nála. Értem.😃szerintem pont Real hater amúgy, meg az angolokért sem feltétlenül van oda, szóval minden adott a véleményéhez. véleményhez meg mindenkinek joga van, még annak is, aki teljesen rosszul gondolja.Ehhez mondjuk elég komoly Real vagy Bellingham haternek kell lenni hogy ezt így gondold. 20 évesen a világ legértékesebb csapatának egyik legjobbja volt végig, és fontos meccseken villant, aranylabda top 3 várományosa. Mi mást kellene még tennie ennyi idősen?Ez már reálisabb lista, de Bellingham top3al semmilyen listán nem tudok kieggyezni.Tudtommal nem számít a kor. 26 vagy 21 éves édes mindegy. Nagyon nem szeretem a teknőcöt, de fényévekre van tőle Bellingham.értéknél miért ne számítana?
AlexIScrystal
Negritis, a vajda
AlexIScrystal
kapitnono
slowmotion
AlexIScrystal
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Real és angol válogatott hater vagyok, miközben egy másik Real és angol játékost előrébb helyeztem nála. Értem.😃szerintem pont Real hater amúgy, meg az angolokért sem feltétlenül van oda, szóval minden adott a véleményéhez. véleményhez meg mindenkinek joga van, még annak is, aki teljesen rosszul gondolja.Ehhez mondjuk elég komoly Real vagy Bellingham haternek kell lenni hogy ezt így gondold. 20 évesen a világ legértékesebb csapatának egyik legjobbja volt végig, és fontos meccseken villant, aranylabda top 3 várományosa. Mi mást kellene még tennie ennyi idősen?Ez már reálisabb lista, de Bellingham top3al semmilyen listán nem tudok kieggyezni.Tudtommal nem számít a kor. 26 vagy 21 éves édes mindegy. Nagyon nem szeretem a teknőcöt, de fényévekre van tőle Bellingham.értéknél miért ne számítana?
AlexIScrystal
Negritis, a vajda
AlexIScrystal
kapitnono
slowmotion
több mint 1 éve
Ahogy Negri is írta a kor nagyon komolyan számít. Hiába volt mondjuk Messi 33 évesen a világ legjobbja, akkor sem ő volt a legértékesebb a világon, mert már csak pár jó évet lehetett belőle maximum kisajtolni. Emellett csomó más dolgot is figyelembe kell venni, pl marketingérték, vagy a meglévő szerződése. Egy a szerződésének utolsó évében járó 35 éves világklasszis nem fog 100 misit érni. Egyszer majd biztos fog, de jelenleg nem.Ez már reálisabb lista, de Bellingham top3al semmilyen listán nem tudok kieggyezni.Tudtommal nem számít a kor. 26 vagy 21 éves édes mindegy. Nagyon nem szeretem a teknőcöt, de fényévekre van tőle Bellingham.értéknél miért ne számítana?
AlexIScrystal
Negritis, a vajda
AlexIScrystal
több mint 1 éve
na elkezdték káderezni a Fradi szurkolókat.kínai vagy orosz, pl Shell
"mit szólna ha kínai vagy orosz szponzor érkezne, pl. Shell, Huawei, Gazprom"
Kenny
Tapstaps
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Diósgyőr szokott így kinézni egy keleti derbi győzelem után.It's going to be a big night in Athens.#UECL
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) May 29, 2024
🎥 @Than_Kritikospic.twitter.com/EffcpDBQt8
több mint 1 éve
Legalább a La Ligával tartottuk a lépést.Goals per game in each of Europe's top seven leagues in 2023/24:
— WhoScored.com (@WhoScored) May 29, 2024
3.28 - Premier League 🏴
3.24 - Eredivisie 🇳🇱
3.22 - Bundesliga 🇩🇪
2.87 - Liga Portugal 🇵🇹
2.70 - Ligue 1 🇫🇷
2.64 - La Liga 🇪🇸
2.60 - Serie A 🇮🇹 pic.twitter.com/fS4Zqwwol9
több mint 1 éve
az EL-döntőn a triplán veretlen Bayer ellen nem az volt? 4,6-os oddszon ment az Atalanta, aztán pont a hajára kenhette bárki...Szóval a Répaligát megnyerte az esélytelenebbnek tartott csapat, aztán a Konferansziéligát megnyerte az esélytelenebbnek tartott csapat.Azért BL-döntőn a Real ellen fogadni 3,5 körüli oddssal erősen mínuszEV.
Akkor most a Bellingham Bowlon asszonyt, házat, autót a Dortmundra? 😊
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Ahogy mostanában rúgdossuk ki az edzőket, nem sokat jelent az a 2027, ha valakire nagyon ráizgulnak jövőre, akkor Kompany is repülni fog simán...Kompany 2027nagyon kivancsi leszek mi sul ki ebbol majd.
