NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 722
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
A Pool közben lehet, hogy rámegy Kvaratskheliára.nagyobb esélyt látok rá mint Jarrad Branthwaite elhozatalára városon belül
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
A Pool közben lehet, hogy rámegy Kvaratskheliára.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
To qualify for ECL league stage (Elo sims, 23 Aug): pic.twitter.com/XLR41nMOHy
— Football Meets Data (@fmeetsdata) August 23, 2024
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Mármint a 14 ezer embert. (Bár félpályához volt ennyiért jegy erre a fosra bőven).kell lakáshitelre, mi?amugy mutyiland ellen sem volt telt haz,most meg..bejuthatnak vhova erre 14ezer ember?🤣🤣🤣Ilyen jegyárakkal csodálkozik ezen valaki? Még a dánok elleni meccshez képest is emeltek 20%-ot, pedig az BL volt egy nívósabb ellenféllel.
YoungZeeZee
Én még ezt a 14 ezret is sokallom.
Bálesz
Negritis, a vajda
Ahogy olvastam, nem én voltam az egyetlen, aki a távolmaradással tüntetett. Más lehetőségem úgy sincs.
3 hónapja
kell lakáshitelre, mi?amugy mutyiland ellen sem volt telt haz,most meg..bejuthatnak vhova erre 14ezer ember?🤣🤣🤣Ilyen jegyárakkal csodálkozik ezen valaki? Még a dánok elleni meccshez képest is emeltek 20%-ot, pedig az BL volt egy nívósabb ellenféllel.
YoungZeeZee
Bálesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Füttyügés is elég hamar le lett “keverve” tegnap.egy ria ria hungáriát is skandáltak a fijúknak a nagy füttyögés közepette. jó lesz ez 😀mar elkezdodott korabban, de most lesz igazan hangos.
petey
Tompitani fognak meg ezen jovo hetig, marmint Hajnalek.
Kenny
Mint anno Stöger-nek az “Auf Wiedersehen” - ilyenkor általában gyorsan belekezd az előénekes egy Újpest gyalázó dalba 🤷
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
YoungZeeZee
8 567
14🫣amugy mutyiland ellen sem volt telt haz,most meg..bejuthatnak vhova erre 14ezer ember?🤣🤣🤣Ilyen jegyárakkal csodálkozik ezen valaki? Még a dánok elleni meccshez képest is emeltek 20%-ot, pedig az BL volt egy nívósabb ellenféllel.
YoungZeeZee
Bálesz
3 hónapja
A banya luka túl nagy volt a Fradinak,a lenti transzferek pedig a maiak.
Munir El Haddadi (marokkói, cs) Las Palmas -> Leganés ingyé
Samuel Moutoussamy (demokratikus kongói, kp) Nantes -> Sivasspor ingyé
Sander Berge (norvég, kp) Burnley -> Fulham 23.55 millió EUR
Mateusz Lis (lengyel, kapus) Southampton -> Göztepe átigazolási ár nem nyilvános
Bobby Clark (angol, kp) Liverpool FC -> Red Bull Salzburg 11.8 millió EUR
Christos Papadopoulos (görög, kp) Genoa -> Juventus kölcsönbe
Pierre Cornud (francia, hv) Maccabi Haifa -> St.-Étienne 1.1 millió EUR
Raoul Bellanova (olasz, hv) Torino -> Atalanta 20 millió EUR
Anass Zaroury (marokkói, cs) Burnley -> Lens 9 millió EUR
Luis Rioja (spanyol, cs) Alavés -> Valencia 1.2 millió EUR
Tom Krauß (német, kp) Mainz -> Luton kölcsönbe
Chris Bedia (elefántcsontparti, cs) Union Berlin -> Hull City kölcsönbe
Sepp van den Berg (holland, hv) Liverpool FC -> Brentford 23.6 millió EUR
Hans Nicolussi Caviglia (olasz, kp) Juventus -> Venezia kölcsönbe
Seydou Fini (olasz, cs) Genoa -> Excelsior Rotterdam kölcsönbe
Marcus Pedersen (norvég, hv) Feyenoord -> Torino kölcsönbe
Mamadou Sarr (francia, hv) Lyon -> Strasbourg 10 millió EUR
Alessandro Di Pardo (olasz, hv) Cagliari -> Modena kölcsönbe
Logan Costa (zöld-foki szigeteki, hv) Toulouse -> Villarreal 18 millió EUR
Álex Collado (spanyol, cs) Betis -> Al-Kholood kölcsönbe
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
Himnusz volt a végén, lemaradtam róla?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
azért a futballer ügynökök se hülyék ám, gyorsan híre megy, hogy egy állami csecsen levő ezen a szinten korlátlan büdzsével rendelkező gittegyletetnél egy olyan ember felel az igazolásokért aki nem túl okos, nem is túl éhes, kicsi vissza osztásért cserébe bármelyik lepukkant utolsó 23. fekát leigazolja sok pénzért ha kell...azért az Orosz, Hajnal párosból valakinek a feje hullhatna már, mert azért ez így kezd ciki lenniLehet Hajnalnál nincs jobb itthon, DE…
és ha valamikor bedől ez a rendszer, verhetik a fejüket a falba a fradisták, hogy eltékozolták több évet, mert ennyi pénzből jóval többnek kéne lennie
NB2
6-8 tök felesleges játékos ott van a keretben, és gondolom havi 20-30k EUR-ban benne vannak (fizu, lakás, biztosítás, autó stb.) - ez felszorozva nem kis pénz.
Hány lepukkant légiós fog jönni még, akiknek hónapok kellenek hogy formába kerüljenek?
Sinisa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
Igen, jöhet még 1-2 elkapkodott kényszerigazolás, azzal pont meglesz a 75 fős keret. Köthetnénk le edzőmeccset a Chelsea-vel, mehetne egyszerre öt pályán.egy ria ria hungáriát is skandáltak a fijúknak a nagy füttyögés közepette. jó lesz ez 😀mar elkezdodott korabban, de most lesz igazan hangos.
petey
Kenny
Egy valami nem lesz továbbra sem: felelős.
3 hónapja
egy ria ria hungáriát is skandáltak a fijúknak a nagy füttyögés közepette. jó lesz ez 😀mar elkezdodott korabban, de most lesz igazan hangos.
petey
3 hónapja
amugy mutyiland ellen sem volt telt haz,most meg..bejuthatnak vhova erre 14ezer ember?🤣🤣🤣Ilyen jegyárakkal csodálkozik ezen valaki? Még a dánok elleni meccshez képest is emeltek 20%-ot, pedig az BL volt egy nívósabb ellenféllel.
YoungZeeZee
3 hónapja
ozibozi
17 220
Kicsit olyan "zeljeznicsaros" pofára esés lenne a végén gólt kapni, majd a visszavágót aránylag simán elveszíteni.Egy Skoro kaliberű playa kb örökös gólkirály lehetne ezeknél
Kampman
a nyomiknál
3 hónapja
ozibozi
17 220
Az ostoba fagyi kiszopna, az okos gyurka meg tovább menetelne az epic lenne.
3 hónapja
YoungZeeZee
8 567
amugy mutyiland ellen sem volt telt haz,most meg..bejuthatnak vhova erre 14ezer ember?🤣🤣🤣
3 hónapja
- JC6
7 001
Az NSO erről a fostengerről, ahol volt három komolyabb Fradi helyzet a 90 perc alatt, szerintem 30 ezer karakteres cikket írt😃
3 hónapja
xG on target (xGOT)3.28-0.09
Ez alapján is nagyon durván extra napja volt a vendég kapusnak.
3 hónapja
Toto21
5 966
Most nézem a Fradi keretét és még ilyen játékosok itt vannak: I. Aaneba, S. Shadirac, A. Esiti, A. Gojak, S. Loncar, OwusuAaneba-re nem is emlékszem, hogy láttam volna valaha a pályán, de hoztak még egy belső védőt... Vicc az egész bagázs
3 hónapja
Qb elég morcos lesz, ha Bogesz ugyanúgy KL-ben lesz jövő héten… 😂😂😂😂😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
- JC6
7 001
Javítok: 20-30k € PLUSZ lakás, cafeteria, biztosítás, autoazért az Orosz, Hajnal párosból valakinek a feje hullhatna már, mert azért ez így kezd ciki lenniLehet Hajnalnál nincs jobb itthon, DE…
és ha valamikor bedől ez a rendszer, verhetik a fejüket a falba a fradisták, hogy eltékozolták több évet, mert ennyi pénzből jóval többnek kéne lennie
NB2
6-8 tök felesleges játékos ott van a keretben, és gondolom havi 20-30k EUR-ban benne vannak (fizu, lakás, biztosítás, autó stb.) - ez felszorozva nem kis pénz.
Hány lepukkant légiós fog jönni még, akiknek hónapok kellenek hogy formába kerüljenek?
Sinisa
3 hónapja
azért az Orosz, Hajnal párosból valakinek a feje hullhatna már, mert azért ez így kezd ciki lenniLehet Hajnalnál nincs jobb itthon, DE…
NB2
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
3 hónapja
Az igazi probléma az Rommens, aki kibaszottul lassítja a támadásokat. Konkrétan amióta őt berakta Jansen, ezzel együtt kivette a ritmust a játékunkból.
3 hónapja
egy ria ria hungáriát is skandáltak a fijúknak a nagy füttyögés közepette. jó lesz ez 😀
3 hónapja
Kampman
28 360
Én Lukácsbányaként hallottam csak magyarul, de azt is nagyon ritkán.Arról lemaradtam, de most olvastam, hogy magyar neve is van (volt): Orbászvár. Nem emlékszem, hogy bármikor hallottam volna erről.Rossi minek megy ki fagyi meccsre? Varga nulla egyelőre, meg van egy cserekapusA közvetítésben Székely Dávid is említette Banja Luka középkori magyar vonatkozását.
Stoki
Hátha lehet onnan valakit honosítani.
Kampman
nagylaza, főpohárnok