Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Lábfejére lépett Kobellnek, de ő a sípcsontját fogja vergődik xD
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Gyönyörű fetrengés.
több mint 1 éve
Mondjuk elég érdekes ez a pisztolypárbaj taktika, nem aViszont nem emlékszek olyanra a már hátrányban játszó 2002-es Leverkusen óta, hogy egy BL-döntőben ilyen tartósan beszorítják a Madridot.
Jobbik csapat jön ki mindig jól belőle
ozibozi
több mint 1 éve
1.64es xG vs 0.09Mondjuk ebből a Füllkrug kapufa lesnek tűnt
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Mondjuk elég érdekes ez a pisztolypárbaj taktika, nem aJobbik csapat jön ki mindig jól belőle
több mint 1 éve
Zidanenak akkor még volt haja.Akkor még muszlim voltál basszus?Mikor Juve utoljára BL döntőt tolt azt Bejrútban néztem ramadan alatt. Nem ma volt.Tavalyira sem emlékszem már. Mennyire is nyert a Juve? Vagy az tavaly előtt volt?Azért jó kis döntő ez eddigAz utóbbi évekhez képest igen.
Gergőbácsi
Kampman
Sixo
csebi
Ahhoz képest milyen jó karriered lett!
Willie Parker
több mint 1 éve
Nem hinném légyfingásra nem mozdulnak sporiMég 11est sem tudnak normálisan eljátszani. Olaszországba be sem engednék az ilyen játékosokat. Bajszot bezzeg volt ideje növeszteni.mondjuk fordított esetbe simán befújják
Sixo
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Tudod a balos szavazatért cserébe. Ez volt a deal GyurivalAkkor még muszlim voltál basszus?Mikor Juve utoljára BL döntőt tolt azt Bejrútban néztem ramadan alatt. Nem ma volt.Tavalyira sem emlékszem már. Mennyire is nyert a Juve? Vagy az tavaly előtt volt?Azért jó kis döntő ez eddigAz utóbbi évekhez képest igen.
Gergőbácsi
Kampman
Sixo
csebi
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Majd 30 éve nyertünk, akkor én még az utcánkból se mehettem ki annyira gyerek voltam.Mikor Juve utoljára BL döntőt tolt azt Bejrútban néztem ramadan alatt. Nem ma volt.Tavalyira sem emlékszem már. Mennyire is nyert a Juve? Vagy az tavaly előtt volt?Azért jó kis döntő ez eddigAz utóbbi évekhez képest igen.
Gergőbácsi
Kampman
Sixo
csebi
több mint 1 éve
Akkor még muszlim voltál basszus?Mikor Juve utoljára BL döntőt tolt azt Bejrútban néztem ramadan alatt. Nem ma volt.Tavalyira sem emlékszem már. Mennyire is nyert a Juve? Vagy az tavaly előtt volt?Azért jó kis döntő ez eddigAz utóbbi évekhez képest igen.
Gergőbácsi
Kampman
Sixo
csebi
több mint 1 éve
Még 11est sem tudnak normálisan eljátszani. Olaszországba be sem engednék az ilyen játékosokat. Bajszot bezzeg volt ideje növeszteni.mondjuk fordított esetbe simán befújják
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Az aki idén is. A Chiefs. Vagy az egy másik döntő volt?Egyébként most nekem is kellett gondolkozni jó 10-15 másodpercig, hogy ki nyert tavaly.Tavalyira sem emlékszem már. Mennyire is nyert a Juve? Vagy az tavaly előtt volt?Azért jó kis döntő ez eddigAz utóbbi évekhez képest igen.
Gergőbácsi
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Moniz utánA Dortmund all time legnagyobb vesztesége Bajner Bálint voltHideg éjszakákon a Notts County szurkolói is az ő nevét üvöltik az éjszakába.
Willie Parker
Kampman
több mint 1 éve
Még 11est sem tudnak normálisan eljátszani. Olaszországba be sem engednék az ilyen játékosokat. Bajszot bezzeg volt ideje növeszteni.
több mint 1 éve
Egyébként most nekem is kellett gondolkozni jó 10-15 másodpercig, hogy ki nyert tavaly.Tavalyira sem emlékszem már. Mennyire is nyert a Juve? Vagy az tavaly előtt volt?Azért jó kis döntő ez eddigAz utóbbi évekhez képest igen.
Gergőbácsi
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
kéne egy jó sallai ebbe a dortmundba adexemi helyére
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Mikor Juve utoljára BL döntőt tolt azt Bejrútban néztem ramadan alatt. Nem ma volt.Tavalyira sem emlékszem már. Mennyire is nyert a Juve? Vagy az tavaly előtt volt?Azért jó kis döntő ez eddigAz utóbbi évekhez képest igen.
Gergőbácsi
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Az nagyon zavaró lenne Székely Dávidnak!Ha Cant cserélni kéne, ki van csere 6os posztra? Én senkit sem látok.Ozcan
Sixo
csebi
több mint 1 éve
Jövő vasárnap kiderül.Mi folyik ittA Duna vagy a Tisza árad jobban 😏😛?
Heisman nádor
dande2
több mint 1 éve
Tavalyira sem emlékszem már. Mennyire is nyert a Juve? Vagy az tavaly előtt volt?Azért jó kis döntő ez eddigAz utóbbi évekhez képest igen.
Gergőbácsi
Kampman
több mint 1 éve
Ha Cant cserélni kéne, ki van csere 6os posztra? Én senkit sem látok.Ozcan
Sixo
több mint 1 éve
ezekután jön mindjárt a real gól a semmiből
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...