Amadeus von Dollárbaloldal
ugye foleg azert erdekes, mert allitolag Flick vallalta az egy eves szerzodest, igy ha nem jottek volna az eredmenyek akkor a jovo evi edzopiacnak (ami elvileg epic lesz) lehetett volna valogatni.
azonban Eberl es Freund nagyon durva keretatalakitast latnak szuksegesnek, aminek a gatja lehetett volna Flick, mert nagyon torodik a keret egy jo reszehez.
csebi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Szóval a Répaligát megnyerte az esélytelenebbnek tartott csapat, aztán a Konferansziéligát megnyerte az esélytelenebbnek tartott csapat.Azért BL-döntőn a Real ellen fogadni 3,5 körüli oddssal erősen mínuszEV.
Akkor most a Bellingham Bowlon asszonyt, házat, autót a Dortmundra? 😊
slowmotion
több mint 1 éve
Szóval a Répaligát megnyerte az esélytelenebbnek tartott csapat, aztán a Konferansziéligát megnyerte az esélytelenebbnek tartott csapat.Akkor most a Bellingham Bowlon asszonyt, házat, autót a Dortmundra? 😊
több mint 1 éve
Nem tudom Belligol hogyan ne legyen fent. Az értékben sok minden benne van, jelenlegi szerződés, hova számít Home-Grown játékosnak. De jelenleg vele kapsz egy 6-8-10-es posztokon játszani képes kp-t aki egy top csapatban első szezonban bizonyított, jól fel van építve a karrierje, és fiatal.Ehhez mondjuk elég komoly Real vagy Bellingham haternek kell lenni hogy ezt így gondold. 20 évesen a világ legértékesebb csapatának egyik legjobbja volt végig, és fontos meccseken villant, aranylabda top 3 várományosa. Mi mást kellene még tennie ennyi idősen?Ez már reálisabb lista, de Bellingham top3al semmilyen listán nem tudok kieggyezni.Tudtommal nem számít a kor. 26 vagy 21 éves édes mindegy. Nagyon nem szeretem a teknőcöt, de fényévekre van tőle Bellingham.értéknél miért ne számítana?
AlexIScrystal
Negritis, a vajda
AlexIScrystal
kapitnono
Őszintén ki jobb középpályás nála. Én akiket nagyra tartok az Rodri, MØ, Rice, KDB, Kroos, Modric, Musiala, stb, ők 1 posztot nem képesek eljátszani Bellingham potenciális szerepeiből. Talán Bambi igen, nem nagyon néztem mostanában Bayern meccseket ahol 6-osból indult volna, neki jó a 8-as, neki is valahol a 10-15 környékén kell lennie Wirtzel.
Itt most pont annak az ellentétjét látjuk akik felülbírálják mert idén teljesen “clutch játékos” volt.
Véletlen odakeveredik 😀😀😀 Hát bmeg ő nem Álvaro Morata 😀
Jobb helyen úgy nevezik hogy helyezkedés/játék olvasása. Hihetetlen ha mindig hozzákerült valamit csak tud. Ha felül is teljesített idén, vagy jövőre jön Mbappé es kevesebb esélye lesz elől akkor se lesz szarabb játékos.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nem tudom itt leírtam e mikor Mendilibart kineveztèk, hogy rossz ez nekünk mert mèg meg is nyerik a sorozatot (ha vki vissza tudja keresni esetleg, köszönöm) de ha nem is írtam le csak akartam, a fiamnak tuti mondtam hogy így lesz. Meg kellett volna fogadni 😏😛🤷🤦Én emlékszem hogy beírtad
dande2
több mint 1 éve
Nem tudom itt leírtam e mikor Mendilibart kineveztèk, hogy rossz ez nekünk mert mèg meg is nyerik a sorozatot (ha vki vissza tudja keresni esetleg, köszönöm) de ha nem is írtam le csak akartam, a fiamnak tuti mondtam hogy így lesz. Meg kellett volna fogadni 😏😛🤷🤦Nekem konkrétan az elődöntők előtti szelómon az volt, hogy Olimpiacos, Atalanta, PSG
dande2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
elcigánykodtak megint egy percet a hosszabbításban, erre a bíró lefújja +5-nélde utálom ezt, hogy a szövetség partner ebben
több mint 1 éve
Nem tudom itt leírtam e mikor Mendilibart kineveztèk, hogy rossz ez nekünk mert mèg meg is nyerik a sorozatot (ha vki vissza tudja keresni esetleg, köszönöm) de ha nem is írtam le csak akartam, a fiamnak tuti mondtam hogy így lesz. Meg kellett volna fogadni 😏😛🤷🤦
több mint 1 éve
Hahh, jó sokáig nézegették

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Mégse lesznek tizik ☺️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta