Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Akkor ez is tizi 😊
több mint 2 éve
Ha Ricsi lő akkor mind1 milyen szöget véd, úgy sem talál kaput a brazil.Ali eléggé kint voltMert ha Ricsarliszon rálövi, akkor így takarja a legnagyobb szöget
JC6 - a ruszki
slowmotion
több mint 2 éve
Ali eléggé kint voltMert ha Ricsarliszon rálövi, akkor így takarja a legnagyobb szöget
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
Bukayo Saka szindróma azt mondod ?Mintha kicsit sok pirosat kapna mostanában a Liverpool.Persze, büdös parasztok lettek.
Kampman
Mikey
több mint 2 éve
Mintha kicsit sok pirosat kapna mostanában a Liverpool.Persze, büdös parasztok lettek.
Kampman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Bajban vagyok.. Spurs Vs Szobo.. hajjajMi ezen a nehéz, Minden más meccsen hajrá Szobo, ma meg inkább legyen egy csendes közepes meccse semmi extrával.
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
Ali eléggé kint volt
több mint 2 éve
nah, akkor lehet megtenni 2000 EUR-val az 1-3-at 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Ez hogy nem húzták be???Az a crew van mint az Arsenal Brentfordon?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Bajban vagyok.. Spurs Vs Szobo.. hajjaj
több mint 2 éve
Inkább az az érdekes, hogy ez már nem az első olyan fault volt, ami abból indult, hogy kibillentették a játékost, és ő túlvállalja magát, hogy ne veszítse el a labdát.Ha a másik emberevő nem billenti ki, akkor simán elvitte volna a labdát.
Az meg nem volt les.
több mint 2 éve
Gecc 10vs11ben szopunk.Ok én padawan vagyok, nem tűnt lesnek.
Sixo
több mint 2 éve
Ez meg nem les bazmeg!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Csebi sehol, egyből 0-2 a Bayern meccs.Tuchelball.
Sixo
Mondtam h már 2024 decemberében nem lesz ő Bayern edző, úgy látszik tévedtem egy évvel. Kahn meg Brazzo már félidőben kitenné.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Profik vagyunk és a legutolsó percre hagyjuk azt az 1 gólt.Nem baj, eddig kétszer bejött az hogy tíz emberrel játszottunk, hátha harmadjára is.Márcsak egy kapott gól kell és sima a 3-1 a Poolnak
Mikey
zacknorb
több mint 2 éve
Én is a Poolnak drukkolok, de ez simán veszélyes játék. Végig a talpa van az ellenfél lába felé. Ha a labdát éri el akkor is talpalás.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Nem baj, eddig kétszer bejött az hogy tíz emberrel játszottunk, hátha harmadjára is.Márcsak egy kapott gól kell és sima a 3-1 a Poolnak
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nem baj, eddig kétszer bejött az hogy tíz emberrel játszottunk, hátha harmadjára is.Remélem padawan vagy,
Mikey
több mint 2 éve
Ez vicc...bazmeg, erre piros a labdán csúszik meg a lábaígy is lehet nézni, én meg úgy látom, hogy nyújtott lábbal széttalpalta az ellent 😀
Nomac
nem is értem, egyértelmű piros..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Nem az a baj, hogy milyen magasan van a lába, hanem hogy ha rá is csúszik az ellenfél sípcsontjára, akkor nem nehezedhet rá, mert az már taposás.Na geci ha erre pirosat adnak az a világ szégyene szerintemÁ nem, azért Jones is balfasz/hülye volt, ha 3 centivel lejjebb van a lába semmi
zacknorb
zacknorb