Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
itt már csak Orosz Pali miatt se lehet az oroszokat szidni
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Kubatovék maradhatnának egy kisképen a végéig 😊
több mint 2 éve
Ezek a rigmusok kb egyertelmuek. jott az info. lehet szidni mert kilovesi engedely van ra. Tavasszal egyet sem kapott.
több mint 2 éve
Lehet hogy rosszul értettem, ez talán pruszlik haza leszMajdnem jól értetted.😀
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Remélem a meccs utáni interjút már nem a kopasz oszét adja, mert már előtte elzavarják a faszba.

több mint 2 éve
Hello, ez már nem Doll, nem Aufwiedersehen, hanem daszvidannye!!!!!Persze, aztan Putlerek meg felreertik es Viktor este magyarazkodhat...
Kampman
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Lehet hogy rosszul értettem, ez talán pruszlik haza lesz
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
A legszomorubb az egeszben, hogy sok (fiatal) magyarral elhitettek az elmult 5-8 evben, hogy lehet valtozas a fociban itthon.Ez egy dolog, de ezek postások meg villanyszerelők. Félamatőr csapatot csak meg lehet verni. Lehet KÍfilmezték az Iváncsát.
Persze aki nem elvakult, az latta, hogy sem a Fradi sem a valogatott eredmenyei nem tarthatoak, nem egy folyamat eredmenyei voltak.
Nem lehet minden evben uj keretet epiteni, hiaba van vegtelen penz ra.
A valogatottnal is, kik a legjobbak, akik huzonevekke valhatnak? Szoboszlai, Szalai, Kerkez, mind kulfoldon tanultak meg focizni fiatalon.
A posvanyt beparfumozheted stadionokkal, de attol posvany marad.
Borbinho
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Mi lehet a baj? Műfű? Keskeny a pálya? Kemény a labda? Hideg van?Nem jöttek az Erasmus+ pénzek.
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Hopp ez nem volt szépElég lett volna a doszvidanyija
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
A legszomorubb az egeszben, hogy sok (fiatal) magyarral elhitettek az elmult 5-8 evben, hogy lehet valtozas a fociban itthon.Persze aki nem elvakult, az latta, hogy sem a Fradi sem a valogatott eredmenyei nem tarthatoak, nem egy folyamat eredmenyei voltak.
Nem lehet minden evben uj keretet epiteni, hiaba van vegtelen penz ra.
A valogatottnal is, kik a legjobbak, akik huzonevekke valhatnak? Szoboszlai, Szalai, Kerkez, mind kulfoldon tanultak meg focizni fiatalon.
A posvanyt beparfumozheted stadionokkal, de attol posvany marad.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
sajnálom este az 1es villamost és a 3as metrótdolgok amelyen eséllyel feszültséglevezetés fog történni
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
a postás, a rendőr, a villanyszerelő, a szomszéd, a gázos és a díjbeszedőA feroeri csapat jatekosainak mi a polgari foglalkozasuk amugy?előző héten sorolták
Zsellértelkes Vrij
van jópár tanuló és egyetemista, szakács, műszakvezető, vállalatigazgató...
zacknorb
több mint 2 éve
A szurkolók mi ellen tüntetnek, hogy csendben vannak?Még nem kapták meg a parthazból, hogy kit kell/szabad szídni
Szokol
több mint 2 éve
Ja mint Pochettinoè 😁 egyébként ha jól emlékszem abban ő is benne volt, már lèpni akart, de lehet rosszul emlékszem.nem tudom hányszor leírtam már, hogy Rebrov elküldése hiba volt.Elgondolkodtam, ha most Rebrov lenne a kispadon, mit tenneRebrov az elso felidoben megnyerte volna ezt a meccset.
Gergőbácsi
Kenny
Toto21
több mint 2 éve
egy feröeri csapat ellen két meccs alatt 1 gólt se tud a magyar bajnok lőni. Hát ez szerintem rohadt gáz.
több mint 2 éve
Első kaput eltaláló lövés a 71. percben 😀
több mint 2 éve
Ez a tipikus Norvégia álomsorsolás, tegnap már posztolva volt hogy a Häcken az ellenfél, mi ott leszünk.Nagy volt az arc, vagy ez mi?Évek óta egyre nagyobb.
Heisman nádor
Bálesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 590
Felprofik.csak a legiosok kapnak full bert amibol megelnek.eztetondtak😀A feroeri csapat jatekosainak mi a polgari foglalkozasuk amugy?előző héten sorolták
Zsellértelkes Vrij
zacknorb
több mint 2 éve
A Hacken játékosai meg már pezsgőznekAz a baj, hogy a Shamrock játékosok is 😀
Stoki

több mint 2 éve
A Fragyi még mindig dobbantó klub, ha jön egy nivosabb ajánlat megy az ertelmesebbje.nem tudom hányszor leírtam már, hogy Rebrov elküldése hiba volt.Elgondolkodtam, ha most Rebrov lenne a kispadon, mit tenneRebrov az elso felidoben megnyerte volna ezt a meccset.
Gergőbácsi
Kenny
Toto21
több mint 2 éve
A Hacken játékosai meg már pezsgőznek
több mint 2 éve
A feroeri csapat jatekosainak mi a polgari foglalkozasuk amugy?előző héten sorolták
Zsellértelkes Vrij
Poloska vagyok.