Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
nekem mind1 h gyor kisvarda...csak adjanak hozza a magyar focihoz.nezoszam,eredmeny stb
több mint 1 éve
Elvileg az nb3 legjobb nem feljutóját kérik fel ilyenkor, szóval ez max valami csoda folytán marad NB2.Mondjuk ha a Haladást kizárják(licencet nem kaptak ugyebár), akkor megmenekülnek, csak akkor meg Szombathely tűnik el a soccertérképről...Pécs is kiesett, lúzer bandaAzokat akik ezt a keretet összehozták mind el kellene zavarni a picsába.
NB2
Én a tulajt is kipicsáznám innen, a köcsög NERes faszkalap idehozott egy csomó kutyaütő öltönyös okostojást akik kiokoskodták a játékos mozgásokat és még télen sem tűnt fel nekik, hogy húsz meccsen kilenc gól nem kikövezett út a bennmaradáshoz.
38 meccsen húsz gól lett a vége.
Bassza meg a Hungastos köcsög. Kb. Garancsi szintén szarik bele ebbe az egészbe.
zinedine5
iktriad
több mint 1 éve
Hát Friedkin lehet most kéne kiszállni mert ez a lúzer banda még amikor majdnem 6 BL-hely van, de 5 biztosan, akkor is képes egy ilyen kerettel elbukdácsolni...Egyébként az Atalantának pénzügyileg megérte még alkoholt izzadva is a buli után nyerni
Frosinone meg fordítson már plz hogy legyen idén is spareggio. Köszi!
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
A Kecsó maradjon, essen ki a Felcsút! Álom, álom édes álom.akkor jöjjön a Honvéd a Kecsó helyére jövőre 😊Csöndben megjegyzem, hogy az idén az NBII-ben talán a Győr-Vasas-t leszámítva akkor volt csak sok néző, ha éppen a Honvéd volt a pályán valahol...de jo kis videki rangadok lesznek ezzel, hogy feljutott a Gyor meg a Nyiregyhaza.jobb lesz sztem az NB1-nak, mint a Mezőkövesd, meg Kisvárda volt. Átlagnézőszám is növekedni fog.
Kenny
Toto21
iktriad
Toto21
Egyébként itt van egy kis NBII-es nézőszám elemzés még márciusból:
csak.taccs.hu/2024/03/19/gyakorlatilag-azert-van-nezo-az-nb-ii-ben-mert-a-honved-itt-jatszik-es-a-honvednak-vannak-szurkoloi/
több mint 1 éve
akkor jöjjön a Honvéd a Kecsó helyére jövőre 😊Csöndben megjegyzem, hogy az idén az NBII-ben talán a Győr-Vasas-t leszámítva akkor volt csak sok néző, ha éppen a Honvéd volt a pályán valahol...de jo kis videki rangadok lesznek ezzel, hogy feljutott a Gyor meg a Nyiregyhaza.jobb lesz sztem az NB1-nak, mint a Mezőkövesd, meg Kisvárda volt. Átlagnézőszám is növekedni fog.
Kenny
Toto21
iktriad
több mint 1 éve
Mondjuk ha a Haladást kizárják(licencet nem kaptak ugyebár), akkor megmenekülnek, csak akkor meg Szombathely tűnik el a soccertérképről...Pécs is kiesett, lúzer bandaAzokat akik ezt a keretet összehozták mind el kellene zavarni a picsába.
NB2
Én a tulajt is kipicsáznám innen, a köcsög NERes faszkalap idehozott egy csomó kutyaütő öltönyös okostojást akik kiokoskodták a játékos mozgásokat és még télen sem tűnt fel nekik, hogy húsz meccsen kilenc gól nem kikövezett út a bennmaradáshoz.
Bassza meg a Hungastos köcsög. Kb. Garancsi szintén szarik bele ebbe az egészbe.
zinedine5
több mint 1 éve
Pécs is kiesett, lúzer bandaAzokat akik ezt a keretet összehozták mind el kellene zavarni a picsába.
NB2
több mint 1 éve
Csöndben megjegyzem, hogy az idén az NBII-ben talán a Győr-Vasas-t leszámítva akkor volt csak sok néző, ha éppen a Honvéd volt a pályán valahol...de jo kis videki rangadok lesznek ezzel, hogy feljutott a Gyor meg a Nyiregyhaza.jobb lesz sztem az NB1-nak, mint a Mezőkövesd, meg Kisvárda volt. Átlagnézőszám is növekedni fog.
Kenny
Toto21
több mint 1 éve
de jo kis videki rangadok lesznek ezzel, hogy feljutott a Gyor meg a Nyiregyhaza.jobb lesz sztem az NB1-nak, mint a Mezőkövesd, meg Kisvárda volt. Átlagnézőszám is növekedni fog.
Kenny
több mint 1 éve
dánoknál egészen drámai körülmények között lett bajnok a Midtjylland, albán bajnoki döntőt pedig behúzta az Egnatia

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
de jo kis videki rangadok lesznek ezzel, hogy feljutott a Gyor meg a Nyiregyhaza.
több mint 1 éve
Az Eto megérdemelte a feljutást, a VASAS meg nem, nincs itt semmi látnivaló
több mint 1 éve
De legalább nézhet évi 2 Steelers - Patriots meccset legalább a következő idényben is. 😀Warrr jövőre is a másodosztályban marad 😀Szép volt padawan!!!Azért a Leedsnek kicsit nagyobb az esélye feljutni 😂Ez alap, ezt le se kell írni, ez a kiindulópont, a centrum, az origóAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
zacknorb
warr_b
iktriad
Heisman nádor
több mint 1 éve
Nem akarom hogy rossz iranyba menjen mert annyit nem er😂de eleg megnezni osszel mit jatszottunk mindenkivel meg tavasszal, de egyebkent mi orulunk a legjobban hogy ilyen szorossa tettek a sracok☺️9 ev utan kellett ennek a ket meccsnek a hangulata mint egy falat kenyerMit mit, a feljutást 😂De őszintént, tényleg no offense de mit basztatok ti el😂szeptember-aprilis toronymagasan voltunk az elso helyen a bundazasokig…Ôszinte legyek? Már a Győr ellenit sem néztem, mert tudtam hogy úgyis elkúrjuk végül, és nem akartam idegesíteni magam, volt mostanában éppen elég minden...Pont a VASAS miatt csak az a meccs ami érdekes ma😉warrb-ból kiindulva csak is a Vasas jöhet szóba 😊Az Ajka-ETO-ra gondolhattálAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
ozibozi
NB2
ozibozi
warr_b
Ui: SOSE HALUNK MEG!
dr0725
Nyilván az előző meccsre gondoltam.
Aha, amikor szarok vagytok, akkor bunda 😁
Tegyél feljelentést akkor.
warr_b
több mint 1 éve
Mit mit, a feljutást 😂De őszintént, tényleg no offense de mit basztatok ti el😂szeptember-aprilis toronymagasan voltunk az elso helyen a bundazasokig…Ôszinte legyek? Már a Győr ellenit sem néztem, mert tudtam hogy úgyis elkúrjuk végül, és nem akartam idegesíteni magam, volt mostanában éppen elég minden...Pont a VASAS miatt csak az a meccs ami érdekes ma😉warrb-ból kiindulva csak is a Vasas jöhet szóba 😊Az Ajka-ETO-ra gondolhattálAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
ozibozi
NB2
ozibozi
warr_b
dr0725
Nyilván az előző meccsre gondoltam.
Aha, amikor szarok vagytok, akkor bunda 😁
Tegyél feljelentést akkor.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
De őszintént, tényleg no offense de mit basztatok ti el😂szeptember-aprilis toronymagasan voltunk az elso helyen a bundazasokig…Ôszinte legyek? Már a Győr ellenit sem néztem, mert tudtam hogy úgyis elkúrjuk végül, és nem akartam idegesíteni magam, volt mostanában éppen elég minden...Pont a VASAS miatt csak az a meccs ami érdekes ma😉warrb-ból kiindulva csak is a Vasas jöhet szóba 😊Az Ajka-ETO-ra gondolhattálAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
ozibozi
NB2
ozibozi
warr_b
Szerkesztette: dr0725
több mint 1 éve
Your Double Champions are 𝗛𝗢𝗠𝗘! 🖤❤️🏆🏆#Bayer04 #DeutscherMeisterSVB #Winnerkusen pic.twitter.com/Et1cKssRHq
— Bayer 04 Leverkusen (@bayer04_en) May 26, 2024
több mint 1 éve
Inkább vagyok a nézőjük, mint a szurkolójuk.Pécs is kiesett, lúzer bandaHa Kampman szurkolna nekem én is kiesnék.
NB2
Sixo
Közel vannak 😀
De ilyen szar csapatot 25+ évnyi soccer nézés során még nem láttam.
A támadójáték olyan impotensségét valósították meg, amiről én nem gondoltam, hogy létezik.
több mint 1 éve
Bohóc sorozatokról nem tudok nyilatkozni.Ennyi erővel miért csak egy meccs a BL döntő, ha addig oda-vissza van az egész PO-banHát akkor ma kettőből két fel nem jutás, szép nap ez a mai.Miért csak 1 meccs az utolsó. Az elődöntők oda-visszavágósak voltak.
warr_b
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
De ha oda-vissza akkor nem kéne Wembley.Drága a Wembley bérlése.Hát akkor ma kettőből két fel nem jutás, szép nap ez a mai.Miért csak 1 meccs az utolsó. Az elődöntők oda-visszavágósak voltak.
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Az afrikai BL döntő pl oda-visszavágós 😁Ennyi erővel miért csak egy meccs a BL döntő, ha addig oda-vissza van az egész PO-banHát akkor ma kettőből két fel nem jutás, szép nap ez a mai.Miért csak 1 meccs az utolsó. Az elődöntők oda-visszavágósak voltak.
warr_b
Sixo
zacknorb

több mint 1 éve
Drága a Wembley bérlése.Hát akkor ma kettőből két fel nem jutás, szép nap ez a mai.Miért csak 1 meccs az utolsó. Az elődöntők oda-visszavágósak voltak.
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
Ennyi erővel miért csak egy meccs a BL döntő, ha addig oda-vissza van az egész PO-banHát akkor ma kettőből két fel nem jutás, szép nap ez a mai.Miért csak 1 meccs az utolsó. Az elődöntők oda-visszavágósak voltak.
warr_b
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hát akkor ma kettőből két fel nem jutás, szép nap ez a mai.Miért csak 1 meccs az utolsó. Az elődöntők oda-visszavágósak voltak.
warr_b