Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Na akkor júniusban magyar - izraeli meccs, biztos jó nyugis lesz.Hely van?
Go Vikings!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
De hát ő csak tejcsoki 😁Mbappe elvileg már alá is irt a Madridba, de jelentősen alacsonyabb lesz a fizuja és a bónusza is, mint lett vna 2 éve. A hírek szerint 50 millió lesz az aláírási bónusz és évi 20 millió körül kereshet.akkor lassan megdol az elmelete sobrinak, hogy nem lesz fekete sztar a madridban... 😊
2 tételen folyik meg az egyeztetés, ami miatt nem volt meg hivatalos bejelentés (ami valszeg csak szezon után lesz és kicsit ellent is mond az első bekezdésnek): az olimpia részvétel és különböző jogok birtoklása.
rob3r7o
YoungZeeZee
Meg akkor Vinicius, Bellingham amúgy micsoda hogy csak idént nézzük.

több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 586
Mbappe elvileg már alá is irt a Madridba, de jelentősen alacsonyabb lesz a fizuja és a bónusza is, mint lett vna 2 éve. A hírek szerint 50 millió lesz az aláírási bónusz és évi 20 millió körül kereshet.akkor lassan megdol az elmelete sobrinak, hogy nem lesz fekete sztar a madridban... 😊
2 tételen folyik meg az egyeztetés, ami miatt nem volt meg hivatalos bejelentés (ami valszeg csak szezon után lesz és kicsit ellent is mond az első bekezdésnek): az olimpia részvétel és különböző jogok birtoklása.
rob3r7o
több mint 2 éve
Na akkor júniusban magyar - izraeli meccs, biztos jó nyugis lesz.Most éppen jóba van velük Vitya, fix dobják az SMS-t hogy nicht zsidók
Go Vikings!
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nem a történésre gondoltam hanem a mit vársz egy lilától meg a fotózkodás része.ja. mert ertelmes dolog nekimenni a sajat jatekosodnak ugye? mert ugye itt ez a tortenet: Kimmich szoban nehezmenyezte, hogy lecsereltek majd erre Low indult neki olyan hevesen, hogy le kellett fogni nehogy bunyo legyen. nem artatlan dolog ebben a Kimmich, nem allitom, de ilyenkor egy edzonek legyen tobb esze annal, hogy nekiront a jatekosanak.Ez aztán értelmes hozzászólás volt megint...Ja olvastam. Mit vársz egy lilától?Lőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
A Bayern meg remélem kinevezi majd vezetőedzőnek az igazi mágust, Lőw Zsoltot!
r.baggio
Sixo
Én meg majdnem fotozkodtam vele augusztusban a reptéren mikor ment vissza Münchenbe …
csebi
zavi27
csebi
több mint 2 éve
Mbappe elvileg már alá is irt a Madridba, de jelentősen alacsonyabb lesz a fizuja és a bónusza is, mint lett vna 2 éve. A hírek szerint 50 millió lesz az aláírási bónusz és évi 20 millió körül kereshet. 2 tételen folyik meg az egyeztetés, ami miatt nem volt meg hivatalos bejelentés (ami valszeg csak szezon után lesz és kicsit ellent is mond az első bekezdésnek): az olimpia részvétel és különböző jogok birtoklása.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Na akkor júniusban magyar - izraeli meccs, biztos jó nyugis lesz.
több mint 2 éve
viszont annak ertelmet csak nem sikerult megkerdojelezni.Nem, az se volt poénBezzeg a Kundrák sztorira mekkora poén volt beírni, hogy "Fradi nevelés, mást nem is kell írni".Ez aztán értelmes hozzászólás volt megint...Ja olvastam. Mit vársz egy lilától?Lőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
r.baggio
Sixo
Én meg majdnem fotozkodtam vele augusztusban a reptéren mikor ment vissza Münchenbe …
csebi
zavi27
Bálesz
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Kint van a 3. évad, 3 résszel, amibe minden benne van. Síróshmm, nekem 17 epizódot és 2 évadot írt. emlékeim szerint az első kettő volt 9, illetve 8 részes. de akkor valószínűleg benéztem a dolgot.Új évadSunderland till i diede ez most mi? már láttam vagy 5 éve, erre a netflix elkzedte újdonságként feldobalni mostanában nekem is.
