Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
góóóól
több mint 2 éve
Hajlá mèhecskèk 😛adom a német házidöntőt 😉
dande2
több mint 2 éve
Látszik milyen gyenge párosítás, alig volt 4-5 hozzászólás 😊 Pedig vazze egy BL elődöntő!
több mint 2 éve
Én arra gyanakodtam, hogy az oroszok már elcsatolták. De ezek szerint még nem.Meccset szeretnék nézni. Erre az M4sport ezt írja ki: "Ez a tartalom csak Magyarországon érhető el". Ha nem Bp-en lennék, akkor érteném. De így? Mi a lófütty ez?Budapest ezek szerint nem Magyarország. Köcsög karácsony csak elérte.
Ui: Na, a harmadik kísérletre beengedett.
nagylaza, főpohárnok
rob3r7o
több mint 2 éve
Meccset szeretnék nézni. Erre az M4sport ezt írja ki: "Ez a tartalom csak Magyarországon érhető el". Ha nem Bp-en lennék, akkor érteném. De így? Mi a lófütty ez?Budapest ezek szerint nem Magyarország. Köcsög karácsony csak elérte.
Ui: Na, a harmadik kísérletre beengedett.
nagylaza, főpohárnok
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Meccset szeretnék nézni. Erre az M4sport ezt írja ki: "Ez a tartalom csak Magyarországon érhető el". Ha nem Bp-en lennék, akkor érteném. De így? Mi a lófütty ez?Ui: Na, a harmadik kísérletre beengedett.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Hajlá mèhecskèk 😛
több mint 2 éve
go Dortmundlegyen valakinek szurkolni a döntőben
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Hát ez az, Dida mem védekezett! 🙃poennak jo, de dida nem vedett 98-ban
steelwolf
mpabbe 98-as, december.
a vb nyari volt 😀
YoungZeeZee
Mbappé meg koraszülött 😄
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 950
ertem, de kik ellen, a franciakkal stuttgartban 😊viszont 1998. marcius vegen a brazil valogatott felkeszulesi merkozest jatszott Stuttgartban. azt nem tudom, hogy a keret tagja volt-e Dida, csak mondom.poennak jo, de dida nem vedett 98-ban
steelwolf
mpabbe 98-as, december.
a vb nyari volt 😀
YoungZeeZee
csebi
több mint 2 éve
Engem a miértek erdekelnek. 😀bátyám mobil nélkül létezik már 52 éve 😊444 "körös cikket a Szpariról átküldi valaki privátban? Előre is köszi!De miért? Hogy lehet 2024ben bankszámlaszám nélkül létezni? 😀
Ui: nem, nem a pénzt sajnálom rá, hanem nincs bankszámlám.
Ui2: nem azért nincs, mert készpénzhívó vagyok, csak úgy! 😊
Szokol
Toca
NB2
több mint 2 éve
bátyám mobil nélkül létezik már 52 éve 😊444 "körös cikket a Szpariról átküldi valaki privátban? Előre is köszi!De miért? Hogy lehet 2024ben bankszámlaszám nélkül létezni? 😀
Szokol
Toca
több mint 2 éve
Őszintén? Nem tudok bánni a pénzzel, impulzusvásárló vagyok. Amennyi van nálam, azt könnyen elverem, így inkább mindig csak egy kevés kp-t hordok magamnál.444 "körös cikket a Szpariról átküldi valaki privátban? Előre is köszi!De miért? Hogy lehet 2024ben bankszámlaszám nélkül létezni? 😀
Szokol
Toca
több mint 2 éve
444 "körös cikket a Szpariról átküldi valaki privátban? Előre is köszi!De miért? Hogy lehet 2024ben bankszámlaszám nélkül létezni? 😀
Szokol
több mint 2 éve
444 "körös cikket a Szpariról átküldi valaki privátban? Előre is köszi!Ui: nem, nem a pénzt sajnálom rá, hanem nincs bankszámlám.
több mint 2 éve
Nah Mikey eddig volt Liverpool szurkoló.a csapatot nem a szurkolókért, és nem az új igazolásokért szereti valaki. ha amiatt lenne, akkor Nick Hornby is lekapcsolt volna az Arsenalról.
blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/szoboszlai-dominik-uj-fogai/g65k4g0
Sixo
egyébként meg Bobby is megcsináltatta a fogait, ha Szoboszlai csak a felét eléri a Liverpoolnál...
több mint 2 éve
viszont 1998. marcius vegen a brazil valogatott felkeszulesi merkozest jatszott Stuttgartban. azt nem tudom, hogy a keret tagja volt-e Dida, csak mondom.poennak jo, de dida nem vedett 98-ban
steelwolf
mpabbe 98-as, december.
a vb nyari volt 😀
YoungZeeZee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 950
poennak jo, de dida nem vedett 98-ban
steelwolf
mpabbe 98-as, december.
a vb nyari volt 😀
több mint 2 éve
Nah Mikey eddig volt Liverpool szurkoló.Miért? Nekem is megvannak csinálva a fogaim. 😀 Igaz nekem nem szépészeti beavatkozás volt.
blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/szoboszlai-dominik-uj-fogai/g65k4g0
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Nah Mikey eddig volt Liverpool szurkoló.blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/szoboszlai-dominik-uj-fogai/g65k4g0
több mint 2 éve
Már múltkor is volt az a nagy balhé a stadionban, délkelet-ázsia a legveszélyesebb hely ha focista vagy.sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/sav-tamadas-malajzia/2024050705321058767
több mint 2 éve
Valahogy legyen meg az FA kupa és maradjon ETH 😀Szerintem az sem mentené meg, legalabbis remélem. Ha van Gaalt kirúgtuk egy FA kupa győzelem után őt a rosszabb pl teljesítményért mindenképp ki kell.
Heisman nádor
davemayer
🔴 Erik ten Hag: "Absolutely, I am the right manager to turn things around".
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 7, 2024
"If the right players are available then we have a good squad. But when we miss almost our entire backline then we have problems". pic.twitter.com/7yc7hz3KlY
több mint 2 éve
es ez az ember komolyan felmerult a Bayernnel mint jelolt. csak azert, mert egy evtizede edzette a B csapatot. komolyan csak egy fel MU meccset kellene megnezni bkinek, hogy azonnal elvetne az otletet ...Tényleg jó hülyének kéne lennie a vezetőségnek. Jelenleg ott tartunk hogy a Chelsea gólkülönbséggel megelőzte a csapatot. Ami amúgy -3-as.Valahogy legyen meg az FA kupa és maradjon ETH 😀Szerintem az sem mentené meg, legalabbis remélem. Ha van Gaalt kirúgtuk egy FA kupa győzelem után őt a rosszabb pl teljesítményért mindenképp ki kell.
Heisman nádor
davemayer
Heisman nádor
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.