Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Mi van, ha a Fradi is csak ennyit tud jelenleg? Mert az odavágón is inkább rájuk volt hízelgő a 0-0...Nem akarok nagy szavakat használni, de a csóró Honvéd kiesése az NB 1-ből százszor kevésbé volt kínosabb, mint ez a Fradi BL blama.Az nem volt bunda, ők ennyit tudtak 😛
iktriad
davemayer
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Tudom, csak arra gondoltam, felidézem, mit mondott.www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/ftc-nem-dolgozunk-tovabb-csercserszovval-kubatov-2968481Na, Csercse lapátnem fog lemondani a posztjáról, hanem csütörtök délelőtt edzést fog tartani a csapatnak
Bálesz
www.origo.hu/sport/futball/20230719-sztanyiszlav-csercseszov-fradi-blselejtezo-nem-keszitettem-fel-megfeleloen-a-csapatot-az-en-hibam.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
m4sport.hu/bajnokokligaja/video/2023/07/19/miert-tennem-valaszolta-csercseszov-a-lemondasaval-kapcsolatos-kerdesre
nagylaza, főpohárnok
bcsarli, Udvari Főkóstoló
A Vasasnál kb. ugyanez a jelenet lejátszódott Kondással.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Szevasz Kopasz!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Na, Csercse lapáttúl későn. Egy nemzetközi szezon ment el ezen. Ja meg elköltöttünk egy rakás pénzt feleslegesen!
Bálesz
több mint 2 éve
Nem akarok nagy szavakat használni, de a csóró Honvéd kiesése az NB 1-ből százszor kevésbé volt kínosabb, mint ez a Fradi BL blama.Az nem volt bunda, ők ennyit tudtak 😛
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/ftc-nem-dolgozunk-tovabb-csercserszovval-kubatov-2968481Na, Csercse lapátnem fog lemondani a posztjáról, hanem csütörtök délelőtt edzést fog tartani a csapatnak
Bálesz
www.origo.hu/sport/futball/20230719-sztanyiszlav-csercseszov-fradi-blselejtezo-nem-keszitettem-fel-megfeleloen-a-csapatot-az-en-hibam.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
m4sport.hu/bajnokokligaja/video/2023/07/19/miert-tennem-valaszolta-csercseszov-a-lemondasaval-kapcsolatos-kerdesre
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Na, Csercse lapátnem fog lemondani a posztjáról, hanem csütörtök délelőtt edzést fog tartani a csapatnak
Bálesz
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Sammy Mmaaaeeeeee továbbment mint az agyas tesó.Egyből meccs vége után levette a mezét és a játékoskijáróba ledobta / csapkodott vele (igaziból mindegy) miközben a kispadnak magyarázott.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
but wait, there's more!hát more-k vannak a képen igen
petey
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
but wait, there's more!Szóval ezért rúgtak 3-at.
petey
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Csak így tömbösítve? Hát hová lett az xls file?"Végtelenül szégyellem magamat mindenki nevében. A mai meccs méltatlan volt a Ferencvároshoz. A konzekvenciákat hamarosan levonjuk. A szurkolóknak köszönök mindent."Na Kubatov levonja a konzekvenciakat, mar postolt is.Mit írt a mester?
Kenny
Gergőbácsi
Rosszabbra számítottam.
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Hogy valami siker is legyen.🇭🇺 Dominik Szoboszlai completed 44 passes out of 46 attempted passes in his first #LFC game.
— Bence Bocsák (@BenBocsak) July 19, 2023
He also completed four long balls out of four attempts.
Not a bad first 45 minutes for the Hungarian. Seemed to thrive interchanging from left to right in midfield. pic.twitter.com/lvqLz2Z7pB
Karogók, mindenhol károgók.Az Üllői úton elég sok a varjú... Ugyanitt padawanok!!!! 😀 😀 😀
A Fradi ma bejutott a Konferencia Ligába!
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
akinek fontos a magyar labdarúgás és a legnépszerűbb magyar csapat sikere, a zöld-fehérek mögé álljon.igen, csak akkor vagy magyar, ha fradista van, végtére is egy vérből valók vagyunk
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nem akarok nagy szavakat használni, de a csóró Honvéd kiesése az NB 1-ből százszor kevésbé volt kínosabb, mint ez a Fradi BL blama.
több mint 2 éve
"Végtelenül szégyellem magamat mindenki nevében. A mai meccs méltatlan volt a Ferencvároshoz. A konzekvenciákat hamarosan levonjuk. A szurkolóknak köszönök mindent."Na Kubatov levonja a konzekvenciakat, mar postolt is.Mit írt a mester?
Kenny
Gergőbácsi
Rosszabbra számítottam.
több mint 2 éve
Karogók, mindenhol károgók.A Fradi ma bejutott a Konferencia Ligába!
több mint 2 éve
A fradi ha gólt nem is szerez, de mindig képes a soccer, a gyűlölködjünk és a politika topikok összevonására.Az ország vezetése is ezt teszi mindig, nem csoda ha itt is összevonódik ilyenkor.😛
Tactful Cactus
több mint 2 éve
www.origo.hu/sport/futball/20230719-ferencvaros-labdarugo-bajnokok-ligaja-kieses-folytatas.html 😀Origo: folytatódik az európai kupakaland!
több mint 2 éve
Július közepén ekkora futballünepre nem számítottam, ezt vissza kell nézni
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
De legalább a tolmács is marad, ha Csercseszov is. Ez pozitív.Csercse a felénél már megérti mit akar ez a szerencsétlen összenyökögni. hatalmas ez a gyerek mindig 😀
Bálesz