Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
A Dortmund all time legnagyobb vesztesége Bajner Bálint volt
több mint 1 éve
Azért az komoly lenne, ha a Dortmund BL-t nyerne úgy, hogy ez elmúlt két nyáron elveszítette Haalandot és Belminghametés az edzőnek is a fejét követelik/ték 😀
Jughead
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Baszógép?Sok ebben a Madridban a latin lever.Tárgyalhatnál bazdmeg.Mennyire vagy letartóztatott?3 berohanó, Löfli , Warrb gyanúan nem írnak. De ki lehet a 3.? Thunder?Na végre visszaadták a telóm. Csak akartam egy Bellingham mezt a fórumnak.
Sixo
warr_b
Sörhöz odaférsz?
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Akartam panaszkodni, hogy 13 perc alatt 1-1 kaput nem talált lövést tudtak csak felmutatni, úgyhogy gyorsan rúgtak még 1-1et.
több mint 1 éve
Gyerekért el tudsz menni, v ő is őrizetben van?3 berohanó, Löfli , Warrb gyanúan nem írnak. De ki lehet a 3.? Thunder?Na végre visszaadták a telóm. Csak akartam egy Bellingham mezt a fórumnak.
Sixo
warr_b
Ezesetben csebi tud konzuli elérhetőséget.
több mint 1 éve
Sok ebben a Madridban a latin lever.Tárgyalhatnál bazdmeg.Mennyire vagy letartóztatott?3 berohanó, Löfli , Warrb gyanúan nem írnak. De ki lehet a 3.? Thunder?Na végre visszaadták a telóm. Csak akartam egy Bellingham mezt a fórumnak.
Sixo
warr_b
Sörhöz odaférsz?
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Valverde mezőnygólja sikeres volt. 😀sztem széles volt
iktriad
amúgy macerás online nézni a meccset mer a stream is kb fél perc-perc hátrányba van
de a tvgo vagy m4 online se jobb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Tárgyalhatnál bazdmeg.Mennyire vagy letartóztatott?3 berohanó, Löfli , Warrb gyanúan nem írnak. De ki lehet a 3.? Thunder?Na végre visszaadták a telóm. Csak akartam egy Bellingham mezt a fórumnak.
Sixo
warr_b
Sörhöz odaférsz?
Kampman
több mint 1 éve
Cargo-ra fel is fér.Ha akart volna bármelyik magángépével kiért volna mégBiszem-baszomnál is fontosabb a Háború és BékeViktor viszont akkor nincs jelen?Lenny odatette.Éppen átért a Békemenetről
édesistenem
Székely
NEEEEEEEEEEEEE
petey
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
ozibozi
több mint 1 éve
Valverde mezőnygólja sikeres volt. 😀
több mint 1 éve
Mennyire vagy letartóztatott?3 berohanó, Löfli , Warrb gyanúan nem írnak. De ki lehet a 3.? Thunder?Na végre visszaadták a telóm. Csak akartam egy Bellingham mezt a fórumnak.
Sixo
warr_b
Sörhöz odaférsz?
több mint 1 éve
Azért játszik akkor félmeztelenül, szép munka.3 berohanó, Löfli , Warrb gyanúan nem írnak. De ki lehet a 3.? Thunder?Na végre visszaadták a telóm. Csak akartam egy Bellingham mezt a fórumnak.
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Bármilyen döntőn az EK jobb színvonalú szokott lenni, mint a meccs, kivéve arg-fraA legkvalifikáltabb szórakoztatók vannak jelen ma is.
Willie Parker
több mint 1 éve
Én sokáig azt hittem, h Red Pimps,mondom vmi ausztrál stricimúltú klub lehet, ennek szurkolni kell😀Na ujabb magyar szál: FradiPedig már az ellenfelet is kinéztem a 2. fordulóra, szóval hajrá Real!
Beszarok
😂
gamerkr
en.wikipedia.org/wiki/Lincoln_Red_Imps_F.C.
csipkelli
több mint 1 éve
Hajrá Roma!Ja h ma nem játszunk 🤣🤪
több mint 1 éve
3 berohanó, Löfli , Warrb gyanúan nem írnak. De ki lehet a 3.? Thunder?Na végre visszaadták a telóm. Csak akartam egy Bellingham mezt a fórumnak.
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Bármilyen döntőn az EK jobb színvonalú szokott lenni, mint a meccs, kivéve arg-fra
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Na ujabb magyar szál: FradiPedig már az ellenfelet is kinéztem a 2. fordulóra, szóval hajrá Real!
Beszarok
😂
gamerkr
en.wikipedia.org/wiki/Lincoln_Red_Imps_F.C.
több mint 1 éve
Ha akart volna bármelyik magángépével kiért volna mégBiszem-baszomnál is fontosabb a Háború és BékeViktor viszont akkor nincs jelen?Lenny odatette.Éppen átért a Békemenetről
édesistenem
Székely
NEEEEEEEEEEEEE
petey
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
több mint 1 éve
Ugyanebben a stadionban játszik majd idén a Jacksonville a Patriots-al idén. 😀 TA-DA!!!Te vagy a patrióta jaguár mintapéldányaNem gondoltam, h hallok ma Paks-utalástHa akarod, mondok egy Jaguars-os és egy Honvéd-os utalást is a meccsel kapcsolatban 1 mondatban! 😀
Willie Parker
iktriad
Willie Parker
több mint 1 éve
Ki játszott a jagsben a BL döntőn kezdő közül?Nem gondoltam, h hallok ma Paks-utalástHa akarod, mondok egy Jaguars-os és egy Honvéd-os utalást is a meccsel kapcsolatban 1 mondatban! 😀
Willie Parker
iktriad