Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 320 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem akarok nagy szavakat használni, de a csóró Honvéd kiesése az NB 1-ből százszor kevésbé volt kínosabb, mint ez a Fradi BL blama.
iktriad
Az nem volt bunda, ők ennyit tudtak 😛
davemayer
Mi van, ha a Fradi is csak ennyit tud jelenleg? Mert az odavágón is inkább rájuk volt hízelgő a 0-0...

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 603 — beers & Packers
Na, Csercse lapát
Bálesz
nem fog lemondani a posztjáról, hanem csütörtök délelőtt edzést fog tartani a csapatnak
 www.origo.hu/sport/futball/20230719-sztanyiszlav-csercseszov-fradi-blselejtezo-nem-keszitettem-fel-megfeleloen-a-csapatot-az-en-hibam.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
 m4sport.hu/bajnokokligaja/video/2023/07/19/miert-tennem-valaszolta-csercseszov-a-lemondasaval-kapcsolatos-kerdesre
nagylaza, főpohárnok
 www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/ftc-nem-dolgozunk-tovabb-csercserszovval-kubatov-2968481
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Tudom, csak arra gondoltam, felidézem, mit mondott.
A Vasasnál kb. ugyanez a jelenet lejátszódott Kondással.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szevasz Kopasz!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 298
Na, Csercse lapát
Bálesz
túl későn. Egy nemzetközi szezon ment el ezen. Ja meg elköltöttünk egy rakás pénzt feleslegesen!
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"
Nem akarok nagy szavakat használni, de a csóró Honvéd kiesése az NB 1-ből százszor kevésbé volt kínosabb, mint ez a Fradi BL blama.
iktriad
Az nem volt bunda, ők ennyit tudtak 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 464 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Na, Csercse lapát
Bálesz
nem fog lemondani a posztjáról, hanem csütörtök délelőtt edzést fog tartani a csapatnak
 www.origo.hu/sport/futball/20230719-sztanyiszlav-csercseszov-fradi-blselejtezo-nem-keszitettem-fel-megfeleloen-a-csapatot-az-en-hibam.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
 m4sport.hu/bajnokokligaja/video/2023/07/19/miert-tennem-valaszolta-csercseszov-a-lemondasaval-kapcsolatos-kerdesre
nagylaza, főpohárnok
 www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/ftc-nem-dolgozunk-tovabb-csercserszovval-kubatov-2968481

több mint 2 éve
Na, Csercse lapát
Bálesz

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Sinisa New England Patriots 3 174 — Gràcies Pep!
Sammy Mmaaaeeeeee továbbment mint az agyas tesó.
Egyből meccs vége után levette a mezét és a játékoskijáróba ledobta / csapkodott vele (igaziból mindegy) miközben a kispadnak magyarázott.

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 850 — Kinek mit intézett a kormánya
dasvidaniya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Na, Csercse lapát

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 850 — Kinek mit intézett a kormánya
but wait, there's more!

petey
hát more-k vannak a képen igen

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 543
but wait, there's more!

petey
Szóval ezért rúgtak 3-at.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 543
Na Kubatov levonja a konzekvenciakat, mar postolt is.
Kenny
Mit írt a mester?
Gergőbácsi
"Végtelenül szégyellem magamat mindenki nevében. A mai meccs méltatlan volt a Ferencvároshoz. A konzekvenciákat hamarosan levonjuk. A szurkolóknak köszönök mindent."
Rosszabbra számítottam.
nagylaza, főpohárnok
Csak így tömbösítve? Hát hová lett az xls file?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 640 — Csodabogár
but wait, there's more!

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 320 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hogy valami siker is legyen.

Karogók, mindenhol károgók.
A Fradi ma bejutott a Konferencia Ligába!
Őszentsége Sobri Jóska
Az Üllői úton elég sok a varjú... Ugyanitt padawanok!!!! 😀 😀 😀
több mint 2 éve
akinek fontos a magyar labdarúgás és a legnépszerűbb magyar csapat sikere, a zöld-fehérek mögé álljon.
igen, csak akkor vagy magyar, ha fradista van, végtére is egy vérből valók vagyunk

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Na Kubatov levonja a konzekvenciakat, mar postolt is.
Kenny
Mit írt a mester?
Gergőbácsi
"Végtelenül szégyellem magamat mindenki nevében. A mai meccs méltatlan volt a Ferencvároshoz. A konzekvenciákat hamarosan levonjuk. A szurkolóknak köszönök mindent."
Rosszabbra számítottam.
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 813 — #NoStress
Karogók, mindenhol károgók.
A Fradi ma bejutott a Konferencia Ligába!

több mint 2 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 639 — Amerikai sportok rajongója
A fradi ha gólt nem is szerez, de mindig képes a soccer, a gyűlölködjünk és a politika topikok összevonására.
Tactful Cactus
Az ország vezetése is ezt teszi mindig, nem csoda ha itt is összevonódik ilyenkor.😛
több mint 2 éve
 www.origo.hu/sport/futball/20230719-ferencvaros-labdarugo-bajnokok-ligaja-kieses-folytatas.html 😀

Origo: folytatódik az európai kupakaland!

több mint 2 éve
erba09 Los Angeles Chargers 46
Lemaradtam a meccsről, KÍ jutott tovább? 😊
somoskovig
Igen.
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 353 — Keep pounding
Július közepén ekkora futballünepre nem számítottam, ezt vissza kell nézni

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
De legalább a tolmács is marad, ha Csercseszov is. Ez pozitív.
Bálesz
Csercse a felénél már megérti mit akar ez a szerencsétlen összenyökögni. hatalmas ez a gyerek mindig 😀

több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 458 — Chiefs GM
Lemaradtam a meccsről, KÍ jutott tovább? 😊