NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
85
8
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Huh... Sejtettem. Ezt félek előadni a feleségemnek.OFF, de BL-döntő közben releváns kérdés. Nem merem megnézni: mennyibe kerül, hogy kimenjek az FK-n hirdetett Rams-Packers (+SEA-Friszkó) meccsre?1 milla/fő a teljes út kb
nagylaza, főpohárnok
Willie Parker
több mint 1 éve
Ennyi kihagyott helyzetre biztos rábaszik. DortmundJavítva!
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
inkább 1,2 millió azOFF, de BL-döntő közben releváns kérdés. Nem merem megnézni: mennyibe kerül, hogy kimenjek az FK-n hirdetett Rams-Packers (+SEA-Friszkó) meccsre?1 milla/fő a teljes út kb
nagylaza, főpohárnok
Willie Parker
több mint 1 éve
Micsoda Fantasztikus Négyes: Pirlo, Allegri, Ferguson, Orosz PaliA következő Fradi edző van a képen??? Pirlo
iktriad
több mint 1 éve
Ennyi kihagyott helyzetre lehet rábaszik. Dortmund
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
OFF, de BL-döntő közben releváns kérdés. Nem merem megnézni: mennyibe kerül, hogy kimenjek az FK-n hirdetett Rams-Packers (+SEA-Friszkó) meccsre?1 milla/fő a teljes út kb
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Remélem ebn nem ilyen lesz a hang. Ez botrany. Es nem először
több mint 1 éve
Ezt nem vitatom, a játék kultúrájára gyakorolt hatását kritizálom.Ramos fontos meccseken tudott gólokat szerezni azértPepe csak egy sima hentes volt, de Ramos játékosfronton az egész soccer egyik globális megrontója, aki polgárjogot adott a ripacs hisztikkel kompenzált alattomos agresszivitásnak.Pepe-Ramos kellene ideCarvajalnak szóljon már valaki hogy ez nem a lányligaIdeje gólt lőnie
Negritis, a vajda
Gergőbácsi
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
több mint 1 éve
Ramos fontos meccseken tudott gólokat szerezni azértPepe csak egy sima hentes volt, de Ramos játékosfronton az egész soccer egyik globális megrontója, aki polgárjogot adott a ripacs hisztikkel kompenzált alattomos agresszivitásnak.Pepe-Ramos kellene ideCarvajalnak szóljon már valaki hogy ez nem a lányligaIdeje gólt lőnie
Negritis, a vajda
Gergőbácsi
Willie Parker
Kampman
több mint 1 éve
OFF, de BL-döntő közben releváns kérdés. Nem merem megnézni: mennyibe kerül, hogy kimenjek az FK-n hirdetett Rams-Packers (+SEA-Friszkó) meccsre?
több mint 1 éve
Maatsen szépen kicselezte saját magát 😀
több mint 1 éve
Pepe csak egy sima hentes volt, de Ramos játékosfronton az egész soccer egyik globális megrontója, aki polgárjogot adott a ripacs hisztikkel kompenzált alattomos agresszivitásnak.Pepe-Ramos kellene ideCarvajalnak szóljon már valaki hogy ez nem a lányligaIdeje gólt lőnie
Negritis, a vajda
Gergőbácsi
Willie Parker
több mint 1 éve
Kobelra Kurtoá....ez hülye
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Az egy olyan real volt, amit ugyan utáltam, de mélységesen tiszteltem, mert az tényleg egy olyan csapat volt, hogy huhh.Ez a real ugyanaz mint 20 éve 😀😀Áááá, azt a Realt nagyon utáltam, de volt bennük valami, amit angolul úgy mondanak, hogy "class". Ott egy Carvajal vagy Vinicius szerű arcot a madridi közönség fütyült volna ki.
clbass
Kampman
több mint 1 éve
stílusosan széttörtnék Reust aki beáll 3 percrePepe-Ramos kellene ideCarvajalnak szóljon már valaki hogy ez nem a lányligaIdeje gólt lőnie
Negritis, a vajda
Gergőbácsi
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Pepe-Ramos kellene ideCarvajalnak szóljon már valaki hogy ez nem a lányligaIdeje gólt lőnie
Negritis, a vajda
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Ez a real ugyanaz mint 20 éve 😀😀Áááá, azt a Realt nagyon utáltam, de volt bennük valami, amit angolul úgy mondanak, hogy "class". Ott egy Carvajal vagy Vinicius szerű arcot a madridi közönség fütyült volna ki.
clbass
több mint 1 éve
Carvajalnak szóljon már valaki hogy ez nem a lányligaIdeje gólt lőnie
Negritis, a vajda
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Ez a real ugyanaz mint 20 éve 😀😀
több mint 1 éve
Carvajalnak szóljon már valaki hogy ez nem a lányliga
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ancelotti is azért rágózik mert már nem lehet dohányoznia. Karrierje elején egyfolytában a cigi lógott ki a szájából.a faszért kell ezeknek az edzőknek ilyen tahó módon rágozni? Carrollt emiatt utáltam, ezt csinálta SAF is sokszor, meg Ancelotti is - kurvára irritálLippi (?) a szivarral sokkal karakteresebb volt
shagi0206
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Már be is linkeltem a megfelelő topikokba. Azt hiszem. 😀Kijött amúgy a top33-as Höri listaa faszért kell ezeknek az edzőknek ilyen tahó módon rágozni? Carrollt emiatt utáltam, ezt csinálta SAF is sokszor, meg Ancelotti is - kurvára irritálJean Reno-tól lesték el.
shagi0206
www.youtube.com/watch?v=8BcTKOpjdrE
iktriad
Willie Parker
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
én nem vagyok feszült a meccs miatt, de gondoskodnak róla, hogy miattuk az legyek 😀a faszért kell ezeknek az edzőknek ilyen tahó módon rágozni? Carrollt emiatt utáltam, ezt csinálta SAF is sokszor, meg Ancelotti is - kurvára irritálLásd már, hogy mennyire feszültek!!!
shagi0206
Kampman
több mint 1 éve
Kijött amúgy a top33-as Höri listaa faszért kell ezeknek az edzőknek ilyen tahó módon rágozni? Carrollt emiatt utáltam, ezt csinálta SAF is sokszor, meg Ancelotti is - kurvára irritálJean Reno-tól lesték el.
shagi0206
www.youtube.com/watch?v=8BcTKOpjdrE
iktriad