Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 5 966
Most nézem a Fradi keretét és még ilyen játékosok itt vannak: I. Aaneba, S. Shadirac, A. Esiti, A. Gojak, S. Loncar, Owusu

Aaneba-re nem is emlékszem, hogy láttam volna valaha a pályán, de hoztak még egy belső védőt... Vicc az egész bagázs
3 hónapja
Sinisa New England Patriots 2 946 — Gràcies Pep!
Qb elég morcos lesz, ha Bogesz ugyanúgy KL-ben lesz jövő héten… 😂😂😂😂😂

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
- JC6 Denver Broncos 7 004
azért az Orosz, Hajnal párosból valakinek a feje hullhatna már, mert azért ez így kezd ciki lenni
és ha valamikor bedől ez a rendszer, verhetik a fejüket a falba a fradisták, hogy eltékozolták több évet, mert ennyi pénzből jóval többnek kéne lennie
NB2
Lehet Hajnalnál nincs jobb itthon, DE…
6-8 tök felesleges játékos ott van a keretben, és gondolom havi 20-30k EUR-ban benne vannak (fizu, lakás, biztosítás, autó stb.) - ez felszorozva nem kis pénz.

Hány lepukkant légiós fog jönni még, akiknek hónapok kellenek hogy formába kerüljenek?
Sinisa
Javítok: 20-30k € PLUSZ lakás, cafeteria, biztosítás, auto
3 hónapja
Sinisa New England Patriots 2 946 — Gràcies Pep!
azért az Orosz, Hajnal párosból valakinek a feje hullhatna már, mert azért ez így kezd ciki lenni
és ha valamikor bedől ez a rendszer, verhetik a fejüket a falba a fradisták, hogy eltékozolták több évet, mert ennyi pénzből jóval többnek kéne lennie
NB2
Lehet Hajnalnál nincs jobb itthon, DE…
6-8 tök felesleges játékos ott van a keretben, és gondolom havi 20-30k EUR-ban benne vannak (fizu, lakás, biztosítás, autó stb.) - ez felszorozva nem kis pénz.

Hány lepukkant légiós fog jönni még, akiknek hónapok kellenek hogy formába kerüljenek?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Az igazi probléma az Rommens, aki kibaszottul lassítja a támadásokat. Konkrétan amióta őt berakta Jansen, ezzel együtt kivette a ritmust a játékunkból.

3 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
egy ria ria hungáriát is skandáltak a fijúknak a nagy füttyögés közepette. jó lesz ez 😀

3 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 362
Rossi minek megy ki fagyi meccsre? Varga nulla egyelőre, meg van egy cserekapus
Stoki
A közvetítésben Székely Dávid is említette Banja Luka középkori magyar vonatkozását.
Hátha lehet onnan valakit honosítani.
Kampman
Arról lemaradtam, de most olvastam, hogy magyar neve is van (volt): Orbászvár. Nem emlékszem, hogy bármikor hallottam volna erről.
nagylaza, főpohárnok
Én Lukácsbányaként hallottam csak magyarul, de azt is nagyon ritkán.
3 hónapja
Szarok is voltunk, szerencsenk se volt

Ez a Jansen van olyan toketlen edzo, mint Stoger volt. Ezek a csak posztra cserelek, nem valtoztatok semmit a halalom. Zero kreativitas, tokosseg. Csak a biztosra.
Kenny
ne haragudj de egy Banja Luka ellen, nem a szerencsében kéne bízni, hanem ledominálni őket. Minden más csak kifogás.
3 hónapja

Ez a Jansen van olyan toketlen edzo, mint Stoger volt. Ezek a csak posztra cserelek, nem valtoztatok semmit a halalom. Zero kreativitas, tokosseg. Csak a biztosra.
Kenny
Nekem is Stoger vibe-ja van.
December körül szerintem menni fog, valami olyasmi utólagos magyarázattal, hogy "nem volt meg az összhang a fiúkkal az öltözőben", esetleg "nem éreztük benne az ambíciót".

Ehhez a közeghez egy balkáni/posztszovjet tornatanár mentalitású vadállat kell. Nyugati edző csak teljhatalommal volna képes bármi érdemire, de azt nálunk sose kapnák meg úgyse.
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 325 — beers & Packers
Stoki
A közvetítésben Székely Dávid is említette Banja Luka középkori magyar vonatkozását.
Kampman
Arról lemaradtam, de most olvastam, hogy magyar neve is van (volt): Orbászvár. Nem emlékszem, hogy bármikor hallottam volna erről.
3 hónapja
Ez a Rommels vagy ki a franc is csodálatos igazolás volt
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!

3 hónapja
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
3 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars 2 820 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Ez olyan mint az Újpest meccs volt, csak ott bemákoltak egy gólt
3 hónapja
Stoki
3 hónapja
YoungZeeZee 8 567
mi az h nincs esely 11-es kiharcolasara?
😀
3 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars 2 820 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
3 hónapja
Nekem ne mondja senki, hogy bármelyik magyar ifi játékosban ne égne jobban a tűz egy ilyen meccsen. Szégyen, hogy 0-0-nál hátul passzolgatnak
3 hónapja
Ahelyett hogy futna tovább, lépéselőnyben is volt, inkább homorit… bazzeg
3 hónapja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 042 — !SuPeR6BoWL!
Lehet hogy ezt a meccset valakinek a luka bánja!
Tony Adams
L
A Feketevaros eleg gyengen muzsikal.
Toto21
Rosszul húzzák a vonót

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Kicsit olyan "zeljeznicsaros" pofára esés lenne a végén gólt kapni, majd a visszavágót aránylag simán elveszíteni.
3 hónapja
Most néztem utána a wikin Banja Lukanak. Az a minimum, hogy tragikus és zűrös hely.
nagylaza, főpohárnok
Egész Bosznia tragikus és zűrös.
Kampman
Bezzeg Magyarország! 😀
Tony Adams
Mi máshogyan.
De Boszniát tényleg csak a nagyhatalmi akarat tartja egyben, a saját állampolgáraik fele kb. holnap szétbomlasztaná az államot, ha megtehetnék.
3 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Most néztem utána a wikin Banja Lukanak. Az a minimum, hogy tragikus és zűrös hely.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Bezzeg Magyarország! 😀
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 325 — beers & Packers
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Nem vitatkozom...
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok