Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Nyehhh, a sörömhöz nem nyúl senki.Ez nekem még mindig Warrbnek hangzik. 2 élete van.Nem, göndör haja, sapkája és egy barátnője. Ráadásul a srác a papucs, ő az üdítőt és a perecet viszi, a lány a sörtGec, előttem egy srác dedikált Sivacski mezben vár a büféreHadd találjam ki, hosszú haja van és 2 fiam. Az bizony Warrb lesz. Köszönj neki oda.
Közben már 1
zacknorb
Sixo
zacknorb
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
A playoff átok tovabb él, hatból nulla bazzeg.Szép volt padawan!!!Azért a Leedsnek kicsit nagyobb az esélye feljutni 😂Ez alap, ezt le se kell írni, ez a kiindulópont, a centrum, az origóAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
zacknorb
warr_b
iktriad

több mint 1 éve
Szép volt padawan!!!Azért a Leedsnek kicsit nagyobb az esélye feljutni 😂Ez alap, ezt le se kell írni, ez a kiindulópont, a centrum, az origóAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
zacknorb
warr_b
több mint 1 éve
Pontegyenlőség esetén mi dönt, ha az egymás elleni meccsek egy ide, egy oda?De már vezet a Győr
zacknorb
több mint 1 éve
Ez nekem még mindig Warrbnek hangzik. 2 élete van.Nem, göndör haja, sapkája és egy barátnője. Ráadásul a srác a papucs, ő az üdítőt és a perecet viszi, a lány a sörtGec, előttem egy srác dedikált Sivacski mezben vár a büféreHadd találjam ki, hosszú haja van és 2 fiam. Az bizony Warrb lesz. Köszönj neki oda.
Közben már 1
zacknorb
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Mondhattad volna azt is, hogy a győzelmek száma 😮Pontegyenlőség esetén mi dönt, ha az egymás elleni meccsek egy ide, egy oda?A Győrnek muszáj kikapnia ,hogy Vasas feljusson....
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Pontegyenlőség esetén mi dönt, ha az egymás elleni meccsek egy ide, egy oda?A Győrnek muszáj kikapnia ,hogy Vasas feljusson....
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Pontegyenlőség esetén mi dönt, ha az egymás elleni meccsek egy ide, egy oda?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem, göndör haja, sapkája és egy barátnője. Ráadásul a srác a papucs, ő az üdítőt és a perecet viszi, a lány a sörtGec, előttem egy srác dedikált Sivacski mezben vár a büféreHadd találjam ki, hosszú haja van és 2 fiam. Az bizony Warrb lesz. Köszönj neki oda.
Közben már 1
zacknorb
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bazz mekkora felső léc Jamestől

több mint 1 éve
Az ajkai B-közép anno vajon hogy drukkolhatott? Kemény legyél mint az alumínium ?
több mint 1 éve
Ismersz baszki mint a tenyeredet 😁Gec, előttem egy srác dedikált Sivacski mezben vár a büféreHadd találjam ki, hosszú haja van és 2 fiam. Az bizony Warrb lesz. Köszönj neki oda.
Közben már 1
zacknorb
Sixo

több mint 1 éve
Gec, előttem egy srác dedikált Sivacski mezben vár a büféreHadd találjam ki, hosszú haja van és 2 fiam. Az bizony Warrb lesz. Köszönj neki oda.
Közben már 1
zacknorb
több mint 1 éve
Ma az Ajka -Győrnek van csak tétje.Ôszinte legyek? Már a Győr ellenit sem néztem, mert tudtam hogy úgyis elkúrjuk végül, és nem akartam idegesíteni magam, volt mostanában éppen elég minden...Pont a VASAS miatt csak az a meccs ami érdekes ma😉warrb-ból kiindulva csak is a Vasas jöhet szóba 😊Az Ajka-ETO-ra gondolhattálAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
ozibozi
NB2
ozibozi
warr_b
Ezért írtam.
Schindler 3 éve a Nyíregy ellen cseszte el a feljutást, ma ha az Ajka esdzőjeként nyerne akkor visszaadhatna vlmt abból amit elcseszett
több mint 1 éve
Gec, előttem egy srác dedikált Sivacski mezben vár a büféreWarr odaadja a családját érte 😊
Közben már 1
zacknorb
több mint 1 éve
Gec, előttem egy srác dedikált Sivacski mezben vár a büféreKözben már 1
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ôszinte legyek? Már a Győr ellenit sem néztem, mert tudtam hogy úgyis elkúrjuk végül, és nem akartam idegesíteni magam, volt mostanában éppen elég minden...Pont a VASAS miatt csak az a meccs ami érdekes ma😉warrb-ból kiindulva csak is a Vasas jöhet szóba 😊Az Ajka-ETO-ra gondolhattálAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
ozibozi
NB2
ozibozi

több mint 1 éve
Pont a VASAS miatt csak az a meccs ami érdekes ma😉warrb-ból kiindulva csak is a Vasas jöhet szóba 😊Az Ajka-ETO-ra gondolhattálAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
ozibozi
NB2
több mint 1 éve
A Ross County sima 4-0-lal behúzta a visszavágót a Raith ellen, így bent maradtak az első osztályban. 😕kemény az a pálya, a Rangers is mindig letérdel ott
warr_b
több mint 1 éve
A Ross County sima 4-0-lal behúzta a visszavágót a Raith ellen, így bent maradtak az első osztályban. 😕

több mint 1 éve
Azért a Leedsnek kicsit nagyobb az esélye feljutni 😂Ez alap, ezt le se kell írni, ez a kiindulópont, a centrum, az origóAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
zacknorb

több mint 1 éve
Ez alap, ezt le se kell írni, ez a kiindulópont, a centrum, az origóAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warrb-ból kiindulva csak is a Vasas jöhet szóba 😊Az Ajka-ETO-ra gondolhattálAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
ozibozi
több mint 1 éve
Az Ajka-ETO-ra gondolhattálAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2