NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Irán egy 96. perces büntetővel 2-1-re legyőzte Japánt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Richarlison iszonyat HOT🔥
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 404
Gula kezd majd
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/02/itt-a-vege-duchatelet-eladja-az-ujpestet-jovo-heten-johet-az-alairas-ns-infohányszor hallottuk már ezt...
Ha minden jól megy szomorkodhat a sok állami gondozott...még a végén benn maradunk!
Stoki
több mint 1 éve
Szerintem ez világrekord: még csak egy meccs ment le a bajnokságból, de úgy néz ki a 12 csapatból már 2 csapatnál távozik a vezetőedző: a diók után az Újpest is edzőt vált.Én úgy tudom 17 forduló már lement 😃
Szokol
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/02/itt-a-vege-duchatelet-eladja-az-ujpestet-jovo-heten-johet-az-alairas-ns-infoHa minden jól megy szomorkodhat a sok állami gondozott...még a végén benn maradunk!
több mint 1 éve
Szerintem ez világrekord: még csak egy meccs ment le a bajnokságból, de úgy néz ki a 12 csapatból már 2 csapatnál távozik a vezetőedző: a diók után az Újpest is edzőt vált.
több mint 1 éve
iktriad most büszke rám. Lecce egy 90. és egy 92. perces góllal kontra fordította a fordítást. Nem mintha nem érdemelték volna meg, a Fior ma is borzalmasan gyenge volt, 1.5 komoly helyzetük volt + az a hatalmas átlövés az ex-Juvés Mandragorától.A BVB 90. után nemcsakhogy 0-0, most nagyon közel volt az 1-0-hoz a HeidenheimAzt nem értem, hogy hogy 9. a Heidenheim, azt hittem jönnek és mennek is egyből 1 év után.
zacknorb
A Fior a végére csak megfordította a meccsét a Lecce ellen. A Leccét sem értem. Kiesés ellen kéne harcolniuk. Ennek ellenére középmezőnyben vannak.
Sixo
Közben a Leeds egy olasz góllal nyert idegenben, és már is feljutást jelentő 2. helyen a csapat. Mondjuk az Ipswich 2 meccsel kevesebbet játszott.
több mint 1 éve
mondjuk ritka gyenge a gyep minősége. Nem egyszerű így másnak Heidenheimben játszani.A BVB 90. után nemcsakhogy 0-0, most nagyon közel volt az 1-0-hoz a HeidenheimAzt nem értem, hogy hogy 9. a Heidenheim, azt hittem jönnek és mennek is egyből 1 év után.
zacknorb
A Fior a végére csak megfordította a meccsét a Lecce ellen. A Leccét sem értem. Kiesés ellen kéne harcolniuk. Ennek ellenére középmezőnyben vannak.
Sixo
több mint 1 éve
A BVB 90. után nemcsakhogy 0-0, most nagyon közel volt az 1-0-hoz a HeidenheimAzt nem értem, hogy hogy 9. a Heidenheim, azt hittem jönnek és mennek is egyből 1 év után.
zacknorb
több mint 1 éve
A BVB 90. után nemcsakhogy 0-0, most nagyon közel volt az 1-0-hoz a Heidenheim
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
🚨🏆 Joan Laporta: “These clubs have already agreed to the Super League”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 2, 2024
“Inter, Milan, Napoli, Roma, Olympique Marseille, Benfica, Porto, Sporting, Ajax, Feyenoord, PSV, Anderlecht, Club Brugge and all Spanish clubs except Atlético Madrid”. pic.twitter.com/F3LW0TzyJ6
több mint 1 éve
Úgy látom a Dózsa problémái nem oldódtak meg a téli szünetben…
több mint 1 éve
jó nagy chokerek ezek az ausztrálok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Son becsavarta a 16os sarkárólAztán piros az ausztráloknál.
Löfli
Nigéria vezet félidőben.

több mint 1 éve
Son becsavarta a 16os sarkáról

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Szivacski fél évre kölcsönbe Kövesdre 🤣😂😁

több mint 1 éve
Jordánia egy öngóllal ment tovább, Korea meg egy 96. perces tizivel mentette hosszabbításra az auszik ellen.

több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/minden-mas-foci/2024/02/szuperliga-laporta-kikotyogta-eddig-kik-mondtak-igent-a-sorozatra23 évesen már volt vagy 6 csapata
A Vasasba meg jött Szánthó Regő a Fradiból.
warr_b
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/minden-mas-foci/2024/02/szuperliga-laporta-kikotyogta-eddig-kik-mondtak-igent-a-sorozatra A Vasasba meg jött Szánthó Regő a Fradiból.

több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 404
Styles ->SUNDERLAND
több mint 1 éve
65 méterről?#AlNassrInterMiami pic.twitter.com/v1eXyaWnaT
— أإلشمـاإألي 🇸🇦 (@goold_1414) February 1, 2024