Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Onana a héten azért nagyot megy
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
mert a törzset nehéz kimozdítani, kellenek az evezők, hogy meglegyen az egyensúlyMikor látta hogy mellé szaladt, volt egy pillanat amikor emelte a kezét a labda feléMekkora balfasz ez a Turner, még bele akart ütni, mikor látta hogy elcseszi 😂inkább mellkassal akarta elsodorni a labdát
kapitnono
slowmotion
kapitnono
több mint 2 éve
Mikor látta hogy mellé szaladt, volt egy pillanat amikor emelte a kezét a labda feléMekkora balfasz ez a Turner, még bele akart ütni, mikor látta hogy elcseszi 😂inkább mellkassal akarta elsodorni a labdát
kapitnono
slowmotion

több mint 2 éve
Ez nagyon egyoldalú, azt hittem itt harc lesz, nem verés...
több mint 2 éve
Mekkora balfasz ez a Turner, még bele akart ütni, mikor látta hogy elcseszi 😂inkább mellkassal akarta elsodorni a labdát
kapitnono
több mint 2 éve
NEM Dibusz kezd a derbyn!jó kis bemutatkozás lesz ez SP-nek 😀
zacknorb
több mint 2 éve
NEM Dibusz kezd a derbyn!
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
"The referee rewatches the footage of Hojlund wrapping his arm around Rodri, and deems the tug to be enough to award City a penalty! The United forward did not need to do that, and is rightfully punished."Naná hogy amikor döntetlen és nincs helyzetük adnak nekik egy ilyen ajándékot, az old traffordon bazdmegKomolyan, ez mi a tököm volt? Senki nem reklamált. Azt se tudtam miért hívják ki...
davemayer
dugo93
több mint 2 éve
Ilyenre büntető? Eléggé jó csapat így is ez a City, minek kell még tolni is. Kb minden beadásnál, szögletnél van hasonló szitu, mégis alig van befújva belőle.

több mint 2 éve
Naná hogy amikor döntetlen és nincs helyzetük adnak nekik egy ilyen ajándékot, az old traffordon bazdmegKomolyan, ez mi a tököm volt? Senki nem reklamált. Azt se tudtam miért hívják ki...
davemayer
több mint 2 éve
Naná hogy amikor döntetlen és nincs helyzetük adnak nekik egy ilyen ajándékot, az old traffordon bazdmeg
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Közben Onana és Maguire góltól mentik meg a UnitedetAzért megfordult egy másodpercig bennem hogy Maguire azt berúgja 😁
zacknorb

több mint 2 éve
Mekkora balfaszkodás a VillatólAnnyira biztos voltam a kapott gólban
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Közben Onana és Maguire góltól mentik meg a Unitedet
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Mekkora balfasz ez a Turner, még bele akart ütni, mikor látta hogy elcseszi 😂

több mint 2 éve
Még egy assistTurner bubu a puntnál
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ez a Jonny Evans-Harry Maguire páros Haaland ellen érdekes lesz 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
nehogy leadd a szabadrúgást, véletlenül se te szar.
több mint 2 éve
Huh de kivancsi lennek, miert nem kapta meg a Frankfurt a 2. 11est.

több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Nagyszéria Pakson.
több mint 2 éve
Segítenek nekik a nézői selfik, mert most adott gólpasszt xD Megérte ezt a nőt a stúdióba tenni.Mondjuk egy ajtócsapkodást megérne 😊
Sixo
több mint 2 éve
Azok a selfik segítenek..na jó, most kap mutot a szönet.Mondtam én is magamban hogy a Szedmák Zitának kiadták ezt a cringe faszságot vagy magától találta ki?
Nomac
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Segítenek nekik a nézői selfik, mert most adott gólpasszt xD Megérte ezt a nőt a stúdióba tenni.
több mint 2 éve
Azok a selfik segítenek..na jó, most kap mutot a szönet.
több mint 2 éve
Ha beledöglik se ad szabadrúgást TAA Szobónak