Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Közben a Fradiverők döntője zajlikNekem most esett le 5 perce, hogy ma van valami biszembaszom döntő...
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
telex.hu/sport/2024/05/29/u14-bacs-kiskun-megye-bajnoksag-gyanuA magyar futball a velejéig rothadt.
U14 megyei bajnokságban, baszki...
somoskovig
Kisebb szigetekben esetleg nem (mondjuk jelenleg a felnőttválogatott), de ha 13-14 évesek már hozzászoknak a csaláshoz, akkor itt profi mentalitás sosem lesz.
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Nálam ott kezdődik, hogy senki nem ér ennyit, a jelenlegi generációból meg pláne nem. A kérdésedre válaszolva, ha a Madridból kell választani, akkor is ezerszer inkább a fejben nem százas Vinicus mint Bellingham. Nekem inkább tűnt sokszor szerencsésnek, jókor volt jó helyen mint annyira meghatározónak mint ahogy bevan állítva. Nem is láttam minden meccset, de én így gondolom. Mbappet is előrébb rakom a rangsorban, Fodent is. Potenciálban Yamal is előrébb van. Nagyjából utánuk jön talán Jude.Szerinted ki a legértékesebb, tényleg érdekelne?Lehet a legértékesebb, amit én személy szerint erősen vitatok, de hogy ő 280 millió akkor elég nagy probléma van a mai futballal.Jelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..Magas potenciál, csak egy éve van benne egy hosszútávú, kiemelkedően fizető szerződésben, és hát még mindig piszok fiatal.
AlexIScrystal
Ehhez hozzátesszük, hogy a világ második legerősebb bajnokságát utcahosszal megnyerő csapatának huzóembere, jó eséllyel három napon belül felülnek az európai klubfutball csúcsára is, az EB egyik esélyesének az alapembere, óriási marketingértékkel.
Ehhez hozzátenném azt, hogy lényegében mozdíthatatlan, mert a Realból szakmailag nem nagyon van hova feljebb lépni, maximum az Arse-Sziti-Pool-mu négyeshez lehet oldalazni, ott viszont sokkal magasabb bruttót kell neki fizetni, hogy a spanyol bruttóval akár csak pariban legyen. Szóval neki nem pálya a klubváltás, tehát lényegében beárazhatatlan. Akkor meg simán lehet 280 millió is.
slowmotion
AlexIScrystal
kapitnono
több mint 1 éve
Igen ennek tűnik a dolog és épp emiatt ebben a projektben lesz másfél-két év mielőtt atkalibrálják a történetet akar Eberl kirugasaval. Meglátjuk. Adjuk meg neki az esélytHa nem jönnek az eredmények, az valószínűleg azt is jelenteni fogja, hogy Eberl vagy Freund (akár mindkettő) is megkapja a selyemzsinórt. Valamirevaló edzői rutinja már van egyébként, de a Bayern más kávéház, főleg egy ilyen szezon után. Mindenesetre vannak bőven olyan játékosok, akik az ő korosztálya, illetve akik ellen is játszott még játékosként Angliában. A boom or bust tipikus esete ez a kinevezés.Kompany 2027nagyon kivancsi leszek mi sul ki ebbol majd.
Amadeus von Dollárbaloldal
ugye foleg azert erdekes, mert allitolag Flick vallalta az egy eves szerzodest, igy ha nem jottek volna az eredmenyek akkor a jovo evi edzopiacnak (ami elvileg epic lesz) lehetett volna valogatni.
azonban Eberl es Freund nagyon durva keretatalakitast latnak szuksegesnek, aminek a gatja lehetett volna Flick, mert nagyon torodik a keret egy jo reszehez.
csebi
Hungarian Bill
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Közben a Fradiverők döntője zajlik
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
telex.hu/sport/2024/05/29/u14-bacs-kiskun-megye-bajnoksag-gyanuVendég találatnál megnéztem volna a gólörömöt.
somoskovig
Itt még 2x40 percet tolnak? Szép munka, az u14 is az életre nevel.
több mint 1 éve
Szerinted ki a legértékesebb, tényleg érdekelne?Lehet a legértékesebb, amit én személy szerint erősen vitatok, de hogy ő 280 millió akkor elég nagy probléma van a mai futballal.Jelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..Magas potenciál, csak egy éve van benne egy hosszútávú, kiemelkedően fizető szerződésben, és hát még mindig piszok fiatal.
AlexIScrystal
Ehhez hozzátesszük, hogy a világ második legerősebb bajnokságát utcahosszal megnyerő csapatának huzóembere, jó eséllyel három napon belül felülnek az európai klubfutball csúcsára is, az EB egyik esélyesének az alapembere, óriási marketingértékkel.
Ehhez hozzátenném azt, hogy lényegében mozdíthatatlan, mert a Realból szakmailag nem nagyon van hova feljebb lépni, maximum az Arse-Sziti-Pool-mu négyeshez lehet oldalazni, ott viszont sokkal magasabb bruttót kell neki fizetni, hogy a spanyol bruttóval akár csak pariban legyen. Szóval neki nem pálya a klubváltás, tehát lényegében beárazhatatlan. Akkor meg simán lehet 280 millió is.
slowmotion
AlexIScrystal

több mint 1 éve
telex.hu/sport/2024/05/29/u14-bacs-kiskun-megye-bajnoksag-gyanuNagyon hajtottak a sracok így sikerült a csoda.
somoskovig
több mint 1 éve
telex.hu/sport/2024/05/29/u14-bacs-kiskun-megye-bajnoksag-gyanuU14 megyei bajnokságban, baszki...
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Lehet a legértékesebb, amit én személy szerint erősen vitatok, de hogy ő 280 millió akkor elég nagy probléma van a mai futballal.Jelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..Magas potenciál, csak egy éve van benne egy hosszútávú, kiemelkedően fizető szerződésben, és hát még mindig piszok fiatal.
AlexIScrystal
slowmotion
több mint 1 éve
Jelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..Magas potenciál, csak egy éve van benne egy hosszútávú, kiemelkedően fizető szerződésben, és hát még mindig piszok fiatal.
AlexIScrystal
több mint 1 éve
Jobban túl vannak árazva, mint egy nagyobb Market Zrt.-s beruházás.Ingyen se kellene😃Jelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..Ha Anthony 100 milla akooooorrrr... 😀😀😀
AlexIScrystal
Tony Adams
AlexIScrystal
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
A valaki által becsült értékeJelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..Az értéke.
AlexIScrystal
Jughead
Amúgy egy 20 éves srác, és idei Aranylabda favorit, egyértelműen neki kell a legmagasabb ilyen értéknek lennie.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Ingyen se kellene😃Jelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..Ha Anthony 100 milla akooooorrrr... 😀😀😀
AlexIScrystal
Tony Adams
több mint 1 éve
Jelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..Az értéke.
AlexIScrystal
több mint 1 éve
Jelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..Ha Anthony 100 milla akooooorrrr... 😀😀😀
AlexIScrystal
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Jelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..
több mint 1 éve
Nem értem ezzel mi a baj. Eddig az volt a gond, hogy nincs szakmaiság és hogy az edző kezében van minden igazolás. Több más jól működő nagy csapatnál szerintem tök hasonló a koncepció. Ha meg azt megnézed, hogy az elmúlt x évben a 25 feletti igazolt sztárokból kik jöttek be, akkor nem fogsz sok nevet felírni. És ez szerintem nem lesz azzal egyenlő, hogy ha van egy normális pénzért igazolható, normális fizetésű játékos, aki mondjuk mellé még underrated is, akkor ne igazolnánk le csak azért mert épp 27 éves. Jó példa erre mondjuk egy Bruno. Őt szerintem az Ineos is megvenné, ha most lenne 26 és még a sportingban nyomná.Igen nekem is az volt a benyomásom hogy ezt lekopizták a BHA-tól. esetleg a Brentford-tól.Igen ez kb a Brighton szint mondjuk. Nyilván nem olyan kreténül mint eddig, de minőséget akkor is kell hozni, ha amúgy itt most az építkezés és fejlődés a cél.
Sixo
FLZOLI
Amivel alapvetően nekem nincs is gondom, ez 2, gazdaságilag rohadt jól jövedelmező fociklub. Csak én azt hittem, ez a MU, olyan brand, amit kb Tinbuktu-Alsóban is ismernek. Mert a fent említett két példaklub sikeresnek nem mondható. Ez lenne a MU célja???
Age limit 25 hülyeség, mert van egy kurva erős utánpótlásuk,A Mainoo-k mellé pont beilleszthető lenne a 25-30 korhatár. Ha a BHA azt mondja 25 év a korhatár, megértem, mert ők tovább értékesítenek, a prime éveiket nem ott töltik a játékosok. Ez a cél Manchesterben is?
A 2-5 ponttal pedig kihúzzák magukat a top edzők közül, ezeket egy sztáredző sem fogja elfogadni. Amivel szintén nincs gond, lehet kinevelni egy saját edzőt, de ez sem ment nekik eddig sem.
Külön vicces az 5ös pont, az INEOS mint a tehetségfelkutató orákulum, hát mi picsa. 😀😀😀
Tony Adams
Az meg teljesen egyértelmű, hogy ez a csapat nincs win nowban, szóval annak semmi értelme, hogy olyan embert hozzunk ide csillagászati összegért, aki 3 évig lehet (és egyáltalán nem biztos, hogy az lesz) top szinten. Egy fiatal erős magot kell kiépíteni, akik akár 10-15 évig is meghatározhatják a csapatot.
több mint 1 éve
Ha nem jönnek az eredmények, az valószínűleg azt is jelenteni fogja, hogy Eberl vagy Freund (akár mindkettő) is megkapja a selyemzsinórt. Valamirevaló edzői rutinja már van egyébként, de a Bayern más kávéház, főleg egy ilyen szezon után. Mindenesetre vannak bőven olyan játékosok, akik az ő korosztálya, illetve akik ellen is játszott még játékosként Angliában. A boom or bust tipikus esete ez a kinevezés.Kompany 2027nagyon kivancsi leszek mi sul ki ebbol majd.
ugye foleg azert erdekes, mert allitolag Flick vallalta az egy eves szerzodest, igy ha nem jottek volna az eredmenyek akkor a jovo evi edzopiacnak (ami elvileg epic lesz) lehetett volna valogatni.
azonban Eberl es Freund nagyon durva keretatalakitast latnak szuksegesnek, aminek a gatja lehetett volna Flick, mert nagyon torodik a keret egy jo reszehez.
csebi
több mint 1 éve
Igen nekem is az volt a benyomásom hogy ezt lekopizták a BHA-tól. esetleg a Brentford-tól.Igen ez kb a Brighton szint mondjuk. Nyilván nem olyan kreténül mint eddig, de minőséget akkor is kell hozni, ha amúgy itt most az építkezés és fejlődés a cél.
Sixo
FLZOLI
Amivel alapvetően nekem nincs is gondom, ez 2, gazdaságilag rohadt jól jövedelmező fociklub. Csak én azt hittem, ez a MU, olyan brand, amit kb Tinbuktu-Alsóban is ismernek. Mert a fent említett két példaklub sikeresnek nem mondható. Ez lenne a MU célja???
Age limit 25 hülyeség, mert van egy kurva erős utánpótlásuk,A Mainoo-k mellé pont beilleszthető lenne a 25-30 korhatár. Ha a BHA azt mondja 25 év a korhatár, megértem, mert ők tovább értékesítenek, a prime éveiket nem ott töltik a játékosok. Ez a cél Manchesterben is?
A 2-5 ponttal pedig kihúzzák magukat a top edzők közül, ezeket egy sztáredző sem fogja elfogadni. Amivel szintén nincs gond, lehet kinevelni egy saját edzőt, de ez sem ment nekik eddig sem.
Külön vicces az 5ös pont, az INEOS mint a tehetségfelkutató orákulum, hát mi picsa. 😀😀😀
több mint 1 éve
Ez eddig 2/2 hozzá nem értő embernek egy gecinagy FUCK felirat FLICK helyett.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Liverpoolnak van nagyon hasonló.Igen ez kb a Brighton szint mondjuk. Nyilván nem olyan kreténül mint eddig, de minőséget akkor is kell hozni, ha amúgy itt most az építkezés és fejlődés a cél.
Sixo
FLZOLI
több mint 1 éve
Igen ez kb a Brighton szint mondjuk. Nyilván nem olyan kreténül mint eddig, de minőséget akkor is kell hozni, ha amúgy itt most az építkezés és fejlődés a cél.
Sixo
több mint 1 éve
Kompany 2027nagyon kivancsi leszek mi sul ki ebbol majd.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
milyen jo kis meccseket nyomtunkca szabadkikotovel blsz 1benCsepel túl nagy és jelentős ahhoz, hogy csak egy csapata legyen.Tényleg amúgy Csepelen mi a francert van megint 2 csapat? Van egy Lénárdnak meg egy Sziszinhonak?Kösz, nagyon várom a Csepel párosítását!Szerintem még nincs.sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-3/megvannak-az-osztalyozos-parharcok-az-nb-ii-ert/2024052810481178741Negyedből enbéháromba is megvan már?
warr_b
Dzsokijuing
Ennyit találtam:
nb1.hu/hir/harc-az-nb-iii-ert-szegedi-oromunnep-elkepeszto-gyulai-dominancia-villanyi-golvagok/
nb1.hu/hir/bajnoki-cim-10-0-s-kiutessel-125-gol-szombathelyi-orom-es-oldoklo-csatak-az-nb-iii-ert/
warr_b
Dzsokijuing
rob3r7o
Ráadásul nem kettő, hanem három, ott a Szabadkikötő SE.
Dzsokijuing