Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Akkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
több mint 1 éve
Akkor 16 óra, Leeds-Soton

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
De a not bad a trofeakra vonatkozott és ebben igaza is van.A "not bad" 😀. Aki a pályára néz azt látja hétről hétre csúsztat a taktikáról, elképzeléseiről.Tényszerűen mi a hazugság?xDSzerintem ETH-t lassan recruitolja a Fidesz ilyen hazugságokkal, terelésekkel.
🚨 Ten Hag: “Two trophies in two seasons and three finals… not bad”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 25, 2024
“If they don’t want me anymore, I’ll go somewhere else and win trophies. That’s what I do”. pic.twitter.com/f1aK2IW6Hg
Sixo
Heisman nádor
csebi
Heisman nádor
A taktika, játék kep az más. Az tragédia nem ‘not bad’.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Remélem megtetted 2000 Forinttal, de inkább Euróval. 😀 😀 😀Viccelődjél csak, éppen néztem az Unibeten az oddsokat a Fradi új edzőjére, és 19 es odds volt Mourinho!😀😀😀Újpesten és Ferencvárosban is edzőt keresnek. 😀What do you think of this interview from Shearer and Lineker? 🤔 pic.twitter.com/sMmwtGDcXa
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) May 25, 2024
Őszintén valahol sajnálom a faszit, idekerült a nagyszínpadra, a játékosok láthatóan kedvelik, de mégis elbukik.
Remélem vele együtt elhúz mindenki a klubtól, aki részt vett a kiválasztásában, és miután megjött, hátradőlt és hagyta hogy az edző azt tegyen amit csak akart (ásd Anthony igazolás). Nem csak az edző bukik itt meg, hanem egy komplett klubstruktúra. És fura mód egymás után dőlnek be az edzők az MUnál, nem is tudom van e összefüggés.
Marhára nem lepődnék meg, ha Erik bá' pedig egy kis pihi után behúzna egy lepattanó kispadot, és ott korrekt munkát végezne.
Tony Adams
iktriad
Tony Adams
több mint 1 éve
Viccelődjél csak, éppen néztem az Unibeten az oddsokat a Fradi új edzőjére, és 19 es odds volt Mourinho!😀😀😀Újpesten és Ferencvárosban is edzőt keresnek. 😀What do you think of this interview from Shearer and Lineker? 🤔 pic.twitter.com/sMmwtGDcXa
Őszintén valahol sajnálom a faszit, idekerült a nagyszínpadra, a játékosok láthatóan kedvelik, de mégis elbukik.
Remélem vele együtt elhúz mindenki a klubtól, aki részt vett a kiválasztásában, és miután megjött, hátradőlt és hagyta hogy az edző azt tegyen amit csak akart (ásd Anthony igazolás). Nem csak az edző bukik itt meg, hanem egy komplett klubstruktúra. És fura mód egymás után dőlnek be az edzők az MUnál, nem is tudom van e összefüggés.
Marhára nem lepődnék meg, ha Erik bá' pedig egy kis pihi után behúzna egy lepattanó kispadot, és ott korrekt munkát végezne.
Tony Adams
iktriad
több mint 1 éve
Újpesten és Ferencvárosban is edzőt keresnek. 😀What do you think of this interview from Shearer and Lineker? 🤔 pic.twitter.com/sMmwtGDcXa
Tony Adams
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Remélem vele együtt elhúz mindenki a klubtól, aki részt vett a kiválasztásában, és miután megjött, hátradőlt és hagyta hogy az edző azt tegyen amit csak akart (ásd Anthony igazolás).Hálisten megtörtént, nem sokkal az Ineos átvétel után, Arnoldot és Murtought is kibaszták. Teljes felső vezetés csere volt.
Tony Adams
több mint 1 éve
What do you think of this interview from Shearer and Lineker? 🤔 pic.twitter.com/sMmwtGDcXa
Remélem vele együtt elhúz mindenki a klubtól, aki részt vett a kiválasztásában, és miután megjött, hátradőlt és hagyta hogy az edző azt tegyen amit csak akart (lásd Anthony igazolás). Nem csak az edző bukik itt meg, hanem egy komplett klubstruktúra. És fura mód egymás után dőlnek be az edzők az MUnál, nem is tudom van e összefüggés.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 1 éve
nem a MU-ra céloztam a bíztató játék és ésszerű költéssela kérdés nyiván az hogy ha közép költségvetéssel és előremutató játékkal mondjuk 5. lenne a csapat de nem nyer semmilyen kupát akkor megtartanád-e az edzőt?Erre egyszerű a válasz, Ole idején nem nyertek kupákat, de 2-3 hely bajnokságban egymás után mégis kivágták, utána voltak hatodikon. Idén amennyi patinás csapat edzőt keres, ennyi kiemelkedő edző nincs. 1 év van hátra a szerződéséből, MU szurkolóként szerintem az ő focijához, itt nagy kevés játékos van a keretben ami illik hozzá. Ennek a keretnek a felét bottal kergetném el én is pedig nem vagyok edző😂😂
Negritis, a vajda
manuszka86
mer az a csapat egy cirkusz, a chelseavel egyetemben
de pl a Pool és a Senal esetében is az volt hogy a játéknak megvoltak az alapjai hogy bízakodó legyél és a vezetőség hagyta is az edzőt dolgozni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Sok pénzt nem megfelelő szakmai felsővezetés mellett nem nehéz elszórni és olyan remek költségvetést hozni mint ami van,ez szánalmas. Talán ez változik…
több mint 1 éve
Bazmeg 1 félidőt játszhatsz emberelőnyben, és 1 kapuralövést tudsz felmutatni, azon nyomban basznám ki az edzőt. Ha már futballozni nem tud a csapat, akkor hozzon be 2-3 csatárt és íveljen be 30 labdát a kapu elé, 1-2 tuti veszélyes helyre pattan...Ettől függetlenül a 'Lautern idén a kiesés ellen küzdött folyamatosan, sokat nem kell várni tőlük.
gabokocka
Pláne hogy az utolsó körben tét nélkül 5:0-ra verték a Jagermeister FC-t, minden góljukat ellőtték három meccsre előre.
több mint 1 éve
a kérdés nyiván az hogy ha közép költségvetéssel és előremutató játékkal mondjuk 5. lenne a csapat de nem nyer semmilyen kupát akkor megtartanád-e az edzőt?Erre egyszerű a válasz, Ole idején nem nyertek kupákat, de 2-3 hely bajnokságban egymás után mégis kivágták, utána voltak hatodikon. Idén amennyi patinás csapat edzőt keres, ennyi kiemelkedő edző nincs. 1 év van hátra a szerződéséből, MU szurkolóként szerintem az ő focijához, itt nagy kevés játékos van a keretben ami illik hozzá. Ennek a keretnek a felét bottal kergetném el én is pedig nem vagyok edző😂😂
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Így is kb. 2-3 emberrel tudok jelenleg azonosulni a jelenlegi keretből, a korábban oly kedvenc csapatomból (mainoo, hojlund és most hirtelen ennyi), de ha ennek a mainak a hatására végül Wonkát(Ten hag) megtartják, és nem rúgják ki páros lábbal, akkor végleg szakítok velük 😀 És egyúttal be is árazza magát az új vezetés nálam.lesz nemzetközi szereplés jövőre és van trófea megint, ez a védhető
United fanok hihetetlen mennyire rövidlátó small time mentality drukkerek lettek az évek alatt. Recency biast én ritkán látom ennyire érvényesülni, mint náluk. Hirtelen ma már sokan mégsem akarják elküldeni. Valaki világosítson fel pls. Ez az év védhetetlen volt, minden szempontból.
esanders10
cserébe a játék siralmas és a bajnokságban közröhej a csapat
mindezt top költségvetéssel
a kérdés nyiván az hogy ha közép költségvetéssel és előremutató játékkal mondjuk 5. lenne a csapat de nem nyer semmilyen kupát akkor megtartanád-e az edzőt?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Így is kb. 2-3 emberrel tudok jelenleg azonosulni a jelenlegi keretből, a korábban oly kedvenc csapatomból (mainoo, hojlund és most hirtelen ennyi), de ha ennek a mainak a hatására végül Wonkát(Ten hag) megtartják, és nem rúgják ki páros lábbal, akkor végleg szakítok velük 😀 És egyúttal be is árazza magát az új vezetés nálam.United fanok hihetetlen mennyire rövidlátó small time mentality drukkerek lettek az évek alatt. Recency biast én ritkán látom ennyire érvényesülni, mint náluk. Hirtelen ma már sokan mégsem akarják elküldeni. Valaki világosítson fel pls. Ez az év védhetetlen volt, minden szempontból.
több mint 1 éve
Danke Toni! 8 🟣⚪️
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Nálam a Hamburg az ezt érdemled csapatHogyan lehet ilyen csapatoknak szorítani? Remélem jövőre végre kizúg a Heidenheim-Hoffenheim-Augsburg trió, és mondjuk feljuthatna végre helyettük a Schalke-Hamburg-Lautern hármasEmberelőnyben egy félidőt a Lautern, vajon innen meg tudják fordítani?Remélem nem, Hiedenheim menni Európa tetszene jobban
Sixo
zacknorb
r.baggio
Éveken át sose tudta kihozni a Bundást, mindenféle lehetőségeket bukott el, de maradt a 2. (Lehet a Vasas is ez lesz 2-3 év múlva)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nagy búcsúzások, kicsit a 2012-es Novara elleni zárófordulót idézi, amikor a 2000-es évek nagyjai mind elmentek.
több mint 1 éve
Bazmeg 1 félidőt játszhatsz emberelőnyben, és 1 kapuralövést tudsz felmutatni, azon nyomban basznám ki az edzőt. Ha már futballozni nem tud a csapat, akkor hozzon be 2-3 csatárt és íveljen be 30 labdát a kapu elé, 1-2 tuti veszélyes helyre pattan...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Mi a Lautern terve?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
A "not bad" 😀. Aki a pályára néz azt látja hétről hétre csúsztat a taktikáról, elképzeléseiről.Tényszerűen mi a hazugság?xDSzerintem ETH-t lassan recruitolja a Fidesz ilyen hazugságokkal, terelésekkel.
🚨 Ten Hag: “Two trophies in two seasons and three finals… not bad”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 25, 2024
“If they don’t want me anymore, I’ll go somewhere else and win trophies. That’s what I do”. pic.twitter.com/f1aK2IW6Hg
Sixo
Heisman nádor
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Hogyan lehet ilyen csapatoknak szorítani? Remélem jövőre végre kizúg a Heidenheim-Hoffenheim-Augsburg trió, és mondjuk feljuthatna végre helyettük a Schalke-Hamburg-Lautern hármasEmberelőnyben egy félidőt a Lautern, vajon innen meg tudják fordítani?Remélem nem, Hiedenheim menni Európa tetszene jobban
Sixo
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Emberelőnyben egy félidőt a Lautern, vajon innen meg tudják fordítani?Remélem nem, Hiedenheim menni Európa tetszene jobban
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Emberelőnyben egy félidőt a Lautern, vajon innen meg tudják fordítani?
több mint 1 éve
A kuka, fullutolsó, otthon nyeretlen Almeria zárásként 6-1-re verte a Cadizt, akik szintén mennek Laliga2-be.Pár hete hallgattam, hogy európa legrosszabb top bajnokságban játszó csapata szerzett pontok tekintetében. Azóta nyertek 2(?)őt és már a La Ligaban sem az utolsók.
zacknorb