Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Szegény Poch már adhatja el a lakást mint Russ."szerintem nagyon igazsagos 0-0 volt de egy pillanat döntött, semmi baj nem volt a játékvezetéssel és a sérült pad legalább olyan hosszú a Chelsea-nél mint a poolnál volt, és sok pontot köszönhet a liverpool a chelseanek a bajnokságban szval nincs igazad szerintem. 💙"mi a faszom?! 😀
Ez azért oltári vicces 😀
shagi0206
az is vicces hogy a sérült pad elvileg ugyanolyan hosszú, ami már önmagában véleményes
de az nem mind1 hogy kik a sérültek, nah ott már kijön hogy teljesen más a súlya a dolgoknak
Negritis, a vajda
Hiába volt rengeteg hiba, az első gólt viszont jogosan vették el a Law 12 szerint. Mondjuk az ugyanúgy szubjektív hogy Colwill meg tudta volna játszani a labdát vagy nem, a Citynek meg egy ennél rosszabbat adtak meg a Fulham ellen. Ezekben biztos lesz változás a jövőben.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
érdekes B terv lehetElvileg Xabi mögött ténylegesen ő a második számú ember
www.transfermarkt.com/who-is-ruben-amorim-the-liverpool-target-who-won-sportings-first-league-title-in-19-years/view/news/434275
Negritis, a vajda

Liverpool Fc
több mint 2 éve
érdekes B terv lehetwww.transfermarkt.com/who-is-ruben-amorim-the-liverpool-target-who-won-sportings-first-league-title-in-19-years/view/news/434275
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
"szerintem nagyon igazsagos 0-0 volt de egy pillanat döntött, semmi baj nem volt a játékvezetéssel és a sérült pad legalább olyan hosszú a Chelsea-nél mint a poolnál volt, és sok pontot köszönhet a liverpool a chelseanek a bajnokságban szval nincs igazad szerintem. 💙"mi a faszom?! 😀
Ez azért oltári vicces 😀
shagi0206
az is vicces hogy a sérült pad elvileg ugyanolyan hosszú, ami már önmagában véleményes
de az nem mind1 hogy kik a sérültek, nah ott már kijön hogy teljesen más a súlya a dolgoknak
több mint 2 éve
Már megint! Vezet a Vasas 1-0-ra, aztán a végén egyenlít az ellenfél... Jó nekünk ez a másodosztály...Ezt mondtam baszki. Nem akarnak ezek a senkiházi nyomorultak feljutni, jó a posvány milliókért...
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
"szerintem nagyon igazsagos 0-0 volt de egy pillanat döntött, semmi baj nem volt a játékvezetéssel és a sérült pad legalább olyan hosszú a Chelsea-nél mint a poolnál volt, és sok pontot köszönhet a liverpool a chelseanek a bajnokságban szval nincs igazad szerintem. 💙"Ez azért oltári vicces 😀
több mint 2 éve
csak a Barni tud meccseket eldönteni? Géza-Géza megittad a pezsgőd előre?
több mint 2 éve
Szégyen, macska-egér harc volt.
több mint 2 éve
Kell az új sálGyerunk. Kell a hat!!!Vótmá, legyen 7.
Kenny
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Legalább saját nevelés többek között. Meg most játszatják is.Tóth Tamás Vid egy igazi csiszolatlan gyémánt volt az FM 2023-ban, kiemelkedő fizikum, nem sok egyéb, de azzal is tudott dominálni, amikor leigazoltam a Barcikába 😀— Futballsport (@futballsports) February 25, 2024
😀
Kenny
Kampman
több mint 2 éve
Szép volt gyerekek! Nagyon szerettem Hendot is mint kapitány de VvD igazi vezér, a pályán pedig 32 évesen sincs nála sok jobb középhátvéd.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Ezzel a balfasz Pochettinoval semmit nem fognak nyerni.amúgy mi a faszt csináltunk a hosszabbításban?A tizikre várt a chelsea, hátha harmadszorra már sikerül
Löfli
slowmotion
Ez a faszi max véletlenül tud meccselni
több mint 2 éve
Már megint! Vezet a Vasas 1-0-ra, aztán a végén egyenlít az ellenfél... Jó nekünk ez a másodosztály...
több mint 2 éve
amúgy mi a faszt csináltunk a hosszabbításban?A tizikre várt a chelsea, hátha harmadszorra már sikerül
Löfli
több mint 2 éve
Nekem nem úgy tűnik mintha nem lenne èrtèke ennek a kupának 😁Mert nincs is 😀
dande2
Annak van értéke, ahogy nyert a Pool
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Elképesztően gyenge csapat ez a Chelsea, VvD + B csapat ellen több száz millióértMeg 5 ifi
Heisman nádor
több mint 2 éve
Nekem nem úgy tűnik mintha nem lenne èrtèke ennek a kupának 😁szerintem extrát tesz hozzá Klopp távozása a szezon végén
dande2
több mint 2 éve
Nekem nem úgy tűnik mintha nem lenne èrtèke ennek a kupának 😁a döntőt már komolyan veszik, csak az oda vezető 4-5 meccset nem
dande2
kb mint az olasz és a spanyol kupa
több mint 2 éve
amúgy mi a faszt csináltunk a hosszabbításban?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Nekem nem úgy tűnik mintha nem lenne èrtèke ennek a kupának 😁
több mint 2 éve
Elképesztően gyenge csapat ez a Chelsea, VvD + B csapat ellen több száz millióértazok közül akik most a pályán vannak VvD meg Diaz lenne csak kezdő alapesetben
Heisman nádor
a szezon elején sokszor Elliott se kezdett
több mint 2 éve
Elképesztően gyenge csapat ez a Chelsea, VvD + B csapat ellen több száz millióértNézd majd meg mudryk mit művelt a gólnál
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal