NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
25
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 735
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Toto21
5 966
Most nézem a Fradi keretét és még ilyen játékosok itt vannak: I. Aaneba, S. Shadirac, A. Esiti, A. Gojak, S. Loncar, OwusuAaneba-re nem is emlékszem, hogy láttam volna valaha a pályán, de hoztak még egy belső védőt... Vicc az egész bagázs
3 hónapja
Qb elég morcos lesz, ha Bogesz ugyanúgy KL-ben lesz jövő héten… 😂😂😂😂😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
- JC6
7 004
Javítok: 20-30k € PLUSZ lakás, cafeteria, biztosítás, autoazért az Orosz, Hajnal párosból valakinek a feje hullhatna már, mert azért ez így kezd ciki lenniLehet Hajnalnál nincs jobb itthon, DE…
és ha valamikor bedől ez a rendszer, verhetik a fejüket a falba a fradisták, hogy eltékozolták több évet, mert ennyi pénzből jóval többnek kéne lennie
NB2
6-8 tök felesleges játékos ott van a keretben, és gondolom havi 20-30k EUR-ban benne vannak (fizu, lakás, biztosítás, autó stb.) - ez felszorozva nem kis pénz.
Hány lepukkant légiós fog jönni még, akiknek hónapok kellenek hogy formába kerüljenek?
Sinisa
3 hónapja
azért az Orosz, Hajnal párosból valakinek a feje hullhatna már, mert azért ez így kezd ciki lenniLehet Hajnalnál nincs jobb itthon, DE…
és ha valamikor bedől ez a rendszer, verhetik a fejüket a falba a fradisták, hogy eltékozolták több évet, mert ennyi pénzből jóval többnek kéne lennie
NB2
6-8 tök felesleges játékos ott van a keretben, és gondolom havi 20-30k EUR-ban benne vannak (fizu, lakás, biztosítás, autó stb.) - ez felszorozva nem kis pénz.
Hány lepukkant légiós fog jönni még, akiknek hónapok kellenek hogy formába kerüljenek?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Az igazi probléma az Rommens, aki kibaszottul lassítja a támadásokat. Konkrétan amióta őt berakta Jansen, ezzel együtt kivette a ritmust a játékunkból.
3 hónapja
egy ria ria hungáriát is skandáltak a fijúknak a nagy füttyögés közepette. jó lesz ez 😀
3 hónapja
Kampman
28 362
Én Lukácsbányaként hallottam csak magyarul, de azt is nagyon ritkán.Arról lemaradtam, de most olvastam, hogy magyar neve is van (volt): Orbászvár. Nem emlékszem, hogy bármikor hallottam volna erről.Rossi minek megy ki fagyi meccsre? Varga nulla egyelőre, meg van egy cserekapusA közvetítésben Székely Dávid is említette Banja Luka középkori magyar vonatkozását.
Stoki
Hátha lehet onnan valakit honosítani.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Toto21
5 966
Szarok is voltunk, szerencsenk se voltne haragudj de egy Banja Luka ellen, nem a szerencsében kéne bízni, hanem ledominálni őket. Minden más csak kifogás.
Ez a Jansen van olyan toketlen edzo, mint Stoger volt. Ezek a csak posztra cserelek, nem valtoztatok semmit a halalom. Zero kreativitas, tokosseg. Csak a biztosra.
Kenny
3 hónapja
Kampman
28 362
Szarok is voltunk, szerencsenk se voltNekem is Stoger vibe-ja van.
Ez a Jansen van olyan toketlen edzo, mint Stoger volt. Ezek a csak posztra cserelek, nem valtoztatok semmit a halalom. Zero kreativitas, tokosseg. Csak a biztosra.
Kenny
December körül szerintem menni fog, valami olyasmi utólagos magyarázattal, hogy "nem volt meg az összhang a fiúkkal az öltözőben", esetleg "nem éreztük benne az ambíciót".
Ehhez a közeghez egy balkáni/posztszovjet tornatanár mentalitású vadállat kell. Nyugati edző csak teljhatalommal volna képes bármi érdemire, de azt nálunk sose kapnák meg úgyse.
3 hónapja
Arról lemaradtam, de most olvastam, hogy magyar neve is van (volt): Orbászvár. Nem emlékszem, hogy bármikor hallottam volna erről.Rossi minek megy ki fagyi meccsre? Varga nulla egyelőre, meg van egy cserekapusA közvetítésben Székely Dávid is említette Banja Luka középkori magyar vonatkozását.
Stoki
Kampman
3 hónapja
- JC6
7 004
Ez a Rommels vagy ki a franc is csodálatos igazolás volt
3 hónapja
Szarok is voltunk, szerencsenk se voltEz a Jansen van olyan toketlen edzo, mint Stoger volt. Ezek a csak posztra cserelek, nem valtoztatok semmit a halalom. Zero kreativitas, tokosseg. Csak a biztosra.
3 hónapja
azért az Orosz, Hajnal párosból valakinek a feje hullhatna már, mert azért ez így kezd ciki lenniés ha valamikor bedől ez a rendszer, verhetik a fejüket a falba a fradisták, hogy eltékozolták több évet, mert ennyi pénzből jóval többnek kéne lennie
3 hónapja
Ez olyan mint az Újpest meccs volt, csak ott bemákoltak egy gólt
3 hónapja
Kampman
28 362
Rossi minek megy ki fagyi meccsre? Varga nulla egyelőre, meg van egy cserekapusA közvetítésben Székely Dávid is említette Banja Luka középkori magyar vonatkozását.
Stoki
3 hónapja
Rossi minek megy ki fagyi meccsre? Varga nulla egyelőre, meg van egy cserekapus
3 hónapja
Toto21
5 966
Nekem ne mondja senki, hogy bármelyik magyar ifi játékosban ne égne jobban a tűz egy ilyen meccsen. Szégyen, hogy 0-0-nál hátul passzolgatnak
3 hónapja
- JC6
7 004
Ahelyett hogy futna tovább, lépéselőnyben is volt, inkább homorit… bazzeg
3 hónapja
Lehet hogy ezt a meccset valakinek a luka bánja!L
Tony Adams
A Feketevaros eleg gyengen muzsikal.Rosszul húzzák a vonót
Toto21
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Kampman
28 362
Kicsit olyan "zeljeznicsaros" pofára esés lenne a végén gólt kapni, majd a visszavágót aránylag simán elveszíteni.
3 hónapja
Kampman
28 362
Mi máshogyan.Bezzeg Magyarország! 😀Most néztem utána a wikin Banja Lukanak. Az a minimum, hogy tragikus és zűrös hely.Egész Bosznia tragikus és zűrös.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Tony Adams
De Boszniát tényleg csak a nagyhatalmi akarat tartja egyben, a saját állampolgáraik fele kb. holnap szétbomlasztaná az államot, ha megtehetnék.
3 hónapja
Bezzeg Magyarország! 😀Most néztem utána a wikin Banja Lukanak. Az a minimum, hogy tragikus és zűrös hely.Egész Bosznia tragikus és zűrös.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
3 hónapja
Nem vitatkozom...Most néztem utána a wikin Banja Lukanak. Az a minimum, hogy tragikus és zűrös hely.Egész Bosznia tragikus és zűrös.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
3 hónapja
Kampman
28 362
Most néztem utána a wikin Banja Lukanak. Az a minimum, hogy tragikus és zűrös hely.Egész Bosznia tragikus és zűrös.
nagylaza, főpohárnok