Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 554 — Saturday Night Lights
 sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-3/megvannak-az-osztalyozos-parharcok-az-nb-ii-ert/2024052810481178741
warr_b
Negyedből enbéháromba is megvan már?
Dzsokijuing
Szerintem még nincs.

Ennyit találtam:

nb1.hu/hir/harc-az-nb-iii-ert-szegedi-oromunnep-elkepeszto-gyulai-dominancia-villanyi-golvagok/

nb1.hu/hir/bajnoki-cim-10-0-s-kiutessel-125-gol-szombathelyi-orom-es-oldoklo-csatak-az-nb-iii-ert/
warr_b
Kösz, nagyon várom a Csepel párosítását!
Dzsokijuing
Tényleg amúgy Csepelen mi a francert van megint 2 csapat? Van egy Lénárdnak meg egy Sziszinhonak?
rob3r7o
Csepel túl nagy és jelentős ahhoz, hogy csak egy csapata legyen.
Ráadásul nem kettő, hanem három, ott a Szabadkikötő SE.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214

Sixo
Moneyball.

Oszt ez a Wilcox látott egyszer is focipályát, hogy megmondja hogyan és kinek kell játszania?
Nemes samu09
Bár nem hiszem, hogy azon múlik ez, hogy valaki milyen szinten focizott, de egyébként angol válogatott is volt.
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 447 — I like the Texans, I like who we are

Sixo
Moneyball.

Oszt ez a Wilcox látott egyszer is focipályát, hogy megmondja hogyan és kinek kell játszania?
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 124 — The Mathematician

Sixo
Az 1 és 3 nekem necces, de értem
Negritis, a vajda
1-est adom, ez a keret nem kész. Ide olyanok kellenek akik éhesek és fejlödni akarnak. Nem kiégett "sztárok"

A 3-as tényleg necces.
Toto21
Nem azt mondom hogy kiégett sztárok kellenek

De ha jó áron van egy 30 éves aki rutint és stabilitást tud hozni akkor őt nem hozzuk el?
Vagy ha valaki 26 évesen válik elérhetővé?
Ha irányelv és nincs kobe vésve oké
De mindig van edge case

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"

Sixo
Negritis, a vajda
1-est adom, ez a keret nem kész. Ide olyanok kellenek akik éhesek és fejlödni akarnak. Nem kiégett "sztárok"

A 3-as tényleg necces.
Toto21
Mindegyik feléledő klubnak ez kell lennie az alap szemlélete. A Wilcoxosat nem kell túlgondolni, ő felel az edző kiválasztásáért és úgy tud beleszólni egy működő klubnál. 1-eshez meg annyit hogy jöhet pár öreg alacsonyabb fizetéssel stabilitást adni.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449

Sixo
Negritis, a vajda

A 3-as tényleg necces.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 124 — The Mathematician

Sixo

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 217
Kompany 2027
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Carragher továbbjutásra jósolta a magyar csapatot az EB-n.
alatriste
akkor szerzett pont nelkul fogunk kiesni.
csebi
Pedig még a 8 közé is továbbtolt minket a Horvátokat kiverve. Lehet, hogy ez azt jelenti, hogy a torna kezdete előtt kizárnak minket. 😀

Liverpool Fc
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 946 — Lucas Scott
alatriste
akkor szerzett pont nelkul fogunk kiesni.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 749
 sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-3/megvannak-az-osztalyozos-parharcok-az-nb-ii-ert/2024052810481178741
warr_b
Dzsokijuing
Szerintem még nincs.

Ennyit találtam:

nb1.hu/hir/harc-az-nb-iii-ert-szegedi-oromunnep-elkepeszto-gyulai-dominancia-villanyi-golvagok/

nb1.hu/hir/bajnoki-cim-10-0-s-kiutessel-125-gol-szombathelyi-orom-es-oldoklo-csatak-az-nb-iii-ert/
warr_b
Dzsokijuing
Tényleg amúgy Csepelen mi a francert van megint 2 csapat? Van egy Lénárdnak meg egy Sziszinhonak?

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya
Dzsokijuing
Nógrád 1 pl. hétvégén lesz csak záróforduló, de már fix Karancslapujtő a bajnok.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b
Dzsokijuing
Szerintem még nincs.

Ennyit találtam:

warr_b

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 927 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Dzsokijuing
Szerintem még nincs.

Ennyit találtam:

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
warr_b

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 927 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Egy Grönland-Anguilla derby mekkora istencsászárság lenne, én tuti nézném!

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 410
Greenland has officially applied for membership of CONCACAF.

A letter on the Greenland Football Association's Facebook page confirms the historic application has been made.

Greenland's path to UEFA is blocked by current rules but CONCACAF is theoretically an open route.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya
Werner egy év kölcsön Spurs hivatalos

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947

Nagyon király, legalább Zincsenko és Gabi Jesus megint úgy érezhetik, hogy a Cityben fociznak, ha már a mezünk egyforma lesz! 😀

Szerk: Vagy ezzel a pénzügyi felügyeletet verjük majd át, ha jönnek ellenőrizni. "Fú ez a ManCity náluk minden rendben van, be sem kell menni a kapun! " 😀😀😀
Tony Adams
Visszacsempésszük őket a Cityhez a padra, Pep megszokásból becseréli őket -> jogosulatlan szereplés -> mìnusz 3 pont minden meccsen.
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan

Nagyon király, legalább Zincsenko és Gabi Jesus megint úgy érezhetik, hogy a Cityben fociznak, ha már a mezünk egyforma lesz! 😀

Szerk: Vagy ezzel a pénzügyi felügyeletet verjük majd át, ha jönnek ellenőrizni. "Fú ez a ManCity náluk minden rendben van, be sem kell menni a kapun! " 😀😀😀

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 431 — Bla, bla, bla
Shogun baszod
ozibozi
Hát mer a faszér védőkkel kell rugatni a büntetőt, hülye debil majom
warr_b
hetedik körben már van esélye annak, hogy védő rúgja
slowmotion
Nálam a kapus is előbb rúgna 😁
warr_b
Kapussal rúgatni alapvetően faszság. Kizökkenti a védések ritmusából, ha berúgja, még akkor is. Plusz teher, felesleges kockázat.
Őszentsége Sobri Jóska
Chilavert, Enyeama, Higuita, Butt, Ceni, Campos.

Szerintem védővel rugatni faszság, elvégre azért védő, mert falábú 😀
warr_b
Anno: Ronald Koeman, Roberto Calros és manapság: TAA, Theo Hernandez, csak néhány a falábú védőkből...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!