Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Még egy ilyen gagyi szar gólt 🤣🤣🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Mondjuk ez a Leverkusen ma nem úgy nézett ki, hogy gólt fog szerezni. Nem is kellett nekik 😅
több mint 1 éve
Vegen meg ugyis egyenlitenek, házat, feleséget, barátnőt, marhát a 2-2re.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
3. római gól 😊Hülyén összehozott gólok meccse.
NB2
több mint 1 éve
Ezt el ne merjék venni, itt semmi lökés nem volt.
több mint 1 éve
Akartam írni hogy mire teszek rá annyit 2-2 lesz 😀pont lemaradt, sokat várt mire átment 2000-es utalás 😕Valaki tegye meg 2000 Euróval valamelyiknél, de legyen róla screenshot!bet-en 9-es 😀Kétesély Leverkusen 6.66 vegas.huntipszmikszen 6.75
zacknorb
slowmotion
Toto21
iktriad
Toto21
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
pont lemaradt, sokat várt mire átment 2000-es utalás 😕Valaki tegye meg 2000 Euróval valamelyiknél, de legyen róla screenshot!bet-en 9-es 😀Kétesély Leverkusen 6.66 vegas.huntipszmikszen 6.75
zacknorb
slowmotion
Toto21
iktriad
több mint 1 éve
3. római gól 😊
több mint 1 éve
Valaki tegye meg 2000 Euróval valamelyiknél, de legyen róla screenshot!bet-en 9-es 😀Kétesély Leverkusen 6.66 vegas.huntipszmikszen 6.75
zacknorb
slowmotion
Toto21
több mint 1 éve
fogja a fejét, miközben a hátához ért a kezeröhejes amit csinálnak. de ez sajnos az összes olasz bajnokira kb elmondható. A legnézettelenebb bajnokság a TOP 4 közül.
NB2
több mint 1 éve
bet-en 9-es 😀Kétesély Leverkusen 6.66 vegas.huntipszmikszen 6.75
zacknorb
slowmotion
több mint 1 éve
Már 7.5Kétesély Leverkusen 6.66 vegas.huntipszmikszen 6.75
zacknorb
slowmotion
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
fogja a fejét, miközben a hátához ért a keze
több mint 1 éve
Kétesély Leverkusen 6.66 vegas.huntipszmikszen 6.75
zacknorb
több mint 1 éve
Kétesély Leverkusen 6.66 vegas.hun
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
indul a cigánykodás
több mint 1 éve
rtl hármon úgy vezették fel a meccset, hogy a másik meccs gyakorlatilag eldőlt, mert a Leverkusen már továbbjutott 😊Unibeten is ez volt a narratíva
NB2
És nem is volt vele baja az embereknek, mert legtöbben így voltunk vele
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kusen 90+ utáni egyenlítésre 1,01-es odds vanÉs most?
Stoki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Azért ezert 11est adni kurva szanalmas
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
rtl hármon úgy vezették fel a meccset, hogy a másik meccs gyakorlatilag eldőlt, mert a Leverkusen már továbbjutott 😊PADAWANOK!!!
NB2
több mint 1 éve
Parades parádés.
több mint 1 éve
rtl hármon úgy vezették fel a meccset, hogy a másik meccs gyakorlatilag eldőlt, mert a Leverkusen már továbbjutott 😊
több mint 1 éve
Világ vicce
több mint 1 éve
nebaz, hogy még egy tizit kapnak a hülye digók