NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Megvan: Sixo!Hasonlít rád, csak kevésbé szőrös az arca. Meg kicsivel vaskosabb és alacsonyabb.De hogy néz ki? 😀Úgy néz ki és viselkedik, mint Vini.Írd körül! 😀Igazi kis féregNekem másik állat jut róla eszembe, de nem mondhatom ki melyik.
Hanni
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Akkor kacsaDe hogy néz ki? 😀Úgy néz ki és viselkedik, mint Vini.Írd körül! 😀Igazi kis féregNekem másik állat jut róla eszembe, de nem mondhatom ki melyik.
Hanni
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Hasonlít rád, csak kevésbé szőrös az arca. Meg kicsivel vaskosabb és alacsonyabb.De hogy néz ki? 😀Úgy néz ki és viselkedik, mint Vini.Írd körül! 😀Igazi kis féregNekem másik állat jut róla eszembe, de nem mondhatom ki melyik.
Hanni
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
mer gondolom az idióta kint van a helyszínen és így máshogy jön a hang és a képSiet kicsit a hang az M4-en, minimálisan, de érezhetően.Annyira nem is kicsit, a lövés pillanatában már lehet tudni mi lesz belőle.
Kampman
Sixo
és annyira balfaszok a királyi tvnél hogy nem esik le nekik
többször volt már ilyen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
De hogy néz ki? 😀Úgy néz ki és viselkedik, mint Vini.Írd körül! 😀Igazi kis féregNekem másik állat jut róla eszembe, de nem mondhatom ki melyik.
Hanni
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Csebi is annak a csapatnak szurkolt is stimmel.A német ellenfél is stimmel.Tipikus: jobb a másik csapat, és nyer a Madrid.Mint az elődöntő 😀
nagylaza, főpohárnok
csebi
iktriad
több mint 1 éve
mi van?Nyilván legyőzni tisztán az ellenfelet már nem menő. Mi abban a dicsőség ha nem a legerősebb ellenfelet győzöd le? Sose értettem.Kobel lábujját viszik el és fogja a térdét. Ezek amúgy nem veszik le hogy szarrá lassítják az ilyeneket és egybol kiderül hol érte a rúgás? Plusz elhiszem hogy fáj de ugyanugy vergődik mint Neymar vagy Vini szokott.a lényeg hogy mutassa a kontaktot így fújjon a bíró
Nemes samu09
lehetőleg vizsgálják hogy piros-e
Negritis, a vajda
Nemes samu09
ha nem mutatod meg hogy volt kontakt akkor nem fújják be, rengetegszer láttuk már
főleg egy olyan csapat ellen ami mindig legalább 60%ban megkapja az 50-50es ítéleteket
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
A német ellenfél is stimmel.Tipikus: jobb a másik csapat, és nyer a Madrid.Mint az elődöntő 😀
nagylaza, főpohárnok
csebi
több mint 1 éve
mert, szerinted nekem ki jutott eszembe először? 😀Miért Antonio Brown jut egyből eszembe? 😀Ilyen kevés ésszel eddig eljutni fociban min Vini... Ez azért nagy reményt ad többmillió szellemi fogyatékosnak.szerintem az NFL-ben is bőven van/volt hasonló szintű iq-val rendelkező játékos 😊
eaglesmcnabb
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
Az elmúlt 25 évben.Tipikus: jobb a másik csapat, és nyer a Madrid.Mint az elődöntő 😀
nagylaza, főpohárnok
csebi
több mint 1 éve
ez elég sokszor előfordult már a közelmúltban.Tipikus: jobb a másik csapat, és nyer a Madrid.Mint az elődöntő 😀
nagylaza, főpohárnok
csebi
több mint 1 éve
Miért Antonio Brown jut egyből eszembe? 😀Ilyen kevés ésszel eddig eljutni fociban min Vini... Ez azért nagy reményt ad többmillió szellemi fogyatékosnak.szerintem az NFL-ben is bőven van/volt hasonló szintű iq-val rendelkező játékos 😊
eaglesmcnabb
shagi0206
több mint 1 éve
Egyikük most nyerte 2. MVP címét.Ilyen kevés ésszel eddig eljutni fociban min Vini... Ez azért nagy reményt ad többmillió szellemi fogyatékosnak.szerintem az NFL-ben is bőven van/volt hasonló szintű iq-val rendelkező játékos 😊
eaglesmcnabb
shagi0206
több mint 1 éve
Németek nincsenek beoltva szájmenés ellen
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Tipikus: jobb a másik csapat, és nyer a Madrid.Mint az elődöntő 😀
nagylaza, főpohárnok
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Siet kicsit a hang az M4-en, minimálisan, de érezhetően.Annyira nem is kicsit, a lövés pillanatában már lehet tudni mi lesz belőle.
Kampman
több mint 1 éve
Tipikus: jobb a másik csapat, és nyer a Madrid.
több mint 1 éve
Ilyen kevés ésszel eddig eljutni fociban min Vini... Ez azért nagy reményt ad többmillió szellemi fogyatékosnak.szerintem az NFL-ben is bőven van/volt hasonló szintű iq-val rendelkező játékos 😊
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Nyilván legyőzni tisztán az ellenfelet már nem menő. Mi abban a dicsőség ha nem a legerősebb ellenfelet győzöd le? Sose értettem.Kobel lábujját viszik el és fogja a térdét. Ezek amúgy nem veszik le hogy szarrá lassítják az ilyeneket és egybol kiderül hol érte a rúgás? Plusz elhiszem hogy fáj de ugyanugy vergődik mint Neymar vagy Vini szokott.a lényeg hogy mutassa a kontaktot így fújjon a bíró
Nemes samu09
lehetőleg vizsgálják hogy piros-e
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Schlotterbeck is jó hülye. Középhátvéd ment sárgát kapni az első félidőben dumaert
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Akkor nem korosztályos, már felnőtt.Ő annyira durva, h még az u-t is töröltette a nevéből és Shaqiri-nek írjaShaquiri is elég durvaXhaka a forrófejű svájci, nekem is fura voltAz albánok vittek egy kis színt a svájci futballba az utóbbi évtizedekben, a régi sztereotípiák már nem érvényesek.Lábfejére lépett Kobellnek, de ő a sípcsontját fogja vergődik xDAzt hittem, h a svejciek okosabbak és fegyelmezettebbek ennél
Sixo
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Sixo
Willie Parker
több mint 1 éve
Iktriad ugyanezt írta le pár perce.... a Kosárlabda topikban. 😅Ezt a vereséget de fogja bánni a Dortmund. Már 2:0ra kellene vezetniük.Iktriad de büszke most 😁😁😁
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Kroos rossz passz
Szerkesztette: Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Ilyen kevés ésszel eddig eljutni fociban min Vini... Ez azért nagy reményt ad többmillió szellemi fogyatékosnak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!