Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
amúgy meg milyen jó kis utolsó forduló lehetett volna, ha a dió nem fexik le az Újpestnek
több mint 1 éve
Dárdaival nem hosszabbitanak vótmá? Vagy már nem üti át a küszöböt?😃tuti jön valamelyik NER klubhoz
Nemes samu09
több mint 1 éve
Dárdaival nem hosszabbitanak vótmá? Vagy már nem üti át a küszöböt?😃
több mint 1 éve
Elsőre azt hittem Donnie van de Beek nyert valamit és azt ünneplik.
több mint 1 éve
Egy gyatra 0-0 Norwichban, a két csapat összesített xG-je nem érte el a 0,75-ot...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Az a fliperes fejes?Igen. A első gólt hetekig kellett gyakorolni edzésen, de megérte!Ezt hívják bunda után bundának?Megvertem a Kukesit.Újpest-DVTK 7-0
Megvertük a fradit. Ha kizárják a Videotont és a Puskást akkor még nemzetközi kupa is lehet ebből.
A szaudi liga továbbra is kemény:
Sixo
Következő meccsen:
DVTK-Fradi 2-0
😊
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
csipkelli
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Igen. A első gólt hetekig kellett gyakorolni edzésen, de megérte!Ezt hívják bunda után bundának?Megvertem a Kukesit.Újpest-DVTK 7-0
Megvertük a fradit. Ha kizárják a Videotont és a Puskást akkor még nemzetközi kupa is lehet ebből.
Sixo
Következő meccsen:
DVTK-Fradi 2-0
😊
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Ezt hívják bunda után bundának?Megvertem a Kukesit.Újpest-DVTK 7-0
Sixo
Következő meccsen:
DVTK-Fradi 2-0
😊
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 572
rostockban volt akpobori vagy ki a 90es evekbenGyerekként mennyire szurkoltam nekik még. Semmit nem tudok a jelenlegi csapatukról, mégis szomorú ezt olvasnom.Az MSV Duisburg pedig a Bundes 3-ból is kiesett, így jövőre negyedosztály, történetük során először... hát, ők is éltek szebb napokat is.Csórik.... a Rostock is 99 szazalek es megy a harmadosztalyba. Az se egy boldog sztori.
warr_b
Zsellér van de Vrij
Mikey
több mint 1 éve
Megvertem a Kukesit.Újpest-DVTK 7-0
Sixo
Következő meccsen:
DVTK-Fradi 2-0
😊

több mint 1 éve
Megvertem a Kukesit. Megvertük a fradit. Ha kizárják a Videotont és a Puskást akkor még nemzetközi kupa is lehet ebből.
Some clubs buy referees while some buy opposition playerspic.twitter.com/nWjo1xv9o1
— Troll Football (@TrollFootball) May 11, 2024
több mint 1 éve
Gyerekként mennyire szurkoltam nekik még. Semmit nem tudok a jelenlegi csapatukról, mégis szomorú ezt olvasnom.Az MSV Duisburg pedig a Bundes 3-ból is kiesett, így jövőre negyedosztály, történetük során először... hát, ők is éltek szebb napokat is.Csórik.... a Rostock is 99 szazalek es megy a harmadosztalyba. Az se egy boldog sztori.
warr_b
Zsellér van de Vrij
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Az MSV Duisburg pedig a Bundes 3-ból is kiesett, így jövőre negyedosztály, történetük során először... hát, ők is éltek szebb napokat is.Csórik.... a Rostock is 99 szazalek es megy a harmadosztalyba. Az se egy boldog sztori.
warr_b
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Közben még Európában az Atalanta és a Fiorentina elintézte hogy a szezon során már ne lehessen pótolni a meccsüket ami így ki lesz toldva, Atalanta Coppa és EL, Fior konfetti liga döntő 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
ETH amekkora troll, holnap megveri az Arsenalt és a kupát is behúzza 😀Max Fifaban. Való életben két vereség lesz
Löfli
több mint 1 éve
ETH amekkora troll, holnap megveri az Arsenalt és a kupát is behúzza 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Az MSV Duisburg pedig a Bundes 3-ból is kiesett, így jövőre negyedosztály, történetük során először... hát, ők is éltek szebb napokat is.még Szerencse, hogy Schimanski felügyelő már nem érte meg kedvenc csapatának ezt a szégyenét
warr_b
több mint 1 éve
Skenderbeu, Skenderbeu!1-1 a vége, a Kiel feljutott!
Este meg a Holstein Kiel-Fortuna Düsseldorf nagyon faszának ígérkezik!
warr_b

több mint 1 éve
végre nem a Sheriff Tiraspol nyerte a moldáv bajnokságot!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Ne kezdjétek már...! 🤣Akkor ezzel a chelsea győzelemmel eldőlt végleg hogy a mu nem lesz jövőre európában. Ha ez az ára annak hogy a kopasz munkanélküli lesz, ám legyen. Remélem a fél csapatot is szélnek eresztik majd.FA kupa?
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Nem tudom milyen csoda kellene ahhoz, itt tart ez a mai unitedAkkor ezzel a chelsea győzelemmel eldőlt végleg hogy a mu nem lesz jövőre európában. Ha ez az ára annak hogy a kopasz munkanélküli lesz, ám legyen. Remélem a fél csapatot is szélnek eresztik majd.azért van még egy fa-kupa döntő 😊
davemayer
törölt kristof
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
— football images that precede unfortunate events (@CursedFootball) May 11, 2024
több mint 1 éve
Legalább a nemzetközi szereplés megvan vèlhetően a Spursnek, egy kis odafigyeléssel a BL is meglehetett volna 😏
több mint 1 éve
Akkor ezzel a chelsea győzelemmel eldőlt végleg hogy a mu nem lesz jövőre európában. Ha ez az ára annak hogy a kopasz munkanélküli lesz, ám legyen. Remélem a fél csapatot is szélnek eresztik majd.FA kupa?
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Akkor ezzel a chelsea győzelemmel eldőlt végleg hogy a mu nem lesz jövőre európában. Ha ez az ára annak hogy a kopasz munkanélküli lesz, ám legyen. Remélem a fél csapatot is szélnek eresztik majd.azért van még egy fa-kupa döntő 😊
davemayer
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.