Soccer

42 feliratkozó

több mint 2 éve
manuszka86 New England Patriots 2 621 — Patriots fan
Valahogy legyen meg az FA kupa és maradjon ETH 😀
Heisman nádor
Szerintem az sem mentené meg, legalabbis remélem. Ha van Gaalt kirúgtuk egy FA kupa győzelem után őt a rosszabb pl teljesítményért mindenképp ki kell.
davemayer
Csak az egy jó kérdés,ha még az új felső vezetés sincs összerakva,mert sportigazgató még mindig nincs,CEO is hivatalosan júliusban kezd dolgozni akkor ilyen döntést ki és mi alapján hoz meg? És a játékos piaci bizniszekről ne is beszéljünk

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 478 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Pedig az öregre is hogy fújtatok...

Amúgy a tábor tényleg fasza volt.
warr_b
Nekem csak pár kijelentésével volt bajom. Ok, meg néha a játékos és edzőpolitikával. Pl. amikor egy télen igazolt 13 légióst és egy se maradt fél évvel később a kereten. De ő mindig tudta meddig ér a takaró. És neki köszönhetjük Marco Rossit is.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 285 — "Montoya por favor!"
Heisman nádor
Szerintem az sem mentené meg, legalabbis remélem. Ha van Gaalt kirúgtuk egy FA kupa győzelem után őt a rosszabb pl teljesítményért mindenképp ki kell.
davemayer
Tényleg jó hülyének kéne lennie a vezetőségnek. Jelenleg ott tartunk hogy a Chelsea gólkülönbséggel megelőzte a csapatot. Ami amúgy -3-as.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 704 — "Grammar maci"
Heisman nádor

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 139 — LIGHTS OUT!
Mi meccs volt ez a Lille - Lyon, 4 gól az utolsó 10 percben. Lehet ezen 10 perc miatt bukja a Lille a BL-t.

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 354
Bogár Gergő kiállította Bobál Gergelyt, akivel rengetegszer játszottak együtt a Gagarin focipályán kiskorukban😃
- JC6
Bobált csak azért nem mertem letarjánizni, mert Pásztón született 😀
zacknorb
De Tarjanban lett “ekkora” focista 😃
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 115 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Bogár Gergő kiállította Bobál Gergelyt, akivel rengetegszer játszottak együtt a Gagarin focipályán kiskorukban😃
- JC6
Bobált csak azért nem mertem letarjánizni, mert Pásztón született 😀
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 354
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 115 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
A Palace a végén még az 1,71-es 16.5 Palace lövés overt is hozta
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 947
El is törhette volna a bokáját
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 285 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
A Honvéd olyan "remek", mint a 2023-as Pats...
iktriad
Mondanám hogy akkor leesik ide egy jó playa a fővárosi kommandótól, de a Honvéd a fővárosi haderős csapat, lol
zacknorb
Olyan jól is van menedzselve, mióta Hemibá eladta a klubot, mint Snyder alatt a Washington...
iktriad
Kéne egy jó Pini, nem?
warr_b
Inkább Hemibá vissza! Ezek a mostaniak kb magyar Pini-k. Kb, akkora pénzügyi és morális gödörben van a Honvéd, mint mikor az a kontár itt rontotta a levegőt tulajként.
iktriad

warr_b
 www.blikk.hu/sport/kulfoldrol-toborzott-a-honved/1571060

A bajnokcsapat alapjai!
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 30 955 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
iktriad
Mondanám hogy akkor leesik ide egy jó playa a fővárosi kommandótól, de a Honvéd a fővárosi haderős csapat, lol
zacknorb
Olyan jól is van menedzselve, mióta Hemibá eladta a klubot, mint Snyder alatt a Washington...
iktriad
Kéne egy jó Pini, nem?
warr_b
Inkább Hemibá vissza! Ezek a mostaniak kb magyar Pini-k. Kb, akkora pénzügyi és morális gödörben van a Honvéd, mint mikor az a kontár itt rontotta a levegőt tulajként.
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 704 — "Grammar maci"
Csak lesz egy United-Chelsea csata
A 7. helyért és az EKL selejtezőért
zacknorb
Csata?! Eldőlt az már, ez a mu idén már nem nyer meccset.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 478 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A szurkolók előtt le a kalappal
zacknorb
Őket sajnálom a legjobban az egész szituáció miatt.
több mint 2 éve
A szurkolók előtt le a kalappal
több mint 2 éve
iktriad
zacknorb
iktriad
Kéne egy jó Pini, nem?
warr_b
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 30 955 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
iktriad
zacknorb
iktriad
Kéne egy jó Pini, nem?

több mint 2 éve
Csak lesz egy United-Chelsea csata
A 7. helyért és az EKL selejtezőért
több mint 2 éve
iktriad
zacknorb
több mint 2 éve
Nem teljesen értem, miért volt ez kiállítás.
nagylaza, főpohárnok
Valszeg megrúgta a földön fekvő Baráthot.
Nem nagyon erőltetjük már, csak gurugázás van...

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 129 — beers & Packers
Nem teljesen értem, miért volt ez kiállítás.
több mint 2 éve
iktriad
több mint 2 éve
A Honvéd ma is olyan "remek", mint a 2023-as Pats...

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Hiba lenne nem rendezni évente 2 Honvéd-Vasas bajnoki meccset. Nagy hiba!
csipkelli
Iktriad az idei alapján nem bánná