Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
wrexham
200
sokat számít az orvosi stáb, fizio stáb, de akkora terhelés alatt vannak, hogy idő kérdése sajnos hogy mindenhol ez legyen, de ne legyen igazamMi eddig egész jól megúsztuk (bár Barrios válogatottban kiesett).Na, Mbappe is kiesett pár hétre.hihetetelen hogy nincs olyan csapat akit ne érne utol a sérülés bogár..
Mondjuk azt hogy vele egy enyhén diszfunkcionális támadósor ami az egyéni zsenikre épít, vagy Endrickel egy funkcionálisan is jobb egység....
Pick your poison
zacknorb
közben meg kiderült hogy Szczęsny lesz a katalánok megmentője
wrexham
Le kellett hozzá cserélni a komplett legendary fizio stábot, az új ember pedig csökkentette az intenzitást és elment modernebb irányba, egyelőre jól.
zacknorb
több mint 1 éve
Mi eddig egész jól megúsztuk (bár Barrios válogatottban kiesett).Na, Mbappe is kiesett pár hétre.hihetetelen hogy nincs olyan csapat akit ne érne utol a sérülés bogár..
Mondjuk azt hogy vele egy enyhén diszfunkcionális támadósor ami az egyéni zsenikre épít, vagy Endrickel egy funkcionálisan is jobb egység....
Pick your poison
zacknorb
wrexham
Le kellett hozzá cserélni a komplett legendary fizio stábot, az új ember pedig csökkentette az intenzitást és elment modernebb irányba, egyelőre jól.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
wrexham
200
Na, Mbappe is kiesett pár hétre.hihetetelen hogy nincs olyan csapat akit ne érne utol a sérülés bogár..
Pick your poison
zacknorb
több mint 1 éve
Na, Mbappe is kiesett pár hétre.Mondjuk azt hogy vele egy enyhén diszfunkcionális támadósor ami az egyéni zsenikre épít, vagy Endrickel egy funkcionálisan is jobb egység....
Pick your poison
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A Metropolitano stadion tökéletes hely a BL-döntőre, nagyon szeretem azt a stadiont.Mivel 26-os már itt lesz, kb kizárt.Elvették a '27-es BL döntőt a San Sirotól, mert nem tudták garantálni hogy időben elkészül. Kíváncsi vagyok ki kapja.puskas
wrexham
csebi
Hamár az Atleti most megint új stadion névadó sponzort fog lassan bejelenteni, lehetne egy ilyen kombinált bejelentés.
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Mivel 26-os már itt lesz, kb kizárt.Elvették a '27-es BL döntőt a San Sirotól, mert nem tudták garantálni hogy időben elkészül. Kíváncsi vagyok ki kapja.puskas
wrexham
csebi
Hamár az Atleti most megint új stadion névadó sponzort fog lassan bejelenteni, lehetne egy ilyen kombinált bejelentés.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
De, de ott is megsérült az első felkészülési meccsen és nem javult azóta se a helyzet, így kérvényezte a szerződése felbontását.Varane meg visszavonul. Gyors volt ez az olasz kirándulás.Visszavonul? Nem Como játékos lett?
Sajnálom amúgy, a sérülések vele is kibabráltak. Mondjuk cserébe nyert pár bl-t. 😀
dugo93
wrexham
Utolsó meccse az FA kupa win volt.
több mint 1 éve
wrexham
200
Jó lenne, de nehéz elképzelni, hogy dupláznaElvették a '27-es BL döntőt a San Sirotól, mert nem tudták garantálni hogy időben elkészül. Kíváncsi vagyok ki kapja.puskas
wrexham
csebi
több mint 1 éve
Elvették a '27-es BL döntőt a San Sirotól, mert nem tudták garantálni hogy időben elkészül. Kíváncsi vagyok ki kapja.puskas
wrexham
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
wrexham
200
Elvették a '27-es BL döntőt a San Sirotól, mert nem tudták garantálni hogy időben elkészül. Kíváncsi vagyok ki kapja.
több mint 1 éve
wrexham
200
Varane meg visszavonul. Gyors volt ez az olasz kirándulás.Visszavonul? Nem Como játékos lett?
Sajnálom amúgy, a sérülések vele is kibabráltak. Mondjuk cserébe nyert pár bl-t. 😀
dugo93
több mint 1 éve
Varane meg visszavonul. Gyors volt ez az olasz kirándulás. Sajnálom amúgy, a sérülések vele is kibabráltak. Mondjuk cserébe nyert pár bl-t. 😀
több mint 1 éve
Ha Seva nem is, de Nedved pl. Bár az az év egyértelműen Henryé volt.Vinicius nyerte az Aranylabdát elvilegsztem a jelenlegi Vinicius jobb mint '23as Messi
Szegényt kompenzálni kell, mert állandóan bántják. Messi és CR kiválásával tovább folytatódik a kedvencek szopkodása, avagy az aranylabdák jogos tulajdonosainak meglopása, jelen esetben Rodri kárára. Adnak neki egy újabb löketet ezzel a díjjal, hogy minden fasza, mindent jól csinál, mehet mégfeljebb az amúgy sem kicsi arca ennek a ripacsnak. Valaha volt leggyengébb nyertese lesz ennek a díjnak, ilyenkor kellene azt mondani nem osztjuk ki a díjat, mert nem érik el a szintet és nem akkor amikor valaki űrszámokat hoz. Egy valaki érdemelné meg ezt idén, de ő nem kaphatja meg, mert nem szexi név a mai hulladék futballban.
wrexham
de azért ha mindenestül nézzük karrier alapján is valszeg lesz még jópár játékos aki nyert aranylabdát és rosszabb mint ő
Seva, Owen féle díj ez
mondjuk ha mindenképp a Realból akarták akkor inkább Jude imo
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
wrexham
200
közben Dárdai Pali a Schalke edzője lehet
több mint 1 éve
wrexham
200
szóval az egy és ugyanaz hogy én egy statisztikai adatra azt mondom hogy semmit mondó, ami ha így van ha nem, nem azt jelenti hogy akik értenek a focihoz azok kretének lennének, csak egy olyan adat amit értelmetlennek gondolok, mert önmagában nincsenek előrébb magával ezzel az egy számmal ellentétben azzal amit te állítasz rólam. biztos velem van a probléma hogy nem értem ám legyen.De akkor nem azt mondom rá hogy semmit mondó, hanem hogy csak egy felesleges szám.Megismétlem: számodra.
wrexham
Másnak meg nem.
Te személyeskedsz, hogy általános, váteszi kinyilatkoztatást teszel valamiről, ami számodra faszság. Nem azt mondod, hogy "nekem semmit se mond, mert nem értek hozzá", vagy "számomra felesleges, mert úgyis csak a szememnek hiszek", vagy "egyszerűen leszarom", vagyis nem véleményt mondasz, hanem úgy nyilvánulsz meg, hogy egy hamis tényállítást teszel. Azt meg jelzem, hátha átmegy az üzenet.
Az xG nem faszság, nem felesleges, mert sokak számára jelentőséggel bír, fontos, iránymutató, a munkájuk része, stb. Ez tény.
Ettől még számomra érdektelen, lényegtelen, mert nem értek a gurulósfoci analitikájához és nem is érdekel.
Érzékeled a különbséget?
Mintha azt mondanád, hogy a palacsinta egy ehetetlen étel.
De nem az, mert milliók megeszik, sokaknak ízlik, van benne kalória, tápanyag, stb.
Ettől még te utálhatod, az simán ízlés kérdése, lehetsz gluténérzékeny, és így nem eheted, ésatöbbi.
Egy vitában az xG legit érv, akceptálandó, ettől még számodra lehet felesleges.
Látod, hogy hol lépsz át te személyeskedésbe, vagy csak akkor látod meg, ha visszaköszön?
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Vicces ahogy mindenki erről a be nem fújt tiziről beszél de arról senki hogy Fülhkrug mielőtt letette a labdat lövèsre anem ez a problema. egy szavam sem lenne, ha van egy rendes VAR dontes. visszanezik, es azt mondjak, hogy Cucu kezezett. egyuttal visszaneznek mindent, es megallapitjak, hogy les volt-e elotte vagy bmien szabalytalansag tortent-e. ha ez igy vegigmegy, es megallapitjak, hogy vki szabalytalankodott ezelott ezert nincsen tizenegyes akkor rendben ez van.fülèn 🤪felkarján táncoltatta meg a labdát....vègül is 🤷
dande2
de az, hogy mkit hulyenek neznek a meccsen, majd a meccs utan is honapokig es itt is a forum 99%-a felszallt arra a baromsag vonatra, hogy ez nem volt kezezes, es jo dontes volt, na ez a problema.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
De akkor nem azt mondom rá hogy semmit mondó, hanem hogy csak egy felesleges szám.Megismétlem: számodra.
wrexham
Másnak meg nem.
Te személyeskedsz, hogy általános, váteszi kinyilatkoztatást teszel valamiről, ami számodra faszság. Nem azt mondod, hogy "nekem semmit se mond, mert nem értek hozzá", vagy "számomra felesleges, mert úgyis csak a szememnek hiszek", vagy "egyszerűen leszarom", vagyis nem véleményt mondasz, hanem úgy nyilvánulsz meg, hogy egy hamis tényállítást teszel. Azt meg jelzem, hátha átmegy az üzenet.
Az xG nem faszság, nem felesleges, mert sokak számára jelentőséggel bír, fontos, iránymutató, a munkájuk része, stb. Ez tény.
Ettől még számomra érdektelen, lényegtelen, mert nem értek a gurulósfoci analitikájához és nem is érdekel.
Érzékeled a különbséget?
Mintha azt mondanád, hogy a palacsinta egy ehetetlen étel.
De nem az, mert milliók megeszik, sokaknak ízlik, van benne kalória, tápanyag, stb.
Ettől még te utálhatod, az simán ízlés kérdése, lehetsz gluténérzékeny, és így nem eheted, ésatöbbi.
Egy vitában az xG legit érv, akceptálandó, ettől még számodra lehet felesleges.
Látod, hogy hol lépsz át te személyeskedésbe, vagy csak akkor látod meg, ha visszaköszön?
több mint 1 éve
wrexham
200
Lehet így is válaszolni nem hülyének nézni a másikat és ezt nagyon köszönöm.Igen, mindig jobb több álláspontból megnézni a dolgokat, és egy komolyan ezzel törődő ember mindig illőnek tartja megnézni a meccset is. A fociban mivel kevés esély van felkerülni a táblára egy NFL vagy NBA-hez képest, nagyobb is a randomság esélye. Minél több adat van, annál pontosabb, de sosem lesz 100%. Még egy szezon is lehet kiemelkedő, de utána ez be fogja kérni az árát ha nem vagy Haaland szintű űrlény. És igen, ha valaki sorozatosan felülteljesít, azt hasznos emellé megemlíteni. Szerintem ez ott zavarhatja az embereket, hogy az xG fel lett kapva és mainstream lett, ezért úgy is lehet találkozni vele, hogy random szagértő az M4-en csak mond két számot. Csak a TV-ben le kell egyszerűsíteni mi történt hogy azoknak is fogyasztható legyen akit nem érdekel nagyon a téma. Emellett mivel sokak ezzel úgy dobálóznak hogy nem is gondolnak bele mi lehet az alapja online, ezért rohadtul eltorzult a jelentősége, mert ez a legkönnyebben elterjedt advanced stat. De ez is egy evolúciós lépés, mint hogy régen ki volt írva a lövés és a kaput eltaláló lövés. Rosszabb nem lett ettől semmi hogy van egy sora a TV-ben. Attól még nem lesz hülyeség szerintem, hogy valakik szentírásnak vesznek egy segítséget, és ha jól értem ez zavar, de javíts ki. A statisztikát mindig a szemteszt tudja kiegészíteni, és fordítva, és ezt teljesen szétválasztani sosem a jó módszer.Van egy véleményem ami miatt szerintem értelmetlen, akkor személyeskedni kell? Senki sem mondta hogy azért mert valamiben nem vagyok szakmabeli mint a az atomfizika akkor az baromság lenne. Bocsánat hogy lemertem írni hogy ez egy erőltetett statisztika, mert önmagában nem mond semmit, ha csak meglátod a számokat a rengeteg másik statisztikai adattal szemben nem tudsz érdemi következtetést levonni, ahogy a hozzáértők sem. Több másik adatot hozzá kell rendelni hogy tényleg valós képet kapjanak többek között amit mások felhoztak példaként kapus teljesítmény, csatát teljesítmény..stb. egyszerűbb játszani az okostojást, mint érdemi vitába keveredni, vagy ha valaki valamit nem úgy tud akkor kijavítani, elmagyarázni figyu ezt rosszul tudod, nem, könnyebb beszólogatni mert az a napi tevékenysége valakinek hogy 15 éve osztja itt az észt.Ez a fórum már csak ilyen, mindig valaki figyelmeztet ha baromságokat beszélsz 😛Látom megjött az ügyeletes megmondó ember személyeskedni.Egy semmitmondó statisztika amiből semmi érdemlegeset nem lehet levonni.Te. Te nem tudsz, te nem vagy képes rá. Aki meg ért a gurulóshoz, azzal foglalkozik, abból él, az a munkája, szakmája, azok meg képesek, nekik jó, ők előszeretettel használják.
wrexham
Szerinted egy csillag magnitudója is hülyeség, mert semmi érdemlegeset nem vagy képes belőle levonni? Vagy egy lepke szárnyának mintázata? Egy acélgerenda tartószilárdsága? Egy sakkvari állásértékelése a katalánban, ahol korán szárnyra fejleszted a sötét futódat?
Megannyi semmitmondó adat, mert te nem vagy képes értelmezni azokat.
Azt elfogadod, hogy attól, hogy te nem vagy rá képes, még más igen?
És azt, hogy ami neked semmitmondó, az másnak, aki ért hozzá meg többet mond a semminél?
Vagy csak végletekben vagy képes kommunikálni, valami vagy szar vagy jó, vagy minden vagy semmi?
Őszentsége Sobri Jóska
wrexham
Toca
wrexham
Én képeztem magam egy kicsit a témában anno, voltam scout kurzuson is amikor még nem volt ennyire mainstream ez és a többi advanced stat, szóval nem vagyok egy rohadt nagy expert. Egy meccsre nekem az outlierek szoktak feltűnni. Itt valami nem stimmel. Vagy pedig játékosok esetében így fel tudnak bukkanni egy hatalmas poolból ha direkt profil alapján keresel statokra, de akkor is meg kell nézni scoutként mi történt a pályán. Az xG a 'MI' történt, nem a 'MIÉRT'. Szerintem a befejezésekben mindenképp hasznos, ki hányas xG-re rúgott mennyi gólt. A kapusoknál viszont már igen, mivel ez egy primitívebb szám, ugrani kell az PSxGoT+/-ra, vagy egy meccsen az xGoT-re. De attól még az xG nem azért volt egy szintlépés mert mondvacsinált, hanem használják akik ebben dolgoznak, csak azóta ezt is sikerült jobban megugrani. A helyén kell kezelni, de én ezzel a véglettel hogy csak azért használják mert valamit be kell böfögni, azzal nem értek egyet, mert nagyban függ attól hogy ezt az infót ki mire használja fel.
Heisman nádor
Igen, engem önmagában ez zavar, hogy magában ha kimondja valaki az adott meccs xG számát, akkor azzal nem leszel okosabb, önmagában nem mond semmit a hozzáértőknek sem, mert bele kell ásni magadat, az általad említett dolog miatt hogy a fociban nagyobb a kilengés egy meccsen belül mint máshol, több tényezős dolog. Persze ez pl az amerikai fociban is nem teljesen szentírás mert nem tudni hogy miért lett eladott labdája az irányítónak, az ő hibája e vagy sem és társai, de mégis kevésbé bonyolult mint ez az xG és nem csak nekem, szerintem a hozzáértőknek is. Ezért tartom "semmit mondónak" mert így is úgy is elemezniük kell a mérkőzéseket, védelmi hibákat, miért lett ebből csak ennyi gól mikor kettővel többet kellett volna rúgni. De akkor nem azt mondom rá hogy semmit mondó, hanem hogy csak egy felesleges szám.
több mint 1 éve
Igen, mindig jobb több álláspontból megnézni a dolgokat, és egy komolyan ezzel törődő ember mindig illőnek tartja megnézni a meccset is. A fociban mivel kevés esély van felkerülni a táblára egy NFL vagy NBA-hez képest, nagyobb is a randomság esélye. Minél több adat van, annál pontosabb, de sosem lesz 100%. Még egy szezon is lehet kiemelkedő, de utána ez be fogja kérni az árát ha nem vagy Haaland szintű űrlény. És igen, ha valaki sorozatosan felülteljesít, azt hasznos emellé megemlíteni. Szerintem ez ott zavarhatja az embereket, hogy az xG fel lett kapva és mainstream lett, ezért úgy is lehet találkozni vele, hogy random szagértő az M4-en csak mond két számot. Csak a TV-ben le kell egyszerűsíteni mi történt hogy azoknak is fogyasztható legyen akit nem érdekel nagyon a téma. Emellett mivel sokak ezzel úgy dobálóznak hogy nem is gondolnak bele mi lehet az alapja online, ezért rohadtul eltorzult a jelentősége, mert ez a legkönnyebben elterjedt advanced stat. De ez is egy evolúciós lépés, mint hogy régen ki volt írva a lövés és a kaput eltaláló lövés. Rosszabb nem lett ettől semmi hogy van egy sora a TV-ben. Attól még nem lesz hülyeség szerintem, hogy valakik szentírásnak vesznek egy segítséget, és ha jól értem ez zavar, de javíts ki. A statisztikát mindig a szemteszt tudja kiegészíteni, és fordítva, és ezt teljesen szétválasztani sosem a jó módszer.Van egy véleményem ami miatt szerintem értelmetlen, akkor személyeskedni kell? Senki sem mondta hogy azért mert valamiben nem vagyok szakmabeli mint a az atomfizika akkor az baromság lenne. Bocsánat hogy lemertem írni hogy ez egy erőltetett statisztika, mert önmagában nem mond semmit, ha csak meglátod a számokat a rengeteg másik statisztikai adattal szemben nem tudsz érdemi következtetést levonni, ahogy a hozzáértők sem. Több másik adatot hozzá kell rendelni hogy tényleg valós képet kapjanak többek között amit mások felhoztak példaként kapus teljesítmény, csatát teljesítmény..stb. egyszerűbb játszani az okostojást, mint érdemi vitába keveredni, vagy ha valaki valamit nem úgy tud akkor kijavítani, elmagyarázni figyu ezt rosszul tudod, nem, könnyebb beszólogatni mert az a napi tevékenysége valakinek hogy 15 éve osztja itt az észt.Ez a fórum már csak ilyen, mindig valaki figyelmeztet ha baromságokat beszélsz 😛Látom megjött az ügyeletes megmondó ember személyeskedni.Egy semmitmondó statisztika amiből semmi érdemlegeset nem lehet levonni.Te. Te nem tudsz, te nem vagy képes rá. Aki meg ért a gurulóshoz, azzal foglalkozik, abból él, az a munkája, szakmája, azok meg képesek, nekik jó, ők előszeretettel használják.
wrexham
Szerinted egy csillag magnitudója is hülyeség, mert semmi érdemlegeset nem vagy képes belőle levonni? Vagy egy lepke szárnyának mintázata? Egy acélgerenda tartószilárdsága? Egy sakkvari állásértékelése a katalánban, ahol korán szárnyra fejleszted a sötét futódat?
És azt, hogy ami neked semmitmondó, az másnak, aki ért hozzá meg többet mond a semminél?
Vagy csak végletekben vagy képes kommunikálni, valami vagy szar vagy jó, vagy minden vagy semmi?
Őszentsége Sobri Jóska
wrexham
Toca
wrexham
Én képeztem magam egy kicsit a témában anno, voltam scout kurzuson is amikor még nem volt ennyire mainstream ez és a többi advanced stat, szóval nem vagyok egy rohadt nagy expert. Egy meccsre nekem az outlierek szoktak feltűnni. Itt valami nem stimmel. Vagy pedig játékosok esetében így fel tudnak bukkanni egy hatalmas poolból ha direkt profil alapján keresel statokra, de akkor is meg kell nézni scoutként mi történt a pályán. Az xG a 'MI' történt, nem a 'MIÉRT'. Szerintem a befejezésekben mindenképp hasznos, ki hányas xG-re rúgott mennyi gólt. A kapusoknál viszont már igen, mivel ez egy primitívebb szám, ugrani kell az PSxGoT+/-ra, vagy egy meccsen az xGoT-re. De attól még az xG nem azért volt egy szintlépés mert mondvacsinált, hanem használják akik ebben dolgoznak, csak azóta ezt is sikerült jobban megugrani. A helyén kell kezelni, de én ezzel a véglettel hogy csak azért használják mert valamit be kell böfögni, azzal nem értek egyet, mert nagyban függ attól hogy ezt az infót ki mire használja fel.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
wrexham
200
Van egy véleményem ami miatt szerintem értelmetlen, akkor személyeskedni kell? Senki sem mondta hogy azért mert valamiben nem vagyok szakmabeli mint a az atomfizika akkor az baromság lenne. Bocsánat hogy lemertem írni hogy ez egy erőltetett statisztika, mert önmagában nem mond semmit, ha csak meglátod a számokat a rengeteg másik statisztikai adattal szemben nem tudsz érdemi következtetést levonni, ahogy a hozzáértők sem. Több másik adatot hozzá kell rendelni hogy tényleg valós képet kapjanak többek között amit mások felhoztak példaként kapus teljesítmény, csatát teljesítmény..stb. egyszerűbb játszani az okostojást, mint érdemi vitába keveredni, vagy ha valaki valamit nem úgy tud akkor kijavítani, elmagyarázni figyu ezt rosszul tudod, nem, könnyebb beszólogatni mert az a napi tevékenysége valakinek hogy 15 éve osztja itt az észt.Ez a fórum már csak ilyen, mindig valaki figyelmeztet ha baromságokat beszélsz 😛Látom megjött az ügyeletes megmondó ember személyeskedni.Egy semmitmondó statisztika amiből semmi érdemlegeset nem lehet levonni.Te. Te nem tudsz, te nem vagy képes rá. Aki meg ért a gurulóshoz, azzal foglalkozik, abból él, az a munkája, szakmája, azok meg képesek, nekik jó, ők előszeretettel használják.
wrexham
Őszentsége Sobri Jóska
wrexham
Toca
több mint 1 éve
Ez a fórum már csak ilyen, mindig valaki figyelmeztet ha baromságokat beszélsz 😛Látom megjött az ügyeletes megmondó ember személyeskedni.Egy semmitmondó statisztika amiből semmi érdemlegeset nem lehet levonni.Te. Te nem tudsz, te nem vagy képes rá. Aki meg ért a gurulóshoz, azzal foglalkozik, abból él, az a munkája, szakmája, azok meg képesek, nekik jó, ők előszeretettel használják.
wrexham
Őszentsége Sobri Jóska
wrexham
több mint 1 éve
wrexham
200
Látom megjött az ügyeletes megmondó ember személyeskedni.Egy semmitmondó statisztika amiből semmi érdemlegeset nem lehet levonni.Te. Te nem tudsz, te nem vagy képes rá. Aki meg ért a gurulóshoz, azzal foglalkozik, abból él, az a munkája, szakmája, azok meg képesek, nekik jó, ők előszeretettel használják.
wrexham
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Egy semmitmondó statisztika amiből semmi érdemlegeset nem lehet levonni.Te. Te nem tudsz, te nem vagy képes rá. Aki meg ért a gurulóshoz, azzal foglalkozik, abból él, az a munkája, szakmája, azok meg képesek, nekik jó, ők előszeretettel használják.
wrexham
több mint 1 éve
wrexham
200
Ezek miatt sem érzem azt hogy ez ne egy már általam sokadszor leírt erőlködés legyen hogy valami számot feltudjanak tüntetni. Mivel ha csak ránézel erre a mutatóra mit látsz? Semmit. Hétvégi Lyon-Marseille. Majdnem 3as mutató Lyonnak és kikapott miközben a Marseillnek egyes mutatót se érte el, mégis 2:3 lett. Egy semmitmondó statisztika amiből semmi érdemlegeset nem lehet levonni. Szép és jó hogy vagy jó volt a Marseillei kapus azért nem nyertek vagy üres kapura mellé rúgták..stb. Nem tudsz következtetni belőle, ha nem látod a meccset.Példának volt írva mi lett volna ha..Éppen ezért fontos, hogy a meccstől függ hogy az xG-ből mit lehet levonni. Lehet azt hogy kurva jó volt a kapus, de azt is hogy szarok a befejezőid. Vagy lehet hogy a legjobb befejeződhöz viszont nem jutott el a labda, amin fejleszteni kell. Nem csak azt jelentheti ez a szám, hogy ki mit érdemelt azon a meccsen.
Nem arról volt szó hogy mire jó. Hanem hogy nem mérvadó statisztika épp ezért amit írtál. Hiába impotens fölény, beszorítod az ellenfelet, azok törnek zúznak, húzzák az időt, esetleg elmennek 2 ziccerre a meccs végén jó eséllyel nagyobb lesz az xG mint a kaput nem eltaláló másik csapatnak. De kérdem én hogy a vendég csapat jobban teljesített mint a másik akinél nincs a labda, összehoz két helyzetet a végén mint aki végig dominál még ha kisebb helyzetei is vannak?
Vonatkoztassunk el a City-Arsenal meccstől. Nem lényegesek a csapat nevek. Attól mert nincsenek ziccerek a másik még nem érdemli meg jobban azért mert eltalálta kétszer a kapufát a semmiből.
wrexham
Heisman nádor