Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 454 — nabege2@yahoo.com
amúgy meg milyen jó kis utolsó forduló lehetett volna, ha a dió nem fexik le az Újpestnek
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 454 — nabege2@yahoo.com
Dárdaival nem hosszabbitanak vótmá? Vagy már nem üti át a küszöböt?😃
Nemes samu09
tuti jön valamelyik NER klubhoz
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 606 — I like the Texans, I like who we are
Dárdaival nem hosszabbitanak vótmá? Vagy már nem üti át a küszöböt?😃
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 379 — LIGHTS OUT!
Elsőre azt hittem Donnie van de Beek nyert valamit és azt ünneplik.

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 712 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Egy gyatra 0-0 Norwichban, a két csapat összesített xG-je nem érte el a 0,75-ot...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 864 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Megvertem a Kukesit.
Megvertük a fradit. Ha kizárják a Videotont és a Puskást akkor még nemzetközi kupa is lehet ebből.
A szaudi liga továbbra is kemény:

Sixo
Újpest-DVTK 7-0

Következő meccsen:

DVTK-Fradi 2-0

😊
warr_b
Ezt hívják bunda után bundának?
ThundersNFL a Paraszt
Igen. A első gólt hetekig kellett gyakorolni edzésen, de megérte!
csipkelli
Az a fliperes fejes?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Megvertem a Kukesit.
Megvertük a fradit. Ha kizárják a Videotont és a Puskást akkor még nemzetközi kupa is lehet ebből.

Sixo
Újpest-DVTK 7-0

Következő meccsen:

DVTK-Fradi 2-0

😊
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Igen. A első gólt hetekig kellett gyakorolni edzésen, de megérte!
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 864 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Megvertem a Kukesit.

Sixo
Újpest-DVTK 7-0

Következő meccsen:

DVTK-Fradi 2-0

😊
warr_b

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 572
Az MSV Duisburg pedig a Bundes 3-ból is kiesett, így jövőre negyedosztály, történetük során először... hát, ők is éltek szebb napokat is.
warr_b
Csórik.... a Rostock is 99 szazalek es megy a harmadosztalyba. Az se egy boldog sztori.
Zsellér van de Vrij
Gyerekként mennyire szurkoltam nekik még. Semmit nem tudok a jelenlegi csapatukról, mégis szomorú ezt olvasnom.
Mikey
rostockban volt akpobori vagy ki a 90es evekben
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 712 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Megvertem a Kukesit.

Sixo
Újpest-DVTK 7-0

Következő meccsen:

DVTK-Fradi 2-0

😊

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 379 — LIGHTS OUT!
Megvertem a Kukesit.

több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 524
Az MSV Duisburg pedig a Bundes 3-ból is kiesett, így jövőre negyedosztály, történetük során először... hát, ők is éltek szebb napokat is.
warr_b
Csórik.... a Rostock is 99 szazalek es megy a harmadosztalyba. Az se egy boldog sztori.
Zsellér van de Vrij
Gyerekként mennyire szurkoltam nekik még. Semmit nem tudok a jelenlegi csapatukról, mégis szomorú ezt olvasnom.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 206 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
warr_b

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 812 — "Montoya por favor!"
Közben még Európában az Atalanta és a Fiorentina elintézte hogy a szezon során már ne lehessen pótolni a meccsüket ami így ki lesz toldva, Atalanta Coppa és EL, Fior konfetti liga döntő 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 8 185
ETH amekkora troll, holnap megveri az Arsenalt és a kupát is behúzza 😀
Löfli
Max Fifaban. Való életben két vereség lesz
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 860 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
ETH amekkora troll, holnap megveri az Arsenalt és a kupát is behúzza 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 374
warr_b
még Szerencse, hogy Schimanski felügyelő már nem érte meg kedvenc csapatának ezt a szégyenét
több mint 1 éve
Skenderbeu, Skenderbeu!

Este meg a Holstein Kiel-Fortuna Düsseldorf nagyon faszának ígérkezik!
warr_b
1-1 a vége, a Kiel feljutott!

több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 860 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
végre nem a Sheriff Tiraspol nyerte a moldáv bajnokságot!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 540 — "Grammar maci"
Akkor ezzel a chelsea győzelemmel eldőlt végleg hogy a mu nem lesz jövőre európában. Ha ez az ára annak hogy a kopasz munkanélküli lesz, ám legyen. Remélem a fél csapatot is szélnek eresztik majd.
davemayer
FA kupa?
csebi
Ne kezdjétek már...! 🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 540 — "Grammar maci"
Akkor ezzel a chelsea győzelemmel eldőlt végleg hogy a mu nem lesz jövőre európában. Ha ez az ára annak hogy a kopasz munkanélküli lesz, ám legyen. Remélem a fél csapatot is szélnek eresztik majd.
davemayer
azért van még egy fa-kupa döntő 😊
törölt kristof
Nem tudom milyen csoda kellene ahhoz, itt tart ez a mai united

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 743 — Így remélem megfelelek nektek.....
Legalább a nemzetközi szereplés megvan vèlhetően a Spursnek, egy kis odafigyeléssel a BL is meglehetett volna 😏
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 333 — Lucas Scott
davemayer
FA kupa?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 346 — Browns GM
davemayer
azért van még egy fa-kupa döntő 😊

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.