Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
El is ismerte a PGMOL hogy ez történt. Remélem a klub illetékesei lépnek valamit erre, nem szabadna ezt ennyiben hagyniuk.Tavaly volt már ilyen. A Brighton vagy a Brenford kárára asszem. Semmi se lett.
Mikey

Liverpool Fc
több mint 2 éve
El is ismerte a PGMOL hogy ez történt. Remélem a klub illetékesei lépnek valamit erre, nem szabadna ezt ennyiben hagyniuk.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
HahahaSimán óvás újrajátszás....de ez nem fog megtörténni...majd 3 meccsen benéznek mindent Pool javára....utána meg mindenki a Poolt köpködiNeeee, elvileg a VAR azt hitte hogy a pályán megadták a gólt, és mivel ő nem látott lest ezért nem változtatott az ítéleten.Na jó, ez kabaré ha igaz.
Na innentől simán megóvnám az eredményt és újrajátszást követelnék.
Mikey
davemayer
ThundersNFL a Jobbágy
1, ilyet nem fognak
2, ilyet pláne nem fognak
3, az meg úgyis mindig jelen van, a művelt fhansziák azt mondják rá, hogy 'omniphezent'
több mint 2 éve
Simán óvás újrajátszás....de ez nem fog megtörténni...majd 3 meccsen benéznek mindent Pool javára....utána meg mindenki a Poolt köpködiNeeee, elvileg a VAR azt hitte hogy a pályán megadták a gólt, és mivel ő nem látott lest ezért nem változtatott az ítéleten.Na jó, ez kabaré ha igaz.
Mikey
davemayer
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Ez nem kabaré hanem konkrétan műhiba. Mert az már szándékos cselekedet h nem szólsz amikor látod h nincs közép kezdés, nincs gól. Ez innentol már nem emberi tévedés.Neeee, elvileg a VAR azt hitte hogy a pályán megadták a gólt, és mivel ő nem látott lest ezért nem változtatott az ítéleten.Na jó, ez kabaré ha igaz.
Mikey
davemayer
Én ovnek.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Állítolag kommunikál a kórházbanWaalwijk-ajaxon a hazai csapat kapusa egy ütközés után lenyelte a nyelvét, küzdöttek érte. Most levitték hordágyon de mindenki sír... nincs még híruh :s
davemayer
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
miért? túlsúlyos lettél?aww <3 de sajnos már visszavonultamA legnagyobb magyar amerikai foci bíró.Csak nem bíró? 😀Amúgy ha a bírónak becsúszunk, mert a helyzet pont úgy hozza, az minek számít? Mert nem sajnálnám, ha valaki beletalpalna az ágyékába.Ezt jobb ha Löfli nem is olvassa.
shagi0206
Sixo
shagi0206
Sixo
Löfli
több mint 2 éve
Waalwijk-ajaxon a hazai csapat kapusa egy ütközés után lenyelte a nyelvét, küzdöttek érte. Most levitték hordágyon de mindenki sír... nincs még híruh :s
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
aww <3 de sajnos már visszavonultamA legnagyobb magyar amerikai foci bíró.Csak nem bíró? 😀Amúgy ha a bírónak becsúszunk, mert a helyzet pont úgy hozza, az minek számít? Mert nem sajnálnám, ha valaki beletalpalna az ágyékába.Ezt jobb ha Löfli nem is olvassa.
shagi0206
Sixo
shagi0206
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Neeee, elvileg a VAR azt hitte hogy a pályán megadták a gólt, és mivel ő nem látott lest ezért nem változtatott az ítéleten.Na jó, ez kabaré ha igaz.
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Neeee, elvileg a VAR azt hitte hogy a pályán megadták a gólt, és mivel ő nem látott lest ezért nem változtatott az ítéleten.LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Mikey

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Persze, hogy nem. Látták gondolom 3p múlva, hogy bassza meg ezt elkúrtuk... Azért is jöhetett ki ilyen über gyorsan a bocsi nyilatkozat, mert kb be volt készítve a sípszó utánra.Na az angol játékvezető szövetség hamar ki is adta a nyilatkozatot hogy Díaz gólja egyértelműen szabályos volt és hibáztak hogy nem adták meg.Na erre meg nem lehet mit mondani. Akkor milyen alapon vették el?! Vonalazást a teljes közvetítés alatt nem mutattak természetesen...
Sokszor mondtuk már, de a VAR hiába lenne jó rendszer, ha ugyanazok a balfaszok használják, akik előtte is balfaszok voltak.
Mikey
davemayer
Jones lapja sajnos jogos szerintem. Nem volt benne szándékosság de a szabálykönyvben nincs olyan kitétel, hogy ha a labdáról/labdán csúszik meg a labád úgynem ér a boka fölötti talpalás. Peches szitu volt nem akarta de full úgytalálta el a lábszárat talpal, amiért adható a lap. Jota 1 sárgája nevetséges de azért tegyük a szivünkre a kezünk akadnak egy meccsen furcsa sárgák. Ezek után 2 perccel viszont így becsúszni? Remélem Klopp pár meccsig hagyja ülni a padon, istentelen nagy barom volt és full jogos a 2. sárga.
Az, hogy 9 emberrel sikerült védekezni és helyzetet sem engedett a csapat rohadtul büszkévé tett, Matip az egyetlen beadásba ami a védelem mögül jött (fél óra alatt 9vs11ben) szarul lép bele. Van ilyen, idegesített, de nem haragudtam se rá se senkire. Emelt fővel lehet ettől még levonulni, mert ritkán látsz ilyet, hogy 2-ös emberhátrányban helyzetet sem enged egy csapat.
De ez a 'les'gól! Ilyen nincs bazdmeg, hogy sorry gyerekek elnéztük... Nem a Spurstől sajnálom, de ilyen után miért legyen respectje egy bírói ítéletlnek? Ilyen után legközelebb ha VvD vagy bárki más odamegy reklamálni egy ítélet után milyen alapon fognak sárgát adni nekik? A pályán el lehet nézni egy szitut benne van, de amikor ott a videó akezedben bazdbeg ilyen nem létezik.
A videó kontroll szobákat elég jól ismerem. FIA világbajnokságon voltam nem egyszer már operátor hasonló rendszerek mögött mellettem döntéshozókkal. Ilyen(szerű) sem történt még soha.
Nevetséges.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Neeee, elvileg a VAR azt hitte hogy a pályán megadták a gólt, és mivel ő nem látott lest ezért nem változtatott az ítéleten.Na innentől simán megóvnám az eredményt és újrajátszást követelnék.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Nézem az NSO-n Dekit angolul.Medveember megint jól tolmácsolt.
Szégyen
Aztán nézem Őt a Linkedin-en, hogy mit ír magáról…🙈
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
🚨🔴 Bayern are in advanced talks to bring Jerome Boateng back to the club as free agent — deal at final stages.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 30, 2023
Boateng has given his green light — he wants Bayern return, as first called by @Plettigoal.
Deal set to be completed in the next 24/48h. pic.twitter.com/t66oXzBU9t
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Waalwijk-ajaxon a hazai csapat kapusa egy ütközés után lenyelte a nyelvét, küzdöttek érte. Most levitték hordágyon de mindenki sír... nincs még hír
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
de a 2. sarganal azt nezhetik vissza, hogy maga a szabalytalansag az volt-e. azt nem nezhetik vissza, hogy a szabalytalansag elott volt-e egy masik szabalytalansag, ami miatt meg kellett volna allitani a jatekot mar. max az szamitana, ha Udogie piros lapot eroen szabalytalankodott volna, azt visszanezik, megkapja a pirost, de sztem ilyenkor a masodik sarga is marad.Majdnem biztos vagyok benne, hogy már igen. Szaniszló Csabi nagyon tüntetett az ellen, hogy 2. sárgát is vissza lehessen nézni, mert egyszer ha jól emlékszem talán Manchinit indokolatlan 2. sárga miatt állították ki és hagyott ki meccset, és tavaly örömmel konstatálta, hogy ezt megváltoztatták, de nem vagyok benne biztos, hogy minden ligában. Ha jól emlékszem, pont a Serie A-ban nem. De lehet csak rosszul emlékszem.azt tudomasom szerint nem lehet visszanezni ilyenkor. csak akkor ha gol szuletett volna az akciobol.Jah értelek ,tehát azt az Udogie fault le nem fújásra gondolsz, ami után odacsúszott Jota. Mondjuk ilyenkor nem tudom mi a szabály, ha nem fúj bele Cooper, utána visszanézi, mert ha jól tudom már lehet 2. sárgánál és azt látja, hogy Udogie szabálytalan volt, ilyenkor ér-e utána a fault. Mert pl a meccs második felében, amikor Robertson sárgát kapott könyöklésért utána volt egy erős fault talán Romerotól(?) és azért nem járt sárga.Mindkét piros egy elnézett szabálytalanságból alakult ki. Piros volt, de ha nem kell kompenzálniuk fault miatt, akkor nincsenek abban a helyzetben, hogy szabálytalankodhassanak.Valakinek megjött Dubajból az utalás. Nem a Spurs fizetett, mert ők túlJó azért ne vigyük túlzásba volt pár rossz ítélet, de mind2 piros egyértelműen az volt. Az, hogy les vonalat nem mutatták, attól még azt behúzták. Pár sárga, de azon nem értem, hogy meccs múlt volna.hülyéktisztessegések a csaláshoz valszeg
slowmotion
Sixo
slowmotion
Sixo
csebi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Majdnem biztos vagyok benne, hogy már igen. Szaniszló Csabi nagyon tüntetett az ellen, hogy 2. sárgát is vissza lehessen nézni, mert egyszer ha jól emlékszem talán Manchinit indokolatlan 2. sárga miatt állították ki és hagyott ki meccset, és tavaly örömmel konstatálta, hogy ezt megváltoztatták, de nem vagyok benne biztos, hogy minden ligában. Ha jól emlékszem, pont a Serie A-ban nem. De lehet csak rosszul emlékszem.azt tudomasom szerint nem lehet visszanezni ilyenkor. csak akkor ha gol szuletett volna az akciobol.Jah értelek ,tehát azt az Udogie fault le nem fújásra gondolsz, ami után odacsúszott Jota. Mondjuk ilyenkor nem tudom mi a szabály, ha nem fúj bele Cooper, utána visszanézi, mert ha jól tudom már lehet 2. sárgánál és azt látja, hogy Udogie szabálytalan volt, ilyenkor ér-e utána a fault. Mert pl a meccs második felében, amikor Robertson sárgát kapott könyöklésért utána volt egy erős fault talán Romerotól(?) és azért nem járt sárga.Mindkét piros egy elnézett szabálytalanságból alakult ki. Piros volt, de ha nem kell kompenzálniuk fault miatt, akkor nincsenek abban a helyzetben, hogy szabálytalankodhassanak.Valakinek megjött Dubajból az utalás. Nem a Spurs fizetett, mert ők túlJó azért ne vigyük túlzásba volt pár rossz ítélet, de mind2 piros egyértelműen az volt. Az, hogy les vonalat nem mutatták, attól még azt behúzták. Pár sárga, de azon nem értem, hogy meccs múlt volna.hülyéktisztessegések a csaláshoz valszeg
slowmotion
Sixo
slowmotion
Sixo
csebi
több mint 2 éve
azt tudomasom szerint nem lehet visszanezni ilyenkor. csak akkor ha gol szuletett volna az akciobol.Jah értelek ,tehát azt az Udogie fault le nem fújásra gondolsz, ami után odacsúszott Jota. Mondjuk ilyenkor nem tudom mi a szabály, ha nem fúj bele Cooper, utána visszanézi, mert ha jól tudom már lehet 2. sárgánál és azt látja, hogy Udogie szabálytalan volt, ilyenkor ér-e utána a fault. Mert pl a meccs második felében, amikor Robertson sárgát kapott könyöklésért utána volt egy erős fault talán Romerotól(?) és azért nem járt sárga.Mindkét piros egy elnézett szabálytalanságból alakult ki. Piros volt, de ha nem kell kompenzálniuk fault miatt, akkor nincsenek abban a helyzetben, hogy szabálytalankodhassanak.Valakinek megjött Dubajból az utalás. Nem a Spurs fizetett, mert ők túlJó azért ne vigyük túlzásba volt pár rossz ítélet, de mind2 piros egyértelműen az volt. Az, hogy les vonalat nem mutatták, attól még azt behúzták. Pár sárga, de azon nem értem, hogy meccs múlt volna.hülyéktisztessegések a csaláshoz valszeg
slowmotion
Sixo
slowmotion
Sixo
több mint 2 éve
én csak azt imádom, hogy a tiszta "2m-es" lesek esetén elidőznek 3-4 percig a vonalak huzogatásával, nevetségesen hosszan, itt meg kettőt pislogott az ember, azt már ment a játék...nagyon sokáig nem keresték azokat a kameraszögeket....Arról volt szó, hogy hiába nézte vissza a VAR, a labdát a VAR videókból nem látták. És mivel nem tudták hol a labda, nem tudták mikor kellene a les vonalat behúzni. A pályán meg les volt a ítélet.Na ne már, ez mindennek a legalja. Mai technikával a 18 kameraállásból nem látták hol a labda?! 1 percnél nem tarthat tovább, ez kabaré. Amúgy meg ahogy irtátok is, szabad szemmel látható volt hogy a védő lába belóg.
Sixo
davemayer
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Arról volt szó, hogy hiába nézte vissza a VAR, a labdát a VAR videókból nem látták. És mivel nem tudták hol a labda, nem tudták mikor kellene a les vonalat behúzni. A pályán meg les volt a ítélet.Na ne már, ez mindennek a legalja. Mai technikával a 18 kameraállásból nem látták hol a labda?! 1 percnél nem tarthat tovább, ez kabaré. Amúgy meg ahogy irtátok is, szabad szemmel látható volt hogy a védő lába belóg.
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ez nagyobb csalás volt, mint a 2019es BL döntő.Amelyiket a city meg a pool nyerte az mind az 😛
Cubehor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
bírom Kloppot, full korrekt! respekt....ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Arról volt szó, hogy hiába nézte vissza a VAR, a labdát a VAR videókból nem látták. És mivel nem tudták hol a labda, nem tudták mikor kellene a les vonalat behúzni. A pályán meg les volt a ítélet.
több mint 2 éve
Ez nagyobb csalás volt, mint a 2019es BL döntő.