Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Izrael-Románia... Nagy bajban lehet egy antiszemita irredenta. Kinek drukkoljon szegény?
több mint 2 éve
„A Bulgária ellen megvívott mérkőzésünk után nem volt fordító, nem az anyanyelvemen szólalhattam meg, angolul kicsit félrement a mondanivalóm üzenete.”Marco Rossi?
Amúgy olvas kommenteket és szóltak is neki, hogy morajlás van a háttérben az ominózus nyilatkozat után.
JC6 - a zsidó
több mint 2 éve
„A Bulgária ellen megvívott mérkőzésünk után nem volt fordító, nem az anyanyelvemen szólalhattam meg, angolul kicsit félrement a mondanivalóm üzenete.”Amúgy olvas kommenteket és szóltak is neki, hogy morajlás van a háttérben az ominózus nyilatkozat után.
több mint 2 éve
Milyen fogadást vesztettel h követned kell 96iflowt?Nem, nem kamu. Követem instán és ez valóban megtörtént.Mindig van valami életcsászára hülye, aki benyög valami okosat. Persze lehet vicc, meg lehet oltás is, a válasz teljesen korrekt, stílusosan végrehajtott baráti hülyevagybazmegezés.ez nem kamu?Meg kellett volna nézni amúgy a hosszút, és visszahúzni rövidre. Ha a kapus elindul a hosszúra, akkor mire visszamozdulna, már szedheti ki a labdát a hálóból.
Sixo
Csakhát a Liverpoolban ritkán jut el ilyen helyzetig Szoboszlai, úgyhogy még nem tudta cizellálni a megoldási folyamatábrát.
slowmotion
ilyenre sztem nem kene valaszolni
YoungZeeZee
slowmotion
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Oks, köszi.Amúgy mióta van h a címvédő nincs ott az adott tornán?vb-n 2006 óta nincs ilyen, eb-n korábban sem volt
Most az Olaszokra gondolok. Persze ha egy Ukrajnát nem tudnak megverni(x) akkor mind1 is. De ha jól emlékszem régen automatikus résztvevő volt.
steelwolf
Löfli
több mint 2 éve
Amúgy mióta van h a címvédő nincs ott az adott tornán?vb-n 2006 óta nincs ilyen, eb-n korábban sem volt
Most az Olaszokra gondolok. Persze ha egy Ukrajnát nem tudnak megverni(x) akkor mind1 is. De ha jól emlékszem régen automatikus résztvevő volt.
steelwolf

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Az örmények most vethetnek igazán magugra a lettek elleniért
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Amúgy mióta van h a címvédő nincs ott az adott tornán?Most az Olaszokra gondolok. Persze ha egy Ukrajnát nem tudnak megverni(x) akkor mind1 is. De ha jól emlékszem régen automatikus résztvevő volt.
több mint 2 éve
Az mennyire hollywoodi sztori már, hogy Kolumbia Díaz duplájával 2-1-re megverte Brazíliát, és a szülei mindezt a lelátóról nézték végig?!El tudom képzelni, hányan vigyáztak rájuk...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 597
több mint 2 éve
Majd megint leigazolják az ügyvéd all-star válogatottat és nem lesz ebből se semmi mint mindig. De a foci újra megmenekült és ez a lényeg.Azt írják hogy a Man City és a Chelsea sorsa 30 pont levonás vagy akár kizárás is lehet ha elítélik őket.Mennyi a reális esélye hogy bármit is kapnak. Akkor lepődnék meg ha kapnánank bármit is.
Hú de röhögnék ha bedőlne az egész, amit Manchester kék felében csinálnak hosszú évek óta.
Mikey
Nomac
több mint 2 éve
Nem, nem kamu. Követem instán és ez valóban megtörtént.Mindig van valami életcsászára hülye, aki benyög valami okosat. Persze lehet vicc, meg lehet oltás is, a válasz teljesen korrekt, stílusosan végrehajtott baráti hülyevagybazmegezés.ez nem kamu?Meg kellett volna nézni amúgy a hosszút, és visszahúzni rövidre. Ha a kapus elindul a hosszúra, akkor mire visszamozdulna, már szedheti ki a labdát a hálóból.
Sixo
Csakhát a Liverpoolban ritkán jut el ilyen helyzetig Szoboszlai, úgyhogy még nem tudta cizellálni a megoldási folyamatábrát.
slowmotion
YoungZeeZee
slowmotion
több mint 2 éve
Mindig van valami életcsászára hülye, aki benyög valami okosat. Persze lehet vicc, meg lehet oltás is, a válasz teljesen korrekt, stílusosan végrehajtott baráti hülyevagybazmegezés.ez nem kamu?Meg kellett volna nézni amúgy a hosszút, és visszahúzni rövidre. Ha a kapus elindul a hosszúra, akkor mire visszamozdulna, már szedheti ki a labdát a hálóból.
Sixo
slowmotion
YoungZeeZee
több mint 2 éve
Hétfői selejtezőnapon 3 ki-ki meccs is lesz:Ukrajna - Olaszország, az X az olaszoknak jó
Csehország - Moldova, az X a cseheknek jó
Szlovénia - Kazahsztán, az X a szlovénoknak jó
Kiváncsi vagyok borul-e vhol a papírforma.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
na végre igazi foci lesz ma a match4-en. Notts County - Bradford City, angol negyedosztály!
built for this shit
több mint 2 éve
Rossi mikor hülyült meg?Rossi mindig ilyen volt.
"Sok magyar van, akik nálam jóval kevésbé szeretik a válogatottat. Jó lenne, ha ők szégyenkeznének!"
ThundersNFL a Jobbágy
Olvass vissza 10 évvel ezelőtti nyilatkozatokat Kispestről.
A csávó egy zseni óvodás lelkivilággal.
Ez van, el kell viselni, cserébe van egy bárkivel kompetitív válogatottunk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Azt írják hogy a Man City és a Chelsea sorsa 30 pont levonás vagy akár kizárás is lehet ha elítélik őket.Mennyi a reális esélye hogy bármit is kapnak. Akkor lepődnék meg ha kapnánank bármit is.
Hú de röhögnék ha bedőlne az egész, amit Manchester kék felében csinálnak hosszú évek óta.
Mikey
Nomac
The 2024/25 Championship end of season table pic.twitter.com/XHfg0hS62D
— Paddy Power (@paddypower) November 17, 2023
több mint 2 éve
Rossi mikor hülyült meg?ha kapod a pénzt valahonnan, nem a 2 szép szemedért kapod, néha kérni fognak valamit
"Sok magyar van, akik nálam jóval kevésbé szeretik a válogatottat. Jó lenne, ha ők szégyenkeznének!"
ThundersNFL a Jobbágy
most ezt kérték, hogy mondja ezt
több mint 2 éve
Rossi mikor hülyült meg?"Sok magyar van, akik nálam jóval kevésbé szeretik a válogatottat. Jó lenne, ha ők szégyenkeznének!"
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Azt írják hogy a Man City és a Chelsea sorsa 30 pont levonás vagy akár kizárás is lehet ha elítélik őket.Mennyi a reális esélye hogy bármit is kapnak. Akkor lepődnék meg ha kapnánank bármit is.
Mikey
több mint 2 éve
Azt írják hogy a Man City és a Chelsea sorsa 30 pont levonás vagy akár kizárás is lehet ha elítélik őket.Hú de röhögnék ha bedőlne az egész, amit Manchester kék felében csinálnak hosszú évek óta.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 597
ez nem kamu?Meg kellett volna nézni amúgy a hosszút, és visszahúzni rövidre. Ha a kapus elindul a hosszúra, akkor mire visszamozdulna, már szedheti ki a labdát a hálóból.
Sixo
slowmotion