NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
11
9
2:00, Net4+
Soccer
42 feliratkozó
több mint 1 éve
Székelynek ez a kurva Záááááábicere rohadt idegesítő
több mint 1 éve
Mi folyik itt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Madridnál mázlistább klubb nincs a világon......mondjuk les lett volna...
több mint 1 éve
Bayern drukkerként szentségelek meg csapkodok ossze-visszaMi van itt
több mint 1 éve
Ne már bammeg. A Dortmund játékosok fixen le vannak fizetve. Ne létezik ,hogy ennyi kihagynak ...
több mint 1 éve
Ezt nevezik hideglelésnekA Dortmund all time legnagyobb vesztesége Bajner Bálint voltHideg éjszakákon a Notts County szurkolói is az ő nevét üvöltik az éjszakába.
Willie Parker
Kampman
több mint 1 éve
Szó volt róla, h faterja befektetA Dortmund all time legnagyobb vesztesége Bajner Bálint voltŐk olcsóbban megúszták, hogy lemondtak róla, a Haladás mindjárt ki is esett, lehet meg is szűnnek 😎
Willie Parker
ozibozi
több mint 1 éve
Meki majd elmagyarázza, hogy miért Courtois volt menő és nem Adeyemi baszta el.
több mint 1 éve
Ezt majmot......
több mint 1 éve
Adeyemi signature move!!!
több mint 1 éve
A Dortmund all time legnagyobb vesztesége Bajner Bálint volt
több mint 1 éve
Azért az komoly lenne, ha a Dortmund BL-t nyerne úgy, hogy ez elmúlt két nyáron elveszítette Haalandot és Belminghametés az edzőnek is a fejét követelik/ték 😀
Jughead
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Baszógép?Sok ebben a Madridban a latin lever.Tárgyalhatnál bazdmeg.Mennyire vagy letartóztatott?3 berohanó, Löfli , Warrb gyanúan nem írnak. De ki lehet a 3.? Thunder?Na végre visszaadták a telóm. Csak akartam egy Bellingham mezt a fórumnak.
Sixo
warr_b
Sörhöz odaférsz?
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Akartam panaszkodni, hogy 13 perc alatt 1-1 kaput nem talált lövést tudtak csak felmutatni, úgyhogy gyorsan rúgtak még 1-1et.
több mint 1 éve
Gyerekért el tudsz menni, v ő is őrizetben van?3 berohanó, Löfli , Warrb gyanúan nem írnak. De ki lehet a 3.? Thunder?Na végre visszaadták a telóm. Csak akartam egy Bellingham mezt a fórumnak.
Sixo
warr_b
Ezesetben csebi tud konzuli elérhetőséget.
több mint 1 éve
Sok ebben a Madridban a latin lever.Tárgyalhatnál bazdmeg.Mennyire vagy letartóztatott?3 berohanó, Löfli , Warrb gyanúan nem írnak. De ki lehet a 3.? Thunder?Na végre visszaadták a telóm. Csak akartam egy Bellingham mezt a fórumnak.
Sixo
warr_b
Sörhöz odaférsz?
Kampman
Sixo