Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
amugy epp az Athleticen olvastam egy cikket ev kozben, hogy nemetorszagban a VAR-ban resztvevoket (a jatekvezetoket es a VAR szobaban uloket) kepzik, hogy minel neutralisabban beszeljenek, de minden informaciot atadjanak. pilotak, meg legi kozlekedes iranyitok tartjak kozosen, bemutatjak nekik, hogyan kell kommunikalniuk. raadasul elvileg a nemet szovetseg monitorozza is ezeket a beszelgeteseket, amiket aztan felhasznalnak a kepzeseken. egyuttal nem csak arra torekednek, hogy neutralisan beszeljenek hanem arra is, hogy minden informaciot atadjanak azonnal.Valószínűleg benne van a versenykiírásban, hogy mi miatt lehet óvni. Ha van jogalap, akkor fognak, de szerintem ez nem ilyen lesz. Jogosulatlan játék az lehetne, de ezen a szinten azért nem szokott olyan lenni.Jó de érted a Pool is hülye ha nem óv. A liga nem ovhat helyettük …Szerintem igen. Illetve hogy mi az az egyértelmű csalás, amiért még nem bontják le a székházat.Neeee, elvileg a VAR azt hitte hogy a pályán megadták a gólt, és mivel ő nem látott lest ezért nem változtatott az ítéleten.Ezt most olvasom, ilyen a világon nincs azért, nem hogy a legértékesebb sportliga két topcsapatának meccsén... És akkor ennyi, az érintetteket eltiltják és mindenki menjen tovább a dolgára? Tényleg azt tesztelik most, hogy mi az az égbekiáltó hülyeség, amit még valahogy bevesz az emberek gyomra?
Na innentől simán megóvnám az eredményt és újrajátszást követelnék.
Mikey
r.baggio
Mikey
csebi
slowmotion
amugy megneztem nagyjabal a PL Handbook-ot, konkret szabalyok nincsenek, hogy mi alapjan lehet ovni (lehet az altalanos FIFA szabalyok az iranyadok?), csak annyi, hogy a Commissioner javasolhatja az ujrajatszast, amirol a Board dont. nekem picit ugy tunt, hogy a Commissioner sajat hatas korben is javasolhatna, ovas nelkul is. de vszeg ebbol ugy sem lesz semmi, ami azert erdekes, mert nem pelda nelkuli. vmeik vizilabda nemzetkozi valogatott tornan (talan Szuperliga) iden volt is a meccs egy reszenek ujrajatszasa. ott hibazott a biro (kulon vicces, hogy a magyar jatekos eloszor nem akart visszajonni, mondta is a bironak, hogy nem johet vissza, de o mutatta, es ha nem cselekszik ugy a jatekos akkor a biro cserevel ki is allithatja veglel), es emiatt ovott az ellenfel, gyorsan dontottek is helyben fel ora alatt kb, es oltozhetett vissza mki, volt akit mar a buszrol szedtek ossze. szoval van erre pelda a sportban is.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Mi az a Skins? Én csak kommandót ismerek a fővárosbanNah persze, a Leeds is kikapott tegnap, ma a Vasas és a Skins is ki fog. És te nem vagy ideges?Én ezen már nem tudok...Ez hihetetlen, bazmeg. A Csákvár a 94. percben egyenlített.Tyű Warrb de ideges lesz.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
warr_b
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
This is who we are. Always Athletic, in the good times and the bad.
— Athletic Club (@Athletic_en) September 30, 2023
𝗪𝗘 𝗔𝗥𝗘 𝗔𝗧𝗛𝗟𝗘𝗧𝗜𝗖#RealSociedadAthletic #LaLigaHighlights pic.twitter.com/KCgwdbqPTU
több mint 2 éve
Skinsben tévedsz 😊Nah persze, a Leeds is kikapott tegnap, ma a Vasas és a Skins is ki fog. És te nem vagy ideges?Én ezen már nem tudok...Ez hihetetlen, bazmeg. A Csákvár a 94. percben egyenlített.Tyű Warrb de ideges lesz.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Ez volt a legrosszabb Juve teljesítmény régóta. Miután kiderült, hogy se Vlahovic, se Milik nem játszhat, Allegri ráment a 0-0ra, és összejött neki.
több mint 2 éve
És akkor Szczereftghny bemutatja az év védését.És után egy hatalmas baki, szerencsére Koopmeinersnek jó az x.
Sixo
több mint 2 éve
Valószínűleg benne van a versenykiírásban, hogy mi miatt lehet óvni. Ha van jogalap, akkor fognak, de szerintem ez nem ilyen lesz. Jogosulatlan játék az lehetne, de ezen a szinten azért nem szokott olyan lenni.Jó de érted a Pool is hülye ha nem óv. A liga nem ovhat helyettük …Szerintem igen. Illetve hogy mi az az egyértelmű csalás, amiért még nem bontják le a székházat.Neeee, elvileg a VAR azt hitte hogy a pályán megadták a gólt, és mivel ő nem látott lest ezért nem változtatott az ítéleten.Ezt most olvasom, ilyen a világon nincs azért, nem hogy a legértékesebb sportliga két topcsapatának meccsén... És akkor ennyi, az érintetteket eltiltják és mindenki menjen tovább a dolgára? Tényleg azt tesztelik most, hogy mi az az égbekiáltó hülyeség, amit még valahogy bevesz az emberek gyomra?
Mikey
r.baggio
Mikey
csebi
több mint 2 éve
Nah persze, a Leeds is kikapott tegnap, ma a Vasas és a Skins is ki fog. És te nem vagy ideges?Én ezen már nem tudok...Ez hihetetlen, bazmeg. A Csákvár a 94. percben egyenlített.Tyű Warrb de ideges lesz.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
warr_b
több mint 2 éve
Én ezen már nem tudok...Ez hihetetlen, bazmeg. A Csákvár a 94. percben egyenlített.Tyű Warrb de ideges lesz.
nagylaza, főpohárnok
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Jó de érted a Pool is hülye ha nem óv. A liga nem ovhat helyettük …Szerintem igen. Illetve hogy mi az az egyértelmű csalás, amiért még nem bontják le a székházat.Neeee, elvileg a VAR azt hitte hogy a pályán megadták a gólt, és mivel ő nem látott lest ezért nem változtatott az ítéleten.Ezt most olvasom, ilyen a világon nincs azért, nem hogy a legértékesebb sportliga két topcsapatának meccsén... És akkor ennyi, az érintetteket eltiltják és mindenki menjen tovább a dolgára? Tényleg azt tesztelik most, hogy mi az az égbekiáltó hülyeség, amit még valahogy bevesz az emberek gyomra?
Mikey
r.baggio
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Én is az vagyok. Előtte pár perccel ráadásul Holendernek volt egy tiszta gólhelyzete, de ő inkább feldobta magát a 16-oson belül, hogy kapjon egy sárgát.Ez hihetetlen, bazmeg. A Csákvár a 94. percben egyenlített.Tyű Warrb de ideges lesz.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 2 éve
ezen ment el a mixem. Hogy lehet ilyen béna valaki, de komolyan? Vissza se jussanak ilyenek.Ez hihetetlen, bazmeg. A Csákvár a 94. percben egyenlített.Tyű Warrb de ideges lesz.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 2 éve
Szerintem igen. Illetve hogy mi az az egyértelmű csalás, amiért még nem bontják le a székházat.Neeee, elvileg a VAR azt hitte hogy a pályán megadták a gólt, és mivel ő nem látott lest ezért nem változtatott az ítéleten.Ezt most olvasom, ilyen a világon nincs azért, nem hogy a legértékesebb sportliga két topcsapatának meccsén... És akkor ennyi, az érintetteket eltiltják és mindenki menjen tovább a dolgára? Tényleg azt tesztelik most, hogy mi az az égbekiáltó hülyeség, amit még valahogy bevesz az emberek gyomra?
Mikey
r.baggio
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Ez hihetetlen, bazmeg. A Csákvár a 94. percben egyenlített.Tyű Warrb de ideges lesz.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Ez hihetetlen, bazmeg. A Csákvár a 94. percben egyenlített.Egész pontosan: a 94. perc végén. Már középkezdésre se maradt idő.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
BVSC végre megint nyert az MB2-ben, a másik kiesőjelölt Ajka ellen! Kisteleki munkája beérett!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Mondtam már, hogy mennyire utálom ezt a fehér alapon rózsaszín csíkos Juve mezt? Gondolom Lapo Elkann tervezhette.
több mint 2 éve
Na szép, döglött állatba belerúgni...Jogos. A Chicago Bears nem fog, mert velük nem játszunk.Khm...Na, kipukkadt a kecskeméti lufi? Tovább húzták, mint gondoltam.Jó azért még nem írd le őket. A Diósgyőrtől mindenki ki fog kapni 2-0ra.
Bálesz
Sixo
davemayer
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Várhato volt amúgy hogy ez lesz, sok ilyen one year wondert lattunk már.Nem is emiatt a meccs miatt mondtam 😊 Diósgyőr bevehetetlen erőd, ezt tudjuk 😊 ettől függetlenül vereség vereség után, a játék sem a tavalyi.Na, kipukkadt a kecskeméti lufi? Tovább húzták, mint gondoltam.Jó azért még nem írd le őket. A Diósgyőrtől mindenki ki fog kapni 2-0ra.
Bálesz
Sixo
Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Nem is emiatt a meccs miatt mondtam 😊 Diósgyőr bevehetetlen erőd, ezt tudjuk 😊 ettől függetlenül vereség vereség után, a játék sem a tavalyi.Na, kipukkadt a kecskeméti lufi? Tovább húzták, mint gondoltam.Jó azért még nem írd le őket. A Diósgyőrtől mindenki ki fog kapni 2-0ra.
Bálesz
Sixo

több mint 2 éve
Jogos. A Chicago Bears nem fog, mert velük nem játszunk.Khm...Na, kipukkadt a kecskeméti lufi? Tovább húzták, mint gondoltam.Jó azért még nem írd le őket. A Diósgyőrtől mindenki ki fog kapni 2-0ra.
Bálesz
Sixo
davemayer
több mint 2 éve
Khm...Na, kipukkadt a kecskeméti lufi? Tovább húzták, mint gondoltam.Jó azért még nem írd le őket. A Diósgyőrtől mindenki ki fog kapni 2-0ra.
Bálesz
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Na, kipukkadt a kecskeméti lufi? Tovább húzták, mint gondoltam.Jó azért még nem írd le őket. A Diósgyőrtől mindenki ki fog kapni 2-0ra.
Bálesz
több mint 2 éve
Na, kipukkadt a kecskeméti lufi? Tovább húzták, mint gondoltam.