NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!

több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
A tegnapi Vasas-meccs után még ez is. Hiába, no, szeretem halmozni az élvezeteket.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
És még most sincs az, hogy az MTK támadna. (Esetleg, netalántán.)
nagylaza, főpohárnok
Mi a tosznak, 4-1-nel? 😀 Meg 0-0-nal sincs értelme, kb 8 csapatnak arrol szol a bajnoksag hogy valahogy maradjon bent, koztuk az mtknak is, nem a fradi ellen kell pontokat szerezni, sajna nem egy liga. Akarmit csinalsz 3 van kozte, jatekban meg még tobb, kár a gőzért. Ez a valosag sajna.
eaglesmcnabb
Más mentalitáshoz vagyok szokva. Igaz, nem a magyar gurulósban.
nagylaza, főpohárnok
Akkor ezzel meg is magyaráztad. A magyar gurulos arról szól, hogy segítsük a Fradit kupába es legyen jó a válogatott.
Klaci79
akkor kérjük Katát.Köszi.
Kenny
Szerintem ha adtok 2 millió eurót vihetitek. Ennek a vezetőségnek teljesen mindegy honnan jön csak 7 számjegy legyen. Én attól féltem, hogy már télen eladják. De nem várok sokat, csak maradjunk bent.
több mint 1 éve
Ez a bogesz gol a fradi ellen szar omen, utana mindig megszórnak, bognart kurvara nem szabadott volna jatszatni🤣
eaglesmcnabb
Egészen bizarr emléknek tűnik visszanézve, hogy játszott a Fradiban is. Meg Radó is.
Kampman
Radó egy nagyon ügyes focista volt, de teljesen komolyan mondom, hogy nem bírta el a Budapest okozta ingereket, meg nyomást.
Simán válogatott szint volt a srác, mondjuk nem ártott volna néha edzésre járni is.

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Ez a bogesz gol a fradi ellen szar omen, utana mindig megszórnak, bognart kurvara nem szabadott volna jatszatni🤣
eaglesmcnabb
Egészen bizarr emléknek tűnik visszanézve, hogy játszott a Fradiban is. Meg Radó is.

több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok
Mi a tosznak, 4-1-nel? 😀 Meg 0-0-nal sincs értelme, kb 8 csapatnak arrol szol a bajnoksag hogy valahogy maradjon bent, koztuk az mtknak is, nem a fradi ellen kell pontokat szerezni, sajna nem egy liga. Akarmit csinalsz 3 van kozte, jatekban meg még tobb, kár a gőzért. Ez a valosag sajna.
eaglesmcnabb
nagylaza, főpohárnok
Akkor ezzel meg is magyaráztad. A magyar gurulos arról szól, hogy segítsük a Fradit kupába es legyen jó a válogatott.
Klaci79
akkor kérjük Katát.Köszi.

több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok
eaglesmcnabb
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 023 — "Montoya por favor!"
Hu bazeg, szarabb a jatek kepe mint 15 evvel ezelott egy atlag barca-racing santander meccsnek😀
eaglesmcnabb
na de milyen kezdő? Kovács Matyi, ez az Ennin gyerek, meg Thiam mintha pályán se lennének
És persze a Fradi alapból is sokkal jobb...még a kezdővel se lenne esély
Klaci79
Szegény Thiamot még a nyáron láttam a KTE ellen. Szegény 0 önbizalom, el volt veszve nagyon.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
és ez az assiszt se volt gyenge

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ez a csávó... hol volt az elmúlt 10 évben?

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
nagylaza, főpohárnok

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Kíváncsi leszek Varga kap e lehetőséget valami jobb bajnokságban. Kijárna neki pár év, bár lehet jó lesz neki itt a Fradiban.
Nomac
vitték volna már most, egész konkrét ajánlat volt érte, pár millió euróért, de nem adtuk el.
EB után 3-4-ért jöhet érte ajánlat, de butaság lenne a BL selejtező előtt eladni ( persze ha lesz BL)
Kenny
Nem volt valami pletyka hogy honnan jött? 30 éve nézem a magyar focit, de szerintem ilyen csatárunk nem volt azóta. A vérében van.
Nomac
Ilyen klasszikus kilencese talán Tököli óta nem volt a Fradinak, aki ennyire érezte volna a kaput.
Aztán majd a nálam öregebbek megcáfolnak.

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Kíváncsi leszek Varga kap e lehetőséget valami jobb bajnokságban. Kijárna neki pár év, bár lehet jó lesz neki itt a Fradiban.
Nomac
vitték volna már most, egész konkrét ajánlat volt érte, pár millió euróért, de nem adtuk el.
EB után 3-4-ért jöhet érte ajánlat, de butaság lenne a BL selejtező előtt eladni ( persze ha lesz BL)
Kenny
Nem volt valami pletyka hogy honnan jött? 20 éve nézem a magyar focit, de szerintem ilyen csatárunk nem volt azóta. A vérében van.
Nomac
Ilyen fejjátéka Alan Shearernek volt a Fifa 99-ben.
több mint 1 éve
Ez a szájbakúrt kormánypropaganda mindenhonnan... Mert az 1 perces már nem elég nekik.
nagylaza, főpohárnok
Tetszés szerinti Bundesliga meccsen fel szokott tűnni ilyen, de csak magyarozz nyugodtan.
James007
Milyen? Úgy is kérdezhetem: miről beszélsz?
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 114 — balazs.t85@gmail.com
Nomac
Kenny
Nem volt valami pletyka hogy honnan jött? 30 éve nézem a magyar focit, de szerintem ilyen csatárunk nem volt azóta. A vérében van.

Szerkesztette: Nomac
több mint 1 éve
Ez a szájbakúrt kormánypropaganda mindenhonnan... Mert az 1 perces már nem elég nekik.
nagylaza, főpohárnok
Tetszés szerinti Bundesliga meccsen fel szokott tűnni ilyen, de csak magyarozz nyugodtan.
James007
Akartam mondani, hogy angol, német focit ne nézz, de hétvégén Super Bowlt se 😀

több mint 1 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Hamar pofanbaszott a valosag🤣
eaglesmcnabb
ezért kell a rotáció, mert pontosan erre számíthattunk...persze arra nem, hogy Kádár ennyire gyökér, de nem egy kávéház
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Nomac

több mint 1 éve
Csóró Kodro most fogta fel hova jött 😀

több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Ennek a felét az EB-n pls

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.