NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Exact nature of the paperwork error at the heart of Blackburn’s Duncan McGuire deal,
— Tom Bogert (@tombogert) February 6, 2024
The club thought they clicked “submit paperwork” before the deadline, but they only clicked “save”.
When they realized it wasn’t submitted, the window had already shuthttps://t.co/S5fgFWX7YR
több mint 1 éve
A tegnapi Vasas-meccs után még ez is. Hiába, no, szeretem halmozni az élvezeteket.
több mint 1 éve
Szerintem ha adtok 2 millió eurót vihetitek. Ennek a vezetőségnek teljesen mindegy honnan jön csak 7 számjegy legyen. Én attól féltem, hogy már télen eladják. De nem várok sokat, csak maradjunk bent.akkor kérjük Katát.Köszi.Akkor ezzel meg is magyaráztad. A magyar gurulos arról szól, hogy segítsük a Fradit kupába es legyen jó a válogatott.Más mentalitáshoz vagyok szokva. Igaz, nem a magyar gurulósban.És még most sincs az, hogy az MTK támadna. (Esetleg, netalántán.)Mi a tosznak, 4-1-nel? 😀 Meg 0-0-nal sincs értelme, kb 8 csapatnak arrol szol a bajnoksag hogy valahogy maradjon bent, koztuk az mtknak is, nem a fradi ellen kell pontokat szerezni, sajna nem egy liga. Akarmit csinalsz 3 van kozte, jatekban meg még tobb, kár a gőzért. Ez a valosag sajna.
nagylaza, főpohárnok
eaglesmcnabb
nagylaza, főpohárnok
Klaci79
Kenny
több mint 1 éve
Radó egy nagyon ügyes focista volt, de teljesen komolyan mondom, hogy nem bírta el a Budapest okozta ingereket, meg nyomást.Ez a bogesz gol a fradi ellen szar omen, utana mindig megszórnak, bognart kurvara nem szabadott volna jatszatni🤣Egészen bizarr emléknek tűnik visszanézve, hogy játszott a Fradiban is. Meg Radó is.
eaglesmcnabb
Kampman
Simán válogatott szint volt a srác, mondjuk nem ártott volna néha edzésre járni is.
több mint 1 éve
Ez a bogesz gol a fradi ellen szar omen, utana mindig megszórnak, bognart kurvara nem szabadott volna jatszatni🤣Egészen bizarr emléknek tűnik visszanézve, hogy játszott a Fradiban is. Meg Radó is.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
akkor kérjük Katát.Köszi.Akkor ezzel meg is magyaráztad. A magyar gurulos arról szól, hogy segítsük a Fradit kupába es legyen jó a válogatott.Más mentalitáshoz vagyok szokva. Igaz, nem a magyar gurulósban.És még most sincs az, hogy az MTK támadna. (Esetleg, netalántán.)Mi a tosznak, 4-1-nel? 😀 Meg 0-0-nal sincs értelme, kb 8 csapatnak arrol szol a bajnoksag hogy valahogy maradjon bent, koztuk az mtknak is, nem a fradi ellen kell pontokat szerezni, sajna nem egy liga. Akarmit csinalsz 3 van kozte, jatekban meg még tobb, kár a gőzért. Ez a valosag sajna.
nagylaza, főpohárnok
eaglesmcnabb
nagylaza, főpohárnok
Klaci79
több mint 1 éve
Akkor ezzel meg is magyaráztad. A magyar gurulos arról szól, hogy segítsük a Fradit kupába es legyen jó a válogatott.Más mentalitáshoz vagyok szokva. Igaz, nem a magyar gurulósban.És még most sincs az, hogy az MTK támadna. (Esetleg, netalántán.)Mi a tosznak, 4-1-nel? 😀 Meg 0-0-nal sincs értelme, kb 8 csapatnak arrol szol a bajnoksag hogy valahogy maradjon bent, koztuk az mtknak is, nem a fradi ellen kell pontokat szerezni, sajna nem egy liga. Akarmit csinalsz 3 van kozte, jatekban meg még tobb, kár a gőzért. Ez a valosag sajna.
nagylaza, főpohárnok
eaglesmcnabb
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Ez a bogesz gol a fradi ellen szar omen, utana mindig megszórnak, bognart kurvara nem szabadott volna jatszatni🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Más mentalitáshoz vagyok szokva. Igaz, nem a magyar gurulósban.És még most sincs az, hogy az MTK támadna. (Esetleg, netalántán.)Mi a tosznak, 4-1-nel? 😀 Meg 0-0-nal sincs értelme, kb 8 csapatnak arrol szol a bajnoksag hogy valahogy maradjon bent, koztuk az mtknak is, nem a fradi ellen kell pontokat szerezni, sajna nem egy liga. Akarmit csinalsz 3 van kozte, jatekban meg még tobb, kár a gőzért. Ez a valosag sajna.
nagylaza, főpohárnok
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Szegény Thiamot még a nyáron láttam a KTE ellen. Szegény 0 önbizalom, el volt veszve nagyon.Hu bazeg, szarabb a jatek kepe mint 15 evvel ezelott egy atlag barca-racing santander meccsnek😀na de milyen kezdő? Kovács Matyi, ez az Ennin gyerek, meg Thiam mintha pályán se lennének
eaglesmcnabb
És persze a Fradi alapból is sokkal jobb...még a kezdővel se lenne esély
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
és ez az assiszt se volt gyenge
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
És még most sincs az, hogy az MTK támadna. (Esetleg, netalántán.)Mi a tosznak, 4-1-nel? 😀 Meg 0-0-nal sincs értelme, kb 8 csapatnak arrol szol a bajnoksag hogy valahogy maradjon bent, koztuk az mtknak is, nem a fradi ellen kell pontokat szerezni, sajna nem egy liga. Akarmit csinalsz 3 van kozte, jatekban meg még tobb, kár a gőzért. Ez a valosag sajna.
nagylaza, főpohárnok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ilyen klasszikus kilencese talán Tököli óta nem volt a Fradinak, aki ennyire érezte volna a kaput.Nem volt valami pletyka hogy honnan jött? 30 éve nézem a magyar focit, de szerintem ilyen csatárunk nem volt azóta. A vérében van.Kíváncsi leszek Varga kap e lehetőséget valami jobb bajnokságban. Kijárna neki pár év, bár lehet jó lesz neki itt a Fradiban.vitték volna már most, egész konkrét ajánlat volt érte, pár millió euróért, de nem adtuk el.
Nomac
EB után 3-4-ért jöhet érte ajánlat, de butaság lenne a BL selejtező előtt eladni ( persze ha lesz BL)
Kenny
Nomac
Aztán majd a nálam öregebbek megcáfolnak.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ilyen fejjátéka Alan Shearernek volt a Fifa 99-ben.Nem volt valami pletyka hogy honnan jött? 20 éve nézem a magyar focit, de szerintem ilyen csatárunk nem volt azóta. A vérében van.Kíváncsi leszek Varga kap e lehetőséget valami jobb bajnokságban. Kijárna neki pár év, bár lehet jó lesz neki itt a Fradiban.vitték volna már most, egész konkrét ajánlat volt érte, pár millió euróért, de nem adtuk el.
Nomac
EB után 3-4-ért jöhet érte ajánlat, de butaság lenne a BL selejtező előtt eladni ( persze ha lesz BL)
Kenny
Nomac
több mint 1 éve
Milyen? Úgy is kérdezhetem: miről beszélsz?Ez a szájbakúrt kormánypropaganda mindenhonnan... Mert az 1 perces már nem elég nekik.Tetszés szerinti Bundesliga meccsen fel szokott tűnni ilyen, de csak magyarozz nyugodtan.
nagylaza, főpohárnok
James007
több mint 1 éve
Nem volt valami pletyka hogy honnan jött? 30 éve nézem a magyar focit, de szerintem ilyen csatárunk nem volt azóta. A vérében van.Kíváncsi leszek Varga kap e lehetőséget valami jobb bajnokságban. Kijárna neki pár év, bár lehet jó lesz neki itt a Fradiban.vitték volna már most, egész konkrét ajánlat volt érte, pár millió euróért, de nem adtuk el.
Nomac
Kenny
Szerkesztette: Nomac
több mint 1 éve
Akartam mondani, hogy angol, német focit ne nézz, de hétvégén Super Bowlt se 😀Ez a szájbakúrt kormánypropaganda mindenhonnan... Mert az 1 perces már nem elég nekik.Tetszés szerinti Bundesliga meccsen fel szokott tűnni ilyen, de csak magyarozz nyugodtan.
nagylaza, főpohárnok
James007
több mint 1 éve
Ez a szájbakúrt kormánypropaganda mindenhonnan... Mert az 1 perces már nem elég nekik.Tetszés szerinti Bundesliga meccsen fel szokott tűnni ilyen, de csak magyarozz nyugodtan.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Hamar pofanbaszott a valosag🤣ezért kell a rotáció, mert pontosan erre számíthattunk...persze arra nem, hogy Kádár ennyire gyökér, de nem egy kávéház
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
És még most sincs az, hogy az MTK támadna. (Esetleg, netalántán.)
több mint 1 éve
Kíváncsi leszek Varga kap e lehetőséget valami jobb bajnokságban. Kijárna neki pár év, bár lehet jó lesz neki itt a Fradiban.vitték volna már most, egész konkrét ajánlat volt érte, pár millió euróért, de nem adtuk el.
Nomac
több mint 1 éve
Ennek a felét az EB-n pls
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.