NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
200 kilométerről? Ő Paksi én Pesten lakom.Szerintem sose jártam Paks-on, csak a várost nevezték el majdnem rólam. 😀
Sixo
több mint 1 éve
huh de szar amúgy a Real, sokan olyan mintha azt hitték sima libaMiért? Nekik ez eddig jó. 0-0, Bellingham majd a 96.ban eldönti.
remélem az olasz helyrerakja őket a szünetben
NB2
több mint 1 éve
NFL POban, hogy jut az emberek eszébe?Csöcsök itt nem mennek félidőben?Áruld el, ez most hogy a picsába jutott eszedbe?
Sixo
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
huh de szar amúgy a Real, sokan olyan mintha azt hitték sima libaremélem az olasz helyrerakja őket a szünetben
több mint 1 éve
Csöcsök itt nem mennek félidőben?Áruld el, ez most hogy a picsába jutott eszedbe?
Sixo
több mint 1 éve
Biztos én vagyok már kihegyezve ra, de engem Rodrygo sokkal jobban irritál Viniciusnal. Faszert van állandóan a pályán. Megint szart sem csinált. Labdához se ért kb.Pedig Mbappé miatt nagy eséllyel a Liverpoolban vagy esetleg a MU-ban lesz majd
rob3r7o
több mint 1 éve
Biztos én vagyok már kihegyezve ra, de engem Rodrygo sokkal jobban irritál Viniciusnal. Faszert van állandóan a pályán. Megint szart sem csinált. Labdához se ért kb.Legalább meg lesz a helye Mbappenak. Szart sem ér, csak csereként hasznos, folyamatosan szarul helyezkedik. De Vini se jobb, csak másban szar, és ő legalabb még irritálja is a nézőt.
rob3r7o
Igazabol Vini, és a Real kalap szar ha nem hagynak teruletet nekik, a dortmund sem adja meg ezt a luxust, simán lefociznak minket sajna.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=ekLo_1oGm7k200 kilométerről? Ő Paksi én Pesten lakom.Nem tudhatod, hogy nem-e követ már egy ideje.Sosem láttál, nem tudhatod h h nézek ki.Megvan: Sixo!Hasonlít rád, csak kevésbé szőrös az arca. Meg kicsivel vaskosabb és alacsonyabb.De hogy néz ki? 😀Úgy néz ki és viselkedik, mint Vini.Írd körül! 😀Igazi kis féregNekem másik állat jut róla eszembe, de nem mondhatom ki melyik.
Hanni
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szurkolói migránsok 😁😁😁aki nem tudná Bröndby és BVB szurkolók nagy cimbikMeg is lepődtem, hogy vannak importultráik.
NB2
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
A labda?Biztos én vagyok már kihegyezve ra, de engem Rodrygo sokkal jobban irritál Viniciusnal. Faszert van állandóan a pályán. Megint szart sem csinált. Labdához se ért kb.mer 200 millát ér 😀
rob3r7o
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
200 kilométerről? Ő Paksi én Pesten lakom.Nem tudhatod, hogy nem-e követ már egy ideje.Sosem láttál, nem tudhatod h h nézek ki.Megvan: Sixo!Hasonlít rád, csak kevésbé szőrös az arca. Meg kicsivel vaskosabb és alacsonyabb.De hogy néz ki? 😀Úgy néz ki és viselkedik, mint Vini.Írd körül! 😀Igazi kis féregNekem másik állat jut róla eszembe, de nem mondhatom ki melyik.
Hanni
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
Szerkesztette: Sixo
több mint 1 éve
Biztos én vagyok már kihegyezve ra, de engem Rodrygo sokkal jobban irritál Viniciusnal. Faszert van állandóan a pályán. Megint szart sem csinált. Labdához se ért kb.Hát valahogy úgy....
rob3r7o
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Biztos én vagyok már kihegyezve ra, de engem Rodrygo sokkal jobban irritál Viniciusnal. Faszert van állandóan a pályán. Megint szart sem csinált. Labdához se ért kb.több helyen láttam, hogy a Pool vinné (lehet kacsa, remélem is, hogy az). Nem tudom miért kéne özön pénzt kifizetni érte.
rob3r7o
több mint 1 éve
Biztos én vagyok már kihegyezve ra, de engem Rodrygo sokkal jobban irritál Viniciusnal. Faszert van állandóan a pályán. Megint szart sem csinált. Labdához se ért kb.mer 200 millát ér 😀
rob3r7o
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
aki nem tudná Bröndby és BVB szurkolók nagy cimbikMeg is lepődtem, hogy vannak importultráik.
NB2
több mint 1 éve
Nem tudhatod, hogy nem-e követ már egy ideje.Sosem láttál, nem tudhatod h h nézek ki.Megvan: Sixo!Hasonlít rád, csak kevésbé szőrös az arca. Meg kicsivel vaskosabb és alacsonyabb.De hogy néz ki? 😀Úgy néz ki és viselkedik, mint Vini.Írd körül! 😀Igazi kis féregNekem másik állat jut róla eszembe, de nem mondhatom ki melyik.
Hanni
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
aki nem tudná Bröndby és BVB szurkolók nagy cimbik
több mint 1 éve
a 31k kommented alapján már le tudott rajzolni az agyávalSosem láttál, nem tudhatod h h nézek ki.Megvan: Sixo!Hasonlít rád, csak kevésbé szőrös az arca. Meg kicsivel vaskosabb és alacsonyabb.De hogy néz ki? 😀Úgy néz ki és viselkedik, mint Vini.Írd körül! 😀Igazi kis féregNekem másik állat jut róla eszembe, de nem mondhatom ki melyik.
Hanni
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
És most - jön a dortmundi gólÉs a döntő ideje alatt meg is érkezik?
shagi0206
több mint 1 éve
Biztos én vagyok már kihegyezve ra, de engem Rodrygo sokkal jobban irritál Viniciusnal. Faszert van állandóan a pályán. Megint szart sem csinált. Labdához se ért kb.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Sosem láttál, nem tudhatod h h nézek ki.Megvan: Sixo!Hasonlít rád, csak kevésbé szőrös az arca. Meg kicsivel vaskosabb és alacsonyabb.De hogy néz ki? 😀Úgy néz ki és viselkedik, mint Vini.Írd körül! 😀Igazi kis féregNekem másik állat jut róla eszembe, de nem mondhatom ki melyik.
Hanni
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
És most - jön a dortmundi gól
több mint 1 éve
Nem erre gondoltam. Ha telibe vernek és elesel akkor is lefújja a bíró ha nem drámázol. Kontakt elesel síp mehet tovább. De nem sírni kell mert ez női foci.mi van?Nyilván legyőzni tisztán az ellenfelet már nem menő. Mi abban a dicsőség ha nem a legerősebb ellenfelet győzöd le? Sose értettem.Kobel lábujját viszik el és fogja a térdét. Ezek amúgy nem veszik le hogy szarrá lassítják az ilyeneket és egybol kiderül hol érte a rúgás? Plusz elhiszem hogy fáj de ugyanugy vergődik mint Neymar vagy Vini szokott.a lényeg hogy mutassa a kontaktot így fújjon a bíró
Nemes samu09
lehetőleg vizsgálják hogy piros-e
Negritis, a vajda
Nemes samu09
ha nem mutatod meg hogy volt kontakt akkor nem fújják be, rengetegszer láttuk már
főleg egy olyan csapat ellen ami mindig legalább 60%ban megkapja az 50-50es ítéleteket
Negritis, a vajda