Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Maradt a szezonban 4 meccsuk: Atalanta, Kaiserslautern, Bochum, Augsburg.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Rakta mindenki az x re a házát, ugye? 😊csak az aprót, mert nem volt fenn a ház a Vegas.hus profilon
Zsellér van de Vrij
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szerintem eldőlt a továbbjutás.
több mint 1 éve
Kérdés van azzal kapcsolatban, hogy ki lesz az év edzője? 😊ETH, Tuchel vagy Pochettino?
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kérdés van azzal kapcsolatban, hogy ki lesz az év edzője? 😊
több mint 1 éve
Neverlosen nyilván 😀 kár, hogy az Atalantával játszanak a döntőben

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Rakta mindenki az x re a házát, ugye? 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
első gól után megérte az aprót a 3.25 odds
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
kabaré 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
OTTVAAAAAAAAAAAAAAAAN
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
És megint nem kap ki a Leverkusen. LOLOLOLOL
több mint 1 éve
hihetetlen 😀
több mint 1 éve
hát ezt nem hiszem el 😊))))))))))))
több mint 1 éve
OTT VAAAAAAAAAAAAAN. Nincs vereség!
több mint 1 éve
Ez egy ilyen év
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Na, M4-en majd az EKL döntő felvezetés minden harmadik szava lehet a Fradi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
faramuci a helyzet, mert a Leverkusen ha nem kontrázik, inkább passzolgat, tartja a labdát, nem törekszik a gólra, így lehet oda a veretlenség
több mint 1 éve
Az öreg Rudi Völler te jó ég
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
7 perc alatt kettőt is lőhet a Kusen
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Még egy büntetőből szerzett gól lehet a LeverkusennekMondjuk ez a Leverkusen ma nem úgy nézett ki, hogy gólt fog szerezni.A legszebb az lenne, ha egyáltalán nem szereznének gólt, és úgy lenne 2-2 😀
Nem is kellett nekik 😅
ozibozi
shagi0206
több mint 1 éve
Mondjuk ez a Leverkusen ma nem úgy nézett ki, hogy gólt fog szerezni.A legszebb az lenne, ha egyáltalán nem szereznének gólt, és úgy lenne 2-2 😀
Nem is kellett nekik 😅
ozibozi