Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Kusen 90+ utáni egyenlítésre 1,01-es odds vanMindjárt emelkedni fog picit
Stoki
több mint 1 éve
Tartson ki ez a stuttgarti német-magyar-ig! 😀Ez az olympiakos döntőbe jutás azért nem semmi, remélem a lila majmokat is elintézikAnnak azért lesz híja, nem mindenhol lehet éjakulálni a lila majmokon
davemayer
Stoki
több mint 1 éve
németeknél nagyon kísért Kahn szelleme
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ez az olympiakos döntőbe jutás azért nem semmi, remélem a lila majmokat is elintézikAnnak azért lesz híja, nem mindenhol lehet éjakulálni a lila majmokon
davemayer
több mint 1 éve
Kusen 90+ utáni egyenlítésre 1,01-es odds van
több mint 1 éve
szóval a nyolcvanötödik perc tájékán meg kell tenni a kétesély HD-t?
több mint 1 éve
És mit adtak még nekünk a lómaiak?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Ez az olympiakos döntőbe jutás azért nem semmi, remélem a lila majmokat is elintézikPedig hát mennyire ciki volt tőlük kikapni, mert egy gyenge csapat.
davemayer
El Kaabi meg elég szép árcédulát rúgdos össze magának.

több mint 1 éve
Ez az olympiakos döntőbe jutás azért nem semmi, remélem a lila majmokat is elintézik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
A FIFA honlapján van szabálymagyarázat kiegészítésekkel, videókkal példákkal leshelyzetekről, tétlen lesről, nemlesről.Egy kifejezés definiciójában nem szerepelhet maga a kifejezés. A "pl." sem.Aktív részvétel: lesen lévő mozogAz a probléma -és nektek jogászoknak ezt látni kéne- hogy egyáltalán nem egzaktak a szabályok. Nincs egyértelműen definiálva, hogy mi pontosan az 'aktív részvétel', az 'előny' a 'zavarás'.Leshelyzetben levő játékos csak akkor büntetendő, ha abban a pillanatban, amikor csapattársa megjátssza vagy érinti a labdát, a játékos aktívan részt vesz a játékban úgy, hogy:De Ligt max Mazrat zavarta meg ellenfelet nem igazán.
(...)
• előnyt szerez a labda megjátszásából, illetve zavarja az ellenfelet, amikor:
Willie Parker
De amúgy ez az előny szerzés is olyan h lehetne szigorúbban ítélni.
csebi
Így a végtelenségig lehet elemezgetni, vitázni.
Őszentsége Sobri Jóska
Előny: előnyből indul a védővel szemben a labdáért való küzdelemben
Zavarás: a védő mozgását befolyásolja v a kapus kilátását akadályozza pl
Willie Parker
A "lesen lévő mozog" meg szintén nem egzakt. Mennyire mozog? Egyhelyben mozog vagy halad? Céltudatosan mozog, vagy megdőlt, esetleg csak toporog, és így tovább.
Őszentsége Sobri Jóska
1400+ eset, nézd végig nyugodtan
red.fifa.com/play/collection/13010/Law11-Offside:deliberateplayanddeflection?cId=16&itemId=12995
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Egy kifejezés definiciójában nem szerepelhet maga a kifejezés. A "pl." sem.Aktív részvétel: lesen lévő mozogAz a probléma -és nektek jogászoknak ezt látni kéne- hogy egyáltalán nem egzaktak a szabályok. Nincs egyértelműen definiálva, hogy mi pontosan az 'aktív részvétel', az 'előny' a 'zavarás'.Leshelyzetben levő játékos csak akkor büntetendő, ha abban a pillanatban, amikor csapattársa megjátssza vagy érinti a labdát, a játékos aktívan részt vesz a játékban úgy, hogy:De Ligt max Mazrat zavarta meg ellenfelet nem igazán.
(...)
Willie Parker
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
A "lesen lévő mozog" meg szintén nem egzakt. Mennyire mozog? Egyhelyben mozog vagy halad? Céltudatosan mozog, vagy megdőlt, esetleg csak toporog, és így tovább.
több mint 1 éve
kedvenc bajnokságomból ajánlom a Breidablik - Valur meccset az izlandi Gus Johnson kommentálásával 😀youtu.be/-M8dy-0jl1Y?t=434

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Aktív részvétel: lesen lévő mozogAz a probléma -és nektek jogászoknak ezt látni kéne- hogy egyáltalán nem egzaktak a szabályok. Nincs egyértelműen definiálva, hogy mi pontosan az 'aktív részvétel', az 'előny' a 'zavarás'.Leshelyzetben levő játékos csak akkor büntetendő, ha abban a pillanatban, amikor csapattársa megjátssza vagy érinti a labdát, a játékos aktívan részt vesz a játékban úgy, hogy:De Ligt max Mazrat zavarta meg ellenfelet nem igazán.
(...)
Willie Parker
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Pontosan.Az a probléma -és nektek jogászoknak ezt látni kéne- hogy egyáltalán nem egzaktak a szabályok. Nincs egyértelműen definiálva, hogy mi pontosan az 'aktív részvétel', az 'előny' a 'zavarás'.Leshelyzetben levő játékos csak akkor büntetendő, ha abban a pillanatban, amikor csapattársa megjátssza vagy érinti a labdát, a játékos aktívan részt vesz a játékban úgy, hogy:De Ligt max Mazrat zavarta meg ellenfelet nem igazán.
(...)
Willie Parker
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
Erre írtam ezt korábban h már emiatt is jó lett volna a var h ezt is megítélje, hogy ilyenkor de Ligt mozgása zavarasnak számít-e.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Az a probléma -és nektek jogászoknak ezt látni kéne- hogy egyáltalán nem egzaktak a szabályok. Nincs egyértelműen definiálva, hogy mi pontosan az 'aktív részvétel', az 'előny' a 'zavarás'.Leshelyzetben levő játékos csak akkor büntetendő, ha abban a pillanatban, amikor csapattársa megjátssza vagy érinti a labdát, a játékos aktívan részt vesz a játékban úgy, hogy:De Ligt max Mazrat zavarta meg ellenfelet nem igazán.
(...)
Willie Parker
csebi
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/05/kovacs-zoltan-visszatert-ujpestre-ujra-szerepet-vallal-a-lilaknalKubatov irányítja az Újpestet is. Tetszik!
több mint 1 éve
De Ligt max Mazrat zavarta meg ellenfelet nem igazán.Leshelyzetben levő játékos csak akkor büntetendő, ha abban a pillanatban, amikor csapattársa megjátssza vagy érinti a labdát, a játékos aktívan részt vesz a játékban úgy, hogy:De nem a labda megjatszasara törekedett. És asszem ez a szabály. Alapvetően arra is tok jó lett volna az eset h megnézzük ez megjatszasnak számít-e vagy nem a bírok szerint.DeLigt a tizenhatos vonalán belülig mozog, amikor már a levegőben van a labdaIgen túl és nekem sem tetszik. Ráadásul ez nem egy olyan meccs h a bírói hiba miatt változott meg a játék egész képe, a momentum mert közünk nem volt a meccshez és a real teljesen megérdemelten jutott tovább.Ebben egyetértek én is, de ettől függetlenül mind Tuchel, mind a Bayern tultolja.Abban volt igaza h az akciót nem lett volna szabad lefujni idő előtt.De miben volt igaza Tuchelnek? Ő is meg az egész nemet sajtó úgy adja elő, mintha egy fix golt vettek volna el tőlük, ami minimum csúsztatás. Hiba volt a birotol megállítani a játékot, de úgy kezelni, h ha nem fúj bele fix gól, kicsit vicces.Mondjuk most épp igaza van Tuchelnek. Ezért is rohadt rossz pillanat azt mondani amit. Főleg egy kétkezes fej támadásra azt mondani h szabályos …Ja és ne felejtsük el Ancelotti tegnapi nyilatkozatát. Emlékeim szerint ennél sokkal nagyobb úriember volt mint h felvegye ezt a Mourinho stílust.Szerintem most szakadt el nála is a cérna. Azert legyünk őszinték, évek óta másról se szól a fáma nonstop, h a real szerencsével, és/vagy a bírok miatt jut tovább kizárólag. Így azert megértem, h egy idő után neki is sok lesz ez, akarmekkora úriember. Nekem sem tetszik ez a stílus, de Tuchel nyilatkozata után én teljesen megértem most.
Mielőtt: Tuchelben ezt sem szerettem h mindig elővette a birot, nemcsak most hanem tavaly a City elleni sima kiesesnel. Ráadásul Tuchelnel mindig más a hibás, játékosok, sérülések bírok. Carlo emlékeim szerint nem ilyen volt, szomorú h erre a szintre süllyedt.
csebi
rob3r7o
csebi
rob3r7o
Carlonak meg nincs abban igaza h szabályos volt Nacho gólja.
csebi
Amúgy annyira utálom, h megint elbaszta a bíró és erről megy a vita. Nem akarom mindig elővenni a bírókat, mert ok is emberek, benne van a hiba. De pl a kibaszott UEFA inkább ezekkel kezdhetne vmit a gyökér bl átalakítás helyett, lehet a foci szempontjából kicsit előremutatóbb lenne.
rob3r7o
Ami aggasztó h papíron ez az egyik legjobb bírói hármas és már előtte egy Davies lest is ilyen gyorsan beintett ugyanez a partjelző. Megérteném ha az első VARos meccs lett volna és osztonbol tenne de nem ez a helyzet.
Igen erről lehet vitatkozni. H vajon az játékba avatkozase h vki tesz egy lépést egy felpalyanal felivelt labdával arrafelé amerre érkezhet a labda de végül teljesen mashova megy így amikor ténylegesen megjátszható a labda akkor messze van attól. Sztem nem. De ez most egy elméleti vita mert nem tudjuk h mit ítéltek ennek kapcsán.Egyébként szerintem egyértelmű, hogy DeLigt lesen volt és mozdult a labda felé, amikor Mazraoui is, így les volt. DL a labda megjátszására törekedett annál a bemozdulásnál, ezért vissza kellett volna vonni, akkor is, ha Mazra esetleg nem lógott beÉpp ezért lett volna jó a VAR és akkor nincs vita.A diario szerint meg lesen volt, szóval egy-egyA bein szerint amúgy Mazraoui onside volt szóval ennyit a canal+rol:Tudomásom szerint a canal+ nem rendelkezik azzal a technológiával amivel a VAR.Egyébként ha jól emlékszem, a les beintésénél a komplett Real leállt, kapussal, védővel együtt. Szóval simán lehet, hogy nem is lett volna gól amúgy se, de jelenlegi szabály szerint inkább les.Canal+-on kicentizték, és az egyik Bayernes, de Ligt 9 centivel, a másik pedig 4 centivel volt előrébb, minta hátrébb álló védő vonala (azt hiszem talán a térdét nézték ott egyvonalnak). Egyébként deLigt úgy volt tétlen lesen, hogy 3,5 métert a labda felé mozgott még, ez a francia szakértők szerint zavarás és les.
De ezt már 1000x leírtam, az ilyenekért a k.anyját az egész futballnak, ez ne legyen már les, hogy a támadó bal heregolyója (kis túlzással) előrébb van mint a védő jobb heregolyója. Az nálam simán egyvonal, mert segítsük a támadófocit.
NB2
Willie Parker
csebi
www.sportbible.com/football/football-news/champions-league/real-madrid-bayern-munich-offside-matthijs-de-ligt-937205-20240509?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR27DOS8HzoZJqzt23lx8bq6Ue5Zb916MsRqVfBpzmFt_t0maLb6mrhGJOM_aem_AdD3Ma3_cPhCBOwBCsxInxUleuCz9-rF73C0WDQ8qQNGBxa8d7g77j3ryd-zGNpzCSIlv8xqfMf5dM_pXXEQGsB6
De Ligt meg nem avatkozott játékba szóval ő mindegy ennél a pillanatnal.
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
www.youtube.com/watch?v=IehHPnBCPo0
Willie Parker
De ahogy irjak azért is lényegtelen mert jött a sípszó és valóban leállt pár real játékos.
csebi
(...)
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Leshelyzetben levő játékos csak akkor büntetendő, ha abban a pillanatban, amikor csapattársa megjátssza vagy érinti a labdát, a játékos aktívan részt vesz a játékban úgy, hogy:De nem a labda megjatszasara törekedett. És asszem ez a szabály. Alapvetően arra is tok jó lett volna az eset h megnézzük ez megjatszasnak számít-e vagy nem a bírok szerint.DeLigt a tizenhatos vonalán belülig mozog, amikor már a levegőben van a labdaIgen túl és nekem sem tetszik. Ráadásul ez nem egy olyan meccs h a bírói hiba miatt változott meg a játék egész képe, a momentum mert közünk nem volt a meccshez és a real teljesen megérdemelten jutott tovább.Ebben egyetértek én is, de ettől függetlenül mind Tuchel, mind a Bayern tultolja.Abban volt igaza h az akciót nem lett volna szabad lefujni idő előtt.De miben volt igaza Tuchelnek? Ő is meg az egész nemet sajtó úgy adja elő, mintha egy fix golt vettek volna el tőlük, ami minimum csúsztatás. Hiba volt a birotol megállítani a játékot, de úgy kezelni, h ha nem fúj bele fix gól, kicsit vicces.Mondjuk most épp igaza van Tuchelnek. Ezért is rohadt rossz pillanat azt mondani amit. Főleg egy kétkezes fej támadásra azt mondani h szabályos …Ja és ne felejtsük el Ancelotti tegnapi nyilatkozatát. Emlékeim szerint ennél sokkal nagyobb úriember volt mint h felvegye ezt a Mourinho stílust.Szerintem most szakadt el nála is a cérna. Azert legyünk őszinték, évek óta másról se szól a fáma nonstop, h a real szerencsével, és/vagy a bírok miatt jut tovább kizárólag. Így azert megértem, h egy idő után neki is sok lesz ez, akarmekkora úriember. Nekem sem tetszik ez a stílus, de Tuchel nyilatkozata után én teljesen megértem most.
Mielőtt: Tuchelben ezt sem szerettem h mindig elővette a birot, nemcsak most hanem tavaly a City elleni sima kiesesnel. Ráadásul Tuchelnel mindig más a hibás, játékosok, sérülések bírok. Carlo emlékeim szerint nem ilyen volt, szomorú h erre a szintre süllyedt.
csebi
rob3r7o
csebi
rob3r7o
csebi
Amúgy annyira utálom, h megint elbaszta a bíró és erről megy a vita. Nem akarom mindig elővenni a bírókat, mert ok is emberek, benne van a hiba. De pl a kibaszott UEFA inkább ezekkel kezdhetne vmit a gyökér bl átalakítás helyett, lehet a foci szempontjából kicsit előremutatóbb lenne.
rob3r7o
Ami aggasztó h papíron ez az egyik legjobb bírói hármas és már előtte egy Davies lest is ilyen gyorsan beintett ugyanez a partjelző. Megérteném ha az első VARos meccs lett volna és osztonbol tenne de nem ez a helyzet.
Igen erről lehet vitatkozni. H vajon az játékba avatkozase h vki tesz egy lépést egy felpalyanal felivelt labdával arrafelé amerre érkezhet a labda de végül teljesen mashova megy így amikor ténylegesen megjátszható a labda akkor messze van attól. Sztem nem. De ez most egy elméleti vita mert nem tudjuk h mit ítéltek ennek kapcsán.Egyébként szerintem egyértelmű, hogy DeLigt lesen volt és mozdult a labda felé, amikor Mazraoui is, így les volt. DL a labda megjátszására törekedett annál a bemozdulásnál, ezért vissza kellett volna vonni, akkor is, ha Mazra esetleg nem lógott beÉpp ezért lett volna jó a VAR és akkor nincs vita.A diario szerint meg lesen volt, szóval egy-egyA bein szerint amúgy Mazraoui onside volt szóval ennyit a canal+rol:Tudomásom szerint a canal+ nem rendelkezik azzal a technológiával amivel a VAR.Egyébként ha jól emlékszem, a les beintésénél a komplett Real leállt, kapussal, védővel együtt. Szóval simán lehet, hogy nem is lett volna gól amúgy se, de jelenlegi szabály szerint inkább les.Canal+-on kicentizték, és az egyik Bayernes, de Ligt 9 centivel, a másik pedig 4 centivel volt előrébb, minta hátrébb álló védő vonala (azt hiszem talán a térdét nézték ott egyvonalnak). Egyébként deLigt úgy volt tétlen lesen, hogy 3,5 métert a labda felé mozgott még, ez a francia szakértők szerint zavarás és les.
