Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Végre egy szakértő.Alig volt les, én be sem fújtam volna.hát én sem. Ha már lúd, legyen kövér.
Sixo
shagi0206
több mint 2 éve
Alig volt les, én be sem fújtam volna.hát én sem. Ha már lúd, legyen kövér.
Sixo
több mint 2 éve
A Brightonnak szerintem megvolt tavaly a 3, de nem kaptak extra pontokat 😕És a harmadikat be lehet váltani három pontra?De mostmár lesz hivatalos elnézés. Olyan nem sokaknak van, ahol objektíven direkt átnéznek a csapaton.Nem túl megnyugtató látni, hogy a londoni meccseinkre mindig valami hülyét neveznek ki.Mondhatni, megszokjuk lassan.
Tavaly az Arsenak ellen a tizit nézte be a VAR meg Partey cselgáncsát, idén a Stamfordon a tizit, most meg a védő lábát baszott figyelembe venni kétszer is...
slowmotion
Mikey
Heisman nádor
slowmotion
Wolves meg mi kaptunk ilyet ha jól emlékszem, mindhárom csapat szurkolói boldogan vették tudomásul.
Fulham végül kapott a City elleniért?
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
És ha nincs VAR akkor Fritz szerint ez nem tizi …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Pont ezért nem értettem miért nem pihent a csehek ellenSzobo elég sokat hibázik maVarhato h lesz egy gyengebb meccse, raadasul most is extrat kell meloznia. Csapágyasra van jaratva így a szezon elején, ezt sokaig nem lehet bírni.
JC6 - a ruszki
davemayer
több mint 2 éve
Szobo elég sokat hibázik ma
több mint 2 éve
És a harmadikat be lehet váltani három pontra?De mostmár lesz hivatalos elnézés. Olyan nem sokaknak van, ahol objektíven direkt átnéznek a csapaton.Nem túl megnyugtató látni, hogy a londoni meccseinkre mindig valami hülyét neveznek ki.Mondhatni, megszokjuk lassan.
Tavaly az Arsenak ellen a tizit nézte be a VAR meg Partey cselgáncsát, idén a Stamfordon a tizit, most meg a védő lábát baszott figyelembe venni kétszer is...
slowmotion
Mikey
Heisman nádor
több mint 2 éve
Ide átlag nem elég. Potya kell tőle vagy nem fogunk ma győzni.Istenem Allison ... bezzeg mások ellen meg megy a potya is ...mondjuk én általában ezt látom tőle nem a potyákat
Sixo
zacknorb
több mint 2 éve
De mostmár lesz hivatalos elnézés. Olyan nem sokaknak van, ahol objektíven direkt átnéznek a csapaton.Nem túl megnyugtató látni, hogy a londoni meccseinkre mindig valami hülyét neveznek ki.Mondhatni, megszokjuk lassan.
slowmotion
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Istenem Allison ... bezzeg mások ellen meg megy a potya is ...mondjuk én általában ezt látom tőle nem a potyákat
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nem hiszem el ezt az embert. Már 2 góllal kéne vezetnünk. Rossz ember állítottak ki, Alissont kellett volna.
több mint 2 éve
Istenem Allison ... bezzeg mások ellen meg megy a potya is ...
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=jaZYr0njbGUNaa, minden csöcs szép (kivéve a legtöbb szilikonos) 😊Óóóó ez de szép lett volna...Jah olyan szép, mint Kelemen Anna parizel mellei.
Mikey
Sixo
warr_b|Ezt sem tudom. 😀Óóóó ez de szép lett volna...Jah olyan szép, mint Kelemen Anna parizel mellei.
Mikey
Sixo
Mikey|
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Annyira bírom ezt a riportert..Az elmúlt 168 meccsen nem kapott összesen ennyi pirosat mint idén a Liverpool.
Banyek, akkor még nem volt VAR😃
több mint 2 éve
Naa, minden csöcs szép (kivéve a legtöbb szilikonos) 😊Óóóó ez de szép lett volna...Jah olyan szép, mint Kelemen Anna parizel mellei.
Mikey
Sixo
warr_b
|Ezt sem tudom. 😀Óóóó ez de szép lett volna...Jah olyan szép, mint Kelemen Anna parizel mellei.
Mikey
Sixo
Mikey
|
több mint 2 éve
Nem túl megnyugtató látni, hogy a londoni meccseinkre mindig valami hülyét neveznek ki.Mondhatni, megszokjuk lassan.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Naa, minden csöcs szép (kivéve a legtöbb szilikonos) 😊Óóóó ez de szép lett volna...Jah olyan szép, mint Kelemen Anna parizel mellei.
Mikey
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Nem túl megnyugtató látni, hogy a londoni meccseinkre mindig valami hülyét neveznek ki.Tavaly az Arsenak ellen a tizit nézte be a VAR meg Partey cselgáncsát, idén a Stamfordon a tizit, most meg a védő lábát baszott figyelembe venni kétszer is...
több mint 2 éve
Ezt sem tudom. 😀Óóóó ez de szép lett volna...Jah olyan szép, mint Kelemen Anna parizel mellei.
Mikey
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Ahhoz Kampman lezbi képei hiányoznak.playoff eredménykövető vibesÓóóó ez de szép lett volna...Jah olyan szép, mint Kelemen Anna parizel mellei.
Mikey
Sixo
zacknorb
több mint 2 éve
playoff eredménykövető vibesÓóóó ez de szép lett volna...Jah olyan szép, mint Kelemen Anna parizel mellei.
Mikey
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hogy kéne néznie ha őt rúgják a legtöbbet. És Megcsinálta egy barátja gól örömét, amire Madders visszavágott egyből frappánsan. Meg merem kockáztatni, hogy volt erről szó a mérkőzés előtt 😀Nem akarta ő senki lábát eltörni, max annyira, mint most Jones. Saka amit a NLD-n művelt az minősíthetetlen. Ahogy a válogatott csapattársát egész meccsen hesszelte, ahogy kiparodizálta a gól örömét, meg az a testbeszéd ahogy lenézte Udogiet a szabálytalanságai után. A testbeszéde 1az1ben CR7é.Mert Saka mit csinált? Nketiah szerelte Vicariot. Életében max kétszer. Romeronal szokásos ez. Utoljára Semenyo lábat akarta törni.Nah ő mit csinált az elmúlt hónapokban ami megközelítené Sakat?JavítvaMintha kicsit sok pirosat kapna mostanában a Liverpool.Persze, büdös parasztok lettek.
Kampman
MikeyBukayo SakaCuti Romero szindróma azt mondod ?
Sixo
Heisman nádor
Sixo
Heisman nádor
Sixo