NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
85
8
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Mondtam hogy Karcsikának gólt kell lőnie
Szerkesztette: Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
és milyen hülye lövésbe ért bele a dortmundi 😊
több mint 1 éve
Aszongyák a smasszerek, hogy vezet a Real

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nyert a Margit.
több mint 1 éve
Azért ilyen cseleket sem sűrűn látni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
szerintem majdnem a feléből megúszod ha magad szervezedHuh... Sejtettem. Ezt félek előadni a feleségemnek.OFF, de BL-döntő közben releváns kérdés. Nem merem megnézni: mennyibe kerül, hogy kimenjek az FK-n hirdetett Rams-Packers (+SEA-Friszkó) meccsre?1 milla/fő a teljes út kb
nagylaza, főpohárnok
Willie Parker
nagylaza, főpohárnok
csak nyilván itt megfizeted a nyugalmat és, hogy helyetted mindent megcsinálnak
több mint 1 éve
SzékelyD látom sok Faragó Ricsi-s közvetítést nézett mostanság ezzel a sok program ajánlóval...
több mint 1 éve
Kicsit kezdi átvenni a meccset a Real. Hátha most visszakapnak valamit abból, ami az ő hobbijuk. Az ellenfél jobb, de valahogy mindig ők nyernek.első félidőt is uralták
shagi0206
csak helyzetük nem volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kicsit kezdi átvenni a meccset a Real. Hátha most visszakapnak valamit abból, ami az ő hobbijuk. Az ellenfél jobb, de valahogy mindig ők nyernek.
több mint 1 éve
😀😀 miért ne lehetne külön számlájuk?főnökék tavaly mentek 2 hétre Kubára, úgy, hogy a ffi meglepte az asszonytNe mondj semmit, csak lelépsz 😀Huh... Sejtettem. Ezt félek előadni a feleségemnek.OFF, de BL-döntő közben releváns kérdés. Nem merem megnézni: mennyibe kerül, hogy kimenjek az FK-n hirdetett Rams-Packers (+SEA-Friszkó) meccsre?1 milla/fő a teljes út kb
nagylaza, főpohárnok
Willie Parker
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
megkérdeztem, hogy mégis hogy lehet, hogy eltűnik 2 miska a számláról és nem tűnik fel 😊 nem kaptam rá választ, illetve azt, hogy több számlájuk van, biztos arról vette fel, amit nem néz 😊
NB2
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Az külön nehéz, ha a titkárnőddel v barátnőddel utazol😃Huh... Sejtettem. Ezt félek előadni a feleségemnek.OFF, de BL-döntő közben releváns kérdés. Nem merem megnézni: mennyibe kerül, hogy kimenjek az FK-n hirdetett Rams-Packers (+SEA-Friszkó) meccsre?1 milla/fő a teljes út kb
nagylaza, főpohárnok
Willie Parker
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
veszélyes volt a kapura, a vége felé már mindkettőre isRamos fontos meccseken tudott gólokat szerezni azértPepe csak egy sima hentes volt, de Ramos játékosfronton az egész soccer egyik globális megrontója, aki polgárjogot adott a ripacs hisztikkel kompenzált alattomos agresszivitásnak.Pepe-Ramos kellene ideCarvajalnak szóljon már valaki hogy ez nem a lányligaIdeje gólt lőnie
Negritis, a vajda
Gergőbácsi
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
több mint 1 éve
Olyasmit. Bár ha pontosan 20 évvel ezelőttre tekintünk vissza, szerintem Hierro már nem volt.Hierro-Raul féle?Az egy olyan real volt, amit ugyan utáltam, de mélységesen tiszteltem, mert az tényleg egy olyan csapat volt, hogy huhh.Ez a real ugyanaz mint 20 éve 😀😀Áááá, azt a Realt nagyon utáltam, de volt bennük valami, amit angolul úgy mondanak, hogy "class". Ott egy Carvajal vagy Vinicius szerű arcot a madridi közönség fütyült volna ki.
clbass
Kampman
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
👍Ennyi kihagyott helyzetre biztos rábaszik. DortmundJavítva!
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
főnökék tavaly mentek 2 hétre Kubára, úgy, hogy a ffi meglepte az asszonytNe mondj semmit, csak lelépsz 😀Huh... Sejtettem. Ezt félek előadni a feleségemnek.OFF, de BL-döntő közben releváns kérdés. Nem merem megnézni: mennyibe kerül, hogy kimenjek az FK-n hirdetett Rams-Packers (+SEA-Friszkó) meccsre?1 milla/fő a teljes út kb
nagylaza, főpohárnok
Willie Parker
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
megkérdeztem, hogy mégis hogy lehet, hogy eltűnik 2 miska a számláról és nem tűnik fel 😊 nem kaptam rá választ, illetve azt, hogy több számlájuk van, biztos arról vette fel, amit nem néz 😊
több mint 1 éve
985e/fő ít a JetTravel, de persze jönnek még rá költségek, én az alapárat írtaminkább 1,2 millió azOFF, de BL-döntő közben releváns kérdés. Nem merem megnézni: mennyibe kerül, hogy kimenjek az FK-n hirdetett Rams-Packers (+SEA-Friszkó) meccsre?1 milla/fő a teljes út kb
nagylaza, főpohárnok
Willie Parker
NB2
több mint 1 éve
oh, hát az előző EB alatt nyitott ablaknál hamarabb hallottam a káromkodó sozmszédot mint a helyzetet 😀Remélem ebn nem ilyen lesz a hang. Ez botrany. Es nem előszörnem felejtem el 8 éve (asszem) voltunk meccset nézni egyik barátoméknál, és a szomszédban is nézték, viszont: náluk valamilyen oknál fogva hamarabb volt az egész, és hallottuk hogy mi történik azelőtt, mielőtt láttuk.
esanders10
Közben eszembe is jutott, hogy a Portugálok elleni 3-3-mas meccs volt az.
shagi0206
több mint 1 éve
Ne mondj semmit, csak lelépsz 😀Huh... Sejtettem. Ezt félek előadni a feleségemnek.OFF, de BL-döntő közben releváns kérdés. Nem merem megnézni: mennyibe kerül, hogy kimenjek az FK-n hirdetett Rams-Packers (+SEA-Friszkó) meccsre?1 milla/fő a teljes út kb
nagylaza, főpohárnok
Willie Parker
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
csá mindneki! megjöttem!hallod, ezt azok után elpöttyinteni, amiket a Patkány megcsinált a pályán a blancók csapatkapitányaként, azért minimum erősNyilván legyőzni tisztán az ellenfelet már nem menő. Mi abban a dicsőség ha nem a legerősebb ellenfelet győzöd le? Sose értettem.Kobel lábujját viszik el és fogja a térdét. Ezek amúgy nem veszik le hogy szarrá lassítják az ilyeneket és egybol kiderül hol érte a rúgás? Plusz elhiszem hogy fáj de ugyanugy vergődik mint Neymar vagy Vini szokott.a lényeg hogy mutassa a kontaktot így fújjon a bíró
Nemes samu09
lehetőleg vizsgálják hogy piros-e
Negritis, a vajda
Nemes samu09
több mint 1 éve
Hierro-Raul féle?Az egy olyan real volt, amit ugyan utáltam, de mélységesen tiszteltem, mert az tényleg egy olyan csapat volt, hogy huhh.Ez a real ugyanaz mint 20 éve 😀😀Áááá, azt a Realt nagyon utáltam, de volt bennük valami, amit angolul úgy mondanak, hogy "class". Ott egy Carvajal vagy Vinicius szerű arcot a madridi közönség fütyült volna ki.
clbass
Kampman
shagi0206
több mint 1 éve
Remélem ebn nem ilyen lesz a hang. Ez botrany. Es nem előszörnem felejtem el 8 éve (asszem) voltunk meccset nézni egyik barátoméknál, és a szomszédban is nézték, viszont: náluk valamilyen oknál fogva hamarabb volt az egész, és hallottuk hogy mi történik azelőtt, mielőtt láttuk.
esanders10
Közben eszembe is jutott, hogy a Portugálok elleni 3-3-mas meccs volt az.
több mint 1 éve
Én a 0-0-ás meccsállásra értettem h kellenének gólt szerezni és reteszelniEzt nem vitatom, a játék kultúrájára gyakorolt hatását kritizálom.Ramos fontos meccseken tudott gólokat szerezni azértPepe csak egy sima hentes volt, de Ramos játékosfronton az egész soccer egyik globális megrontója, aki polgárjogot adott a ripacs hisztikkel kompenzált alattomos agresszivitásnak.Pepe-Ramos kellene ideCarvajalnak szóljon már valaki hogy ez nem a lányligaIdeje gólt lőnie
Negritis, a vajda
Gergőbácsi
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Kampman