NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
27
16
2:00, Net4+
Soccer
42 feliratkozó
több mint 1 éve
Ezt a vereséget de fogja bánni a Dortmund. Már 2:0ra kellene vezetniük.Iktriad de büszke most 😁😁😁
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Shaquiri is elég durvaXhaka a forrófejű svájci, nekem is fura voltAz albánok vittek egy kis színt a svájci futballba az utóbbi évtizedekben, a régi sztereotípiák már nem érvényesek.Lábfejére lépett Kobellnek, de ő a sípcsontját fogja vergődik xDAzt hittem, h a svejciek okosabbak és fegyelmezettebbek ennél
Sixo
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
több mint 1 éve
Xhaka a forrófejű svájci, nekem is fura voltAz albánok vittek egy kis színt a svájci futballba az utóbbi évtizedekben, a régi sztereotípiák már nem érvényesek.Lábfejére lépett Kobellnek, de ő a sípcsontját fogja vergődik xDAzt hittem, h a svejciek okosabbak és fegyelmezettebbek ennél
Sixo
Willie Parker
Kampman
több mint 1 éve
Kobel lábujját viszik el és fogja a térdét. Ezek amúgy nem veszik le hogy szarrá lassítják az ilyeneket és egybol kiderül hol érte a rúgás? Plusz elhiszem hogy fáj de ugyanugy vergődik mint Neymar vagy Vini szokott.a lényeg hogy mutassa a kontaktot így fújjon a bíró
Nemes samu09
lehetőleg vizsgálják hogy piros-e
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kobel lábujját viszik el és fogja a térdét. Ezek amúgy nem veszik le hogy szarrá lassítják az ilyeneket és egybol kiderül hol érte a rúgás? Plusz elhiszem hogy fáj de ugyanugy vergődik mint Neymar vagy Vini szokott.Lehet kisugárzott oda
Nemes samu09
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Az albánok vittek egy kis színt a svájci futballba az utóbbi évtizedekben, a régi sztereotípiák már nem érvényesek.Lábfejére lépett Kobellnek, de ő a sípcsontját fogja vergődik xDAzt hittem, h a svejciek okosabbak és fegyelmezettebbek ennél
Sixo
Willie Parker
több mint 1 éve
Ezt a vereséget de fogja bánni a Dortmund. Már 2:0ra kellene vezetniük.
több mint 1 éve
nem megy neki a jóga így nem ér le odáig 😀Lábfejére lépett Kobellnek, de ő a sípcsontját fogja vergődik xDAzt hittem, h a svejciek okosabbak és fegyelmezettebbek ennél
Sixo
Willie Parker
több mint 1 éve
Kobel lábujját viszik el és fogja a térdét. Ezek amúgy nem veszik le hogy szarrá lassítják az ilyeneket és egybol kiderül hol érte a rúgás? Plusz elhiszem hogy fáj de ugyanugy vergődik mint Neymar vagy Vini szokott.
több mint 1 éve
hát Mendy mire kapta a szabadot?Nem hinném légyfingásra nem mozdulnak sporiMég 11est sem tudnak normálisan eljátszani. Olaszországba be sem engednék az ilyen játékosokat. Bajszot bezzeg volt ideje növeszteni.mondjuk fordított esetbe simán befújják
Sixo
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
abba hogy a fekvőben fennakadt?
több mint 1 éve
Lábfejére lépett Kobellnek, de ő a sípcsontját fogja vergődik xDAzt hittem, h a svejciek okosabbak és fegyelmezettebbek ennél
Sixo
több mint 1 éve
Igazi kis féregNekem másik állat jut róla eszembe, de nem mondhatom ki melyik.
Hanni
több mint 1 éve
szarfaszú kis nyomorék még pofázik is utána
több mint 1 éve
földet rá, tartja a megyei mondás 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Brandt lövése is. Nekem az inkább.1.64es xG vs 0.09Mondjuk ebből a Füllkrug kapufa lesnek tűnt
Sixo
csebi
több mint 1 éve
Igazi kis féreg
több mint 1 éve
Lábfejére lépett Kobellnek, de ő a sípcsontját fogja vergődik xD
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Gyönyörű fetrengés.
több mint 1 éve
Mondjuk elég érdekes ez a pisztolypárbaj taktika, nem aViszont nem emlékszek olyanra a már hátrányban játszó 2002-es Leverkusen óta, hogy egy BL-döntőben ilyen tartósan beszorítják a Madridot.
Jobbik csapat jön ki mindig jól belőle
ozibozi
több mint 1 éve
1.64es xG vs 0.09Mondjuk ebből a Füllkrug kapufa lesnek tűnt
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Mondjuk elég érdekes ez a pisztolypárbaj taktika, nem aJobbik csapat jön ki mindig jól belőle
több mint 1 éve
Zidanenak akkor még volt haja.Akkor még muszlim voltál basszus?Mikor Juve utoljára BL döntőt tolt azt Bejrútban néztem ramadan alatt. Nem ma volt.Tavalyira sem emlékszem már. Mennyire is nyert a Juve? Vagy az tavaly előtt volt?Azért jó kis döntő ez eddigAz utóbbi évekhez képest igen.
Gergőbácsi
Kampman
Sixo
csebi
Ahhoz képest milyen jó karriered lett!
Willie Parker
több mint 1 éve
Nem hinném légyfingásra nem mozdulnak sporiMég 11est sem tudnak normálisan eljátszani. Olaszországba be sem engednék az ilyen játékosokat. Bajszot bezzeg volt ideje növeszteni.mondjuk fordított esetbe simán befújják
Sixo
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018