Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
barátkoznak a fiúk 😊A társadalom söpredéke.
hooligans.cz/index.php/reports/foreign/mad/ujpest-ferencvaros-25-02-2024
NB2
több mint 2 éve
100 millióért valaki Rice-t vesz, valaki argentin hentest 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
barátkoznak a fiúk 😊hooligans.cz/index.php/reports/foreign/mad/ujpest-ferencvaros-25-02-2024
több mint 2 éve
Azon gondolkozom, milyen körülmények kellenének ahhoz, hogy - ha esetleg megnyerné a Liverpool - azt gondoljam, hogy nem megérdemelt.Most semmi ilyen nem jut eszembe.
több mint 2 éve
De olyan varázslatot, amit a Vasas fog művelni, még biztosan nem.Reszkess, Barcika! Jövünk!!!Csábi Józsi már mindent látott.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
(Azért ezt a pályát erős túlzás arénának nevezni...)
több mint 2 éve
uncsi első félidő voltGravenberch nem unatkozott
Löfli

Liverpool Fc
több mint 2 éve
uncsi első félidő volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Szóval a full második félidőt 11v9-ben kellene játszanunk?
több mint 2 éve
Reszkess, Barcika! Jövünk!!!Csábi Józsi már mindent látott.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Nem szóltak hogy ez nem a Six Nations.Mert ő állt ott előtte
Nico Jackson meg miért kötött bele Gakpoba? 😀
Heisman nádor
több mint 2 éve
Most jönnek ki a meg nem adott sárgákSőt még el is dönthetné a meccset Csilivili vagy Caicedo, mert általában az szokta, akinek már nem kellene pályán lennie
Nomac
több mint 2 éve
Reszkess, Barcika! Jövünk!!!
több mint 2 éve
Ez a Jackson ez ki? Eddig egy 0. Persze most, h ezt leírtam, majd a semmiből lehet szerez is gólt.
több mint 2 éve
Nem szóltak hogy ez nem a Six Nations.Nico Jackson meg miért kötött bele Gakpoba? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Most jönnek ki a meg nem adott sárgák
több mint 2 éve
De ott az objektív dolgok a top termékben rendben vannak. Az Elche esett volt egyedül. Pedig alapvetően még rosszabb a minőség mint a PL-ben.Spanyoloknál nincs sem a legújabb rendszer, sem gól vonal technológia! Az ok, Tebas sajnál rá összesen 3 millió eurótArról az országról beszélünk, ahol 3 les ítéletet sikerült elbaszni. Van hogy elfelejtek megnézni, vagy nem tudnak kommunikálni egymással. Ha nem csal az emlékezetem, a spanyolok és az olaszoknak az első osztályukban összesen nincs ennyi (na jó a spanyol másodosztályú bírók mindig tudnak varázsolni). Olaszoknál azóta a Candreva eset óta már a legújabb rendszer van.Csúnya lenne, ha egyszer beültették őket a monitorok eléAngol bírókról beszélünk, szerintem simán kiment a fejükből, 'jah, ezt most meg kéne nézni'. De most megtalálták.A Wembliben telepítve van a rendszerKi a faszom a VAR ma?John Brooks. De alapból EFL Cupon nem szokott lenni, lehet elfelejtették hogy ma már van
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
zacknorb
A másodosztályban meg minden ítélet pénzfeldobás, azokat a twitter fiókokat érdemes követni 😀
több mint 2 éve
Ő már nemSpanyoloknál nincs sem a legújabb rendszer, sem gól vonal technológia! Az ok, Tebas sajnál rá összesen 3 millió eurótArról az országról beszélünk, ahol 3 les ítéletet sikerült elbaszni. Van hogy elfelejtek megnézni, vagy nem tudnak kommunikálni egymással. Ha nem csal az emlékezetem, a spanyolok és az olaszoknak az első osztályukban összesen nincs ennyi (na jó a spanyol másodosztályú bírók mindig tudnak varázsolni). Olaszoknál azóta a Candreva eset óta már a legújabb rendszer van.Csúnya lenne, ha egyszer beültették őket a monitorok eléAngol bírókról beszélünk, szerintem simán kiment a fejükből, 'jah, ezt most meg kéne nézni'. De most megtalálták.A Wembliben telepítve van a rendszerKi a faszom a VAR ma?John Brooks. De alapból EFL Cupon nem szokott lenni, lehet elfelejtették hogy ma már van
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
zacknorb
több mint 2 éve
Spanyoloknál nincs sem a legújabb rendszer, sem gól vonal technológia! Az ok, Tebas sajnál rá összesen 3 millió eurótArról az országról beszélünk, ahol 3 les ítéletet sikerült elbaszni. Van hogy elfelejtek megnézni, vagy nem tudnak kommunikálni egymással. Ha nem csal az emlékezetem, a spanyolok és az olaszoknak az első osztályukban összesen nincs ennyi (na jó a spanyol másodosztályú bírók mindig tudnak varázsolni). Olaszoknál azóta a Candreva eset óta már a legújabb rendszer van.Csúnya lenne, ha egyszer beültették őket a monitorok eléAngol bírókról beszélünk, szerintem simán kiment a fejükből, 'jah, ezt most meg kéne nézni'. De most megtalálták.A Wembliben telepítve van a rendszerKi a faszom a VAR ma?John Brooks. De alapból EFL Cupon nem szokott lenni, lehet elfelejtették hogy ma már van
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Arról az országról beszélünk, ahol 3 les ítéletet sikerült elbaszni. Van hogy elfelejtek megnézni, vagy nem tudnak kommunikálni egymással. Ha nem csal az emlékezetem, a spanyolok és az olaszoknak az első osztályukban összesen nincs ennyi (na jó a spanyol másodosztályú bírók mindig tudnak varázsolni). Olaszoknál azóta a Candreva eset óta már a legújabb rendszer van.Csúnya lenne, ha egyszer beültették őket a monitorok eléAngol bírókról beszélünk, szerintem simán kiment a fejükből, 'jah, ezt most meg kéne nézni'. De most megtalálták.A Wembliben telepítve van a rendszerKi a faszom a VAR ma?John Brooks. De alapból EFL Cupon nem szokott lenni, lehet elfelejtették hogy ma már van
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
több mint 2 éve
Kapufa. Megint a kibaszott kapufa. És még csak Nunez nincs is a pályán
több mint 2 éve
Eddig mennyi lap maradt el a kékeknél? Egy narancs, két sárga?
több mint 2 éve
(hogy biztosan legyen helyük?)Azt csak azért, hogy nézhessék a meccset.Csúnya lenne, ha egyszer beültették őket a monitorok eléAngol bírókról beszélünk, szerintem simán kiment a fejükből, 'jah, ezt most meg kéne nézni'. De most megtalálták.A Wembliben telepítve van a rendszerKi a faszom a VAR ma?John Brooks. De alapból EFL Cupon nem szokott lenni, lehet elfelejtették hogy ma már van
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
shagi0206
több mint 2 éve
Azt csak azért, hogy nézhessék a meccset.Csúnya lenne, ha egyszer beültették őket a monitorok eléAngol bírókról beszélünk, szerintem simán kiment a fejükből, 'jah, ezt most meg kéne nézni'. De most megtalálták.A Wembliben telepítve van a rendszerKi a faszom a VAR ma?John Brooks. De alapból EFL Cupon nem szokott lenni, lehet elfelejtették hogy ma már van
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
több mint 2 éve
Csúnya lenne, ha egyszer beültették őket a monitorok eléAngol bírókról beszélünk, szerintem simán kiment a fejükből, 'jah, ezt most meg kéne nézni'. De most megtalálták.A Wembliben telepítve van a rendszerKi a faszom a VAR ma?John Brooks. De alapból EFL Cupon nem szokott lenni, lehet elfelejtették hogy ma már van
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor