Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Flick sajat maga dontotte el, hogy inkabb atmegy a Nationalelfhez.Vagy Brazzo megy vagy ő. Ő ment. A vezetőség nem mellette döntött, ezt lehet elküldésnek venni, mert ha akarták volna akkor ott marad.
csebi
több mint 1 éve
Flick sajat maga dontotte el, hogy inkabb atmegy a Nationalelfhez. A vezetoseg meg akarta tartani minden konfliktus ellenere, nem lett elkuldve, mint mondjuk Tuchel.Flick?kire gondolsz?amugy ez fel is merult bennem, hogy mi a gec van, ha vegul megnyerne? mert akkor az eleg gazul mutat, hogy BL gyoztes edzonek mennie kell ...Ennek hagyománya van Münchenben.
csebi
Sixo
csebi
Sixo
raadasul, Flick tavozasa akkor lett eldontve, bejelentve mikor mar a BLbol kiesett a csapat, igy nem tekintheto ugy, hogy abban a szezonban o volt a BL gyoztes ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Flick?kire gondolsz?amugy ez fel is merult bennem, hogy mi a gec van, ha vegul megnyerne? mert akkor az eleg gazul mutat, hogy BL gyoztes edzonek mennie kell ...Ennek hagyománya van Münchenben.
csebi
Sixo
csebi
több mint 1 éve
kire gondolsz?amugy ez fel is merult bennem, hogy mi a gec van, ha vegul megnyerne? mert akkor az eleg gazul mutat, hogy BL gyoztes edzonek mennie kell ...Ennek hagyománya van Münchenben.
csebi
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
amugy ez fel is merult bennem, hogy mi a gec van, ha vegul megnyerne? mert akkor az eleg gazul mutat, hogy BL gyoztes edzonek mennie kell ...Ennek hagyománya van Münchenben.
csebi
több mint 1 éve
Az viszont jónak hangzik. Atalantát általában jó nézni, 0-0 csak Allegri ellen volt. Amorimot pedig Poolosoknak vagy a PL kedvelőinek ajánlom mert idén jön.Nem lehetne előrehozni a Roma - Brighton vagy az Ajax - Villa meccset mára? Itt egy BL/EL/ECL forduló szerdája és full érdektelen mindkét mai meccsStreamelhetsz egy Sporting-Atalantat 18:45-től 😀
alatriste
Vagy 8-tól nézhetsz luxemburgi kiesési derbit
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Érdeklődnék, hogy ült már valaki korlátozott látású helyen a puskásban? Necces a hely?Sikerült az idióta, csökött agyammal odavenni bérletet, ráadásul a kisfiammal, akinek még nehezebb lesz pipiskedni.
több mint 1 éve
Nem lehetne előrehozni a Roma - Brighton vagy az Ajax - Villa meccset mára? Itt egy BL/EL/ECL forduló szerdája és full érdektelen mindkét mai meccsEngem nem zavar ha ma nincs semmi
alatriste
Úgyis Dune 2t nézek
Egyedül a Pick meccs érdekelne
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nem lehetne előrehozni a Roma - Brighton vagy az Ajax - Villa meccset mára? Itt egy BL/EL/ECL forduló szerdája és full érdektelen mindkét mai meccsStreamelhetsz egy Sporting-Atalantat 18:45-től 😀
alatriste
Vagy 8-tól nézhetsz luxemburgi kiesési derbit
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem lehetne előrehozni a Roma - Brighton vagy az Ajax - Villa meccset mára? Itt egy BL/EL/ECL forduló szerdája és full érdektelen mindkét mai meccs

Liverpool Fc
több mint 1 éve
amugy ez fel is merult bennem, hogy mi a gec van, ha vegul megnyerne? mert akkor az eleg gazul mutat, hogy BL gyoztes edzonek mennie kell ...Mondjuk a bajoroknak idén már nem kell semmi másra koncentrálni csak a BL-re, se kupa, se bajnoki címért verseny. nem is tudom volt e ilyen ‘előnye’ valaha.Csebinek az milyen tudathasadás lenne, ha megnyernék a BL-t és ezért Tuchel maradna. 😀
ozibozi
dugo93
btw: tegnap Tuchel a motivacios beszedebe annyira beleelte magat, hogy eltorte a nagy labujjat kozben ...
több mint 1 éve
Mondjuk a bajoroknak idén már nem kell semmi másra koncentrálni csak a BL-re, se kupa, se bajnoki címért verseny. nem is tudom volt e ilyen ‘előnye’ valaha.Csebinek az milyen tudathasadás lenne, ha megnyernék a BL-t és ezért Tuchel maradna. 😀
ozibozi
több mint 1 éve
😲😱Löfli tuti nem gyúr, van vagy 45 kilo a mikrofon séróval együtt.Nem a gyúró?A Löfli a bíró lesz.Itt a húsvétItt a tavasz, itt a nyúl, Vasas-Zugló 3-0!hé, az húsvétkor lesz!Kivel játszott a Vasas Warrb?BVSC-vel
Is this football?pic.twitter.com/lIkxXor6tG
— Troll Football (@TrollFootball) March 5, 2024
Sixo
warr_b
Löfli
warr_b
És már fél éve elsütöttem az odavágó után 😀
Meghogy vendégszurkolók száma 1, Löfli
zacknorb
Sixo
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Löfli tuti nem gyúr, van vagy 45 kilo a mikrofon séróval együtt.Nem a gyúró?A Löfli a bíró lesz.Itt a húsvétItt a tavasz, itt a nyúl, Vasas-Zugló 3-0!hé, az húsvétkor lesz!Kivel játszott a Vasas Warrb?BVSC-vel
Sixo
warr_b
Löfli
warr_b
zacknorb
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Nem a gyúró?A Löfli a bíró lesz.Itt a húsvétItt a tavasz, itt a nyúl, Vasas-Zugló 3-0!hé, az húsvétkor lesz!Kivel játszott a Vasas Warrb?BVSC-vel
Sixo
warr_b
Löfli
warr_b
zacknorb
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
A Löfli a bíró lesz.Itt a húsvétItt a tavasz, itt a nyúl, Vasas-Zugló 3-0!hé, az húsvétkor lesz!Kivel játszott a Vasas Warrb?BVSC-vel
Sixo
warr_b
Löfli
warr_b
zacknorb
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
Mondjuk a bajoroknak idén már nem kell semmi másra koncentrálni csak a BL-re, se kupa, se bajnoki címért verseny. nem is tudom volt e ilyen ‘előnye’ valaha.el is kapcsoltam...
ozibozi
vartam h drama legyen,erre sima muntyhen w
több mint 1 éve
Mbappé egymaga eldöntötte
több mint 1 éve
Ezt a szezont elengedtem valahol november környékén kb.Mi itt basztatjuk, de milyen síkideg lehet 😀Én próbáltam rákeresni miért Deiernek írja Diert, de amit találni tudtam az az, hogy luxemburgi nyelve Lieblinget jelent. Nincs szó negativitásról 😉)Kaptatok gólt? Ugye milyen stabil a védelem 😊Deier kezdeteset kritizáltam, olvassatok már el a hszt 😉Csebinek nem lehet elég jót tenni 😀Azért valahol elképesztő h a szezon legfontosabb meccsen Deier kezd és Kim meg a padon jegelve …Szepén fejbe lőtte Müllert, eddig jó
csebi
gamerkr
Klaci79
csebi
Klaci79
Heisman nádor
Klaci79
több mint 1 éve
Mi itt basztatjuk, de milyen síkideg lehet 😀Én próbáltam rákeresni miért Deiernek írja Diert, de amit találni tudtam az az, hogy luxemburgi nyelve Lieblinget jelent. Nincs szó negativitásról 😉)Kaptatok gólt? Ugye milyen stabil a védelem 😊Deier kezdeteset kritizáltam, olvassatok már el a hszt 😉Csebinek nem lehet elég jót tenni 😀Azért valahol elképesztő h a szezon legfontosabb meccsen Deier kezd és Kim meg a padon jegelve …Szepén fejbe lőtte Müllert, eddig jó
csebi
gamerkr
Klaci79
csebi
Klaci79
Heisman nádor
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
Szünetben egy kis új BL, EL és EKL lebonyolítástok nagy faszsag
zacknorb
több mint 1 éve
Bocsi igen bekapcsolva maradt telon a luxembourgi nyelv.Én próbáltam rákeresni miért Deiernek írja Diert, de amit találni tudtam az az, hogy luxemburgi nyelve Lieblinget jelent. Nincs szó negativitásról 😉)Kaptatok gólt? Ugye milyen stabil a védelem 😊Deier kezdeteset kritizáltam, olvassatok már el a hszt 😉Csebinek nem lehet elég jót tenni 😀Azért valahol elképesztő h a szezon legfontosabb meccsen Deier kezd és Kim meg a padon jegelve …Szepén fejbe lőtte Müllert, eddig jó
csebi
gamerkr
Klaci79
csebi
Klaci79
Heisman nádor
több mint 1 éve
Én próbáltam rákeresni miért Deiernek írja Diert, de amit találni tudtam az az, hogy luxemburgi nyelve Lieblinget jelent. Nincs szó negativitásról 😉)Kaptatok gólt? Ugye milyen stabil a védelem 😊Deier kezdeteset kritizáltam, olvassatok már el a hszt 😉Csebinek nem lehet elég jót tenni 😀Azért valahol elképesztő h a szezon legfontosabb meccsen Deier kezd és Kim meg a padon jegelve …Szepén fejbe lőtte Müllert, eddig jó
csebi
gamerkr
Klaci79
csebi
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Kaptatok gólt? Ugye milyen stabil a védelem 😊Deier kezdeteset kritizáltam, olvassatok már el a hszt 😉Csebinek nem lehet elég jót tenni 😀Azért valahol elképesztő h a szezon legfontosabb meccsen Deier kezd és Kim meg a padon jegelve …Szepén fejbe lőtte Müllert, eddig jó
csebi
gamerkr
Klaci79
csebi