Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 493 — Lucas Scott
Neeee, elvileg a VAR azt hitte hogy a pályán megadták a gólt, és mivel ő nem látott lest ezért nem változtatott az ítéleten.

Na innentől simán megóvnám az eredményt és újrajátszást követelnék.
Mikey
Ezt most olvasom, ilyen a világon nincs azért, nem hogy a legértékesebb sportliga két topcsapatának meccsén... És akkor ennyi, az érintetteket eltiltják és mindenki menjen tovább a dolgára? Tényleg azt tesztelik most, hogy mi az az égbekiáltó hülyeség, amit még valahogy bevesz az emberek gyomra?
r.baggio
Szerintem igen. Illetve hogy mi az az egyértelmű csalás, amiért még nem bontják le a székházat.
Mikey
Jó de érted a Pool is hülye ha nem óv. A liga nem ovhat helyettük …
csebi
Valószínűleg benne van a versenykiírásban, hogy mi miatt lehet óvni. Ha van jogalap, akkor fognak, de szerintem ez nem ilyen lesz. Jogosulatlan játék az lehetne, de ezen a szinten azért nem szokott olyan lenni.
slowmotion
amugy epp az Athleticen olvastam egy cikket ev kozben, hogy nemetorszagban a VAR-ban resztvevoket (a jatekvezetoket es a VAR szobaban uloket) kepzik, hogy minel neutralisabban beszeljenek, de minden informaciot atadjanak. pilotak, meg legi kozlekedes iranyitok tartjak kozosen, bemutatjak nekik, hogyan kell kommunikalniuk. raadasul elvileg a nemet szovetseg monitorozza is ezeket a beszelgeteseket, amiket aztan felhasznalnak a kepzeseken. egyuttal nem csak arra torekednek, hogy neutralisan beszeljenek hanem arra is, hogy minden informaciot atadjanak azonnal.

amugy megneztem nagyjabal a PL Handbook-ot, konkret szabalyok nincsenek, hogy mi alapjan lehet ovni (lehet az altalanos FIFA szabalyok az iranyadok?), csak annyi, hogy a Commissioner javasolhatja az ujrajatszast, amirol a Board dont. nekem picit ugy tunt, hogy a Commissioner sajat hatas korben is javasolhatna, ovas nelkul is. de vszeg ebbol ugy sem lesz semmi, ami azert erdekes, mert nem pelda nelkuli. vmeik vizilabda nemzetkozi valogatott tornan (talan Szuperliga) iden volt is a meccs egy reszenek ujrajatszasa. ott hibazott a biro (kulon vicces, hogy a magyar jatekos eloszor nem akart visszajonni, mondta is a bironak, hogy nem johet vissza, de o mutatta, es ha nem cselekszik ugy a jatekos akkor a biro cserevel ki is allithatja veglel), es emiatt ovott az ellenfel, gyorsan dontottek is helyben fel ora alatt kb, es oltozhetett vissza mki, volt akit mar a buszrol szedtek ossze. szoval van erre pelda a sportban is.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 887 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez hihetetlen, bazmeg. A Csákvár a 94. percben egyenlített.
nagylaza, főpohárnok
Tyű Warrb de ideges lesz.
Sixo
Én ezen már nem tudok...
warr_b
Nah persze, a Leeds is kikapott tegnap, ma a Vasas és a Skins is ki fog. És te nem vagy ideges?
Sixo
Mi az a Skins? Én csak kommandót ismerek a fővárosban

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 823 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Én ezen már nem tudok...
warr_b
Nah persze, a Leeds is kikapott tegnap, ma a Vasas és a Skins is ki fog. És te nem vagy ideges?
Sixo
Skinsben tévedsz 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 437 — LIGHTS OUT!
Ez volt a legrosszabb Juve teljesítmény régóta. Miután kiderült, hogy se Vlahovic, se Milik nem játszhat, Allegri ráment a 0-0ra, és összejött neki.

több mint 2 éve
És akkor Szczereftghny bemutatja az év védését.
Sixo
És után egy hatalmas baki, szerencsére Koopmeinersnek jó az x.

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 623 — Cowboys fan
Neeee, elvileg a VAR azt hitte hogy a pályán megadták a gólt, és mivel ő nem látott lest ezért nem változtatott az ítéleten.

Mikey
Ezt most olvasom, ilyen a világon nincs azért, nem hogy a legértékesebb sportliga két topcsapatának meccsén... És akkor ennyi, az érintetteket eltiltják és mindenki menjen tovább a dolgára? Tényleg azt tesztelik most, hogy mi az az égbekiáltó hülyeség, amit még valahogy bevesz az emberek gyomra?
r.baggio
Szerintem igen. Illetve hogy mi az az egyértelmű csalás, amiért még nem bontják le a székházat.
Mikey
csebi
Valószínűleg benne van a versenykiírásban, hogy mi miatt lehet óvni. Ha van jogalap, akkor fognak, de szerintem ez nem ilyen lesz. Jogosulatlan játék az lehetne, de ezen a szinten azért nem szokott olyan lenni.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Én ezen már nem tudok...
warr_b

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 823 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Én ezen már nem tudok...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
És akkor Szczereftghny bemutatja az év védését.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 493 — Lucas Scott

Mikey
r.baggio
Mikey

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 636 — beers & Packers
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Én is az vagyok. Előtte pár perccel ráadásul Holendernek volt egy tiszta gólhelyzete, de ő inkább feldobta magát a 16-oson belül, hogy kapjon egy sárgát.
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 302
nagylaza, főpohárnok
Sixo
ezen ment el a mixem. Hogy lehet ilyen béna valaki, de komolyan? Vissza se jussanak ilyenek.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 568

Mikey
r.baggio

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 636 — beers & Packers
Egész pontosan: a 94. perc végén. Már középkezdésre se maradt idő.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 934 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
BVSC végre megint nyert az MB2-ben, a másik kiesőjelölt Ajka ellen! Kisteleki munkája beérett!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Mondtam már, hogy mennyire utálom ezt a fehér alapon rózsaszín csíkos Juve mezt? Gondolom Lapo Elkann tervezhette.

több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 547 — "Grammar maci"
Na, kipukkadt a kecskeméti lufi? Tovább húzták, mint gondoltam.
Bálesz
Jó azért még nem írd le őket. A Diósgyőrtől mindenki ki fog kapni 2-0ra.
Sixo
Khm...
davemayer
Jogos. A Chicago Bears nem fog, mert velük nem játszunk.
Sixo
Na szép, döglött állatba belerúgni...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Bálesz
Sixo
Nem is emiatt a meccs miatt mondtam 😊 Diósgyőr bevehetetlen erőd, ezt tudjuk 😊 ettől függetlenül vereség vereség után, a játék sem a tavalyi.
Bálesz
Várhato volt amúgy hogy ez lesz, sok ilyen one year wondert lattunk már.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Bálesz
Sixo
Nem is emiatt a meccs miatt mondtam 😊 Diósgyőr bevehetetlen erőd, ezt tudjuk 😊 ettől függetlenül vereség vereség után, a játék sem a tavalyi.

több mint 2 éve
Bálesz
Sixo
Khm...
davemayer
Jogos. A Chicago Bears nem fog, mert velük nem játszunk.

több mint 2 éve
Bálesz
Sixo
Khm...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Bálesz

több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló