Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Hát akkor ma kettőből két fel nem jutás, szép nap ez a mai.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Szaúdiak egész jól nyomták, nem?Pécs is kiesett, lúzer bandaHa Kampman szurkolna nekem én is kiesnék.
NB2
Sixo

több mint 1 éve
Pécs is kiesett, lúzer bandaHa Kampman szurkolna nekem én is kiesnék.
NB2
több mint 1 éve
Pécs is kiesett, lúzer banda
több mint 1 éve
Ha holnap aláírja Conte, akkor sem fog kitartani a szerződés május végéig.Pedig kb Addig szokott jól menni /1.év
🚨🔵 Napoli sent contract proposal to Antonio Conte for deal valid until June 2027 for club record salary.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 26, 2024
Key details to be discussed next week with de Laurentiis, still in Napoli on Monday for public event.
Conte, always been open to Napoli job and excited by the project. pic.twitter.com/jNF6LazRcW
Sixo
több mint 1 éve
Ha holnap aláírja Conte, akkor sem fog kitartani a szerződés május végéig.🚨🔵 Napoli sent contract proposal to Antonio Conte for deal valid until June 2027 for club record salary.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 26, 2024
Key details to be discussed next week with de Laurentiis, still in Napoli on Monday for public event.
Conte, always been open to Napoli job and excited by the project. pic.twitter.com/jNF6LazRcW
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Mehet Lipcsei a Vasashoz.
több mint 1 éve
Gera Zoli 4 nem tudom minekMind1 ki az edző, ha amíg nagy miki az öltözőben, mindenhol, bárhol.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Gera Zoli 4 nem tudom minek
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Gec, előttem egy srác dedikált Sivacski mezben vár a büféreÉn tegnap egy srácot Puskas Akadémia mezben láttam setálni a Corvin negyednél.
Közben már 1
zacknorb
Van ilyen?
több mint 1 éve
Kiesett a SBTC is 😕Ki, most akartam írni, a rohadt életbe! A Hatvan, és a Gyöngyös ellen ment el 😕
zacknorb
több mint 1 éve
Közben Scamacca nem akarja a 9 olasz nemzetközi klubotsenki sem akarja a kilenc olasz nemzetközi klubot
zacknorb
több mint 1 éve
mekkora meccs a bentmaradásért, volt 1 kaput eltaláló lövésünk 😀Bent maradtatok, nem? Akkor? 😁
Löfli

több mint 1 éve
mekkora meccs a bentmaradásért, volt 1 kaput eltaláló lövésünk 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Radónak remélem utolsó meccse a Vasasban.

több mint 1 éve
Csak szeretnéd 😂Te vagy meleg ...25 fokban ivószünet az MB2-ben, zseniális! 😀25 fok az meleg.
Löfli
warr_b
Sixo
20 fok felett meleg van.

több mint 1 éve
Megy a Porto-Sporting kupadöntő is közben
több mint 1 éve
Warrr jövőre is a másodosztályban marad 😀Szép volt padawan!!!Azért a Leedsnek kicsit nagyobb az esélye feljutni 😂Ez alap, ezt le se kell írni, ez a kiindulópont, a centrum, az origóAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
zacknorb
warr_b
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Közben Scamacca nem akarja a 9 olasz nemzetközi klubot
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Te vagy meleg ...25 fokban ivószünet az MB2-ben, zseniális! 😀25 fok az meleg.
Löfli
warr_b
több mint 1 éve
25 fokban ivószünet az MB2-ben, zseniális! 😀25 fok az meleg.
Löfli

több mint 1 éve
25 fokban ivószünet az MB2-ben, zseniális! 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Nyehhh, a sörömhöz nem nyúl senki.Ez nekem még mindig Warrbnek hangzik. 2 élete van.Nem, göndör haja, sapkája és egy barátnője. Ráadásul a srác a papucs, ő az üdítőt és a perecet viszi, a lány a sörtGec, előttem egy srác dedikált Sivacski mezben vár a büféreHadd találjam ki, hosszú haja van és 2 fiam. Az bizony Warrb lesz. Köszönj neki oda.
Közben már 1
zacknorb
Sixo
zacknorb
Sixo