Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Csepel túl nagy és jelentős ahhoz, hogy csak egy csapata legyen.Tényleg amúgy Csepelen mi a francert van megint 2 csapat? Van egy Lénárdnak meg egy Sziszinhonak?Kösz, nagyon várom a Csepel párosítását!Szerintem még nincs.sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-3/megvannak-az-osztalyozos-parharcok-az-nb-ii-ert/2024052810481178741Negyedből enbéháromba is megvan már?
warr_b
Dzsokijuing
Ennyit találtam:
nb1.hu/hir/harc-az-nb-iii-ert-szegedi-oromunnep-elkepeszto-gyulai-dominancia-villanyi-golvagok/
nb1.hu/hir/bajnoki-cim-10-0-s-kiutessel-125-gol-szombathelyi-orom-es-oldoklo-csatak-az-nb-iii-ert/
warr_b
Dzsokijuing
rob3r7o
Ráadásul nem kettő, hanem három, ott a Szabadkikötő SE.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Bár nem hiszem, hogy azon múlik ez, hogy valaki milyen szinten focizott, de egyébként angol válogatott is volt.Moneyball.
Sixo
Oszt ez a Wilcox látott egyszer is focipályát, hogy megmondja hogyan és kinek kell játszania?
Nemes samu09
több mint 1 éve
Moneyball.
Sixo
Oszt ez a Wilcox látott egyszer is focipályát, hogy megmondja hogyan és kinek kell játszania?
több mint 1 éve
Nem azt mondom hogy kiégett sztárok kellenek1-est adom, ez a keret nem kész. Ide olyanok kellenek akik éhesek és fejlödni akarnak. Nem kiégett "sztárok"Az 1 és 3 nekem necces, de értem
Sixo
Negritis, a vajda
A 3-as tényleg necces.
Toto21
De ha jó áron van egy 30 éves aki rutint és stabilitást tud hozni akkor őt nem hozzuk el?
Vagy ha valaki 26 évesen válik elérhetővé?
Ha irányelv és nincs kobe vésve oké
De mindig van edge case
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mindegyik feléledő klubnak ez kell lennie az alap szemlélete. A Wilcoxosat nem kell túlgondolni, ő felel az edző kiválasztásáért és úgy tud beleszólni egy működő klubnál. 1-eshez meg annyit hogy jöhet pár öreg alacsonyabb fizetéssel stabilitást adni.1-est adom, ez a keret nem kész. Ide olyanok kellenek akik éhesek és fejlödni akarnak. Nem kiégett "sztárok"Az 1 és 3 nekem necces, de értem
Sixo
Negritis, a vajda
A 3-as tényleg necces.
Toto21
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
1-est adom, ez a keret nem kész. Ide olyanok kellenek akik éhesek és fejlödni akarnak. Nem kiégett "sztárok"Az 1 és 3 nekem necces, de értem
Sixo
Negritis, a vajda
A 3-as tényleg necces.
több mint 1 éve
Az 1 és 3 nekem necces, de értem
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kompany 2027
több mint 1 éve
Pedig még a 8 közé is továbbtolt minket a Horvátokat kiverve. Lehet, hogy ez azt jelenti, hogy a torna kezdete előtt kizárnak minket. 😀Carragher továbbjutásra jósolta a magyar csapatot az EB-n.akkor szerzett pont nelkul fogunk kiesni.
alatriste
csebi

