NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Mainoo nevét mindenki írja fel. Hatalmas játékos lesz.

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 021 — "Montoya por favor!"
Őrült egy meccs 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 021 — "Montoya por favor!"
Szórakoztató ez a fel-alá futball semlegesként, de jót tenne a meccsnek egy Wolves gól

Casemiro olvassa a fórumot 😉

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 745

akkor Mbappé Madrid?
Kenny
Ez szerintem a HP bejelentés lesz.

A Mbappe sztori tuti nyárig húzódni fog. Never ending story.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 211

akkor Mbappé Madrid?
Kenny
Régen eldőlt az már
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!

akkor Mbappé Madrid?

Szerkesztette: Kenny

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Van rá egy rekesz söröm, hogy Sigért elhozzuk és a tesóval lenyom másfél szezont a Szpariban.
Szokol
Ide a sört, Fehervar targyal vele
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
Sigér Dávid szerződést bontott a Fradival
zacknorb
Sose csípte a szerb, rendszeresen piszkálta, meg már jóval ezelőtt elmondta neki, hogy nála nem játszik.
Kenny
Ehhez kepest Sigi fix kezdo miota itt van.
Blevi
utoljára októberben játszott végig egy meccset, aztán már csak max 70 percet játszott azt is háromszor, kb akkor mondta meg neki a szerb, hogy nincs szüksége rá.
A meghosszabbított kéz duma, pedig egyszerű PR volt semmi más.
Sokatmondó az is, hogy még elment az edzőtáborba ahol egy percet nem játszott.

Szerkesztette: Kenny

több mint 1 éve
Little funny PL stats: Núñeznek 9 kapufája van idén, a második legtöbb az három. Mellesleg az egyik az Alexander-Arnold, akinek három van. 😀

KEGYETLEN.
Mikey
Pólóban a kapufa az kb mellé😉
Csak látványosabb.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 782 — Kinek mit intézett a kormánya
Kalvin Phillips tolt egy Szalai Atit

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Little funny PL stats: Núñeznek 9 kapufája van idén, a második legtöbb az három. Mellesleg az egyik az Alexander-Arnold, akinek három van. 😀

KEGYETLEN.
Mikey
korábban linkeltem
kapufa statok
 www.premierleague.com/news/3875004
Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

KEGYETLEN.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Mindig bírom, amikor barkareál témakörben egymásnak feszül a két tábor "na ki is a nagyobb csaló?"-témakörben.

Egyet nem árt megjegyezni: egyikük sem. Csak amíg a katalány brigád az állandó belső rivalizálás miatt mindig kénytelen újrakezdeni a kapcsolati tőke felhalmozását (Bartomeu, Rosell meg Laporta.egymást.nyírta mindig is), azt az évtizedek óta uralkodó Perez már véghez vitte és ki is használja. Olyan betagozódottsága van a spanyol politika/sportpolitika, és a nemzetközi futballdiplomácia irányában, amilyenről más csak álmodozhat.

Most attól tekintsünk el hogy Perez leváltására igény vagy bátorság nincs-e... de ő nagyobb pályás annál, hogy ilyen technikákra legyen rászorulva.
több mint 1 éve
garincsa San Francisco 49ers 465
Nemes samu09
Játékvezető megvesztegetéssel kapcsolatban nincs semmi bizonyíték. Az hogy ezt a csontot rágja mindenki bőven elég arra hogy a csapat meginogjon. A két idézett szöveg alatti saját véleményed kiegészítéséről beszéltem egész eddig, ha valaki valamit állít akkor az biztos úgy van, legyen bármi az ítélet végül.
garincsa
Elég levágós volt hogy mire ment ki az egész. Elfogultnak kell lenni hogy ne látsd. Vagy segghülyének.
Ezekről a technikai jelentésekről nem hallottam, hogy bemutatták volna, mint ellenszolgáltatás. Ha nem gondolták volna érinthetetlennek magukat akkor tényleg kitaláltak volna egy kamu szolgáltatást amiért fizetnek. De ennyire tellett.
Nemes samu09
Az hogy te nem hallottál róla vagy fél cikkeket olvastál nehogy már az én problémám legyen. Több száz videó, felvételt tettek közé milyen szolgáltatásokat, elemzéseket kaptak.
garincsa
Mégse lőtted be ide a linket. Biztos valid volt és elfogadták.
Nemes samu09
Ezt én is mondhatnám mennyire vagy benne a témában.. Ha valóban érdekel a dolog akkor tudnál róla vagy mióta beszélgetünk erről rákerestél volna.

De tessék:

en.as.com/soccer/joan-laporta-reveals-caso-negreira-documents-at-press-conference-n/
garincsa
Utána néztem de nem találtam. Amit te linkeltél abban is irják:

The documents presented by Laporta at the press conference has not yet been verified publically. But even if they are consistent with his claims many will still see the payments as contentious.

Szóval még mindig nincs rá bizonyíték.
Nemes samu09
Ez egy régi cikk ahogy látom. Vélhetően megvizsgálták őket, ezek miatt is ejtették a bunda vádakat.
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 445 — I like the Texans, I like who we are
Nemes samu09
Játékvezető megvesztegetéssel kapcsolatban nincs semmi bizonyíték. Az hogy ezt a csontot rágja mindenki bőven elég arra hogy a csapat meginogjon. A két idézett szöveg alatti saját véleményed kiegészítéséről beszéltem egész eddig, ha valaki valamit állít akkor az biztos úgy van, legyen bármi az ítélet végül.
garincsa
Elég levágós volt hogy mire ment ki az egész. Elfogultnak kell lenni hogy ne látsd. Vagy segghülyének.
Ezekről a technikai jelentésekről nem hallottam, hogy bemutatták volna, mint ellenszolgáltatás. Ha nem gondolták volna érinthetetlennek magukat akkor tényleg kitaláltak volna egy kamu szolgáltatást amiért fizetnek. De ennyire tellett.
Nemes samu09
Az hogy te nem hallottál róla vagy fél cikkeket olvastál nehogy már az én problémám legyen. Több száz videó, felvételt tettek közé milyen szolgáltatásokat, elemzéseket kaptak.
garincsa
Nemes samu09
Ezt én is mondhatnám mennyire vagy benne a témában.. Ha valóban érdekel a dolog akkor tudnál róla vagy mióta beszélgetünk erről rákerestél volna.

De tessék:

en.as.com/soccer/joan-laporta-reveals-caso-negreira-documents-at-press-conference-n/
garincsa
Utána néztem de nem találtam. Amit te linkeltél abban is irják:

The documents presented by Laporta at the press conference has not yet been verified publically. But even if they are consistent with his claims many will still see the payments as contentious.

Szóval még mindig nincs rá bizonyíték.
több mint 1 éve
Nemes samu09
garincsa
Nemes samu09
garincsa
Nemes samu09

De tessék:

több mint 1 éve
Nemes samu09
garincsa
Nemes samu09
garincsa
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
zacknorb
Sose csípte a szerb, rendszeresen piszkálta, meg már jóval ezelőtt elmondta neki, hogy nála nem játszik.
Kenny
Sérülése óta nem volt az igazi, ráadásul nem egy technikás, inkább iparos gyerek volt mindig is, így is szép karrier van mögötte a Fradival. Úgy, hogy 25-27 évesen az NB2/NB3-ban nyomta és nagyon nem emelkedett ki onnan sem.
Ha nem sérül meg..
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Van rá egy rekesz söröm, hogy Sigért elhozzuk és a tesóval lenyom másfél szezont a Szpariban.
több mint 1 éve
Nemes samu09
garincsa
Nemes samu09
több mint 1 éve
Nemes samu09
garincsa
több mint 1 éve
Hogy az istenbe 3. a PSG?
 www2.deloitte.com/uk/en/pages/sports-business-group/articles/deloitte-football-money-league.html
Sixo
Ahogy a Barca a 4.
Kreativ könyveléssel, kamu szponzorokkal, offshore trükközéssel, alvilági sportwashing pénzekkel. Gondolom emellé Laporta még a szeretője szeméremdombjára is jelzálogot tett. De így, hogy már nem kell fizetni a bíróknak onnan is felszabadult egy kis tőke
FLZOLI
Van egy fajta kisebbségi komplexusod nem?
garincsa
Hogy lehet hogy csak akkor tűnsz fel amikor a Real vagy a Barca a téma?😃
Nemes samu09
Szerintem ahhoz szólok hozzá ami érdekel, meg amikor ekkora blődségeket ír valaki azt nehéz reakció nélkül hagyni.
garincsa
Melyik volt a blődség? Hogy mindenki játszik a könyveléssel? Spitify camp nou? Bundázás? Sajnos ezek tények. Sok mindent nem lehet belemagyarázni.
Nemes samu09
Már ha azt írja mindenki játszik a könyveléssel már másképp hangzik, de úgy vannak beállítva dolgok mintha ezt csak és kizárólag 1 klub csinálja. Gondolom a saját csapata szent mindenben. A bundazásról meg annyit hogy lezárult a Negreira ügy és semmilyen bizonyítékot nem találtak megvesztegetéssel kapcsolatban. De egy hatternek ez teljesen mindegy. Ha ártatlan valaki akkor is ezt fogja emlegetni 50 év múlva is mert ha valaki mond valamit arról a csapatról amit nem szeret akkor az biztosan úgy van, ha bebizonyosodik hogy nem történt semmi, akkor a szokásos duma eltussolták.m
garincsa
Még mindig tart a vizsgálat de nem lényeg.

