NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 404
Siger vidi.
több mint 1 éve
Szegény Carragher nem viselte jól a vereséget 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Memphis Depay assisted Atleti’s last-minute equalizer against Real Madrid.He has contributed in each of his last 6 games:
- 2 goals vs Lugo
- 1 assist vs Real Madrid
- 1 goal vs Sevilla
- 1 goal vs Valencia
- 1 goal vs Rayo Vallecano
- 1 assist vs Real Madrid
Elég hot most a csávó
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mind az Inter, mind a Real egy kulcsfontosságú derbyt nyerhet meg otthon 1-0-ra, ezzel másfél lépés előnyben kerülve a bajnoki versenyfutásban.Hát ezt szépen eljynxtriadoltam, yesss
zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mind az Inter, mind a Real egy kulcsfontosságú derbyt nyerhet meg otthon 1-0-ra, ezzel másfél lépés előnyben kerülve a bajnoki versenyfutásban.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem mostanában néztem la ligat, de most úgy döntöttem nézem a madridi derbit. Kár volt, ezek ribancok. Mindenhol jellemző a színészkedés, de itt már bőven túl van az undorító kategórián.jó kis szaudi bajnokságot kell nézni, most megy a spíleren.
shagi0206
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Ezt elbasztam tény 😀 Az Enrique-nek a Kike/Quique a megfelelő, nem a KokeAztán még ott vannak a becenevek.Bocsi, ki kellett javítani 😀
Joselu -› José Luis
Koke -›EnriqueJorge
Az angol kommentátorok "Lucas"-nak hívják Lucas Vázquezt
Heisman nádor
zacknorb
De aztán vannak olyan játékosok mint Juanmi, Juanpe, Pepelu
Azt hiszem sikerült körbejárni a témát, de biztos van még pár 😊
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Nem mostanában néztem la ligat, de most úgy döntöttem nézem a madridi derbit. Kár volt, ezek ribancok. Mindenhol jellemző a színészkedés, de itt már bőven túl van az undorító kategórián.
több mint 1 éve
Aztán még ott vannak a becenevek.Joselu -› José Luis
Koke -› Enrique
Az angol kommentátorok "Lucas"-nak hívják Lucas Vázquezt
több mint 1 éve
Reinildonak is ez van a mezén, Kepanak isEzeket az neveket így használják, és a mezeken is ezek vannak fenn
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Van valami oka annak hogy Farkas Norbert egyes jatekosokat a keresztnevukon szolitja? Brahim, Memphis.. marha idegesito😀Nachoról meg Saúlról ne is beszéljünk 😀
JéBé
De tény hogy a "Depay" és a "Brahim Díaz" elterjedtebb otthon. Újságban ha jól emlékszem így írják őket a spanyolok, gondolom ő is ezeket olvassa.
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 1 éve
Van valami oka annak hogy Farkas Norbert egyes jatekosokat a keresztnevukon szolitja? Brahim, Memphis.. marha idegesito😀Ez van a mezükre is írva, gondolom ezért
JéBé
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Van valami oka annak hogy Farkas Norbert egyes jatekosokat a keresztnevukon szolitja? Brahim, Memphis.. marha idegesito😀
több mint 1 éve
Mondjuk az is vicces, hogy ez meg nem 11-es. 😀Elég egyértelmű hogy emberre ment. De az is vicces volt előtte, hogy Bellinghamet labdaval leütközte a bíró, aztán nem állította meg a játékot, és majdnem gólt kaptak belőle...
Jughead

több mint 1 éve
Mondjuk az is vicces, hogy ez meg nem 11-es. 😀Megnézve a tactical camet én is ezt mondom. A szemmagasságos kameráből el lehetett engedni.
Jughead
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Én is Wolves meccsen voltam Londonban, két hét múlva valamelyik Spursös megy ugye a fórum streaket fenntartani 😀Amikor 1-4-nél behozott két védőt, már kórusban zúgott a szarok vagyunk és a Roman Abramovics.Mondjuk van olyan edző aki legalább jó pozíciójában játszatja a játékosokat, nem olyan körökben amire nincs meg a tudásuk, azzal lehet előrelépniÉs mi fog változni? Ez a keret ennyire képes bármilyen edzővelPoch out?Remélem
Löfli
zinedine5
kapitnono
Heisman nádor
Ettől még nagy élmény volt a helyszínen, a Matthew Harding Stand tele van súlyos arcokkal 😊
Dzsokijuing
Ha sikerül, a Pool szurkolók megbeszélhetik hogy ki adja el az életét Klopp utolsó PL meccsére 😊
több mint 1 éve
Mondjuk az is vicces, hogy ez meg nem 11-es. 😀Erről beszélek.. 5 percenként faszságokat ítelnek
Jughead
több mint 1 éve
Mondjuk az is vicces, hogy ez meg nem 11-es. 😀
több mint 1 éve
[quoteAzert oszinten kb pont igy reagalta volna le Lunin ezt Saul nelkul is, sehogy. Nem osztott szorzott.én ezt megadtam volnaAtyaúristen
eaglesmcnabb
garincsa
több mint 1 éve
pedig pár hete még az AT&T-ről volt szóHere is the full World Cup 2026 Match Schedule pic.twitter.com/NkRwcUQQdJ
— We Global Football (@We_Global) February 4, 2024
A Metlifeban lesz a vb döntő
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!