NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 647
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
azokat nem MOL Fehérvárként érte el...Zete múltkor ötös a dióknak, ma pedig rendesen megfirkálják a makikat 😀Vidi szurkolóként miért kívánsz az Újpestnek bajnoki címeket, dobogókat és európai kupaszerepléseket?
remélem a mol hasonló áldásos tevékenységet végez újpesten, mint fehérváron 😊
petey
Jughead
több mint 1 éve
RIP Sassuolo. Végre nyerhettek volna és elkerülhettek volna a kieső helyről, erre a sík utolsó Salernitana a 91. percben kiegyenlít.
több mint 1 éve
Zete múltkor ötös a dióknak, ma pedig rendesen megfirkálják a makikat 😀Vidi szurkolóként miért kívánsz az Újpestnek bajnoki címeket, dobogókat és európai kupaszerepléseket?
petey
több mint 1 éve
ETH rendszerében Mainoo meg Casemiro konkrétan szét van szopatva. Ezt rakja ki a pályára, annyira egyértelmű hogy ez lesz ennyi idő után még a laikusabb nézőknek is. Aztán a PL-ben meg a fizetett elemzők persze hogy egyből észreveszik.23/24 legtöbb lövést engedték top ligákban meccsenként:Én azt nem értem, hogy miért történik az (főleg az utóbbi hetekben), hogy totál szétszakad a csapat. A támadók elől ész nélkül nyomják a pressinget, a védők közben meg ott maradnak a saját térfelükön a 30 méterre a kaputól. Oké értem, hogy meggájver lassú, mint a tököm, de úgy nem lehet letámadni, hogy ekkora területeket hagyuk a középpályán üresen. Ott marad szegény Mainoo meg Casemiro, úgy hogy le kéne fedniük egy rohadt nagy területet. Jó, hogy így nyeljük a lövéseket...
1. Sheffield United 18,47
2. Manchester United 17,53
3. Luton Town 17,13
4. Darmstadt 17,07
5. Borussia Mönchengladbach 16,96
6. Hoffenheim 16,81
7. West Ham United 16,68
8. Lorient 15,93
9. Köln 15,56
10. Burnley 15,55
Megkövetem magamat, igaza volt azoknak, akik írták hogy ETH nem a következő nagy edző ígéret. Oké, nincs, nem is volt könnyű dolga, de ez vállalhatatlan, és kimagyarázhatatlan.
esanders10
dugo93
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
liláknak nagy szerencséjük, hogy volt 2 gyengébb nálukMajd jövőre.
NB2
több mint 1 éve
liláknak nagy szerencséjük, hogy volt 2 gyengébb náluk
több mint 1 éve
1-5... KO!
több mint 1 éve
Zete múltkor ötös a dióknak, ma pedig rendesen megfirkálják a makikat 😀Szépen lemossák a lilákat a Megyeri úton. Ezt azért nem láttam jönni.
petey
több mint 1 éve
Zete múltkor ötös a dióknak, ma pedig rendesen megfirkálják a makikat 😀remélem a mol hasonló áldásos tevékenységet végez újpesten, mint fehérváron 😊
több mint 1 éve
igazából lehet már ő is dobbantani akar, csak katalizálni próbálja a folyamatot
Erik ten Hag tells Sir Jim Ratcliffe to be careful not to "interrupt" the progress he's made at Man United.https://t.co/hCoh2Q6r5o
— Rob Dawson (@RobDawsonESPN) April 4, 2024
Ez az ember egy bohóczseni 😀
zacknorb
több mint 1 éve
Én ezt úgy hallottam, hogy Józsi bá szünet végén odament a melegítő játékosokhoz és szólt az egyiknek, hogy figyelj oda, be fogsz állni. Mire a srác: Mester! Én a másodedző vagyok!Azt hittem, rosszul látok. Valaki másik meccset nézett. Gera:Garami mester nyomdokaiba lepett:
– A 2-1-es vezetésnél arra kérted a csapatot, hogy támadjanak tovább?
– A vezető gólunk után egy védőt hoztunk be a jobb oldalra, Pávkovics Bencét, hogy megerősítsük a védelmünket a Paks várható hosszú labdái ellen.
nb1.hu/hir/gera-zoltan-igazsaga-a-vasas-miatt-nem-fujjak-le-elobb-a-meccseket/
Ehhez képest Pávkovics kezdő volt, Gera a vezető gólunk után Litauszkit bírta behozni Tóth Milán helyett. Nos: értem én, hogy próbálta megerősíteni a védelmet, de Litauszki helyett a meccs végén ilyen szituban előbb küldeném pályára a nyugdíjas jegyszedő nénit.
nagylaza, főpohárnok
aki nem tudna allitolag Garami mester az MTK padjan egyszer csak szolt, hogy kezdjen el melegiteni a srac, mert be fog allni. ekkor szoltak Garami mesternek, hogy az illetot amugy kolcsonadtak az atigazolasi szezonban igy nincs ott a keretben.
csebi
több mint 1 éve
23/24 legtöbb lövést engedték top ligákban meccsenként:Én azt nem értem, hogy miért történik az (főleg az utóbbi hetekben), hogy totál szétszakad a csapat. A támadók elől ész nélkül nyomják a pressinget, a védők közben meg ott maradnak a saját térfelükön a 30 méterre a kaputól. Oké értem, hogy meggájver lassú, mint a tököm, de úgy nem lehet letámadni, hogy ekkora területeket hagyuk a középpályán üresen. Ott marad szegény Mainoo meg Casemiro, úgy hogy le kéne fedniük egy rohadt nagy területet. Jó, hogy így nyeljük a lövéseket...
1. Sheffield United 18,47
3. Luton Town 17,13
4. Darmstadt 17,07
6. Hoffenheim 16,81
7. West Ham United 16,68
8. Lorient 15,93
9. Köln 15,56
10. Burnley 15,55
Megkövetem magamat, igaza volt azoknak, akik írták hogy ETH nem a következő nagy edző ígéret. Oké, nincs, nem is volt könnyű dolga, de ez vállalhatatlan, és kimagyarázhatatlan.
esanders10
több mint 1 éve
23/24 legtöbb lövést engedték top ligákban meccsenként:1. Sheffield United 18,47
3. Luton Town 17,13
4. Darmstadt 17,07
6. Hoffenheim 16,81
7. West Ham United 16,68
8. Lorient 15,93
9. Köln 15,56
10. Burnley 15,55
több mint 1 éve
Azt hittem, rosszul látok. Valaki másik meccset nézett. Gera:Garami mester nyomdokaiba lepett:
– A 2-1-es vezetésnél arra kérted a csapatot, hogy támadjanak tovább?
– A vezető gólunk után egy védőt hoztunk be a jobb oldalra, Pávkovics Bencét, hogy megerősítsük a védelmünket a Paks várható hosszú labdái ellen.
nb1.hu/hir/gera-zoltan-igazsaga-a-vasas-miatt-nem-fujjak-le-elobb-a-meccseket/
Ehhez képest Pávkovics kezdő volt, Gera a vezető gólunk után Litauszkit bírta behozni Tóth Milán helyett. Nos: értem én, hogy próbálta megerősíteni a védelmet, de Litauszki helyett a meccs végén ilyen szituban előbb küldeném pályára a nyugdíjas jegyszedő nénit.
nagylaza, főpohárnok
aki nem tudna allitolag Garami mester az MTK padjan egyszer csak szolt, hogy kezdjen el melegiteni a srac, mert be fog allni. ekkor szoltak Garami mesternek, hogy az illetot amugy kolcsonadtak az atigazolasi szezonban igy nincs ott a keretben.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ha egy csapat több pontot szerzett eddig egy bajnokságban a Vasasnál, azt inkább el kell kerülni!Mert alapból nem volt egyértelmű, hogy a fradika az egyetlen másodosztályú ellenfelet kapja? 😂Paks-VárdaNagyon teccett a sorsolás, igazi közszolgálati show volt. Kihúzták, hogy Paks, aztán az ellenfelét: Kisvárda. Ezek után izgulnom kellett volna, hogy melyik lesz a másik párosítás?🙂
Nyíregy-Fradi
warr_b
Nem hiszem, hogy Amerikában is így csinálnák.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 1 éve
zongorazhato.ja es persze Tuchel egybol elo is vette a seruleskifogasgeneratort es kivetitte az egesz szezonra ezt.“It would be better if I just said no injuries, all fine, and then we just talk about the luxury problem of who will start, we didn’t have that a lot.
csebi
“But in the moment you get the news, just deal with it and then go from there. There are no excuses and we will try everything.
“We said it before there are 5,000 different ways to win a football game, you only have to find one.
| www.thisisanfield.com/2024/02/jurgen-klopp-insists-no-excuses-with-injuries-massive-talents-could-step-in/ |
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 414
sztem igazsagosabb es tobb skillt is kell hozza mint a tizi hez.Penalties 90s MLS style! pic.twitter.com/zwsVyA6A9A
— 90s Football (@90sfootball) April 5, 2024
Zsellér van de Vrij
tizi maradhatna meccs kozben, de a ravezetes jobb lenne dontetlennel.
ez a galaxy mez undortio
több mint 1 éve
Penalties 90s MLS style! pic.twitter.com/zwsVyA6A9A
— 90s Football (@90sfootball) April 5, 2024
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
ja es persze Tuchel egybol elo is vette a seruleskifogasgeneratort es kivetitte az egesz szezonra ezt.“It would be better if I just said no injuries, all fine, and then we just talk about the luxury problem of who will start, we didn’t have that a lot.
csebi
“But in the moment you get the news, just deal with it and then go from there. There are no excuses and we will try everything.
