NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
88
8
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Zdenek Zeman még inkábba faszért kell ezeknek az edzőknek ilyen tahó módon rágozni? Carrollt emiatt utáltam, ezt csinálta SAF is sokszor, meg Ancelotti is - kurvára irritálLippi (?) a szivarral sokkal karakteresebb volt
shagi0206
Gergőbácsi
több mint 1 éve
a faszért kell ezeknek az edzőknek ilyen tahó módon rágozni? Carrollt emiatt utáltam, ezt csinálta SAF is sokszor, meg Ancelotti is - kurvára irritálJean Reno-tól lesték el.
shagi0206
www.youtube.com/watch?v=OSfgNuXlSY0
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
a faszért kell ezeknek az edzőknek ilyen tahó módon rágozni? Carrollt emiatt utáltam, ezt csinálta SAF is sokszor, meg Ancelotti is - kurvára irritálLippi (?) a szivarral sokkal karakteresebb volt
shagi0206
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
a faszért kell ezeknek az edzőknek ilyen tahó módon rágozni? Carrollt emiatt utáltam, ezt csinálta SAF is sokszor, meg Ancelotti is - kurvára irritálLásd már, hogy mennyire feszültek!!!
shagi0206
több mint 1 éve
de, bővenMiért neked még nem fújták be a szabadot?Ennyi volt, el is dőlt a meccs, ezt jól elbaszta a Dortmund.azt várom hogy mennyire csúszik a stream
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
csak nem lett belőle gól
én meg aszittem gól volt 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
De kivédte KobelMiért neked még nem fújták be a szabadot?Ennyi volt, el is dőlt a meccs, ezt jól elbaszta a Dortmund.azt várom hogy mennyire csúszik a stream
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
a faszért kell ezeknek az edzőknek ilyen tahó módon rágozni? Carrollt emiatt utáltam, ezt csinálta SAF is sokszor, meg Ancelotti is - kurvára irritál
több mint 1 éve
Miért neked még nem fújták be a szabadot?Ennyi volt, el is dőlt a meccs, ezt jól elbaszta a Dortmund.azt várom hogy mennyire csúszik a stream
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Szerencséjük, hogy Kobel a kapus.Meg hogy nem sípcsonton rúgta Vini
Sixo
több mint 1 éve
Ennyi volt, el is dőlt a meccs, ezt jól elbaszta a Dortmund.azt várom hogy mennyire csúszik a stream
Sixo
több mint 1 éve
Én már odamentem, ahova akartam, mikor a Juve utoljára BL-t nyert. 😀Hagyjad rá, ik fiatal gyerek, nem ismerheti a Cartoon Network meséit.atom anti nem marvel 😀Én nem vagyok Hangya. Az Paul Rudd, meg a Vidi játékosa.te vagy az Atom Anti?200 kilométerről? Ő Paksi én Pesten lakom.Szerintem sose jártam Paks-on, csak a várost nevezték el majdnem rólam. 😀
Sixo
iktriad
shagi0206
iktriad
Negritis, a vajda
Sixo
több mint 1 éve
Ennyi volt, el is dőlt a meccs, ezt jól elbaszta a Dortmund.
több mint 1 éve
De ő is egy különleges hangya.atom anti nem marvel 😀Én nem vagyok Hangya. Az Paul Rudd, meg a Vidi játékosa.te vagy az Atom Anti?200 kilométerről? Ő Paksi én Pesten lakom.Szerintem sose jártam Paks-on, csak a várost nevezték el majdnem rólam. 😀
Sixo
iktriad
shagi0206
iktriad
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Hagyjad rá, ik fiatal gyerek, nem ismerheti a Cartoon Network meséit.atom anti nem marvel 😀Én nem vagyok Hangya. Az Paul Rudd, meg a Vidi játékosa.te vagy az Atom Anti?200 kilométerről? Ő Paksi én Pesten lakom.Szerintem sose jártam Paks-on, csak a várost nevezték el majdnem rólam. 😀
Sixo
iktriad
shagi0206
iktriad
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Neked hogy nem?Csöcsök itt nem mennek félidőben?Áruld el, ez most hogy a picsába jutott eszedbe?
Sixo
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
atom anti nem marvel 😀Én nem vagyok Hangya. Az Paul Rudd, meg a Vidi játékosa.te vagy az Atom Anti?200 kilométerről? Ő Paksi én Pesten lakom.Szerintem sose jártam Paks-on, csak a várost nevezték el majdnem rólam. 😀
Sixo
iktriad
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
Bellingham aranylabda😂Messi végzett el ünnepélyes kezdőrúgásokat az MLS-ben?
Kenny
Köszönöm, nincs több kérdés.
több mint 1 éve
Ennyire még ő se perverz. A 4. liter pia előtt legalábbis.De ennyi erővel Alekosz-videókat is várhatna.Texans PO eredménykövetőkön nőtt fel. Van még kérdés? 😀Csöcsök itt nem mennek félidőben?Áruld el, ez most hogy a picsába jutott eszedbe?
Sixo
nagylaza, főpohárnok
iktriad
Kampman
több mint 1 éve
Én nem vagyok Hangya. Az Paul Rudd, meg a Vidi játékosa.te vagy az Atom Anti?200 kilométerről? Ő Paksi én Pesten lakom.Szerintem sose jártam Paks-on, csak a várost nevezték el majdnem rólam. 😀
Sixo
iktriad
shagi0206
több mint 1 éve
De ennyi erővel Alekosz-videókat is várhatna.Texans PO eredménykövetőkön nőtt fel. Van még kérdés? 😀Csöcsök itt nem mennek félidőben?Áruld el, ez most hogy a picsába jutott eszedbe?
Sixo
nagylaza, főpohárnok
iktriad
több mint 1 éve
te vagy az Atom Anti?200 kilométerről? Ő Paksi én Pesten lakom.Szerintem sose jártam Paks-on, csak a várost nevezték el majdnem rólam. 😀
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Ez csak a taktika ma, elhitetik velük hogy a bab is hús utána meg jön a feketeleves 👌Biztos én vagyok már kihegyezve ra, de engem Rodrygo sokkal jobban irritál Viniciusnal. Faszert van állandóan a pályán. Megint szart sem csinált. Labdához se ért kb.Legalább meg lesz a helye Mbappenak. Szart sem ér, csak csereként hasznos, folyamatosan szarul helyezkedik. De Vini se jobb, csak másban szar, és ő legalabb még irritálja is a nézőt.
rob3r7o
Igazabol Vini, és a Real kalap szar ha nem hagynak teruletet nekik, a dortmund sem adja meg ezt a luxust, simán lefociznak minket sajna.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Texans PO eredménykövetőkön nőtt fel. Van még kérdés? 😀Csöcsök itt nem mennek félidőben?Áruld el, ez most hogy a picsába jutott eszedbe?
Sixo
nagylaza, főpohárnok