Szerintem a Barca cigánykodásait úgy beállítani, mint business as usual finoman szólva is szemellenzős. Ha nem róluk lenne szó már rég a negyedik ligában nyomnák és a felsővezetőség minden tagja egy börtöncellában kártyázna.
FLZOLI
A játékvezetés megvesztegetése vádat már ejtették. Adózási bűncselekmények miatt vizsgálják már csak, amiben Bartomeu a fő gyanúsított.
Mi a cigánykodás? Az hogy nincs pénzed, bérbe adod a kocsidat hogy legye az mióta bűncselekmény? Ha szarban vagy víz felett lebegsz ideig óráig, ha nem sikerül megoldást találni úgyis összedől a kártyavár. Amire épp kell mindig van pénz. Meddig tudják ezt csinálni jó kérdés, véleményem az hogy kénytelenek lesznek behódolni valami arab reteknek. Lehet hogy neked és másoknak ez nem tetszik, de nem szabálytalan. Lehet azzal is dobálózni bezzeg a mitomén Valencia csődbe menne, igen, sajnos csődbe menne, mert nincs akkora marketingértéke.
garincsa
Én melletted állok...illetve inkább mögötted, mert már rég feladtam. Itt mindenki beavatott ember, aki ismeri a vádiratot és nem mellesleg az ítéletet is...inkább arról kellene beszélni, hogy lassan összejönne a sérültválogatott is 😕
Klaci79
Nem állítottam soha hogy makulátlan a Barca(vagy akármelyik top klub, sőt..), de ne olyan dolgokat hozzunk fel ami hülyeség. Mint említettem kis csapatok nem tudnak jogokat eladni, vagyis tudnának csak ugyanott lennének ahonnan indultak, mert nincs akkora marketingértékük. Pláne azért na az adott klubbot hibáztassuk mert van ez a kiskapu és valaki kihasználja. Az angolok mivel jobbak? Évente milliárdokért igazolnak, eladás semmi, PSG-ről nem beszélve vagy a Real Madrid-ról. Egyik nagykutya sem különb a másiktól, csak a drukkerek nem tudnak mibe belekötni, ha épp nem megy a csapatának de az ellenfélnek igen.
garincsa
Ha szerinted a Real, Bayern ugyan úgy kezeli a pénzügyeit és a főkönyvet mint a City, PSG, Barca trió akkor nincs miről beszélni....
FLZOLI
City, PSG teljesen más eset mint a többiek. Ez a két csapat bőven a Barca felett áll. Ők mivel tudnak elszámolni? A Barcelona legalább bizonyítottan kiárusítja a saját jogait ami jó ötlet volt e azt majd az idő eldönti. Lényeg hogy az adott feltételeknek megfelelnek. Nem jelenti azt hogy nincs adósságuk, de ha ezen múlna bármi akkor melyik nagycsapat tehetné fel a kezét hogy én minden követelménynek megfelelek?

Szerkesztette: garincsa
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 745
Elvileg holnap jelentik be, h a Real 70 milliós szponzori szerződést kötött a HP-val, aminek a logója a mezek ujjan lesz majd.
rob3r7o
Az Adidas 120 milliót fizet mint gyártó, a Fly Emirates 70 körül mint főszponzor, szóval szerintem egy felkar logóért nem fog ennyit fizetni a HP. De ne legyen igazam, kell a pénz Mbappe anyjának és sleppjének...
FLZOLI
Pedig a hírek szerint kb ennyit fognak fizetni.