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Carragher továbbjutásra jósolta a magyar csapatot az EB-n.akkor szerzett pont nelkul fogunk kiesni.
alatriste
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Carragher továbbjutásra jósolta a magyar csapatot az EB-n.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Tényleg amúgy Csepelen mi a francert van megint 2 csapat? Van egy Lénárdnak meg egy Sziszinhonak?Kösz, nagyon várom a Csepel párosítását!Szerintem még nincs.sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-3/megvannak-az-osztalyozos-parharcok-az-nb-ii-ert/2024052810481178741Negyedből enbéháromba is megvan már?
warr_b
Dzsokijuing
Ennyit találtam:
nb1.hu/hir/harc-az-nb-iii-ert-szegedi-oromunnep-elkepeszto-gyulai-dominancia-villanyi-golvagok/
nb1.hu/hir/bajnoki-cim-10-0-s-kiutessel-125-gol-szombathelyi-orom-es-oldoklo-csatak-az-nb-iii-ert/
warr_b
Dzsokijuing
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Negyedből enbéháromba is megvan már?Nógrád 1 pl. hétvégén lesz csak záróforduló, de már fix Karancslapujtő a bajnok.
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kösz, nagyon várom a Csepel párosítását!Szerintem még nincs.sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-3/megvannak-az-osztalyozos-parharcok-az-nb-ii-ert/2024052810481178741Negyedből enbéháromba is megvan már?
warr_b
Dzsokijuing
Ennyit találtam:
warr_b
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Szerintem még nincs.sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-3/megvannak-az-osztalyozos-parharcok-az-nb-ii-ert/2024052810481178741Negyedből enbéháromba is megvan már?
warr_b
Dzsokijuing
Ennyit találtam:

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-3/megvannak-az-osztalyozos-parharcok-az-nb-ii-ert/2024052810481178741Negyedből enbéháromba is megvan már?
warr_b
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Egy Grönland-Anguilla derby mekkora istencsászárság lenne, én tuti nézném!

több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
Greenland has officially applied for membership of CONCACAF.A letter on the Greenland Football Association's Facebook page confirms the historic application has been made.
Greenland's path to UEFA is blocked by current rules but CONCACAF is theoretically an open route.
több mint 1 éve
sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-3/megvannak-az-osztalyozos-parharcok-az-nb-ii-ert/2024052810481178741

több mint 1 éve
Werner egy év kölcsön Spurs hivatalos
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Visszacsempésszük őket a Cityhez a padra, Pep megszokásból becseréli őket -> jogosulatlan szereplés -> mìnusz 3 pont minden meccsen.🚨 Newest leaked images of Arsenal’s third kit for the 2024/25 season. 🍬 [@ityty23] #afc pic.twitter.com/4Oxk3dlx6y
— afcstuff (@afcstuff) May 28, 2024
Nagyon király, legalább Zincsenko és Gabi Jesus megint úgy érezhetik, hogy a Cityben fociznak, ha már a mezünk egyforma lesz! 😀
Szerk: Vagy ezzel a pénzügyi felügyeletet verjük majd át, ha jönnek ellenőrizni. "Fú ez a ManCity náluk minden rendben van, be sem kell menni a kapun! " 😀😀😀
Tony Adams
több mint 1 éve
After Atalanta's impressive victory in last week's Europa League final, I thought it might be interesting to take a look at the finances of the club from Bergamo #Atalanta #GoAtalantaGo pic.twitter.com/v5HNJoJz4Z
— Swiss Ramble (@SwissRamble) May 28, 2024
több mint 1 éve
🚨 Newest leaked images of Arsenal’s third kit for the 2024/25 season. 🍬 [@ityty23] #afc pic.twitter.com/4Oxk3dlx6y
— afcstuff (@afcstuff) May 28, 2024
Nagyon király, legalább Zincsenko és Gabi Jesus megint úgy érezhetik, hogy a Cityben fociznak, ha már a mezünk egyforma lesz! 😀
Szerk: Vagy ezzel a pénzügyi felügyeletet verjük majd át, ha jönnek ellenőrizni. "Fú ez a ManCity náluk minden rendben van, be sem kell menni a kapun! " 😀😀😀
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 1 éve
Anno: Ronald Koeman, Roberto Calros és manapság: TAA, Theo Hernandez, csak néhány a falábú védőkből...Chilavert, Enyeama, Higuita, Butt, Ceni, Campos.Kapussal rúgatni alapvetően faszság. Kizökkenti a védések ritmusából, ha berúgja, még akkor is. Plusz teher, felesleges kockázat.Nálam a kapus is előbb rúgna 😁hetedik körben már van esélye annak, hogy védő rúgjaShogun baszodHát mer a faszér védőkkel kell rugatni a büntetőt, hülye debil majom
ozibozi
warr_b
slowmotion
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
Szerintem védővel rugatni faszság, elvégre azért védő, mert falábú 😀
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!