De ezt már 1000x leírtam, az ilyenekért a k.anyját az egész futballnak, ez ne legyen már les, hogy a támadó bal heregolyója (kis túlzással) előrébb van mint a védő jobb heregolyója. Az nálam simán egyvonal, mert segítsük a támadófocit.
NB2
Willie Parker
csebi
www.sportbible.com/football/football-news/champions-league/real-madrid-bayern-munich-offside-matthijs-de-ligt-937205-20240509?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR27DOS8HzoZJqzt23lx8bq6Ue5Zb916MsRqVfBpzmFt_t0maLb6mrhGJOM_aem_AdD3Ma3_cPhCBOwBCsxInxUleuCz9-rF73C0WDQ8qQNGBxa8d7g77j3ryd-zGNpzCSIlv8xqfMf5dM_pXXEQGsB6
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
De ahogy irjak azért is lényegtelen mert jött a sípszó és valóban leállt pár real játékos.
csebi
(...)
több mint 1 éve
Lunin és legalább egy védő sztem is megállt teljesen.Willie videóján látszik, hogy az egész Real leállt, szóval csalóka tényleg, hogy gól, de simán lehet, hogy nem is ment volna be.az mondjuk így nem konkrétan igaz. illetve igaz, de nem azért állnak le.
NB2
megvan a letámadó ember, mindenki más azt várja, merre megy a labda a párharc után. ha esetleg megpróbálják eltalálni, hova megy a labda, de nem jön be, akkor pozíción kívülre kerülnek.
slowmotion
több mint 1 éve
De nem a labda megjatszasara törekedett. És asszem ez a szabály. Alapvetően arra is tok jó lett volna az eset h megnézzük ez megjatszasnak számít-e vagy nem a bírok szerint.DeLigt a tizenhatos vonalán belülig mozog, amikor már a levegőben van a labdaIgen túl és nekem sem tetszik. Ráadásul ez nem egy olyan meccs h a bírói hiba miatt változott meg a játék egész képe, a momentum mert közünk nem volt a meccshez és a real teljesen megérdemelten jutott tovább.Ebben egyetértek én is, de ettől függetlenül mind Tuchel, mind a Bayern tultolja.Abban volt igaza h az akciót nem lett volna szabad lefujni idő előtt.De miben volt igaza Tuchelnek? Ő is meg az egész nemet sajtó úgy adja elő, mintha egy fix golt vettek volna el tőlük, ami minimum csúsztatás. Hiba volt a birotol megállítani a játékot, de úgy kezelni, h ha nem fúj bele fix gól, kicsit vicces.Mondjuk most épp igaza van Tuchelnek. Ezért is rohadt rossz pillanat azt mondani amit. Főleg egy kétkezes fej támadásra azt mondani h szabályos …Ja és ne felejtsük el Ancelotti tegnapi nyilatkozatát. Emlékeim szerint ennél sokkal nagyobb úriember volt mint h felvegye ezt a Mourinho stílust.Szerintem most szakadt el nála is a cérna. Azert legyünk őszinték, évek óta másról se szól a fáma nonstop, h a real szerencsével, és/vagy a bírok miatt jut tovább kizárólag. Így azert megértem, h egy idő után neki is sok lesz ez, akarmekkora úriember. Nekem sem tetszik ez a stílus, de Tuchel nyilatkozata után én teljesen megértem most.
csebi
rob3r7o
csebi
rob3r7o
csebi
rob3r7o
NB2
Willie Parker
csebi
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie videóján látszik, hogy az egész Real leállt, szóval csalóka tényleg, hogy gól, de simán lehet, hogy nem is ment volna be.az mondjuk így nem konkrétan igaz. illetve igaz, de nem azért állnak le.
NB2
megvan a letámadó ember, mindenki más azt várja, merre megy a labda a párharc után. ha esetleg megpróbálják eltalálni, hova megy a labda, de nem jön be, akkor pozíción kívülre kerülnek.
több mint 1 éve
ilyet mutattak a meccs közben isEzt találtam, nem tudom mennyire officialA Real második gólját is kicentizték?Egyébként ha jól emlékszem, a les beintésénél a komplett Real leállt, kapussal, védővel együtt. Szóval simán lehet, hogy nem is lett volna gól amúgy se, de jelenlegi szabály szerint inkább les.Canal+-on kicentizték, és az egyik Bayernes, de Ligt 9 centivel, a másik pedig 4 centivel volt előrébb, minta hátrébb álló védő vonala (azt hiszem talán a térdét nézték ott egyvonalnak). Egyébként deLigt úgy volt tétlen lesen, hogy 3,5 métert a labda felé mozgott még, ez a francia szakértők szerint zavarás és les.
NB2
Willie Parker
Érdekelne arról egy olyan kép, ahol a beadás pillanatában behúzzák a vonalakat. Sokat már nem számít, csak nem értem, hogy miért nem kötelező egy VAR döntés után berakni a közvetítésbe, hogy mi alapján döntöttek, sokkal tisztább lenne...
StormST
twitter.com/RMadridInfo/status/1788310579855126845
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie videóján látszik, hogy az egész Real leállt, szóval csalóka tényleg, hogy gól, de simán lehet, hogy nem is ment volna be.A lényeg az, hogy nem kellett volna lengetni és pláne belefújni, onnantól már a "ki állt meg és ki nem?", meg hasonlók már totál feleslegesek...
NB2

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Willie videóján látszik, hogy az egész Real leállt, szóval csalóka tényleg, hogy gól, de simán lehet, hogy nem is ment volna be.
több mint 1 éve
DeLigt a tizenhatos vonalán belülig mozog, amikor már a levegőben van a labdaIgen túl és nekem sem tetszik. Ráadásul ez nem egy olyan meccs h a bírói hiba miatt változott meg a játék egész képe, a momentum mert közünk nem volt a meccshez és a real teljesen megérdemelten jutott tovább.Ebben egyetértek én is, de ettől függetlenül mind Tuchel, mind a Bayern tultolja.Abban volt igaza h az akciót nem lett volna szabad lefujni idő előtt.De miben volt igaza Tuchelnek? Ő is meg az egész nemet sajtó úgy adja elő, mintha egy fix golt vettek volna el tőlük, ami minimum csúsztatás. Hiba volt a birotol megállítani a játékot, de úgy kezelni, h ha nem fúj bele fix gól, kicsit vicces.Mondjuk most épp igaza van Tuchelnek. Ezért is rohadt rossz pillanat azt mondani amit. Főleg egy kétkezes fej támadásra azt mondani h szabályos …Ja és ne felejtsük el Ancelotti tegnapi nyilatkozatát. Emlékeim szerint ennél sokkal nagyobb úriember volt mint h felvegye ezt a Mourinho stílust.Szerintem most szakadt el nála is a cérna. Azert legyünk őszinték, évek óta másról se szól a fáma nonstop, h a real szerencsével, és/vagy a bírok miatt jut tovább kizárólag. Így azert megértem, h egy idő után neki is sok lesz ez, akarmekkora úriember. Nekem sem tetszik ez a stílus, de Tuchel nyilatkozata után én teljesen megértem most.
csebi
rob3r7o
csebi
rob3r7o
csebi
rob3r7o
NB2
Willie Parker
csebi
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi