NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Jordánia is ilyen cigány focit játszik? Vezet Qatar, a mikrofonfejű 2x már meghalt a pályán, miközben kb semmi baja nincsen. Japán meg Korea kéne ide, a többi nagyon okádék bandának néz ki, akik ha vezetnek rögtön jön a színház és a fetrengés.
több mint 1 éve
www.eredmenyek.com/jatekos/gol-janusz/jDoPxixA/Megtaláltam a kedvenc nevű játékosomatwww.eredmenyek.com/jatekos/geci-segerso/v14C2tud/
www.eredmenyek.com/jatekos/mt/G2jzDmfs/
Kollegámnak pedig ő
www.eredmenyek.com/jatekos/pina-claudia/YajJWIgq/
zacknorb
nekem ő, vagy yaya banana
Löfli
Esetleg Osama Vinladen a perui másodosztályból.
Ha régebbi, akkor a korábbi belga válogatott középhátvéd, Mark De Man 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Megtaláltam a kedvenc nevű játékosomatwww.eredmenyek.com/jatekos/geci-segerso/v14C2tud/
Kollegámnak pedig ő
zacknorb
nekem ő, vagy yaya banana

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Nagy harc lesz Ádám Martinnal az MVP címért.🚨🇰🇷 Jesse Lingard has just signed in as new FC Seoul player. Deal confirmed, set to be announced soon.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 7, 2024
Medical tests completed yesterday, now all documents signed and time to unveil former #MUFC player as new signing.
Here we go 🏴 pic.twitter.com/tJlk2Ub1gc
több mint 1 éve
RIP Miguel Ángel

több mint 1 éve
Btw, a Realnak meddig kell a Nacho&Carvajal belsővédő kettőssel kezdenie?Hat hétvégén a Carvajal/Csuameni kettős lesz valszeg, mert azóta Nacho se bevethető és Rudiger sem 100as meg. De jövő hétre talán Nacho és Rudiger is rendben lesz.
zacknorb
De addig is jó móka lesz kiállni így a Girona ellen. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Megtaláltam a kedvenc nevű játékosomatCsakis Boli Bolingoli-Mbombo!
Kollegámnak pedig ő
zacknorb
több mint 1 éve
Megtaláltam a kedvenc nevű játékosomatwww.eredmenyek.com/jatekos/mt/G2jzDmfs/
Kollegámnak pedig ő
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.mlsz.hu/hir/hivatalosak-a-ferfi-a-valogatott-elso-harom-felkeszulesi-merkozesenek-idopontjai
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Btw, a Realnak meddig kell a Nacho&Carvajal belsővédő kettőssel kezdenie?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hosszú Katinka? 27 éves korára tudott olimpiát nyerni. Manapság (nem csak a magyarok) 17-9 éves korukban peakelnek úszásban.Magyarországra gondoltamPl.Kurt Warner?ez a csávó... hol volt az elmúlt 10 évben?Tud valaki hasonló "feel good story" - t az elmúlt 30 évből? Más sportokra is gondolok, az, hogy Varga későn érő típus az nem is adja át kellőképp a pályafutásának ívét
Kenny
r.baggio
Tim Thomas hokiban talán
Negritis, a vajda
Esetleg még Randy Couture vagy John Isner
warr_b
r.baggio
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/tokio-2020/2021/06/birkozas-a-keson-ero-klasszis-korpasi-balintAkkor Szőnyi Ferenc. Esetleg Bácsi Péter a nevesebbek közül.Magyarországra gondoltamPl.Kurt Warner?ez a csávó... hol volt az elmúlt 10 évben?Tud valaki hasonló "feel good story" - t az elmúlt 30 évből? Más sportokra is gondolok, az, hogy Varga későn érő típus az nem is adja át kellőképp a pályafutásának ívét
Kenny
r.baggio
Tim Thomas hokiban talán
Negritis, a vajda
warr_b
r.baggio
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Akkor Szőnyi Ferenc. Esetleg Bácsi Péter a nevesebbek közül.Magyarországra gondoltamPl.Kurt Warner?ez a csávó... hol volt az elmúlt 10 évben?Tud valaki hasonló "feel good story" - t az elmúlt 30 évből? Más sportokra is gondolok, az, hogy Varga későn érő típus az nem is adja át kellőképp a pályafutásának ívét
Kenny
r.baggio
Tim Thomas hokiban talán
Negritis, a vajda
warr_b
r.baggio

