Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Az rtl3 nem az, de tegnap lement rajta a meccs, a héten többet nem fog. Amit ad a sport1 azt nézheti a nagyérdemű, a topmeccsek meg mennek az rtl pluszra, mint a mai city-inter.Az RTL3 fizetős? Nekem alapból benne van a kínálatban és biztos nem fizettem pluszban érte.RTL kiírta az eredményeket, és a PSV helyett annyit írt ki hogy Eindhoven. 😊Egyébként ezt megtehetik, hogy a fő csatornán nincs meccs, a hármason szar minőségben és fizetőssé teszik úgy, hogy a Samsung nem is kompatibilis az appal?
ozibozi
Mondjuk ezek szerint biztosan..
Dzsokijuing
Nemes samu09

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Tegnap pl a Real meccset adta. Az nem hiszem hogy resztli nézettség tekintetében.De ez hogy megy? RTL hármas csatornára, ahol tegnap ment a 2005ös döntő csak 1 meccset adnak a 3 napból és ennyi? Kalap kabát?én hülye befizettem egy évre, oszt adott a tv minden fontos meccset, sebaj, legalább tudtam nézni a bariköztöt reklám nélkül 😀Most, hogy 3 napon van, azért a napi 9 meccsel úgy is lehet kimaradó, hogy napi 4-5 TV-s meccs van.
eaglesmcnabb
A héten pl. az Atleti-Lipcse nem lett kiválasztva senkinél, így nemTV-s, de a mai City-Inter meg majd az Atalanta-Arsenal se lesz TV-ben.
zacknorb
A sporttv viszont ad 4 meccset a játéknapról de gondolom a resztli marad nekik. Szal a legjobb meccsek azok hiába adná a Sport1-2 nem teheti, az RTL meg bemutat és azt mondja ha nézni akarod akkor a plusz-on tudod?
Hát ez zseniális.
alatriste
több mint 1 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2024/09/18/ferencvaros-szurkoloi-anket-kubatov-gabor/Megkérdezte, hogy ott mennyi az adó, a lakásbérlés, az élet. Kijött neki 1500 euró plusz, de annyiért nem mozgatja a családját. Emellett van vele egy hosszú távú megállapodásunk és jól is érzi magát, szerintem már nem is kellene neki mozognia.
NB2
Meg hat ne felejtsük el azt h egy random francia csapatból már nem biztos h beimadkozzak a válogatott kezdojebe… de amúgy is ez aztán kihívás keresés h csak azt nézi karrier szempontjából h mennyivel jönne ki többel
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Az RTL3 fizetős? Nekem alapból benne van a kínálatban és biztos nem fizettem pluszban érte.RTL kiírta az eredményeket, és a PSV helyett annyit írt ki hogy Eindhoven. 😊Egyébként ezt megtehetik, hogy a fő csatornán nincs meccs, a hármason szar minőségben és fizetőssé teszik úgy, hogy a Samsung nem is kompatibilis az appal?
ozibozi
Dzsokijuing
több mint 1 éve
DDR lapát x.com/ASRomaPress/status/1836299820195053874?t=2JugtsS8EL_wk4_BsjZ7mA&s=19
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Tegnap én már az RTL+t néztem, és egyszerre 2 eszközről lehet, so TV-n ment a Pool, laptopon a Real
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 553
ezt irtam korabban.ja, csak azért ez nem NFL hogy több meccs is érdekeljen 😀én hülye befizettem egy évre, oszt adott a tv minden fontos meccset, sebaj, legalább tudtam nézni a bariköztöt reklám nélkül 😀Most, hogy 3 napon van, azért a napi 9 meccsel úgy is lehet kimaradó, hogy napi 4-5 TV-s meccs van.
eaglesmcnabb
A héten pl. az Atleti-Lipcse nem lett kiválasztva senkinél, így nemTV-s, de a mai City-Inter meg majd az Atalanta-Arsenal se lesz TV-ben.
zacknorb
ha nem lenne kedvenc csapatom, tuti nem nézném már a gurulóst 😕
Ma 9-től egy PSG-Girona és egy Brugge-Dortmund-ot lehet nézni a tv-ben, miközben az rtl hármon A torontói ember fog menni ebben az időpontban.ja így már értem
A City - Intert meg csak fizetősen nézheted.
alatriste
eaglesmcnabb
napi 6 meccs a tvben es a tvk a nagyobb csapatokat valasztjak mint real ,pool,barca stb...oszinten a real stuttgart kit erdekelt elso sorban?
anno az rtl az ELben kb csak roma meccset adott.
több mint 1 éve
az MTK is bejutott a BL-be? :oja, csak azért ez nem NFL hogy több meccs is érdekeljen 😀én hülye befizettem egy évre, oszt adott a tv minden fontos meccset, sebaj, legalább tudtam nézni a bariköztöt reklám nélkül 😀Most, hogy 3 napon van, azért a napi 9 meccsel úgy is lehet kimaradó, hogy napi 4-5 TV-s meccs van.
eaglesmcnabb
zacknorb
Ma 9-től egy PSG-Girona és egy Brugge-Dortmund-ot lehet nézni a tv-ben, miközben az rtl hármon A torontói ember fog menni ebben az időpontban.ja így már értem
alatriste
eaglesmcnabb
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
ja, csak azért ez nem NFL hogy több meccs is érdekeljen 😀én hülye befizettem egy évre, oszt adott a tv minden fontos meccset, sebaj, legalább tudtam nézni a bariköztöt reklám nélkül 😀Most, hogy 3 napon van, azért a napi 9 meccsel úgy is lehet kimaradó, hogy napi 4-5 TV-s meccs van.
eaglesmcnabb
zacknorb
alatriste
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Endrick mennyire önző volt ennél a gólnál, a kapus se hitte volna, hogy 3 az 1-ben támadásnál rárúgja 20+ méterről. 😀Vagy csak simán megunta hogy a többiek mindent kihagytak 😁
Jughead

több mint 1 éve
Ma 9-től egy PSG-Girona és egy Brugge-Dortmund-ot lehet nézni a tv-ben, miközben az rtl hármon A torontói ember fog menni ebben az időpontban.A City - Intert meg csak fizetősen nézheted.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
De ez hogy megy? RTL hármas csatornára, ahol tegnap ment a 2005ös döntő csak 1 meccset adnak a 3 napból és ennyi? Kalap kabát?én hülye befizettem egy évre, oszt adott a tv minden fontos meccset, sebaj, legalább tudtam nézni a bariköztöt reklám nélkül 😀Most, hogy 3 napon van, azért a napi 9 meccsel úgy is lehet kimaradó, hogy napi 4-5 TV-s meccs van.
eaglesmcnabb
zacknorb
A sporttv viszont ad 4 meccset a játéknapról de gondolom a resztli marad nekik. Szal a legjobb meccsek azok hiába adná a Sport1-2 nem teheti, az RTL meg bemutat és azt mondja ha nézni akarod akkor a plusz-on tudod?
Hát ez zseniális.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
én hülye befizettem egy évre, oszt adott a tv minden fontos meccset, sebaj, legalább tudtam nézni a bariköztöt reklám nélkül 😀Most, hogy 3 napon van, azért a napi 9 meccsel úgy is lehet kimaradó, hogy napi 4-5 TV-s meccs van.
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heti egy meccset adnak TV-ben, ez a fő lényege az első választási jognak. Ez a kötelező.RTL kiírta az eredményeket, és a PSV helyett annyit írt ki hogy Eindhoven. 😊Egyébként ezt megtehetik, hogy a fő csatornán nincs meccs, a hármason szar minőségben és fizetőssé teszik úgy, hogy a Samsung nem is kompatibilis az appal?
ozibozi
Dzsokijuing
A többi a digitális terjesztési joggal kapcsolatos, hogy online csak ők adhatnak meccset, de azt mind.
A Samsung TV-s app alapján pedig a Net4+ se működhetne, de itt van, az a gyártó faszsága csak, amivel tisztában vannak.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
9-2 baszki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
A többit vissza tudod nézni 😊én hülye befizettem egy évre, oszt adott a tv minden fontos meccset, sebaj, legalább tudtam nézni a bariköztöt reklám nélkül 😀RTL kiírta az eredményeket, és a PSV helyett annyit írt ki hogy Eindhoven. 😊Egyébként ezt megtehetik, hogy a fő csatornán nincs meccs, a hármason szar minőségben és fizetőssé teszik úgy, hogy a Samsung nem is kompatibilis az appal?
ozibozi
Dzsokijuing
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
én hülye befizettem egy évre, oszt adott a tv minden fontos meccset, sebaj, legalább tudtam nézni a bariköztöt reklám nélkül 😀RTL kiírta az eredményeket, és a PSV helyett annyit írt ki hogy Eindhoven. 😊Egyébként ezt megtehetik, hogy a fő csatornán nincs meccs, a hármason szar minőségben és fizetőssé teszik úgy, hogy a Samsung nem is kompatibilis az appal?
ozibozi
Dzsokijuing
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
RTL kiírta az eredményeket, és a PSV helyett annyit írt ki hogy Eindhoven. 😊Egyébként ezt megtehetik, hogy a fő csatornán nincs meccs, a hármason szar minőségben és fizetőssé teszik úgy, hogy a Samsung nem is kompatibilis az appal?
ozibozi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
RTL kiírta az eredményeket, és a PSV helyett annyit írt ki hogy Eindhoven. 😊
több mint 1 éve
Endrick mennyire önző volt ennél a gólnál, a kapus se hitte volna, hogy 3 az 1-ben támadásnál rárúgja 20+ méterről. 😀
több mint 1 éve
mondjuk a támadó középpályás poszton jobban megvagyunk amúgy3-4 naponta fognak játszani, ilyenkor számíthat 10-15 perc isIlyenkor már simán levihetné Szobót pihennimekit is, főleg hogy van 1 sárgája
ozibozi
Negritis, a vajda
ozibozi
több mint 1 éve
3-4 naponta fognak játszani, ilyenkor számíthat 10-15 perc isIlyenkor már simán levihetné Szobót pihennimekit is, főleg hogy van 1 sárgája
ozibozi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
IbouIlyenkor már simán levihetné Szobót pihennimekit is, főleg hogy van 1 sárgája
ozibozi
Negritis, a vajda