NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
34
19
2:00, Net4+
Soccer
42 feliratkozó
több mint 1 éve
Miért neked még nem fújták be a szabadot?Ennyi volt, el is dőlt a meccs, ezt jól elbaszta a Dortmund.azt várom hogy mennyire csúszik a stream
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Szerencséjük, hogy Kobel a kapus.Meg hogy nem sípcsonton rúgta Vini
Sixo
több mint 1 éve
Ennyi volt, el is dőlt a meccs, ezt jól elbaszta a Dortmund.azt várom hogy mennyire csúszik a stream
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Én már odamentem, ahova akartam, mikor a Juve utoljára BL-t nyert. 😀Hagyjad rá, ik fiatal gyerek, nem ismerheti a Cartoon Network meséit.atom anti nem marvel 😀Én nem vagyok Hangya. Az Paul Rudd, meg a Vidi játékosa.te vagy az Atom Anti?200 kilométerről? Ő Paksi én Pesten lakom.Szerintem sose jártam Paks-on, csak a várost nevezték el majdnem rólam. 😀
Sixo
iktriad
shagi0206
iktriad
Negritis, a vajda
Sixo
több mint 1 éve
Ennyi volt, el is dőlt a meccs, ezt jól elbaszta a Dortmund.
több mint 1 éve
De ő is egy különleges hangya.atom anti nem marvel 😀Én nem vagyok Hangya. Az Paul Rudd, meg a Vidi játékosa.te vagy az Atom Anti?200 kilométerről? Ő Paksi én Pesten lakom.Szerintem sose jártam Paks-on, csak a várost nevezték el majdnem rólam. 😀
Sixo
iktriad
shagi0206
iktriad
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Hagyjad rá, ik fiatal gyerek, nem ismerheti a Cartoon Network meséit.atom anti nem marvel 😀Én nem vagyok Hangya. Az Paul Rudd, meg a Vidi játékosa.te vagy az Atom Anti?200 kilométerről? Ő Paksi én Pesten lakom.Szerintem sose jártam Paks-on, csak a várost nevezték el majdnem rólam. 😀
Sixo
iktriad
shagi0206
iktriad
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Neked hogy nem?Csöcsök itt nem mennek félidőben?Áruld el, ez most hogy a picsába jutott eszedbe?
Sixo
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
atom anti nem marvel 😀Én nem vagyok Hangya. Az Paul Rudd, meg a Vidi játékosa.te vagy az Atom Anti?200 kilométerről? Ő Paksi én Pesten lakom.Szerintem sose jártam Paks-on, csak a várost nevezték el majdnem rólam. 😀
Sixo
iktriad
shagi0206
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Bellingham aranylabda😂Messi végzett el ünnepélyes kezdőrúgásokat az MLS-ben?
Kenny
Köszönöm, nincs több kérdés.
több mint 1 éve
Ennyire még ő se perverz. A 4. liter pia előtt legalábbis.De ennyi erővel Alekosz-videókat is várhatna.Texans PO eredménykövetőkön nőtt fel. Van még kérdés? 😀Csöcsök itt nem mennek félidőben?Áruld el, ez most hogy a picsába jutott eszedbe?
Sixo
nagylaza, főpohárnok
iktriad
Kampman
több mint 1 éve
Én nem vagyok Hangya. Az Paul Rudd, meg a Vidi játékosa.te vagy az Atom Anti?200 kilométerről? Ő Paksi én Pesten lakom.Szerintem sose jártam Paks-on, csak a várost nevezték el majdnem rólam. 😀
Sixo
iktriad
shagi0206
több mint 1 éve
De ennyi erővel Alekosz-videókat is várhatna.Texans PO eredménykövetőkön nőtt fel. Van még kérdés? 😀Csöcsök itt nem mennek félidőben?Áruld el, ez most hogy a picsába jutott eszedbe?
Sixo
nagylaza, főpohárnok
iktriad
több mint 1 éve
te vagy az Atom Anti?200 kilométerről? Ő Paksi én Pesten lakom.Szerintem sose jártam Paks-on, csak a várost nevezték el majdnem rólam. 😀
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Ez csak a taktika ma, elhitetik velük hogy a bab is hús utána meg jön a feketeleves 👌Biztos én vagyok már kihegyezve ra, de engem Rodrygo sokkal jobban irritál Viniciusnal. Faszert van állandóan a pályán. Megint szart sem csinált. Labdához se ért kb.Legalább meg lesz a helye Mbappenak. Szart sem ér, csak csereként hasznos, folyamatosan szarul helyezkedik. De Vini se jobb, csak másban szar, és ő legalabb még irritálja is a nézőt.
rob3r7o
Igazabol Vini, és a Real kalap szar ha nem hagynak teruletet nekik, a dortmund sem adja meg ezt a luxust, simán lefociznak minket sajna.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Texans PO eredménykövetőkön nőtt fel. Van még kérdés? 😀Csöcsök itt nem mennek félidőben?Áruld el, ez most hogy a picsába jutott eszedbe?
Sixo
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
200 kilométerről? Ő Paksi én Pesten lakom.Szerintem sose jártam Paks-on, csak a várost nevezték el majdnem rólam. 😀
Sixo
több mint 1 éve
huh de szar amúgy a Real, sokan olyan mintha azt hitték sima libaMiért? Nekik ez eddig jó. 0-0, Bellingham majd a 96.ban eldönti.
remélem az olasz helyrerakja őket a szünetben
NB2
több mint 1 éve
NFL POban, hogy jut az emberek eszébe?Csöcsök itt nem mennek félidőben?Áruld el, ez most hogy a picsába jutott eszedbe?
Sixo
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
huh de szar amúgy a Real, sokan olyan mintha azt hitték sima libaremélem az olasz helyrerakja őket a szünetben
több mint 1 éve
Csöcsök itt nem mennek félidőben?Áruld el, ez most hogy a picsába jutott eszedbe?
Sixo
több mint 1 éve
Biztos én vagyok már kihegyezve ra, de engem Rodrygo sokkal jobban irritál Viniciusnal. Faszert van állandóan a pályán. Megint szart sem csinált. Labdához se ért kb.Pedig Mbappé miatt nagy eséllyel a Liverpoolban vagy esetleg a MU-ban lesz majd
rob3r7o