Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
19/20ban sokkal több volt benne mint ami azóta lett belőleHagyjuk már ezt a MUt. 0 helyzetből már a 2. góljukat rúgják... Miért pont ellenünk jön össze nekik minden ...ahhoz képest, hogy mennyi hiányzó van, én elégedett vagyok...sajnálom, hogy ilyen gólokat sikerült kapni, de az is gáz, hogy ez a Werner gyerekkel akarjuk pótolni Son-t...nyilván ez volt az olcsó megoldás
Sixo
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hagyjuk már ezt a MUt. 0 helyzetből már a 2. góljukat rúgják... Miért pont ellenünk jön össze nekik minden ...ahhoz képest, hogy mennyi hiányzó van, én elégedett vagyok...sajnálom, hogy ilyen gólokat sikerült kapni, de az is gáz, hogy ez a Werner gyerekkel akarjuk pótolni Son-t...nyilván ez volt az olcsó megoldás
Sixo
több mint 1 éve
Azért Lunin ihozzatette a magáét mar most. Elképesztően jól véd idén.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Vinicius elkezdteÉs folytatja. Bekezdett.
ozibozi
több mint 1 éve
Vinicius elkezdte
több mint 1 éve
ANK-n meg két simának ígérkező meccs után este a Ghána-Cape Verde még akár izgi is lehet.Szívesen 😂
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Mozambik fordított Egyiptom ellen!Hajrá Mozambik, ha már a Közép-Afrikai köztársaság nem jutott ki.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
MU rendesen kijött a második félidőre 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Hagyjuk már ezt a MUt. 0 helyzetből már a 2. góljukat rúgják... Miért pont ellenünk jön össze nekik minden ...
több mint 1 éve
Jah, igen, gondoltam. Meglátjuk.Külföldről kell VPN hozzáKöszi! Csekkolom.Azt hiszem ha egyszer már feltöltöttél valaha megy. Én fél évente töltök fel egy 5000-est, és eljátszom. Most nincs semmi rajta, de megy.Tippmixpro-n egyébként mennyi pénznek kell lennie, h tudjam nézni? Vagy nincs ilyen korlátozás?Tippmixpron van egyébként nem jó minőségben, de legalább van. Vagy stream. Mint minden spanyol meccs.Mindenki nagyon nagynak hiszi itt magát. Mintha nem tudná mindenki mire gondoltam, de ahelyett hogy akkor vagy kijavítanátok az embert neki álltok gúnyt űzni belőle.Pont olyan humoros mint a kérdés. A spanyol kupadöntőt ma sehol nem adják a világon, ugyanis olyan nem lesz. Majd áprilisban.Nagyon humorosnak hiszed magad. Elárulom nem vagy az.Melyik csatornán közvetítik ma a Spanyol kupa döntőt? Előre is kösziBarbie TV
garincsa
slowmotion
garincsa
Heisman nádor
garincsa
Heisman nádor
rob3r7o
Heisman nádor
Régebben én is játszottam vele, de már évek óta nem, úgyhogy most feltöltom aztán csekkolom. Remelem megy innen németből is. 😀
rob3r7o
Heisman nádor
Azért köszi!
több mint 1 éve
Külföldről kell VPN hozzáKöszi! Csekkolom.Azt hiszem ha egyszer már feltöltöttél valaha megy. Én fél évente töltök fel egy 5000-est, és eljátszom. Most nincs semmi rajta, de megy.Tippmixpro-n egyébként mennyi pénznek kell lennie, h tudjam nézni? Vagy nincs ilyen korlátozás?Tippmixpron van egyébként nem jó minőségben, de legalább van. Vagy stream. Mint minden spanyol meccs.Mindenki nagyon nagynak hiszi itt magát. Mintha nem tudná mindenki mire gondoltam, de ahelyett hogy akkor vagy kijavítanátok az embert neki álltok gúnyt űzni belőle.Pont olyan humoros mint a kérdés. A spanyol kupadöntőt ma sehol nem adják a világon, ugyanis olyan nem lesz. Majd áprilisban.Nagyon humorosnak hiszed magad. Elárulom nem vagy az.Melyik csatornán közvetítik ma a Spanyol kupa döntőt? Előre is kösziBarbie TV
garincsa
slowmotion
garincsa
Heisman nádor
garincsa
Heisman nádor
rob3r7o
Heisman nádor
Régebben én is játszottam vele, de már évek óta nem, úgyhogy most feltöltom aztán csekkolom. Remelem megy innen németből is. 😀
rob3r7o
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Köszi! Csekkolom.Azt hiszem ha egyszer már feltöltöttél valaha megy. Én fél évente töltök fel egy 5000-est, és eljátszom. Most nincs semmi rajta, de megy.Tippmixpro-n egyébként mennyi pénznek kell lennie, h tudjam nézni? Vagy nincs ilyen korlátozás?Tippmixpron van egyébként nem jó minőségben, de legalább van. Vagy stream. Mint minden spanyol meccs.Mindenki nagyon nagynak hiszi itt magát. Mintha nem tudná mindenki mire gondoltam, de ahelyett hogy akkor vagy kijavítanátok az embert neki álltok gúnyt űzni belőle.Pont olyan humoros mint a kérdés. A spanyol kupadöntőt ma sehol nem adják a világon, ugyanis olyan nem lesz. Majd áprilisban.Nagyon humorosnak hiszed magad. Elárulom nem vagy az.Melyik csatornán közvetítik ma a Spanyol kupa döntőt? Előre is kösziBarbie TV
