Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Na Rooney aláírt.Mármint hova?
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Na Rooney aláírt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Igen, tudom.Az még nem Nicola volt, de a szezont 5 vereséggel kezdték + kiestek a kupában egy másodosztályú csapat ellen. Ha a 17 ponttal végző Salernitanát nem számoljuk, akkor október 23. jött az első győzelmünk, úgy hogy augusztus közepe óta ment a bajnokság. Ezek után elképesztő csoda, hogy ők bent maradtak.Istenem ez a Frosinone meg Eusebio Di Francesco xD Szezon első harmada után még 10-12. helyen voltak. Erre egy Beneventos leolvadás a szezon hátsó kétharmadára. Annyi kellett volna, hogy otthon ne kapjanak ki az Udinesetől, vagy az Empoli ne nyerjen a Roma ellen. Erre az Empoli egy 93. perces góllal, teljesen megérdemelten nyert. Davide Nicola a tavalyi Salernitana után megint betartott egy másodosztályú csapatot a Serie A-ban. A Frosinonenek meg lövöldözött mindenhonnan fejvesztve de kaput is elvétve találtak, az Udinese kevés helyzete egyikét meg berúgta, oszt csókolom. Kár értük, szezon elején nagyon ígéretes csapatnak tűntek.Empolit láttam párszor, limitált kerettel Nicola egész korrekt focit játszott, szóval örülök hogy megmenekültek m
Sixo
Heisman nádor
Sixo
Az Inter ellen láttam amikor végre eljutottam a San Siroba ami bakancslistás stadion volt. Hiába eset ki az Inter a BL-ből, volt tétje a meccsnek mert ha nyernek akkor a Milan ellen lehettek ugye bajnokok. Nem vártam sokat az Empolitól, de Nicola tökösen felküldte a csapatot, és tudtak gondot okozni hiába kaptak ki végül, nem csak az egy pont volt a cél a legjobban felépített olasz csapat ellen (persze a játékosai limitációját beleszámolva), nagyon tetszett ahogy hozzáállt a meccshez. Azóta szurkoltam hogy legyen meg a bennmaradás, inkább őket nézem jövőre is mint a Frosinonét.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Az még nem Nicola volt, de a szezont 5 vereséggel kezdték + kiestek a kupában egy másodosztályú csapat ellen. Ha a 17 ponttal végző Salernitanát nem számoljuk, akkor október 23. jött az első győzelmünk, úgy hogy augusztus közepe óta ment a bajnokság. Ezek után elképesztő csoda, hogy ők bent maradtak.Istenem ez a Frosinone meg Eusebio Di Francesco xD Szezon első harmada után még 10-12. helyen voltak. Erre egy Beneventos leolvadás a szezon hátsó kétharmadára. Annyi kellett volna, hogy otthon ne kapjanak ki az Udinesetől, vagy az Empoli ne nyerjen a Roma ellen. Erre az Empoli egy 93. perces góllal, teljesen megérdemelten nyert. Davide Nicola a tavalyi Salernitana után megint betartott egy másodosztályú csapatot a Serie A-ban. A Frosinonenek meg lövöldözött mindenhonnan fejvesztve de kaput is elvétve találtak, az Udinese kevés helyzete egyikét meg berúgta, oszt csókolom. Kár értük, szezon elején nagyon ígéretes csapatnak tűntek.Empolit láttam párszor, limitált kerettel Nicola egész korrekt focit játszott, szóval örülök hogy megmenekültek m
Sixo
Heisman nádor
több mint 1 éve
Ez se normális azért, 146 millió font csak a bérekre a csampóban, mindegyik klub már a PL-hez hangolja a költségvetését, aztán ha nem jön össze ott állnak letolt gatyával22/23as, akkor még PLben voltak. Ez vagy tartalmaz minden személyzetet, beleértve az összes edzőt és felsővezetőt vagy elképesztően téves adat. A capeology adatai szerint 60 eur körül volt a tavalyi bérkerete a Leedsnek, az PL szintje alja fele.
r.baggio
több mint 1 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2024/05/27/gulacsi-peter-rb-leipzig-bundesliga-nemet-bajnoksag-szerzodes-hosszabbitas-labdarugas-foci/?_gl=1*jmdoxk*_gcl_au*MTAxODYwMjkxOS4xNzE1MzI0Mzc2*_ga*NDQ3ODI1Njc2LjE3MTUyNTQzMDE.*_ga_WQCPVWN1XZ*MTcxNjgwMDExMi45LjEuMTcxNjgwMDMwOS4wLjAuMA..Én sajnálom a dolgot, a Bundesliga szezonzáró Teljes Terjedelmes epizódig le sem esett nekem hogy ő homegrown playernek számít egy PL keretben. Tetszett volna ha beleáll egy régi/új kalandba.
empty taxi
több mint 1 éve
Istenem ez a Frosinone meg Eusebio Di Francesco xD Szezon első harmada után még 10-12. helyen voltak. Erre egy Beneventos leolvadás a szezon hátsó kétharmadára. Annyi kellett volna, hogy otthon ne kapjanak ki az Udinesetől, vagy az Empoli ne nyerjen a Roma ellen. Erre az Empoli egy 93. perces góllal, teljesen megérdemelten nyert. Davide Nicola a tavalyi Salernitana után megint betartott egy másodosztályú csapatot a Serie A-ban. A Frosinonenek meg lövöldözött mindenhonnan fejvesztve de kaput is elvétve találtak, az Udinese kevés helyzete egyikét meg berúgta, oszt csókolom. Kár értük, szezon elején nagyon ígéretes csapatnak tűntek.Empolit láttam párszor, limitált kerettel Nicola egész korrekt focit játszott, szóval örülök hogy megmenekültek m
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Flick ota a Bayern elkoltott 62 millio EUR-t csak edzokre eddig.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2024/05/27/gulacsi-peter-rb-leipzig-bundesliga-nemet-bajnoksag-szerzodes-hosszabbitas-labdarugas-foci/?_gl=1*jmdoxk*_gcl_au*MTAxODYwMjkxOS4xNzE1MzI0Mzc2*_ga*NDQ3ODI1Njc2LjE3MTUyNTQzMDE.*_ga_WQCPVWN1XZ*MTcxNjgwMDExMi45LjEuMTcxNjgwMDMwOS4wLjAuMA..

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Ez se normális azért, 146 millió font csak a bérekre a csampóban, mindegyik klub már a PL-hez hangolja a költségvetését, aztán ha nem jön össze ott állnak letolt gatyával

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
🚨The World’s 10 Most Valuable Teams:1️⃣ Real Madrid - $6.6 billion
2️⃣ Man Utd - $6.5 billion
3️⃣ Barcelona - $5.6 billion
4️⃣ Liverpool - $5.3 billion
5️⃣ Man City - $5.1 billion
6️⃣ Bayern - $5 billion
7️⃣ PSG - $4.4 billion
8️⃣ Tottenham - $3.2 billion
9️⃣ Chelsea - $3.1 billion
🔟 Arsenal - $2.6 billion
(Source: @forbes)
több mint 1 éve
@warr_bMinden font megérte...
Csukd be a szemed!
The Leeds United submit 22/23 accounts. 🔑 figs
— Kieran Maguire (@KieranMaguire) April 10, 2024
⚽️Revenue £190m ⬆️ 0.2%
⚽️Wages £146m ⬆️ 20%
⚽️Manager payoff £9.5m
⚽️Player costs (wages & amortisation) £120 for every £100 of revenue
⚽️Operating loss £106m
⚽️Player purchases £170m
⚽️Player sales £86m
Tony Adams
Kéne egy épkézláb edző oda is első körben.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
@warr_bCsukd be a szemed!
The Leeds United submit 22/23 accounts. 🔑 figs
— Kieran Maguire (@KieranMaguire) April 10, 2024
⚽️Revenue £190m ⬆️ 0.2%
⚽️Wages £146m ⬆️ 20%
⚽️Manager payoff £9.5m
⚽️Player costs (wages & amortisation) £120 for every £100 of revenue
⚽️Operating loss £106m
⚽️Player purchases £170m
⚽️Player sales £86m
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 1 éve
Jah és a legrosszabb, hogy kókler, Fabio Cannavaro tartotta bent az Udineset. Milyen pálfordulás már, tavaly a Serie B-ből kieső csapatok edzőit kinevezték Serie A-ban, oszt itt bent maradtak, Cannavaro, de Rossi ...
több mint 1 éve
Istenem ez a Frosinone meg Eusebio Di Francesco xD Szezon első harmada után még 10-12. helyen voltak. Erre egy Beneventos leolvadás a szezon hátsó kétharmadára. Annyi kellett volna, hogy otthon ne kapjanak ki az Udinesetől, vagy az Empoli ne nyerjen a Roma ellen. Erre az Empoli egy 93. perces góllal, teljesen megérdemelten nyert. Davide Nicola a tavalyi Salernitana után megint betartott egy másodosztályú csapatot a Serie A-ban. A Frosinonenek meg lövöldözött mindenhonnan fejvesztve de kaput is elvétve találtak, az Udinese kevés helyzete egyikét meg berúgta, oszt csókolom. Kár értük, szezon elején nagyon ígéretes csapatnak tűntek.
több mint 1 éve
Xavi: “Do I feel relieved? No because I wanted to stay but I've been told that I couldn't”.“It seems like from day one all my words have generated an earthquake. I don't really know why”.
több mint 1 éve
Az a Békéscsaba.jön fel végre az Iváncsa?! 😀Elvileg az nb3 legjobb nem feljutóját kérik fel ilyenkor, szóval ez max valami csoda folytán marad NB2.Mondjuk ha a Haladást kizárják(licencet nem kaptak ugyebár), akkor megmenekülnek, csak akkor meg Szombathely tűnik el a soccertérképről...Pécs is kiesett, lúzer bandaAzokat akik ezt a keretet összehozták mind el kellene zavarni a picsába.
NB2
Én a tulajt is kipicsáznám innen, a köcsög NERes faszkalap idehozott egy csomó kutyaütő öltönyös okostojást akik kiokoskodták a játékos mozgásokat és még télen sem tűnt fel nekik, hogy húsz meccsen kilenc gól nem kikövezett út a bennmaradáshoz.
38 meccsen húsz gól lett a vége.
Bassza meg a Hungastos köcsög. Kb. Garancsi szintén szarik bele ebbe az egészbe.
zinedine5
iktriad
zinedine5
Löfli
Mivel a napokban kiderült, hogy az NB II-es Haladás nem kapott licencet a másodosztályban való indulásra, a bajnoki címét legkorábban biztosító Békéscsaba szinte biztosan feljutónak tekinthető, ugyanis ha el is bukik az osztályozón, legjobb nem feljutóként biztosan őt kérik fel az NB II-reNa mármost, mivel jövőre csak 16 csapatos lesz az NB II, ezért a 4 bajnok Iváncsat játszik.
Rajtuk kívül a Putnok, a Tatabánya és az Iváncsát megelőző Szentlőrinc lett bajnok. Nem tudom a Békéscsaba helyett ki játszhat osztályozót, ha játszik valaki egyáltalán. A mögötte 2. ESMTK, vagy a legjobb 2. Iváncsa?
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Szerintem ha a Nyíregyháza tud jól erősíteni a nyáron, akár lehet egy Kecsó szintű szép újonc csapat történet a következő szezonban, csak most új stadionnal megspékelve. 😀az a baj, hogy bebizonyosodott, hogy annyira szar a focink, ha Győrben vagy Nyíregyen is rossz lesz a csapat, akkor ott sem lesznek sokande jo kis videki rangadok lesznek ezzel, hogy feljutott a Gyor meg a Nyiregyhaza.jobb lesz sztem az NB1-nak, mint a Mezőkövesd, meg Kisvárda volt. Átlagnézőszám is növekedni fog.
Kenny
Toto21
annyi, hogy lesz egy Dió-Tír, Vidi-Győr rangadó
NB2
Még kész sincs a stadionjuk.Szezonnyitóra kész lesz.
warr_b
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Még kész sincs a stadionjuk.Nekem is az rémlik még a 90es évekből is, amikor gyenge volt a Nyíregy, meg kieső helyen tanyázott, abban a "vidéki katlanban" is maradt az 1000 néző meccsenként kb. Nem tudom mostanában hogy van/lesz.az a baj, hogy bebizonyosodott, hogy annyira szar a focink, ha Győrben vagy Nyíregyen is rossz lesz a csapat, akkor ott sem lesznek sokande jo kis videki rangadok lesznek ezzel, hogy feljutott a Gyor meg a Nyiregyhaza.jobb lesz sztem az NB1-nak, mint a Mezőkövesd, meg Kisvárda volt. Átlagnézőszám is növekedni fog.
Kenny
Toto21
NB2
zavi27

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
jön fel végre az Iváncsa?! 😀Elvileg az nb3 legjobb nem feljutóját kérik fel ilyenkor, szóval ez max valami csoda folytán marad NB2.Mondjuk ha a Haladást kizárják(licencet nem kaptak ugyebár), akkor megmenekülnek, csak akkor meg Szombathely tűnik el a soccertérképről...Pécs is kiesett, lúzer bandaAzokat akik ezt a keretet összehozták mind el kellene zavarni a picsába.
NB2
Én a tulajt is kipicsáznám innen, a köcsög NERes faszkalap idehozott egy csomó kutyaütő öltönyös okostojást akik kiokoskodták a játékos mozgásokat és még télen sem tűnt fel nekik, hogy húsz meccsen kilenc gól nem kikövezett út a bennmaradáshoz.
38 meccsen húsz gól lett a vége.
Bassza meg a Hungastos köcsög. Kb. Garancsi szintén szarik bele ebbe az egészbe.
zinedine5
iktriad
zinedine5

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Nekem is az rémlik még a 90es évekből is, amikor gyenge volt a Nyíregy, meg kieső helyen tanyázott, abban a "vidéki katlanban" is maradt az 1000 néző meccsenként kb. Nem tudom mostanában hogy van/lesz.az a baj, hogy bebizonyosodott, hogy annyira szar a focink, ha Győrben vagy Nyíregyen is rossz lesz a csapat, akkor ott sem lesznek sokande jo kis videki rangadok lesznek ezzel, hogy feljutott a Gyor meg a Nyiregyhaza.jobb lesz sztem az NB1-nak, mint a Mezőkövesd, meg Kisvárda volt. Átlagnézőszám is növekedni fog.
Kenny
Toto21
NB2
több mint 1 éve
nekem mind1 h gyor kisvarda...csak adjanak hozza a magyar focihoz.nezoszam,eredmeny stbEzért se mind1, mi a lószart tud hozzáadni egy kisvárda, de még egy felpumpált felcsút is időpazarlás.
YoungZeeZee
Rossz az az irány, volt idő, bebizonyosodott.
több mint 1 éve
az a baj, hogy bebizonyosodott, hogy annyira szar a focink, ha Győrben vagy Nyíregyen is rossz lesz a csapat, akkor ott sem lesznek sokande jo kis videki rangadok lesznek ezzel, hogy feljutott a Gyor meg a Nyiregyhaza.jobb lesz sztem az NB1-nak, mint a Mezőkövesd, meg Kisvárda volt. Átlagnézőszám is növekedni fog.
Kenny
Toto21
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
nekem mind1 h gyor kisvarda...csak adjanak hozza a magyar focihoz.nezoszam,eredmeny stb