“We said it before there are 5,000 different ways to win a football game, you only have to find one.
| www.thisisanfield.com/2024/02/jurgen-klopp-insists-no-excuses-with-injuries-massive-talents-could-step-in/ |
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Erik ten Hag tells Sir Jim Ratcliffe to be careful not to "interrupt" the progress he's made at Man United.https://t.co/hCoh2Q6r5o
— Rob Dawson (@RobDawsonESPN) April 4, 2024
Ez az ember egy bohóczseni 😀
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ilyen lehengerlő támadógépezetet csak szabálytalanul lehet feltartóztatni. 😊Tegnapi United meccs... A második félidőben elaludtam. Garna góljára felébredtem, na mondom frankó. Utána megint szunya... 250. percben a tizire megint felkeltem. Mondom ilyen nincs bmeg és azzal a lendülettel ki is kapcsoltam a laptopot. Ma beszélgetek a komámmal, hogy mekkora balfaszok vagyunk. Majd fb-n szembe jött, hogy amúgy ki is kaptunk. Hát zseniális esküszöm 😀😀Rém szar a utd, nem védeni akarom őket, de a tegnapi két büntető nekem megint elég soft volt. Ez a két stat együtt elég érdekes:
dugo93
https://www.transfermarkt.com/premier-league/topErhalteneElfmeter/wettbewerb/GB1
https://www.statmuse.com/fc/ask/most-touches-in-opposition-box-by-team
A chelsea kapja messze a legtöbb büntetőt, főleg, ha súlyozzuk a labdaérintések számával a tizenhetoson belül. A chelsea eddig 11 büntetőt kapott, 900 labdaérintésre az ellenfél 16-osán belül, tehát kb. minden 82. labdaérintésük büntetőt ér ott. Ezzel párhuzamosan pedig pl. a Spurs összvissz 1 büntetőt kapott 1120 labdaérintésre. Nekem ez már kicsit túlmutat a természetes szóráson.
Duff
több mint 1 éve
na akkor hetvegen nem jatszik:Neuer, Mazraoui (volt mar olyan iden, hogy egymas utan 2 meccsen is bevetheto volt?), Pavlovic, Sane, Coman.
raadasul mindegyikuk jateka kerdeses a keddi Arsenal ellen meccsen is.
szuper jo lesz ez igy.
szerk.: ja es persze Tuchel egybol elo is vette a seruleskifogasgeneratort es kivetitte az egesz szezonra ezt.
Szerkesztette: csebi
több mint 1 éve
Talán még még mindig a legrosszabb a helyzetkihasználásunk az egész ligában, de talán az európai topligák között is vezetünk.ja hát legalja a védelem, de azért a támadósor is offon van gyakranÍgy végképp vicces, hogy ennyire szarul állnak.Tegnapi United meccs... A második félidőben elaludtam. Garna góljára felébredtem, na mondom frankó. Utána megint szunya... 250. percben a tizire megint felkeltem. Mondom ilyen nincs bmeg és azzal a lendülettel ki is kapcsoltam a laptopot. Ma beszélgetek a komámmal, hogy mekkora balfaszok vagyunk. Majd fb-n szembe jött, hogy amúgy ki is kaptunk. Hát zseniális esküszöm 😀😀Rém szar a utd, nem védeni akarom őket, de a tegnapi két büntető nekem megint elég soft volt. Ez a két stat együtt elég érdekes:
dugo93
https://www.transfermarkt.com/premier-league/topErhalteneElfmeter/wettbewerb/GB1
A chelsea kapja messze a legtöbb büntetőt, főleg, ha súlyozzuk a labdaérintések számával a tizenhetoson belül. A chelsea eddig 11 büntetőt kapott, 900 labdaérintésre az ellenfél 16-osán belül, tehát kb. minden 82. labdaérintésük büntetőt ér ott. Ezzel párhuzamosan pedig pl. a Spurs összvissz 1 büntetőt kapott 1120 labdaérintésre. Nekem ez már kicsit túlmutat a természetes szóráson.
Duff
dugo93
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
ja hát legalja a védelem, de azért a támadósor is offon van gyakranÍgy végképp vicces, hogy ennyire szarul állnak.Tegnapi United meccs... A második félidőben elaludtam. Garna góljára felébredtem, na mondom frankó. Utána megint szunya... 250. percben a tizire megint felkeltem. Mondom ilyen nincs bmeg és azzal a lendülettel ki is kapcsoltam a laptopot. Ma beszélgetek a komámmal, hogy mekkora balfaszok vagyunk. Majd fb-n szembe jött, hogy amúgy ki is kaptunk. Hát zseniális esküszöm 😀😀Rém szar a utd, nem védeni akarom őket, de a tegnapi két büntető nekem megint elég soft volt. Ez a két stat együtt elég érdekes:
dugo93
Duff
dugo93

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
sose lesz olyan helyzet amit eredetileg írtál, hogy az egyik párosítás megismerése után még izgulnod kelljen.Nem írtam ilyet, de ez teljesen mellékes. Ennél sokkal fontosabb, hogy jól elszórakoztatod magad.
Őszentsége Sobri Jóska