Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Na Rooney aláírt.
csebi
Mármint hova?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Na Rooney aláírt.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Istenem ez a Frosinone meg Eusebio Di Francesco xD Szezon első harmada után még 10-12. helyen voltak. Erre egy Beneventos leolvadás a szezon hátsó kétharmadára. Annyi kellett volna, hogy otthon ne kapjanak ki az Udinesetől, vagy az Empoli ne nyerjen a Roma ellen. Erre az Empoli egy 93. perces góllal, teljesen megérdemelten nyert. Davide Nicola a tavalyi Salernitana után megint betartott egy másodosztályú csapatot a Serie A-ban. A Frosinonenek meg lövöldözött mindenhonnan fejvesztve de kaput is elvétve találtak, az Udinese kevés helyzete egyikét meg berúgta, oszt csókolom. Kár értük, szezon elején nagyon ígéretes csapatnak tűntek.
Sixo
Empolit láttam párszor, limitált kerettel Nicola egész korrekt focit játszott, szóval örülök hogy megmenekültek m
Heisman nádor
Az még nem Nicola volt, de a szezont 5 vereséggel kezdték + kiestek a kupában egy másodosztályú csapat ellen. Ha a 17 ponttal végző Salernitanát nem számoljuk, akkor október 23. jött az első győzelmünk, úgy hogy augusztus közepe óta ment a bajnokság. Ezek után elképesztő csoda, hogy ők bent maradtak.
Sixo
Igen, tudom.
Az Inter ellen láttam amikor végre eljutottam a San Siroba ami bakancslistás stadion volt. Hiába eset ki az Inter a BL-ből, volt tétje a meccsnek mert ha nyernek akkor a Milan ellen lehettek ugye bajnokok. Nem vártam sokat az Empolitól, de Nicola tökösen felküldte a csapatot, és tudtak gondot okozni hiába kaptak ki végül, nem csak az egy pont volt a cél a legjobban felépített olasz csapat ellen (persze a játékosai limitációját beleszámolva), nagyon tetszett ahogy hozzáállt a meccshez. Azóta szurkoltam hogy legyen meg a bennmaradás, inkább őket nézem jövőre is mint a Frosinonét.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 367 — Omar's Coming Yo!
Szomorú hír, a lilák nem hosszabbítanak Gézafijammal

Szerkesztette: Kenny

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Istenem ez a Frosinone meg Eusebio Di Francesco xD Szezon első harmada után még 10-12. helyen voltak. Erre egy Beneventos leolvadás a szezon hátsó kétharmadára. Annyi kellett volna, hogy otthon ne kapjanak ki az Udinesetől, vagy az Empoli ne nyerjen a Roma ellen. Erre az Empoli egy 93. perces góllal, teljesen megérdemelten nyert. Davide Nicola a tavalyi Salernitana után megint betartott egy másodosztályú csapatot a Serie A-ban. A Frosinonenek meg lövöldözött mindenhonnan fejvesztve de kaput is elvétve találtak, az Udinese kevés helyzete egyikét meg berúgta, oszt csókolom. Kár értük, szezon elején nagyon ígéretes csapatnak tűntek.
Sixo
Empolit láttam párszor, limitált kerettel Nicola egész korrekt focit játszott, szóval örülök hogy megmenekültek m
Heisman nádor
Az még nem Nicola volt, de a szezont 5 vereséggel kezdték + kiestek a kupában egy másodosztályú csapat ellen. Ha a 17 ponttal végző Salernitanát nem számoljuk, akkor október 23. jött az első győzelmünk, úgy hogy augusztus közepe óta ment a bajnokság. Ezek után elképesztő csoda, hogy ők bent maradtak.

több mint 1 éve
Ez se normális azért, 146 millió font csak a bérekre a csampóban, mindegyik klub már a PL-hez hangolja a költségvetését, aztán ha nem jön össze ott állnak letolt gatyával
r.baggio
22/23as, akkor még PLben voltak. Ez vagy tartalmaz minden személyzetet, beleértve az összes edzőt és felsővezetőt vagy elképesztően téves adat. A capeology adatai szerint 60 eur körül volt a tavalyi bérkerete a Leedsnek, az PL szintje alja fele.

több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2024/05/27/gulacsi-peter-rb-leipzig-bundesliga-nemet-bajnoksag-szerzodes-hosszabbitas-labdarugas-foci/?_gl=1*jmdoxk*_gcl_au*MTAxODYwMjkxOS4xNzE1MzI0Mzc2*_ga*NDQ3ODI1Njc2LjE3MTUyNTQzMDE.*_ga_WQCPVWN1XZ*MTcxNjgwMDExMi45LjEuMTcxNjgwMDMwOS4wLjAuMA..
empty taxi
Én sajnálom a dolgot, a Bundesliga szezonzáró Teljes Terjedelmes epizódig le sem esett nekem hogy ő homegrown playernek számít egy PL keretben. Tetszett volna ha beleáll egy régi/új kalandba.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Sixo

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Flick ota a Bayern elkoltott 62 millio EUR-t csak edzokre eddig.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2024/05/27/gulacsi-peter-rb-leipzig-bundesliga-nemet-bajnoksag-szerzodes-hosszabbitas-labdarugas-foci/?_gl=1*jmdoxk*_gcl_au*MTAxODYwMjkxOS4xNzE1MzI0Mzc2*_ga*NDQ3ODI1Njc2LjE3MTUyNTQzMDE.*_ga_WQCPVWN1XZ*MTcxNjgwMDExMi45LjEuMTcxNjgwMDMwOS4wLjAuMA..

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Ez se normális azért, 146 millió font csak a bérekre a csampóban, mindegyik klub már a PL-hez hangolja a költségvetését, aztán ha nem jön össze ott állnak letolt gatyával

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
🚨The World’s 10 Most Valuable Teams:

1️⃣ Real Madrid - $6.6 billion
2️⃣ Man Utd - $6.5 billion
3️⃣ Barcelona - $5.6 billion
4️⃣ Liverpool - $5.3 billion
5️⃣ Man City - $5.1 billion
6️⃣ Bayern - $5 billion
7️⃣ PSG - $4.4 billion
8️⃣ Tottenham - $3.2 billion
9️⃣ Chelsea - $3.1 billion
🔟 Arsenal - $2.6 billion

(Source: @forbes)
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 927 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
@warr_b
Csukd be a szemed!

Tony Adams
Minden font megérte...

Kéne egy épkézláb edző oda is első körben.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
@warr_b
Csukd be a szemed!

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 1 éve
Jah és a legrosszabb, hogy kókler, Fabio Cannavaro tartotta bent az Udineset. Milyen pálfordulás már, tavaly a Serie B-ből kieső csapatok edzőit kinevezték Serie A-ban, oszt itt bent maradtak, Cannavaro, de Rossi ...

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Xavi: “Do I feel relieved? No because I wanted to stay but I've been told that I couldn't”.

“It seems like from day one all my words have generated an earthquake. I don't really know why”.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 651 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Pécs is kiesett, lúzer banda
NB2
Azokat akik ezt a keretet összehozták mind el kellene zavarni a picsába.
Én a tulajt is kipicsáznám innen, a köcsög NERes faszkalap idehozott egy csomó kutyaütő öltönyös okostojást akik kiokoskodták a játékos mozgásokat és még télen sem tűnt fel nekik, hogy húsz meccsen kilenc gól nem kikövezett út a bennmaradáshoz.
38 meccsen húsz gól lett a vége.
Bassza meg a Hungastos köcsög. Kb. Garancsi szintén szarik bele ebbe az egészbe.
zinedine5
Mondjuk ha a Haladást kizárják(licencet nem kaptak ugyebár), akkor megmenekülnek, csak akkor meg Szombathely tűnik el a soccertérképről...
iktriad
Elvileg az nb3 legjobb nem feljutóját kérik fel ilyenkor, szóval ez max valami csoda folytán marad NB2.
zinedine5
jön fel végre az Iváncsa?! 😀
Löfli
Az a Békéscsaba.
Mivel a napokban kiderült, hogy az NB II-es Haladás nem kapott licencet a másodosztályban való indulásra, a bajnoki címét legkorábban biztosító Békéscsaba szinte biztosan feljutónak tekinthető, ugyanis ha el is bukik az osztályozón, legjobb nem feljutóként biztosan őt kérik fel az NB II-re
Na mármost, mivel jövőre csak 16 csapatos lesz az NB II, ezért a 4 bajnok Iváncsat játszik.
Rajtuk kívül a Putnok, a Tatabánya és az Iváncsát megelőző Szentlőrinc lett bajnok. Nem tudom a Békéscsaba helyett ki játszhat osztályozót, ha játszik valaki egyáltalán. A mögötte 2. ESMTK, vagy a legjobb 2. Iváncsa?

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 651 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
de jo kis videki rangadok lesznek ezzel, hogy feljutott a Gyor meg a Nyiregyhaza.
Kenny
jobb lesz sztem az NB1-nak, mint a Mezőkövesd, meg Kisvárda volt. Átlagnézőszám is növekedni fog.
Toto21
az a baj, hogy bebizonyosodott, hogy annyira szar a focink, ha Győrben vagy Nyíregyen is rossz lesz a csapat, akkor ott sem lesznek sokan
annyi, hogy lesz egy Dió-Tír, Vidi-Győr rangadó
NB2
Szerintem ha a Nyíregyháza tud jól erősíteni a nyáron, akár lehet egy Kecsó szintű szép újonc csapat történet a következő szezonban, csak most új stadionnal megspékelve. 😀

Még kész sincs a stadionjuk.
warr_b
Szezonnyitóra kész lesz.

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 927 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
de jo kis videki rangadok lesznek ezzel, hogy feljutott a Gyor meg a Nyiregyhaza.
Kenny
jobb lesz sztem az NB1-nak, mint a Mezőkövesd, meg Kisvárda volt. Átlagnézőszám is növekedni fog.
Toto21
az a baj, hogy bebizonyosodott, hogy annyira szar a focink, ha Győrben vagy Nyíregyen is rossz lesz a csapat, akkor ott sem lesznek sokan
NB2
Nekem is az rémlik még a 90es évekből is, amikor gyenge volt a Nyíregy, meg kieső helyen tanyázott, abban a "vidéki katlanban" is maradt az 1000 néző meccsenként kb. Nem tudom mostanában hogy van/lesz.
zavi27
Még kész sincs a stadionjuk.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 821 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Pécs is kiesett, lúzer banda
NB2
Azokat akik ezt a keretet összehozták mind el kellene zavarni a picsába.
Én a tulajt is kipicsáznám innen, a köcsög NERes faszkalap idehozott egy csomó kutyaütő öltönyös okostojást akik kiokoskodták a játékos mozgásokat és még télen sem tűnt fel nekik, hogy húsz meccsen kilenc gól nem kikövezett út a bennmaradáshoz.
38 meccsen húsz gól lett a vége.
Bassza meg a Hungastos köcsög. Kb. Garancsi szintén szarik bele ebbe az egészbe.
zinedine5
Mondjuk ha a Haladást kizárják(licencet nem kaptak ugyebár), akkor megmenekülnek, csak akkor meg Szombathely tűnik el a soccertérképről...
iktriad
Elvileg az nb3 legjobb nem feljutóját kérik fel ilyenkor, szóval ez max valami csoda folytán marad NB2.
zinedine5
jön fel végre az Iváncsa?! 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 457 — Amerikai sportok rajongója
Kenny
Toto21
NB2
Nekem is az rémlik még a 90es évekből is, amikor gyenge volt a Nyíregy, meg kieső helyen tanyázott, abban a "vidéki katlanban" is maradt az 1000 néző meccsenként kb. Nem tudom mostanában hogy van/lesz.
több mint 1 éve
nekem mind1 h gyor kisvarda...csak adjanak hozza a magyar focihoz.nezoszam,eredmeny stb
YoungZeeZee
Ezért se mind1, mi a lószart tud hozzáadni egy kisvárda, de még egy felpumpált felcsút is időpazarlás.
Rossz az az irány, volt idő, bebizonyosodott.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Kenny
Toto21
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 410
nekem mind1 h gyor kisvarda...csak adjanak hozza a magyar focihoz.nezoszam,eredmeny stb