garincsa
slowmotion
garincsa
Heisman nádor
garincsa
Heisman nádor
rob3r7o
Heisman nádor
több mint 1 éve
Azt hiszem ha egyszer már feltöltöttél valaha megy. Én fél évente töltök fel egy 5000-est, és eljátszom. Most nincs semmi rajta, de megy.Tippmixpro-n egyébként mennyi pénznek kell lennie, h tudjam nézni? Vagy nincs ilyen korlátozás?Tippmixpron van egyébként nem jó minőségben, de legalább van. Vagy stream. Mint minden spanyol meccs.Mindenki nagyon nagynak hiszi itt magát. Mintha nem tudná mindenki mire gondoltam, de ahelyett hogy akkor vagy kijavítanátok az embert neki álltok gúnyt űzni belőle.Pont olyan humoros mint a kérdés. A spanyol kupadöntőt ma sehol nem adják a világon, ugyanis olyan nem lesz. Majd áprilisban.Nagyon humorosnak hiszed magad. Elárulom nem vagy az.Melyik csatornán közvetítik ma a Spanyol kupa döntőt? Előre is kösziBarbie TV
garincsa
slowmotion
garincsa
Heisman nádor
garincsa
Heisman nádor
rob3r7o
több mint 1 éve
Tippmixpro-n egyébként mennyi pénznek kell lennie, h tudjam nézni? Vagy nincs ilyen korlátozás?Tippmixpron van egyébként nem jó minőségben, de legalább van. Vagy stream. Mint minden spanyol meccs.Mindenki nagyon nagynak hiszi itt magát. Mintha nem tudná mindenki mire gondoltam, de ahelyett hogy akkor vagy kijavítanátok az embert neki álltok gúnyt űzni belőle.Pont olyan humoros mint a kérdés. A spanyol kupadöntőt ma sehol nem adják a világon, ugyanis olyan nem lesz. Majd áprilisban.Nagyon humorosnak hiszed magad. Elárulom nem vagy az.Melyik csatornán közvetítik ma a Spanyol kupa döntőt? Előre is kösziBarbie TV
garincsa
slowmotion
garincsa
Heisman nádor
garincsa
Heisman nádor
több mint 1 éve
ezt a Spurs gól literally a fantasy csapatom hozta össze
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ennyi lett volna a kérdés. Köszönöm!Tippmixpron van egyébként nem jó minőségben, de legalább van. Vagy stream. Mint minden spanyol meccs.Mindenki nagyon nagynak hiszi itt magát. Mintha nem tudná mindenki mire gondoltam, de ahelyett hogy akkor vagy kijavítanátok az embert neki álltok gúnyt űzni belőle.Pont olyan humoros mint a kérdés. A spanyol kupadöntőt ma sehol nem adják a világon, ugyanis olyan nem lesz. Majd áprilisban.Nagyon humorosnak hiszed magad. Elárulom nem vagy az.Melyik csatornán közvetítik ma a Spanyol kupa döntőt? Előre is kösziBarbie TV
garincsa
slowmotion
garincsa
Heisman nádor
garincsa
Heisman nádor
több mint 1 éve
Tippmixpron van egyébként nem jó minőségben, de legalább van. Vagy stream. Mint minden spanyol meccs.Mindenki nagyon nagynak hiszi itt magát. Mintha nem tudná mindenki mire gondoltam, de ahelyett hogy akkor vagy kijavítanátok az embert neki álltok gúnyt űzni belőle.Pont olyan humoros mint a kérdés. A spanyol kupadöntőt ma sehol nem adják a világon, ugyanis olyan nem lesz. Majd áprilisban.Nagyon humorosnak hiszed magad. Elárulom nem vagy az.Melyik csatornán közvetítik ma a Spanyol kupa döntőt? Előre is kösziBarbie TV
garincsa
slowmotion
garincsa
Heisman nádor
garincsa
több mint 1 éve
Mindenki nagyon nagynak hiszi itt magát. Mintha nem tudná mindenki mire gondoltam, de ahelyett hogy akkor vagy kijavítanátok az embert neki álltok gúnyt űzni belőle.Pont olyan humoros mint a kérdés. A spanyol kupadöntőt ma sehol nem adják a világon, ugyanis olyan nem lesz. Majd áprilisban.Nagyon humorosnak hiszed magad. Elárulom nem vagy az.Melyik csatornán közvetítik ma a Spanyol kupa döntőt? Előre is kösziBarbie TV
garincsa
slowmotion
garincsa
Heisman nádor
több mint 1 éve
Pont olyan humoros mint a kérdés. A spanyol kupadöntőt ma sehol nem adják a világon, ugyanis olyan nem lesz. Majd áprilisban.Nagyon humorosnak hiszed magad. Elárulom nem vagy az.Melyik csatornán közvetítik ma a Spanyol kupa döntőt? Előre is kösziBarbie TV
garincsa
slowmotion
garincsa
több mint 1 éve
Ma futhat a MU, ezeket szereti egyedül ETH. Højlund be is baszta.
több mint 1 éve
Nagyon humorosnak hiszed magad. Elárulom nem vagy az.Melyik csatornán közvetítik ma a Spanyol kupa döntőt? Előre is kösziBarbie TV
garincsa
slowmotion
több mint 1 éve
Nigéria meccs nem csoda hogy iksz lett, de az ellenfélnek kellett volna egyenlíteni... 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
A Bologna is elindult a lejtőn😉Girona elindult a lejtőn😕Azért egy X alapján ezt leírni olyan, mint szeptemberben Leicester2.0-t kiáltani
Eddig tartott
ozibozi
zacknorb