Amúgy nyilván nem csak felkar logó lesz, feltelezem ennél bőven komolyabb lesz az együttműködés.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
zacknorb
Kenny
Ehhez kepest Sigi fix kezdo miota itt van.
Blevi
Azt is mintha nyilatkozta volna, hogy meghosszabbított karja neki

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hogy az istenbe 3. a PSG?
 www2.deloitte.com/uk/en/pages/sports-business-group/articles/deloitte-football-money-league.html
Sixo
Ahogy a Barca a 4.
Kreativ könyveléssel, kamu szponzorokkal, offshore trükközéssel, alvilági sportwashing pénzekkel. Gondolom emellé Laporta még a szeretője szeméremdombjára is jelzálogot tett. De így, hogy már nem kell fizetni a bíróknak onnan is felszabadult egy kis tőke
FLZOLI
Van egy fajta kisebbségi komplexusod nem?
garincsa
Hogy lehet hogy csak akkor tűnsz fel amikor a Real vagy a Barca a téma?😃
Nemes samu09
Szerintem ahhoz szólok hozzá ami érdekel, meg amikor ekkora blődségeket ír valaki azt nehéz reakció nélkül hagyni.
garincsa
Melyik volt a blődség? Hogy mindenki játszik a könyveléssel? Spitify camp nou? Bundázás? Sajnos ezek tények. Sok mindent nem lehet belemagyarázni.
Nemes samu09
Már ha azt írja mindenki játszik a könyveléssel már másképp hangzik, de úgy vannak beállítva dolgok mintha ezt csak és kizárólag 1 klub csinálja. Gondolom a saját csapata szent mindenben. A bundazásról meg annyit hogy lezárult a Negreira ügy és semmilyen bizonyítékot nem találtak megvesztegetéssel kapcsolatban. De egy hatternek ez teljesen mindegy. Ha ártatlan valaki akkor is ezt fogja emlegetni 50 év múlva is mert ha valaki mond valamit arról a csapatról amit nem szeret akkor az biztosan úgy van, ha bebizonyosodik hogy nem történt semmi, akkor a szokásos duma eltussolták.m
garincsa
Még mindig tart a vizsgálat de nem lényeg.

Szerintem a Barca cigánykodásait úgy beállítani, mint business as usual finoman szólva is szemellenzős. Ha nem róluk lenne szó már rég a negyedik ligában nyomnák és a felsővezetőség minden tagja egy börtöncellában kártyázna.
FLZOLI
A játékvezetés megvesztegetése vádat már ejtették. Adózási bűncselekmények miatt vizsgálják már csak, amiben Bartomeu a fő gyanúsított.
Mi a cigánykodás? Az hogy nincs pénzed, bérbe adod a kocsidat hogy legye az mióta bűncselekmény? Ha szarban vagy víz felett lebegsz ideig óráig, ha nem sikerül megoldást találni úgyis összedől a kártyavár. Amire épp kell mindig van pénz. Meddig tudják ezt csinálni jó kérdés, véleményem az hogy kénytelenek lesznek behódolni valami arab reteknek. Lehet hogy neked és másoknak ez nem tetszik, de nem szabálytalan. Lehet azzal is dobálózni bezzeg a mitomén Valencia csődbe menne, igen, sajnos csődbe menne, mert nincs akkora marketingértéke.
garincsa
Én melletted állok...illetve inkább mögötted, mert már rég feladtam. Itt mindenki beavatott ember, aki ismeri a vádiratot és nem mellesleg az ítéletet is...inkább arról kellene beszélni, hogy lassan összejönne a sérültválogatott is 😕
Klaci79
Nem állítottam soha hogy makulátlan a Barca(vagy akármelyik top klub, sőt..), de ne olyan dolgokat hozzunk fel ami hülyeség. Mint említettem kis csapatok nem tudnak jogokat eladni, vagyis tudnának csak ugyanott lennének ahonnan indultak, mert nincs akkora marketingértékük. Pláne azért na az adott klubbot hibáztassuk mert van ez a kiskapu és valaki kihasználja. Az angolok mivel jobbak? Évente milliárdokért igazolnak, eladás semmi, PSG-ről nem beszélve vagy a Real Madrid-ról. Egyik nagykutya sem különb a másiktól, csak a drukkerek nem tudnak mibe belekötni, ha épp nem megy a csapatának de az ellenfélnek igen.
garincsa
Ha szerinted a Real, Bayern ugyan úgy kezeli a pénzügyeit és a főkönyvet mint a City, PSG, Barca trió akkor nincs miről beszélni....