Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Na az angol játékvezető szövetség hamar ki is adta a nyilatkozatot hogy Díaz gólja egyértelműen szabályos volt és hibáztak hogy nem adták meg.Ez nem “significant human error”. Ez csalás. Ez egy objektív ítélet.
Sokszor mondtuk már, de a VAR hiába lenne jó rendszer, ha ugyanazok a balfaszok használják, akik előtte is balfaszok voltak.
Mikey
Azok után, hogy az előző szezoni Arsenal-Brentford meccsen nem húztak be egy tiszta lest, mert nem volt kedvük leellenőrizni. Azt hittem, ez egy precedenst teremtett, hogy ilyen sosem fordulhat elő többet. Akkor mi, most a Pool bukott pontokat. Egy objektív ítéleten, nem a 11-es/piros lap szubjektív vonalon. Most kell balhézni. Mindezt úgy, hogy a FIFA és UEFA versenyekben működik az új rendszer.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Na az angol játékvezető szövetség hamar ki is adta a nyilatkozatot hogy Díaz gólja egyértelműen szabályos volt és hibáztak hogy nem adták meg.Na erre meg nem lehet mit mondani. Akkor milyen alapon vették el?! Vonalazást a teljes közvetítés alatt nem mutattak természetesen...
Sokszor mondtuk már, de a VAR hiába lenne jó rendszer, ha ugyanazok a balfaszok használják, akik előtte is balfaszok voltak.
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Na az angol játékvezető szövetség hamar ki is adta a nyilatkozatot hogy Díaz gólja egyértelműen szabályos volt és hibáztak hogy nem adták meg.Sokszor mondtuk már, de a VAR hiába lenne jó rendszer, ha ugyanazok a balfaszok használják, akik előtte is balfaszok voltak.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Majdnem pontot ért, és annyira mindenképp ment vele hogy tovább építgeti a renoméját.Megnézném mennyit futott ma SzobiSokra ment vele....
JC6 - a ruszki
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Ilyenkor nincs szabály, sárgát nem néznek vissza, csak a gól szabályosságát (les-kéz), vagy az azonnali pirost, vagy hogy van-e tizi.Jah értelek ,tehát azt az Udogie fault le nem fújásra gondolsz, ami után odacsúszott Jota. Mondjuk ilyenkor nem tudom mi a szabály, ha nem fúj bele Cooper, utána visszanézi, mert ha jól tudom már lehet 2. sárgánál és azt látja, hogy Udogie szabálytalan volt, ilyenkor ér-e utána a fault. Mert pl a meccs második felében, amikor Robertson sárgát kapott könyöklésért utána volt egy erős fault talán Romerotól(?) és azért nem járt sárga.Mindkét piros egy elnézett szabálytalanságból alakult ki. Piros volt, de ha nem kell kompenzálniuk fault miatt, akkor nincsenek abban a helyzetben, hogy szabálytalankodhassanak.Valakinek megjött Dubajból az utalás. Nem a Spurs fizetett, mert ők túlJó azért ne vigyük túlzásba volt pár rossz ítélet, de mind2 piros egyértelműen az volt. Az, hogy les vonalat nem mutatták, attól még azt behúzták. Pár sárga, de azon nem értem, hogy meccs múlt volna.hülyéktisztessegések a csaláshoz valszeg
slowmotion
Sixo
slowmotion
Sixo
Hooper amúgy csak a tizenkettő és feledik volt, nem szándékosan fújt félre, csak sok mindenről lemaradt.
A tizenkettedik az a videobíró volt, mert miután az első ítéletet jól hozta meg, lehúzott egy üveg piát, mert utána már missing in action lett.
több mint 2 éve
Megnézném mennyit futott ma SzobiSokra ment vele....
JC6 - a ruszki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Nagyon csúnya 3 pont, de 3 pont. Nem akarom tudni mi lett volna itt 11vs11ben.Nem annyira egyszerű 11-9-ben játszani. Ok, hogy nem kapsz gólt, mert nincs erő elmenni a labdával, de 6-8 ember folyamatosan a 16-oson belül. Nem nagyon tudtuk mit tehetünk…
Sixo
Kár, hogy az első félidőben a gól után visszaállt a Spurs és hagyta játszani a Poolt.
több mint 2 éve
Aztán egy sárgát érő szabálytalanság a végén, amiért ő is mehetett volna zuhanyozni második sárgával. Persze az már a legvégén volt, így az nem osztott, nem szorzott volna semmit.Jah értelek ,tehát azt az Udogie fault le nem fújásra gondolsz, ami után odacsúszott Jota. Mondjuk ilyenkor nem tudom mi a szabály, ha nem fúj bele Cooper, utána visszanézi, mert ha jól tudom már lehet 2. sárgánál és azt látja, hogy Udogie szabálytalan volt, ilyenkor ér-e utána a fault. Mert pl a meccs második felében, amikor Robertson sárgát kapott könyöklésért utána volt egy erős fault talán Romerotól(?) és azért nem járt sárga.Mindkét piros egy elnézett szabálytalanságból alakult ki. Piros volt, de ha nem kell kompenzálniuk fault miatt, akkor nincsenek abban a helyzetben, hogy szabálytalankodhassanak.Valakinek megjött Dubajból az utalás. Nem a Spurs fizetett, mert ők túlJó azért ne vigyük túlzásba volt pár rossz ítélet, de mind2 piros egyértelműen az volt. Az, hogy les vonalat nem mutatták, attól még azt behúzták. Pár sárga, de azon nem értem, hogy meccs múlt volna.hülyéktisztessegések a csaláshoz valszeg
slowmotion
Sixo
slowmotion
Sixo
több mint 2 éve
Jah értelek ,tehát azt az Udogie fault le nem fújásra gondolsz, ami után odacsúszott Jota. Mondjuk ilyenkor nem tudom mi a szabály, ha nem fúj bele Cooper, utána visszanézi, mert ha jól tudom már lehet 2. sárgánál és azt látja, hogy Udogie szabálytalan volt, ilyenkor ér-e utána a fault. Mert pl a meccs második felében, amikor Robertson sárgát kapott könyöklésért utána volt egy erős fault talán Romerotól(?) és azért nem járt sárga.Mindkét piros egy elnézett szabálytalanságból alakult ki. Piros volt, de ha nem kell kompenzálniuk fault miatt, akkor nincsenek abban a helyzetben, hogy szabálytalankodhassanak.Valakinek megjött Dubajból az utalás. Nem a Spurs fizetett, mert ők túlJó azért ne vigyük túlzásba volt pár rossz ítélet, de mind2 piros egyértelműen az volt. Az, hogy les vonalat nem mutatták, attól még azt behúzták. Pár sárga, de azon nem értem, hogy meccs múlt volna.hülyéktisztessegések a csaláshoz valszeg
slowmotion
Sixo
slowmotion
több mint 2 éve
Mindkét piros egy elnézett szabálytalanságból alakult ki. Piros volt, de ha nem kell kompenzálniuk fault miatt, akkor nincsenek abban a helyzetben, hogy szabálytalankodhassanak.Valakinek megjött Dubajból az utalás. Nem a Spurs fizetett, mert ők túlJó azért ne vigyük túlzásba volt pár rossz ítélet, de mind2 piros egyértelműen az volt. Az, hogy les vonalat nem mutatták, attól még azt behúzták. Pár sárga, de azon nem értem, hogy meccs múlt volna.hülyéktisztessegések a csaláshoz valszeg
slowmotion
Sixo
több mint 2 éve
Hooper meglátta a poolt edzés közben odament gyakorolni ő is a mai meccs előtt:— Out Of Context Football (@nocontextfooty) September 30, 2023
több mint 2 éve
Valakinek megjött Dubajból az utalás. Nem a Spurs fizetett, mert ők túlJó azért ne vigyük túlzásba volt pár rossz ítélet, de mind2 piros egyértelműen az volt. Az, hogy les vonalat nem mutatták, attól még azt behúzták. Pár sárga, de azon nem értem, hogy meccs múlt volna.hülyéktisztessegések a csaláshoz valszeg
slowmotion
több mint 2 éve
Nem ezt a bírót jegelték a szezon elején valami MU meccsen mutatott teljesítménye miatt?
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 2 éve
Valakinek megjött Dubajból az utalás. Nem a Spurs fizetett, mert ők túl több mint 2 éve
Nem szèp win 🤔😏
több mint 2 éve
Hát a 20 éves Liverpool szurkolói karrierem alatt nem emlékszem ennyire KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 2 éve
Nagyon csúnya 3 pont, de 3 pont. Nem akarom tudni mi lett volna itt 11vs11ben.Helyette 9v12,5-ben elveszítjük
Sixo
több mint 2 éve
Nagyon csúnya 3 pont, de 3 pont. Nem akarom tudni mi lett volna itt 11vs11ben.
több mint 2 éve
Csak sikerült megnyeretni a Spursszel. Nem volt könnyű
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kurva anyátok faszát Hooperrel meg a varral együtt.
több mint 2 éve
Éreztem, hogy átlövéssel lehet csak itt Spurs gól, mondjuk nem Matiptól vártam.
több mint 2 éve
Beszarsz - a bíró is, meg még fortuna is utál minket.
több mint 2 éve
Hát végül is gólt rúgtunk. Bazdmeg Matip.