Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Bajnokságra lehet fókuszálni, esetleg egy domestic double
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Nehogy már azt ehhez hasonlítsdEz lesz majd a válogatottal is ....ha azt vesszük, a két albán meccs nem ez volt?
ThundersNFL a Jobbágy
utána folytatódott a munka, a fejlődés
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
forum.index.hu/Article/viewArticle?a=164873924&t=9018131&openwith=1Ebbű baj lett, more!
XDDDD
petey
több mint 2 éve
Ez lesz majd a válogatottal is ....Dehogyis, Rossit nem utálják
ThundersNFL a Jobbágy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
1 kaput eltaláló lövés? Nem vitték túlzásba a fiúk.Az is kb hazaadás volt.
Tactful Cactus
Azon gondolkodtam, hogy az a szekérderéknyi légiós, akit most nyáron a BL ígéretével csábítottak ide, ezek után vajon mennyire lesz motivált?
Szép kilátások.

több mint 2 éve
sajnalom, hogy ez lett a klubbol amit megszerettem cirka 25 eve mikor eloszor voltam fradi-ujpesten.
petey
több mint 2 éve
Ez lesz majd a válogatottal is ....ha azt vesszük, a két albán meccs nem ez volt?
ThundersNFL a Jobbágy
utána folytatódott a munka, a fejlődés
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ezzel együtt ő sokáig amúgy sem maradt volna, ha nem vesznek össze Hajnallal akkor sem.Nem is történt. Minden kiesése teljesen vállalható volt. Nem volt Zeljeznicar, Partizani meg Ripo Minszk.Elgondolkodtam, ha most Rebrov lenne a kispadon, mit tenneVele ez sosem történhetett volna meg.
Gergőbácsi
davemayer
Kampman
Kirúgják az oroszt és holnapra ismét megtanulnak futballozni ezek a gecik, nahát mik vannak... lehet majd csodálkozni hogy civic hogyhogy nem csúszik rá izomból 5 méterről a 16oson belül 0-0nál az 5.percben a labdát kifelé megtoló játékosra...
Ekkora bunda nem volt a vaduzi meccs óta.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
forum.index.hu/Article/viewArticle?a=164873924&t=9018131&openwith=1XDDDD
Szerkesztette: petey
több mint 2 éve
Ez lesz majd a válogatottal is ....Reméljük ez egy mèretes iktriad diplomas hsz volt 😉🤪
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Ez lesz majd a válogatottal is ....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
'Feröeri pékek"Azért elmegy a busba a riporter
Persze nem fogja megregulázni senki
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
180 perc alatt egyetlen darab KIDOLGOZOTT golhelyzetunk sem volt.
több mint 2 éve
Na, már Újvári is elkezd pékezni...
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
1 kaput eltaláló lövés? Nem vitték túlzásba a fiúk.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 590
Miert bejutnak🤣Kubatovék maradhatnának egy kisképen a végéig 😊ebbe vastagon benne van mindenki. hajnal, orosz, csercseszov is.
csipkelli
a problema az, hogy ezzel 1,5-2 mrd ment el most. az EKL szerintem lofaszt nem fizet.
Kenny
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
A téli eresztés lett nagyon gyenge, azért kellett most szórni a lét. Majd novemberre összeér a brigád.Kubatovék maradhatnának egy kisképen a végéig 😊ebbe vastagon benne van mindenki. hajnal, orosz, csercseszov is.
csipkelli
a problema az, hogy ezzel 1,5-2 mrd ment el most. az EKL szerintem lofaszt nem fizet.
Kenny
több mint 2 éve
kommentátor nem érti miért nem beszélnek, hát mert egyik se érti a másik nyelvét kb.
több mint 2 éve
Nem is történt. Minden kiesése teljesen vállalható volt. Nem volt Zeljeznicar, Partizani meg Ripo Minszk.Elgondolkodtam, ha most Rebrov lenne a kispadon, mit tenneVele ez sosem történhetett volna meg.
Gergőbácsi
davemayer
több mint 2 éve
Kubatovék maradhatnának egy kisképen a végéig 😊ebbe vastagon benne van mindenki. hajnal, orosz, csercseszov is.
csipkelli
több mint 2 éve
Elgondolkodtam, ha most Rebrov lenne a kispadon, mit tenneVele ez sosem történhetett volna meg.
Gergőbácsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
3,5 over-t tettem a meccsre. Nem gondoltam, hogy izgulni kell majd. De a Fradi nem tud gólt lőni