több mint 1 éve
Magyarországra gondoltamPl.Kurt Warner?ez a csávó... hol volt az elmúlt 10 évben?Tud valaki hasonló "feel good story" - t az elmúlt 30 évből? Más sportokra is gondolok, az, hogy Varga későn érő típus az nem is adja át kellőképp a pályafutásának ívét
Kenny
r.baggio
Tim Thomas hokiban talán
Negritis, a vajda
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
ez a legutobbi Kubatov kerdoiv egyszeruen gyonyoru. mar lassan keszul a nemzeti konzultacio arrol, hogy a szegeny fradi ellen fujnak ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Leverkusen még mindig jóami remiszto, hogy 80.+ perc utan hany meccsen szereznek egy golt, amivel pontot, pontokat hoznak. Bayernnel szemben a bajnoksagban eddig 8 pontot jelent (igen, amiatt a tizi miatt, amit csak ott es csak akkor fujtak be a bundasban, elotte es azota sem soha). Ez mkeppen Xabi Alonso hatas sztem. de nyilvan ez nem tarthat orokke. nagyon regota jon egy olyan Leverkusen-Munchen, amit nagyon varok, de Thomas ugysem fog ram cafolni: nezhetetlen jatek lesz tolunk.
ozibozi
Tuchel RAUS.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Pl.Kurt Warner?ez a csávó... hol volt az elmúlt 10 évben?Tud valaki hasonló "feel good story" - t az elmúlt 30 évből? Más sportokra is gondolok, az, hogy Varga későn érő típus az nem is adja át kellőképp a pályafutásának ívét
Kenny
r.baggio
Tim Thomas hokiban talán
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
Kurt Warner?ez a csávó... hol volt az elmúlt 10 évben?Tud valaki hasonló "feel good story" - t az elmúlt 30 évből? Más sportokra is gondolok, az, hogy Varga későn érő típus az nem is adja át kellőképp a pályafutásának ívét
Kenny
r.baggio
Tim Thomas hokiban talán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ez a csávó... hol volt az elmúlt 10 évben?Tud valaki hasonló "feel good story" - t az elmúlt 30 évből? Más sportokra is gondolok, az, hogy Varga későn érő típus az nem is adja át kellőképp a pályafutásának ívét
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Leverkusen még mindig jó
több mint 1 éve
És még a langyos szar teljesítményével is kitűnik a Vasasból.Radó alig várta, hogy átlépje a 16-ost 1 centivel, és már esett is el. vicc volt a gyerek. most is.Radó egy nagyon ügyes focista volt, de teljesen komolyan mondom, hogy nem bírta el a Budapest okozta ingereket, meg nyomást.Ez a bogesz gol a fradi ellen szar omen, utana mindig megszórnak, bognart kurvara nem szabadott volna jatszatni🤣Egészen bizarr emléknek tűnik visszanézve, hogy játszott a Fradiban is. Meg Radó is.
eaglesmcnabb
Kampman
Simán válogatott szint volt a srác, mondjuk nem ártott volna néha edzésre járni is.
Kenny
petey
több mint 1 éve
Radó alig várta, hogy átlépje a 16-ost 1 centivel, és már esett is el. vicc volt a gyerek. most is.Radó egy nagyon ügyes focista volt, de teljesen komolyan mondom, hogy nem bírta el a Budapest okozta ingereket, meg nyomást.Ez a bogesz gol a fradi ellen szar omen, utana mindig megszórnak, bognart kurvara nem szabadott volna jatszatni🤣Egészen bizarr emléknek tűnik visszanézve, hogy játszott a Fradiban is. Meg Radó is.
eaglesmcnabb
Kampman
Simán válogatott szint volt a srác, mondjuk nem ártott volna néha edzésre járni is.
Kenny
több mint 1 éve
Vigne😃😃😃Arról kérdezték, hogy befolyásolhatja-e a tulajdonosváltás a jövőjét.
„Én vagyok szinte az utolsó, aki értesült a tulajdonosváltásról” – hangzott el a tömör válasz.
Kollégánk kíváncsi volt: a híreknek megfelelően valóban mondta-e a szurkolóknak, hogy felajánlja a tulajdonosnak a lemondását.
„Igen, volt szó ilyesmiről, de úgy fogalmaztam, hogy beszélni fogok Roderickkel. Ennyiben maradtunk.”
Végül azt kérdezték: Nebojsa Vignjevicsnek hívják-e még az Újpest vezetőedzőjét?
„Van érvényes szerződésem.”
több mint 1 éve
9 meccs 1 pont Újpesten. Sheffield United tolt ilyet szezon elején.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Sokakat elkap a Waltner-szindróma...Radó egy nagyon ügyes focista volt, de teljesen komolyan mondom, hogy nem bírta el a Budapest okozta ingereket, meg nyomást.Ez a bogesz gol a fradi ellen szar omen, utana mindig megszórnak, bognart kurvara nem szabadott volna jatszatni🤣Egészen bizarr emléknek tűnik visszanézve, hogy játszott a Fradiban is. Meg Radó is.
eaglesmcnabb
Kampman
Kenny