Gyerekek, megkonnyeztem. Óriásit alkotott a Netflix
- JC6
peach
zacknorb
peach
több mint 2 éve
Nem, az se volt poénBezzeg a Kundrák sztorira mekkora poén volt beírni, hogy "Fradi nevelés, mást nem is kell írni".Ez aztán értelmes hozzászólás volt megint...Ja olvastam. Mit vársz egy lilától?Lőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
r.baggio
Sixo
csebi
zavi27
Bálesz
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Bezzeg a Kundrák sztorira mekkora poén volt beírni, hogy "Fradi nevelés, mást nem is kell írni".Ez aztán értelmes hozzászólás volt megint...Ja olvastam. Mit vársz egy lilától?Lőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
r.baggio
Sixo
csebi
zavi27

több mint 2 éve
hmm, nekem 17 epizódot és 2 évadot írt. emlékeim szerint az első kettő volt 9, illetve 8 részes. de akkor valószínűleg benéztem a dolgot.Új évadSunderland till i diede ez most mi? már láttam vagy 5 éve, erre a netflix elkzedte újdonságként feldobalni mostanában nekem is.
- JC6
peach
zacknorb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
ja. mert ertelmes dolog nekimenni a sajat jatekosodnak ugye? mert ugye itt ez a tortenet: Kimmich szoban nehezmenyezte, hogy lecsereltek majd erre Low indult neki olyan hevesen, hogy le kellett fogni nehogy bunyo legyen. nem artatlan dolog ebben a Kimmich, nem allitom, de ilyenkor egy edzonek legyen tobb esze annal, hogy nekiront a jatekosanak.Ez aztán értelmes hozzászólás volt megint...Ja olvastam. Mit vársz egy lilától?Lőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
r.baggio
Sixo
csebi
zavi27
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ez aztán értelmes hozzászólás volt megint...Ja olvastam. Mit vársz egy lilától?Lőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
r.baggio
Sixo
csebi
több mint 2 éve
Új évadSunderland till i diede ez most mi? már láttam vagy 5 éve, erre a netflix elkzedte újdonságként feldobalni mostanában nekem is.
- JC6
peach
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sunderland till i diede ez most mi? már láttam vagy 5 éve, erre a netflix elkzedte újdonságként feldobalni mostanában nekem is.
- JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Kár h nincs opciós vétel a srácon. 😒WHAT A GOAL FROM HUIJSEN pic.twitter.com/UOsr15lzfo
— Juventus News Live (@juvenewslive) February 18, 2024
Sixo
több mint 2 éve
Ja olvastam. Mit vársz egy lilától?Lőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
r.baggio
Sixo
több mint 2 éve
az utolsó 2 meccsen 2-5 a gólkülönbsége a PécsnekAz a Pécs, amelyik 20 meccsen 9 gólt szerzett és 15-öt kapott?Nekem is eszembe jutott.🙂A VASASról beszélünk gondolom…Mond meg nekem milyen csapat az, ahol két kiesés után ugyanaz a szakmai stáb és maximum a vezető edzőt cserélik. Nincs egy felelős itt semmiért. Az elnök akinek pénze van nem ért a szakmához, de legalább bevallja. De körbeveszi magát olyanokkal akik “értenek” hozzá, aztán ez a vége. Szánalom, én már nem is néztem, csak amíg biztosan jött a mixem. 😊MTK-s barátom már régóta mondogatja (elég drasztikus szavakkal), hogy edzőcsere kellene. Nehezen tudnék vitatkozni vele.Szeretném megkérdezni a hozzáértőktől: az MTK mi a búbánatos lófaszt művel?Sokat tudnék mesélni erről, de csak röviden: tavaly tavasszal tökéletesen lehetett látni, hogy az MTK alkalmatlan nagyobb dolgokra, még a feljutás is egy hosszú gyenge sorozat miatt veszélybe került. Igazán nagy szerencse volt, hogy nem akart más felkerülni.
nagylaza, főpohárnok
Gondolhatta a nagyérdemű, hogy megfelelő erősítés kell, mert ez kevés lesz az MB1-be. De ennek ellenére nem érkezett komoly erősítés. Egy sehova nem kellő Hej, egy paksi gyenge védelem közepén kiöregedő Kádár és egy újpestet elhagyó, nem különösebben erős Antonov érkezett, akik így-úgy bizonyos mértékig meg tudták oldani a még nb2-ben is jellemző hátsó problémákat.
Előre azonban nem érkezett senki, marad egy sokat sérült Német K és a többiek, akik magyar szinten futottak még, játékosok, vagy éppen kiöregedő már a fociból sokat nem remélő emberek.
Mindez pedig egy fiatal és sehol sem bizonyított Horváth Dáviddal, akinek vezetőedzőként sincs sok tapasztalata, pláne NB1-es szinten.
Ezek elegye egy borzalmasan gyenge csapatot adott össze, akiknek azonban abban mindenképp szerencséjük van, hogy a Kisvárda, Kövesd, Dózsa hármas még náluk is sokkal gyengébbnek tűnik.
1-1 jó meccsre így 3-4 gyenge jut. A nerencváros, a vidi és a felcsút játékosállománya klasszisokkal jobb, ezt képtelenek kiegyenlíteni, mert taktika semmi, a játékerőt pedig leírtam.
Hát kb ennyi...
Klaci79
4-0-ig néztem a Felcsút-meccset, látom, már 5-1...
nagylaza, főpohárnok
Klaci79
ozibozi
Nagy szerencsémre lemaradtam a Budafok elleni diadalmenetről. Két 0-0 egymás után, bravó. Na, majd holnap, a Pécs ellen...
nagylaza, főpohárnok
Akkora 0-0 lesz mint a ház, mehet rá a 2000 euró.
warr_b
több mint 2 éve
Asworth MU, már szólt a Newcastle-nek hogy lépne. Félek elkezdenek a jó irányba menni. Ennek egy remek lépése elküldeni ETH-t.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Jürgen is elérhető lett a héten. 😀 Megnézném mit tudna év végéig ezzel a kerettel csinálniLemondtak a meccs utáni Tuchel sajtó tájékoztatót.Tuchelnek reszeltek, kilövési engedély megadvaAmíg állnak a BL Ben hülyeség
- JC6
Negritis, a vajda
Meglepődnék ha ő maradna. Ráadásul Hansi is épp a héten bízta meg Zahavit h legyen az ügynöke.
csebi
több mint 2 éve
Akkor nem ő lesz az interimLőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
r.baggio
Sixo
több mint 2 éve
Szeltik ikszelt a Killie-vel, a Gers úgy vezet két ponttal, hogy eddig mindkét Old Firmön a ződek nyertek 😮
több mint 2 éve
Lőw a meccs után állítólag összeverekedett Kimmichhel 2szer is.Győrrel jön egy újabb Kövesd, sok értelme van, mondjuk legalább néző lesz.Minek van a magyar fociban értelme?
Kenny
r.baggio
több mint 2 éve
Lemondtak a meccs utáni Tuchel sajtó tájékoztatót.Tuchelnek reszeltek, kilövési engedély megadvaAmíg állnak a BL Ben hülyeség
- JC6
Negritis, a vajda
Meglepődnék ha ő maradna. Ráadásul Hansi is épp a héten bízta meg Zahavit h legyen az ügynöke.