NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Jordánia is ilyen cigány focit játszik? Vezet Qatar, a mikrofonfejű 2x már meghalt a pályán, miközben kb semmi baja nincsen. Japán meg Korea kéne ide, a többi nagyon okádék bandának néz ki, akik ha vezetnek rögtön jön a színház és a fetrengés.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Megtaláltam a kedvenc nevű játékosomat
 www.eredmenyek.com/jatekos/mt/G2jzDmfs/
Kollegámnak pedig ő
 www.eredmenyek.com/jatekos/pina-claudia/YajJWIgq/
zacknorb
 www.eredmenyek.com/jatekos/geci-segerso/v14C2tud/
nekem ő, vagy yaya banana
Löfli
 www.eredmenyek.com/jatekos/gol-janusz/jDoPxixA/

Esetleg Osama Vinladen a perui másodosztályból.

Ha régebbi, akkor a korábbi belga válogatott középhátvéd, Mark De Man 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Kollegámnak pedig ő
zacknorb
 www.eredmenyek.com/jatekos/geci-segerso/v14C2tud/
nekem ő, vagy yaya banana

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 411 — LIGHTS OUT!
Nagy harc lesz Ádám Martinnal az MVP címért.

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
RIP Miguel Ángel

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 745
Btw, a Realnak meddig kell a Nacho&Carvajal belsővédő kettőssel kezdenie?
zacknorb
Hat hétvégén a Carvajal/Csuameni kettős lesz valszeg, mert azóta Nacho se bevethető és Rudiger sem 100as meg. De jövő hétre talán Nacho és Rudiger is rendben lesz.

De addig is jó móka lesz kiállni így a Girona ellen. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Kollegámnak pedig ő
zacknorb
Csakis Boli Bolingoli-Mbombo!

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Kollegámnak pedig ő

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.mlsz.hu/hir/hivatalosak-a-ferfi-a-valogatott-elso-harom-felkeszulesi-merkozesenek-idopontjai

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Btw, a Realnak meddig kell a Nacho&Carvajal belsővédő kettőssel kezdenie?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 411 — LIGHTS OUT!
ez a csávó... hol volt az elmúlt 10 évben?
Kenny
Tud valaki hasonló "feel good story" - t az elmúlt 30 évből? Más sportokra is gondolok, az, hogy Varga későn érő típus az nem is adja át kellőképp a pályafutásának ívét
r.baggio
Kurt Warner?
Tim Thomas hokiban talán
Negritis, a vajda
Pl.
Esetleg még Randy Couture vagy John Isner
warr_b
Magyarországra gondoltam
r.baggio
Hosszú Katinka? 27 éves korára tudott olimpiát nyerni. Manapság (nem csak a magyarok) 17-9 éves korukban peakelnek úszásban.

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Kenny
Tud valaki hasonló "feel good story" - t az elmúlt 30 évből? Más sportokra is gondolok, az, hogy Varga későn érő típus az nem is adja át kellőképp a pályafutásának ívét
r.baggio
Kurt Warner?
Tim Thomas hokiban talán
Negritis, a vajda
Pl.
warr_b
Magyarországra gondoltam
r.baggio
Akkor Szőnyi Ferenc. Esetleg Bácsi Péter a nevesebbek közül.
warr_b
 www.nemzetisport.hu/tokio-2020/2021/06/birkozas-a-keson-ero-klasszis-korpasi-balint

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kenny
r.baggio
Kurt Warner?
Tim Thomas hokiban talán
Negritis, a vajda
Pl.
warr_b
Magyarországra gondoltam
r.baggio
Akkor Szőnyi Ferenc. Esetleg Bácsi Péter a nevesebbek közül.

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 275 — no es importante
Kenny
r.baggio
Kurt Warner?
Tim Thomas hokiban talán
Negritis, a vajda
Pl.
warr_b
Magyarországra gondoltam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
ez a legutobbi Kubatov kerdoiv egyszeruen gyonyoru. mar lassan keszul a nemzeti konzultacio arrol, hogy a szegeny fradi ellen fujnak ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Leverkusen még mindig jó
ozibozi
ami remiszto, hogy 80.+ perc utan hany meccsen szereznek egy golt, amivel pontot, pontokat hoznak. Bayernnel szemben a bajnoksagban eddig 8 pontot jelent (igen, amiatt a tizi miatt, amit csak ott es csak akkor fujtak be a bundasban, elotte es azota sem soha). Ez mkeppen Xabi Alonso hatas sztem. de nyilvan ez nem tarthat orokke. nagyon regota jon egy olyan Leverkusen-Munchen, amit nagyon varok, de Thomas ugysem fog ram cafolni: nezhetetlen jatek lesz tolunk.

Tuchel RAUS.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Kenny
r.baggio
Kurt Warner?
Tim Thomas hokiban talán
Negritis, a vajda
Pl.

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Kenny
r.baggio
Kurt Warner?
Tim Thomas hokiban talán

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 275 — no es importante
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 211
Leverkusen még mindig jó
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
Ez a bogesz gol a fradi ellen szar omen, utana mindig megszórnak, bognart kurvara nem szabadott volna jatszatni🤣
eaglesmcnabb
Egészen bizarr emléknek tűnik visszanézve, hogy játszott a Fradiban is. Meg Radó is.
Kampman
Radó egy nagyon ügyes focista volt, de teljesen komolyan mondom, hogy nem bírta el a Budapest okozta ingereket, meg nyomást.
Simán válogatott szint volt a srác, mondjuk nem ártott volna néha edzésre járni is.
Kenny
Radó alig várta, hogy átlépje a 16-ost 1 centivel, és már esett is el. vicc volt a gyerek. most is.
petey
És még a langyos szar teljesítményével is kitűnik a Vasasból.
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 645 — Csodabogár
Ez a bogesz gol a fradi ellen szar omen, utana mindig megszórnak, bognart kurvara nem szabadott volna jatszatni🤣
eaglesmcnabb
Egészen bizarr emléknek tűnik visszanézve, hogy játszott a Fradiban is. Meg Radó is.
Kampman
Radó egy nagyon ügyes focista volt, de teljesen komolyan mondom, hogy nem bírta el a Budapest okozta ingereket, meg nyomást.
Simán válogatott szint volt a srác, mondjuk nem ártott volna néha edzésre járni is.
Kenny
Radó alig várta, hogy átlépje a 16-ost 1 centivel, és már esett is el. vicc volt a gyerek. most is.

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Vigne😃😃😃

Arról kérdezték, hogy befolyásolhatja-e a tulajdonosváltás a jövőjét.

„Én vagyok szinte az utolsó, aki értesült a tulajdonosváltásról” – hangzott el a tömör válasz.

Kollégánk kíváncsi volt: a híreknek megfelelően valóban mondta-e a szurkolóknak, hogy felajánlja a tulajdonosnak a lemondását.

„Igen, volt szó ilyesmiről, de úgy fogalmaztam, hogy beszélni fogok Roderickkel. Ennyiben maradtunk.”

Végül azt kérdezték: Nebojsa Vignjevicsnek hívják-e még az Újpest vezetőedzőjét?

„Van érvényes szerződésem.”
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 023 — "Montoya por favor!"
9 meccs 1 pont Újpesten. Sheffield United tolt ilyet szezon elején.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
eaglesmcnabb
Kampman
Kenny
Sokakat elkap a Waltner-szindróma...