NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 377
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Mondjuk ez ahogy Martinelli labdával lefutotta, nem volt csúnya
több mint 1 éve
oh Thiago a padon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
De utálom ezt a lila mezt
több mint 1 éve
Mondjuk van olyan edző aki legalább jó pozíciójában játszatja a játékosokat, nem olyan körökben amire nincs meg a tudásuk, azzal lehet előrelépniÉs mi fog változni? Ez a keret ennyire képes bármilyen edzővelPoch out?Remélem
Löfli
zinedine5
kapitnono
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
megvertük a Győrt gecc! a vendégeknél Bumba az első félidőben kb 3 gólt is lőhetett volna, de a második félidőben jól védekeztünk, a 95-ben mondjuk majdnem egyenlített az ETO 😀Nah, jah elbalfaszkodtuk....
Löfli

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
És mi fog változni? Ez a keret ennyire képes bármilyen edzővelPoch out?Remélem
Löfli
zinedine5

több mint 1 éve
Közben a Lipcse - Union Berlin meccsen meg 3 magyar lesz a 2 kezdő 11-ben (Gula, Orbán és Schäfer).
több mint 1 éve
Ugyanott érzett valamit a Chelsea meccs után, ahol sérült volt nem is olyan rég, így inkább nem kockáztatott vele Klopp.Szobo tényleg out 😕Semmi hir rola
Nomac
YoungZeeZee
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Poch out?Nekem tetszik amit csinál. Nem lehet ő egyszerre a MU meg a Chelsea edzője is ?
Löfli
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2024/02/liverpool-szoboszlai-dominik-nincs-ott-az-arsenal-elleni-meccskeretbenSzobo tényleg out 😕Semmi hir rola
Nomac
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Poch out?Pont akartam kérdezni, hogy meddig tart még a türelem vele szemben?
Löfli
Tényleg mákjuk van, hogy az idei PL-ben van 3 hót gyenge csapat, akiket tuti megelőznek
több mint 1 éve
Mindkettő igazNálunk Jézus akiről ez jött le ugyanígy.Ezert az elvileg 🙂 Poolhoz szorosan kotodo szurkoloi twitter oldal a forras, ok nem szoktak hulyeseget irni de majd kiderul.Szob elvileg nem utazott el a kerettel Londonba..Nem is említik a megbízható oldalak, hogy ne utazott volna el.
JéBé
Mikey
JéBé
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Szobo tényleg out 😕
több mint 1 éve
Poch out?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Jobb, mint az alibi spanyol Liga.nézem ezt a Villareal meccset. Spanyol bírók nagyon gyenge színvonalon vezetik a meccseket. Már tudom, miért nem szoktam La Liga meccseket nézni. Serie A ás La Liga elég gyenge. Bundás és PL sokkal jobb. NB 1 meg a csúcsok csúcsa természetesen. 😛 😀mondjuk ha a PL bírók kiemelkednek akkor ott komoly baj van
Toto21
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Na a lányokat is megverte szerencsésen a WHU otthon, ezt a betegséget nehezen tudjuk levetkőzni.
több mint 1 éve
megvertük a Győrt gecc! a vendégeknél Bumba az első félidőben kb 3 gólt is lőhetett volna, de a második félidőben jól védekeztünk, a 95-ben mondjuk majdnem egyenlített az ETO 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
nézem ezt a Villareal meccset. Spanyol bírók nagyon gyenge színvonalon vezetik a meccseket. Már tudom, miért nem szoktam La Liga meccseket nézni. Serie A ás La Liga elég gyenge. Bundás és PL sokkal jobb. NB 1 meg a csúcsok csúcsa természetesen. 😛 😀mondjuk ha a PL bírók kiemelkednek akkor ott komoly baj van
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
nézem ezt a Villareal meccset. Spanyol bírók nagyon gyenge színvonalon vezetik a meccseket. Már tudom, miért nem szoktam La Liga meccseket nézni. Serie A ás La Liga elég gyenge. Bundás és PL sokkal jobb. NB 1 meg a csúcsok csúcsa természetesen. 😛 😀
több mint 1 éve
Nálunk Jézus akiről ez jött le ugyanígy.Ezert az elvileg 🙂 Poolhoz szorosan kotodo szurkoloi twitter oldal a forras, ok nem szoktak hulyeseget irni de majd kiderul.Szob elvileg nem utazott el a kerettel Londonba..Nem is említik a megbízható oldalak, hogy ne utazott volna el.
JéBé
Mikey
JéBé
több mint 1 éve
Á, azt még én sem követem 😂Palau 2 ?Elbasani-FlamurtariNagyon pofás rangadók vannak a mai napon. Arsenal - Liverpool, Real - Atleti, Derby d'Italia, Lyon - Marseille, Ascoli - Südtirol,BVSC - Győr!!!
Sixo
Löfli
warr_b
Sixo
Albán 2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta